Aquavolta® H2 Turbo 2.0 Hydrogen Booster | Φορητή γεννήτρια H2 | Περιεκτικότητα σε H4 2+ ppm!

0,00  - 427,00 

(27 αξιολογήσεις πελατών)
 • Γεννήτρια Η2 για την παραγωγή υδρογόνου νερού με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε Η2
 • Ασήμι, πολύ υψηλής ποιότητας περίβλημα αλουμινίου, εσωτερική ανάπτυξη
 • Dupont Nafion 117 PEM μεμβράνη, καπάκι με βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης: ανοίγει σε πίεση 5 bar
 • 3 διαφορετικοί χρόνοι λειτουργίας: 5 λεπτά (τυπική χρήση) ή 10 λεπτά (υψηλή περιεκτικότητα σε H2) ή
 • 40 λεπτά τρέξιμο μόνο για να γεμίσει το Aquavolta® H2 Rocket Two Stage
 • Το πώμα εισπνοής H2 δεν είναι πλέον διαθέσιμο γιατί δεν έχει νόημα με 6ml/min H2, αλλά μπορεί να παραγγελθεί δωρεάν > πραγματικοί περιεκτικότητες αερίου H2 από 100 ml/min
 • Απόδοση υδρογόνου με φιάλη 250 ml (PC, χωρίς BPA): περίπου 600 ppb (μέρη ανά δισεκατομμύριο) ή 0,6 ppm (μέρη ανά εκατομμύριο) ανά λεπτό, περίπου 3 σελ/λεπτό μετά από 5 λεπτά, περίπου 4 σελ/λεπτό ή περισσότερο μετά από 10 λεπτά
 • Κατάλληλο για όλο το νερό, συμπεριλαμβανομένης της αντίστροφης όσμωσης και του απεσταγμένου νερού
 • Λειτουργεί με μπαταρία (1500mAh), καλώδιο φόρτισης USB-C συμπεριλαμβανομένου του τροφοδοτικού, δεν επιτρέπεται γρήγορη φόρτιση, χρόνος φόρτισης: 180 λεπτά, Χρόνος λειτουργίας περίπου 120 λεπτά, άρα 24x250ml = 6 λίτρα με μία φόρτιση μπαταρίας!
 • 2 χρόνια εγγύηση, Ø 6,1 cm, ύψος: 22 cm, 500 g, Συσκευασία: 33x25x8 cm, 1,8kg, PU=10
 • συμπεριλαμβανομένων 4 x εμβόλων αντικατάστασης: Αναφορά δοκιμής SGS Επικοινωνία με τρόφιμα, 250 ml Πολυανθρακικό, χωρίς BPA.pdf
 • συμπεριλαμβανομένου του προσαρμογέα νήματος για υποκαπνισμό πλαστικών φιαλών (28mm ή 30mm)
 • Αριθμός δασμολογίου: 84212100 UL(CoO)=KR, GTIN13/EAN: 4260574390310
 • Οδηγίες H2 Turbo Hydrogen Booster 2.0.pdf ; Ελληνικά Εγχειρίδιο H2 Turbo 2.0 Booster.pdf

Μπορείτε προαιρετικά να αγοράσετε ένα κατάλληλο προ-φίλτρο με ειδική έκπτωση Σειρά: Είτε αυτό Φίλτρο κανάτας ή ημέρα Μοντέρνο επιτραπέζιο φίλτρο:

Γεννήτρια Aquavolta® H2 Turbo V2 - H2 για παραγωγή νερού υδρογόνου 40 λεπτά μωβ 1200
Aquavolta® H2 Turbo 2.0 Hydrogen Booster | Φορητή γεννήτρια H2 | Περιεκτικότητα σε H4 2+ ppm!
0,00  - 427,00 
Εργάσιμες ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. έως 20 μ.μ
Θα λάβετε αυτά τα προϊόντα δωρεάν όταν αγοράσετε το Aquavolta® H2 Turbo Booster. Λάβετε υπόψη το παράθυρο επιλογής πακέτου παραπάνω:

Ενισχυτής υδρογόνου Aquavolta® H2 Turbo 2.0 | Τελευταία τεχνολογία μεμβράνης PEM (Nafion 117) & συσσώρευση πίεσης 5 bar

Το Aquavolta® H2 Turbo Hydrogen Booster προσφέρει μια μοναδική και σύγχρονη λύση για υγιεινό νερό. Με την καινοτόμο τεχνολογία υψηλής πίεσης, μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερο μοριακό υδρογόνο (Η2) από τους παραδοσιακούς ιονιστές νερού.

Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για εν κινήσει και προσφέρει επιλογή από 3 διαφορετικούς χρόνους λειτουργίας καθώς και αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας 1500 mAh. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε γλυκό νερό με υψηλό επίπεδο εμπλουτισμού υδρογόνου όπου κι αν βρίσκεστε.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Aquavolta® H2 Turbo είναι η βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης, η οποία προστατεύει τη γεννήτρια και τη φιάλη από υπερπίεση. Αυτή είναι μια σημαντική πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι προγραμματιστές του προϊόντος, Γιασίν Ακγκούνένα Πτυχιούχος μηχανικός από το TUMΚαι Καρλ Χάιντς Άσενμπαουμ, κορυφαίος συγγραφέας και στοχαστής στον κλάδο, με μεγάλη επιτυχία.

Οι Yasin Akgün και Karl Heinz Asenbaum είναι πεπεισμένοι ότι η Aquavolta® H2 Turbo είναι η κορυφαία φορητή γεννήτρια νερού H2, με την εντυπωσιακή απόδοση και τον εύκολο χειρισμό της. Αυτή η συσκευή είναι μια απαραίτητη προσθήκη για όποιον θέλει να απολαμβάνει υγιεινό νερό σε βολική και φορητή μορφή.

Aquavolta® H2 Turbo φορητή γεννήτρια νερού υδρογόνου PEM Dupont

Lord of Hydrogen: 10 ppm μοριακά διαλυμένο περιεχόμενο H2 | Παγκόσμιο ρεκόρ

Aquavolta® H2 Turbo Booster | Γεννήτρια νερού υδρογόνου

Βέλτιστη διαδικασία για την παραγωγή πλούσιου σε υδρογόνο, αντιοξειδωτικού νερού

 1. Γεμίστε το νερό μέχρι ακριβώς κάτω από το καπάκι μέχρι την αρχή του νήματος, αφού αρχίσει το κωνικό κλείσιμο και ξεκινήστε την ηλεκτρόλυση.
 2. Μετά από συνολικό χρόνο λειτουργίας 5 λεπτών, μπορείτε να περιμένετε πάνω από 3-4 ppm μοριακά διαλυμένου υδρογόνου.
 3. Το νερό μπορεί να σταθεί έως και 1 ώρα πριν καταναλωθεί.
 4. Ξαναγεμίστε αμέσως μετά το ποτό και ξεκινήστε ξανά τη διαδικασία ηλεκτρόλυσης 5 λεπτών.
 5. Επαναλάβετε από το βήμα 1 εάν χρειάζεται.

Σημειώστε τις συχνές ερωτήσεις στο Καρτέλα FAQ!

Aquavolta® H2 Turbo Hydrogen Booster | καινοτόμος γεννήτρια H2

Η2 εισπνευστήρα Ράβδος διάχυσης υδρογόνου για υποκαπνισμό με αέριο Η2

Πώς λειτουργεί το Aquavolta® H2 Turbo Booster

Το Aquavolta H2 Turbo παράγει αέριο υδρογόνο μέσω της ηλεκτρόλυσης του νερού. Ο ηλεκτρισμός περνά μέσα από το νερό, χωρίζοντάς το σε άτομα υδρογόνου και οξυγόνου. Το προκύπτον αέριο υδρογόνο μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές.

Πλεονεκτήματα του Aquavolta® H2 Turbo

 • Φορητό και εύκολο στη χρήση
 • Γρήγορη και εύκολη παραγωγή υδρογόνου
 • Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να παραδώσετε υδρογόνο
 • Ευέλικτες εφαρμογές για το υδρογόνο

Τομείς εφαρμογής όσον αφορά το νόστιμο νερό που περιέχει υδρογόνο

Με το Aquavolta H2 Turbo μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας νερό υδρογόνου ηλεκτρολύοντας απλώς νερό. Το υδρογονωμένο νερό συχνά προωθείται ως υγιεινό ποτό, επειδή λέγεται ότι παρέχει ποικίλα οφέλη για την υγεία, όπως η βελτίωση της απόδοσης και η μείωση της κόπωσης.

Συμπέρασμα

Το Aquavolta H2 Turbo είναι μια πρακτική και ισχυρή συσκευή που σας επιτρέπει να παράγετε υδρογόνο γρήγορα και εύκολα. Είτε χρειάζεστε υδρογόνο για κυψέλες καυσίμου, υγιεινό νερό υδρογόνου ή για άλλες εφαρμογές, το Aquavolta H2 Turbo προσφέρει μια απλή λύση. Δοκιμάστε το τώρα και ζήστε τα οφέλη του υδρογόνου!

Tips & Tricks by Yasin | H2 Turbo Booster στο Donosti, Ισπανία

Tips & Tricks από την Tina Happy | H2 turbo booster

Ενισχυτής υδρογόνου Aquavolta® H2 Turbo για στο σπίτι και εν κινήσει

Για πολλά χρόνια θεωρούνταν αδιαμφισβήτητο ότι το ενεργοποιημένο νερό διατηρεί μόνο το αρνητικό δυναμικό οξειδοαναγωγής και επομένως τον πλούτο ηλεκτρονίων του για λίγες ώρες έως μέρες.

Όταν όμως ανακαλύφθηκε ότι το διαλυμένο υδρογόνο ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας για την αντιοξειδωτική δράση, αναπτύχθηκε μια βιομηχανία που συμπίεσε το υδρογόνο σε υψηλή πίεση σε σάκους νερού πολλαπλών στρωμάτων, όπου το περιεχόμενο μπορούσε να διατηρηθεί για αρκετούς μήνες. Ωστόσο, μια τέτοια σακούλα με 0,2 λίτρα υδρογόνου νερού κοστίζει περίπου 4€ και προκαλεί επίσης μεγάλα προβλήματα με τα απόβλητα.
Σχεδιάσαμε το AquaVolta® H2 Turbo Hydrogen Booster έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεστε σε έναν μόνο τύπο νερού.

Μπορείτε επίσης να γεμίσετε το δοχείο πολυανθρακικού χωρίς BPE με το αγαπημένο σας μεταλλικό νερό. Είναι ακόμη δυνατό να ξεβιδώσετε το δοχείο από πολυανθρακικό και να βιδώσετε ένα μπουκάλι μεταλλικού νερού με σπείρωμα 30 mm (μόνο πλαστικά μπουκάλια!). Δεδομένου ότι τα μπουκάλια δεν έχουν οπές εξισορρόπησης πίεσης, αυτή η μέθοδος είναι πάντα δεύτερη επιλογή.

Unboxing Aquavolta Turbo Hydrogen Booster V2.0

Τι είναι ένας ενισχυτής υδρογόνου ή μια γεννήτρια HRW;

 • Ο όρος της επωνυμίας Aquavolta® αποτελείται από τον λατινικό όρο για το νερό (aqua) και το όνομα του εφευρέτη της μπαταρίας, Alessandro Volta. Σημαίνει ηλεκτροενεργοποιημένο νερό.
 • Αρχικά στη Γερμανία οι άνθρωποι μιλούσαν για νερό ηλεκτρολυτών, αργότερα «ενεργό νερό». Στον αγγλόφωνο κόσμο αναφέρεται συχνά ως «μειωμένο», «ιονισμένο» ή «πλούσιο σε υδρογόνο» νερό.
 • Το χαρακτηριστικό του AquaVolta® είναι ότι έχει αρνητική ηλεκτρική τάση σε σχέση με ένα ηλεκτρόδιο μέτρησης, το λεγόμενο αρνητικό δυναμικό οξειδοαναγωγής.
 • Όσο χαμηλότερο είναι το δυναμικό οξειδοαναγωγής, τόσο πιο πρόθυμο είναι το νερό να εγκαταλείψει ηλεκτρόνια. Αυτή η προθυμία διπλασιάζεται για κάθε 0,018 βολτ (18 millivolt) χαμηλότερο δυναμικό οξειδοαναγωγής. Το νερό AquaVolta® έχει δυναμικό οξειδοαναγωγής που είναι 400 έως 800 millivolt χαμηλότερο από το νερό της βρύσης ή το εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό.
 • Λόγω της υψηλής προθυμίας του να απελευθερώνει ηλεκτρόνια, το AquaVolta® είναι επίσης γνωστό ως αντιοξειδωτικό νερό. Δεν χρησιμοποιείται μόνο από γιατρούς για θεραπεία, αλλά καθιερώνεται και ως ένα σύγχρονο καθημερινό ποτό λόγω της ευχάριστης γεύσης του
 • Από τη σημερινή επιστημονική σκοπιά, η περιεκτικότητα σε διαλυμένο αέριο υδρογόνο («διαλυμένο υδρογόνο» ή dH2) θεωρείται ότι ευθύνεται κυρίως για την αντιοξειδωτική δύναμη του AquaVolta®. Το AquaVolta® H2 Turbo αναπτύχθηκε για να το ενισχύσει αυτό. Αντανακλά την κατάσταση της τέχνης το 2021.

Αξεσουάρ Aquavolta® H2 Turbo φορητή γεννήτρια νερού υδρογόνου PEM Dupont

Αξεσουάρ: 4 επιπλέον φιάλες, 1x προσαρμογέας για πλαστικά μπουκάλια 22 mm, τροφοδοτικό και καλώδιο USB-C

Υδρογόνο στο πόσιμο νερό | Ηλεκτρόλυση H2O | Η2 θεραπεία

Από το δυναμικό οξειδοαναγωγής έως τη μέτρηση του διαλυμένου υδρογόνου σε ενεργό νερό

Στο παρελθόν, μόνο το δυναμικό οξειδοαναγωγής μετρούνταν για να προσδιοριστεί η αντιοξειδωτική δράση του ενεργοποιημένου νερού. Αλλά αυτή είναι μια πολύ ανακριβής και σχετική τιμή γιατί το δυναμικό οξειδοαναγωγής εξαρτάται όχι μόνο από το διαλυμένο υδρογόνο, αλλά και από τα διαφορετικά δυναμικά οξειδοαναγωγής των διαφόρων ουσιών που είναι διαλυμένα στο νερό, π.χ. Β. Τα ορυκτά επηρεάζονται. (δείτε επίσης το βίντεο σχετικά με το βρεφικό γάλα σε σκόνη και την επιλογή νερού)

Αφού αναγνωρίστηκε ο ρόλος του υδρογόνου ως σημαντικός, μια υποτιθέμενη συσκευή μέτρησης υδρογόνου εμφανίστηκε στην αγορά στην Ιαπωνία (Trustlex ENH 1000), η οποία υπολογίζει μια περιεκτικότητα σε διαλυμένο υδρογόνο από το μετρούμενο δυναμικό οξειδοαναγωγής χρησιμοποιώντας έναν συντελεστή μετατροπής που βασίζεται στην εμπειρία περίπου. (- )2,14 ήθελε να αντλήσει. Ωστόσο, αυτός ο παράγοντας έχει επικριθεί από πολλούς ειδικούς και η ίδια η Trustlex παραδέχεται ότι η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά.

AquaVolta Hydrogen Booster Water Activator - Μέτρηση υδρογόνου με σταγόνες H2 Blue Kit

Μέτρηση | Περιεκτικότητα σε υδρογόνο | με την H2 Blue Kit® Δοκιμή σταγόνες με τον προηγούμενο ενισχυτή υδρογόνου

1 σταγόνα από το H2 Blue Kit® επί του παρόντος αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένδειξη 100 ppb (0,1 ppm) διαλυμένου υδρογόνου στο νερό.

 1. Στην εικόνα (μέση) μπορείτε να δείτε το κανονικό δοχείο του ενισχυτή υδρογόνου, το οποίο ήταν γεμάτο με 0,2 l νερό βρύσης (Μόναχο) και 10 σταγόνες από το διάλυμα αντιδραστηρίου H2 Blue Kit ®.
 2. Μετά από 25 δευτερόλεπτα λειτουργίας, το διάλυμα αποχρωματίστηκε και έτσι ανιχνεύτηκε διαλυμένο υδρογόνο.
 3. Στο επίπεδο λειτουργίας των 7 λεπτών, ο ενισχυτής υδρογόνου έφτασε τα 1,7 ppm με το ίδιο νερό βρύσης.
  Αυτό αντιστοιχεί σε υπερκορεσμό 0,1 ppm.

Η δοκιμή του περιεχομένου H2 με τις μπλε δοκιμαστικές σταγόνες συχνά δεν γίνεται σωστά, ακόμα κι αν τα βίντεο δείχνουν μεγάλες τιμές

Στα ακόλουθα 2 βίντεο πελατών, τηρήθηκαν οι συντηρητικές τιμές απόδοσης που προσδιορίσαμε, αλλά θα ήταν δυνατές πολύ περισσότερες αν ο Jörg δεν είχε «ανακατευτεί» τόσο άγρια ​​με το μίξερ του κατά τη διάρκεια της δοκιμής τιτλοδότησης. Εύκολα θα έρχονταν άλλες 10-20 σταγόνες παραπάνω αν δεν το «ανακάτευε» έτσι. Ίσως υπάρξει ένα απόλυτο βίντεο από αυτόν, για το οποίο θα χαρούμε πολύ, παρόλο που τα δύο βίντεο φυσικά μας κάνουν πολύ περήφανους και τον ευχαριστούμε πολύ.

Aquavolta H2 Turbo Megatest #1 Βαθμολογία: Τηρούνται οι εργοστασιακές προδιαγραφές;

H2 Turbo Megatest #2 Μπορεί η λειτουργία τροφοδοσίας να επιτύχει περισσότερες από 4 σελ/λεπτό σε 10 λεπτά;

Διαδικασία δοκιμής της περιεκτικότητας σε μοριακό υδρογόνο με το κιτ H2 blue®

Υγρό δοκιμής υδρογόνου H2 Blue Kit με πρακτική μέθοδο ογκομέτρησης

Η δοκιμή μοριακής περιεκτικότητας σε υδρογόνο με το κιτ H2 Blue® πραγματοποιείται αμέσως μετά την παραγωγή. Για να το κάνετε αυτό, γεμίστε προσεκτικά ένα δείγμα νερού 6 ml στο μεζούρα και προσθέστε μια σταγόνα από το μπλε υγρό μέτρησης. Κάθε σταγόνα που αποχρωματίζεται αντιπροσωπεύει 0,1 ppm (=100 ppb) διαλυμένου αερίου υδρογόνου. Εάν μια σταγόνα δεν αποχρωματίζεται πλέον, μπορείτε να ανακατέψετε απαλά.

Εάν το υγρό εξακολουθεί να μην αλλάξει χρώμα, η τελευταία σταγόνα που προστέθηκε στο νερό δεν μετράει πλέον. Το νερό υπό κανονική ατμοσφαιρική πίεση μπορεί να περιέχει έως και 1,6 ppm αέριο υδρογόνο (πλήρης κορεσμός). Με τον ενισχυτή υδρογόνου AquaVolta® μπορείτε επίσης να παράγετε υπερκορεσμένο νερό με πάνω από 6 ppm. Ωστόσο, αυτό επανέρχεται σε πλήρη κορεσμό μέσα σε λίγα λεπτά όταν το δείγμα έρθει σε επαφή με την κανονική ατμόσφαιρα. Αν θέλετε πολύ υδρογόνο, πρέπει να το πιείτε γρήγορα.

Νερό υδρογόνου – Μην το πίνετε μόνο! | συστάσεις

 • Πίνετε έως και 0,3 λίτρα ανά 10 κιλά σωματικού βάρους ημερησίως. Αντίστοιχα περισσότερο σε υψηλές θερμοκρασίες ή/και βαριά σωματική καταπόνηση. Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν αλκαλικό νερό. Ένα από τα κλασικά θα ήταν ιδανικό Ιονιστής νερού AquaVolta®, η οποία ήδη παρασκευάζει φιλτραρισμένο αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό που περιέχει ήδη 0,6 έως 1,2 ppm υδρογόνο ή, καλύτερα, το νέο Πύραυλος Aquavolta® H2, το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετικές τιμές μεταξύ 3 και 5 ppm. Ο ενισχυτής υδρογόνου μπορεί στη συνέχεια να αποθηκεύσει επιπλέον υδρογόνο στο νερό χάρη στην τεχνολογία υψηλής πίεσης του, καθιστώντας το κατάλληλο για την τοποθέτηση τροφίμων σε:
 • Μουλιάζουμε φρούτα, σαλάτες, κομμένα λουλούδια, ωμά αυγά, ψάρια, κρέας και λαχανικά σε φρέσκο ​​νερό υδρογόνου για 15-30 λεπτά. Τέτοιες τροφές αναζωογονούνται απορροφώντας το υδρογόνο, το οποίο περνάει ακόμη και από το κέλυφος των αυγών. Η διείσδυση του υδρογόνου μειώνει το οξειδοαναγωγικό δυναμικό του τροφίμου, το οποίο, για παράδειγμα, ο ελεγκτής τροφίμων καθ. Dr. Ο Manfred Hoffmann θεωρεί ότι είναι σημάδι υψηλότερης ποιότητας τροφίμων.
 • Αναμείξτε γάλα σε σκόνη, σκόνη διατροφής, σκόνη γυμναστικής κ.λπ. με υδρογόνο νερό. Διαλύστε μείγματα μετάλλων και βιταμινών σε αυτό. Το δυναμικό οξειδοαναγωγής μειώνεται επίσης ευνοϊκά λόγω του ρόλου του διαλυμένου υδρογόνου.
 • Αγοράστε συμπυκνώματα χυμού – εάν είναι δυνατόν με οργανική σφράγιση. Αυτό κάνετε Όχι άλλο σύρσιμο και περιβαλλοντική ρύπανση από τις συσκευασίες ποτών. Κανένας κατασκευαστής στην αγορά δεν μπορεί ακόμη να προμηθεύσει χυμούς με καλύτερες δυνατότητες οξειδοαναγωγής. Παρακαλώ αναφερθείτε: Asenbaum, KH, Electroactivated Water, Μόναχο 2016, σ. 43 επ.
 • Αναμείξτε αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ με νερό υδρογόνου. Γίνονται πιο ήπια και η γεύση έρχεται καλύτερα από μόνη της. Φτιάξτε παγάκια από υδρογόνο νερό.
 • Αφού πιείτε αλκοόλ, πιείτε 2 ποτήρια το βράδυ και 2 ποτήρια το επόμενο πρωί με άδειο στομάχι.
 • Δώστε στα κατοικίδιά σας (σκύλους, γάτες…) να πιουν νερό πλούσιο σε υδρογόνο και παρακολουθήστε τις θετικές αλλαγές στο τρίχωμα και τη γενική υγεία.

ο Kopp Publishing προσφέρει επίσης το Aquavolta® H2 Turbo μας!

Αντιπρόσωπος Kopp Verlag Aquavolta H2 Turbo Booster για την παραγωγή υδρογόνου νερού

Αξεσουάρ Aquavolta® H2 Turbo φορητή γεννήτρια νερού υδρογόνου PEM Dupont

Αρχή λειτουργίας της τεχνολογίας ηλεκτρόλυσης μεμβράνης SPEΑρχή ηλεκτρόλυσης μεμβράνης SPE - διάγραμμα

Hydrogen Water – The New Bar for Drinking | Πλούσιο σε Υδρογόνο

Όταν πρόκειται για μια συσκευή για εν κινήσει, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: δεν έχει νόημα να κάνουμε το νερό πιο ενεργειακά πλούσιο με υδρογόνο, εάν δεν ανταποκρίνεται στις απαιτητικές απαιτήσεις για πόσιμο νερό.

Γι' αυτό έχουμε το H2 Turbo Ενισχυτικό υδρογόνου έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε, σε αντίθεση με έναν σταθερό ιονιστή νερού, να μην βασίζεται σε έναν μόνο τύπο νερού. Εάν δεν θέλετε να εμπιστευτείτε το υπάρχον νερό της βρύσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αξιόπιστο εμφιαλωμένο νερό, ακόμη και νερό από σύστημα αντίστροφης όσμωσης (νερό RO).

Χάρη στον ενσωματωμένο προσαρμογέα φιάλης, μπορείτε επίσης να ιονίσετε το νερό απευθείας στο πλαστικό μπουκάλι μεταλλικού νερού και να το εμπλουτίσετε με υδρογόνο, αλλά δεν το συνιστούμε καθώς μειώνει τη διάρκεια ζωής του στοιχείου ηλεκτρόλυσης.

Μόνο περιορισμός:

Το νερό δεν πρέπει να περιέχει διοξείδιο του άνθρακα. Διαφορετικά η συνολική πίεση του αερίου θα αυξηθεί πάρα πολύ.

27 Κριτικές για Aquavolta® H2 Turbo 2.0 Hydrogen Booster | Φορητή γεννήτρια H2 | Περιεκτικότητα σε H4 2+ ppm!

 1. φωτογραφία avatar

  Γιασίν Ακγκούν -

  Danke vielmals für Deine nette Bewertung, das H2-Wasser ist schon was sehr feines, und nur der H2 Turbo kann neben dem H2 Rocket diese hohen und dadurch sehr weichen Wässer herstellen. Auf bald, Yasin

 2. Μπούμιν Κ. -

  Nach zwei Jahren als Dauer- & Poweruser des Aquavolta H2 Turbo musste ein neuer Booster her. Ich bin von dem H2 TB, der qualitativ immer besser wird, so sehr überzeugt, dass ich mir diesmal gleich zwei bestellt habe. Es gibt kein besseres Wasser als Wasserstoffwasser. …und der Service ist unschlagbar!!!

 3. Πέτρος -

  Ο ενισχυτής υδρογόνου Aquavolta® H2 Turbo 2.0 | Φορητή γεννήτρια H2 | Περιεκτικότητα σε H4 2+ ppm:

  Αφού ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, η συσκευή είναι η μόνη που πραγματικά αξίζει να αγοράσετε!

  Το πρόγραμμα των 5 λεπτών παράγει αρκετό υδρογόνο, εξοικονομώντας σας έως και 15 λεπτά ανά 250 ml χρόνου! Το πρόγραμμα των 10 λεπτών είναι απλά εξαιρετικό όταν χρειάζεστε αυτή την επιπλέον δόση H2! Έχω δοκιμάσει συσκευές 3x H2 (2 είναι ακόμα εκεί, μία είναι αυτό το διαμάντι και μία είναι η γεννήτρια υδρογόνου Lourdes (για τις μεγάλες ποσότητες νερού H2)! Κατά τη γνώμη μου, οι φθηνότερες συσκευές δεν αξίζουν πραγματικά τον κόπο. Τώρα στο booster Αυτό το εξάρτημα Πραγματικά τρέχει συνεχώς, φορτίζεται και συνεχίζει να εκτελείται, δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα περισσότερο για αυτό, αν θέλετε να μάθετε τις ακριβείς τιμές, μπορείτε να βρείτε αρκετά βίντεο από το Aquacentrum στο YouTube δυναμικό των διαφορετικών μου νερών και το αποτέλεσμα είναι -400 mV πολύ ικανοποιημένος με το νερό της βρύσης θα το θέσω εν συντομία, εξαιρετικός πωλητής, εξαιρετικό προϊόν, εξαιρετικά αποτελέσματα!

  Αγοράστηκαν 2 συσκευές και αυτές δεν θα είναι οι τελευταίες από την Aquacentrum.

  Ειρήνη ️

 4. D. Lehmann -

  Die Qualität des H2 Turbo ist überragend. Das Wasser ist herrlich, spendet Energie und habe das Gefühl, dass es mir gesundheitlich und psychisch nach erst zwei Wochen noch besser geht. Auch weiss man hier noch, wie Dienst am Kunden geht.
  Σας ευχαριστούμε!

 5. Marcel Hilkene -

  Έχω το booster για πάνω από μισό χρόνο τώρα και είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος με αυτό. Έχει όμως και πολύ ενοχλητικές αδυναμίες, γι' αυτό και δεν μπορώ να του δώσω 5 αστέρια. Αλλά θα ξεκινήσω.

  Θετικός:

  Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε πολύ υψηλή ποιότητα. Το κάλυμμα εξισορρόπησης πίεσης κάνει τη δουλειά του και δεν με απογοήτευσε ποτέ. Η μπαταρία διαρκεί επίσης πολύ και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα και η συσκευή μπορεί επίσης να λειτουργήσει! Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι ο ενισχυτής επιτυγχάνει πραγματικά εξαιρετικές τιμές ppm (5 έως και 5 ppm σε 6 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα) και το νερό είναι απίστευτα απαλό μετά. Πραγματικά έχεις την αίσθηση ότι όλο το σώμα καταποντίζεται. Απλά αισθάνεται καλά! Το πίνω κάθε μέρα και πιστεύω ότι το θέμα του υδρογόνου πρέπει να είναι πολύ πιο διαδεδομένο. Μπορείτε επίσης να βιδώσετε μπουκάλια PET. Δεν θα το έδινα ποτέ πίσω και σκέφτομαι να αγοράσω ένα δεύτερο! Αυτό που πρέπει να τονιστεί θετικά είναι η πολύ γρήγορη και φιλική υποστήριξη από την Grüne Pearls και το Aquacentrum. Είναι όλοι πολύ ωραίοι, αφοσιωμένοι άνθρωποι που ξέρουν τι κάνουν!

  Αρνητικά:

  Η οπή πλήρωσης είναι πολύ μικρή. Πρέπει να ρίξετε το νερό με ακρίβεια. Αργά ή γρήγορα θα κάνετε χάος. Αυτό που επίσης με ενοχλεί είναι ότι η υποδοχή φόρτισης USB C και το κουμπί τροφοδοσίας είναι απλά απροστάτευτα στο σταθμό χωρίς καπάκι από καουτσούκ ή τίποτα. Αν χύσετε κάτι ενώ χύνετε, δυστυχώς το νερό μπορεί να μπει εδώ. Το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές όταν ανοίγετε το καπάκι μετά την ενίσχυση. Λόγω της πίεσης, 1 2 3 σταγόνες μπορεί να ρέουν στο μπουκάλι και να φτάσουν γρήγορα στην υποδοχή φόρτισης. Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ένα ελαττωματικό σχέδιο και σε αυτή την υψηλή τιμή περιμένεις πραγματικά μια διαφορετική λύση (συγγνώμη, δεν σημαίνει προσβολή). Το όλο θέμα κάνει λίγο πολύπλοκο το ρίξιμο και το άνοιγμα. Ο κύλινδρος μπορεί να αρχίσει να διαρρέει μετά από μερικούς μήνες, αλλά εδώ έχεις κορυφαία εξυπηρέτηση και με την έκδοση 2.0 παίρνεις και ανταλλακτικούς κυλίνδρους. Όχι τόσο άγρια

  Συμπέρασμα και επιθυμίες/ιδέες:

  Συνολικά, είμαι απίστευτα χαρούμενος που αγόρασα αυτή τη συσκευή. Έχει γίνει ο καθημερινός μου σύντροφος και εξοικονομώ κόστος παρακολούθησης, όπως νέα φυσίγγια κάθε 6 μήνες. Αγοράζεις τη συσκευή μια φορά και τελειώνεις. Θα μπορούσατε να παρέχετε ένα ελαστικό κάλυμμα για τη θύρα USB. Δεν κοστίζει τίποτα. Ή μπορείτε απλώς να γίνετε δημιουργικοί μόνοι σας. Η άλλη απόδοση της συσκευής είναι εξαιρετική! Τι θα ήταν επίσης δροσερό αν κάποια στιγμή υπήρχαν κύλινδροι που περιείχαν, για παράδειγμα, μισό λίτρο.
  Συνολικά, θα αγόραζα τη συσκευή ξανά και ξανά, παρά τα μικρά ελαττώματα που αναφέρθηκαν. Επειδή αυτά δεν έχουν καμία επίδραση στη δύναμη του ενισχυτή. Απλά υπέροχη και, κατά τη γνώμη μου, μια απαραίτητη συσκευή κουζίνας μαζί με ένα σύστημα αντίστροφης όσμωσης

 6. φωτογραφία avatar

  Γιασίν Ακγκούν -

  Γεια σας κυρία.,
  Θα χαρώ να σας στείλω τα αναπνευστικά γυαλιά και το ειδικό κάλυμμα για εισπνοή. Εάν αισθάνεστε κάτι, ενημερώστε μας
  Είναι εντάξει αν χρεώνω μόνο έξοδα αποστολής άνω των 6,50 €; Δείτε συνημμένο το προτιμολόγιο
  Σας ευχαριστώ
  Χαιρετίσματα
  Δικός σου, Yasin Akgün

 7. Michael S. -

  Γεια σας κύριε Akgün,
  Το ενισχυτικό είναι πραγματικά υπέροχο, το νερό έχει πολύ καλή γεύση...Είμαι ενθουσιασμένος.
  Θα ήθελα να δοκιμάσω την εισπνοή, θα μπορούσατε ίσως να μου στείλετε το καπάκι και τη ρινική κάνουλα;
  Ίσως με βοηθήσει παρά την έλλειψη συγκέντρωσης.
  Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα και σας ευχαριστώ και πάλι για όλα.
  Herzliche Grüße
  Michael S.

 8. Marcel Hilkene -

  Γεια σου αγαπητέ AQUACENTRUM,
  Πίνω νερό αντίστροφης όσμωσης για πάνω από 10 χρόνια. Αλλά αυτό το ενισχυτικό έφερε στην πραγματικότητα επανάσταση στη συμπεριφορά μου στο ποτό. Ήμουν δύσπιστος στην αρχή λόγω της τιμής, αλλά άξιζε τον κόπο. Κάθε φορά που πίνω υδρογόνο, νιώθω ότι το σώμα μου το απορροφά και με θεραπεύει από μέσα. Ρέει μέσα από το σώμα και τα κύτταρα. Απλώς σε βάζει σε καλή διάθεση! Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη συσκευή σε ολόκληρη τη βιομηχανία νερού και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο (απλώς υποθέτω φιλτραρισμένο καθαρό νερό). Το πίνω κάθε μέρα και απλά μου κάνει καλό. Σε ευχαριστώ για όλα!
  Με εκτίμηση HN

 9. Μαρκ Άισνερ -

  Γεια σου Yasin, μόλις δοκίμασα τον ενισχυτή. Τώρα όλα είναι σφιχτά πάλι.Δεν πίστευα ότι το πλαστικό δοχείο ήταν η αιτία. Δεν μπορείτε να δείτε τίποτα στο παλιό δοχείο.
  Σας ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη βοήθειά σας
  Τώρα υπάρχει και πάλι ενεργειακό νερό ‍♂️☀️
  Σας εύχομαι να περάσετε καλά
  Markus

 10. Μάνφρεντ Β. -

  Γεια σας κύριε Akgün,
  Ευχαριστώ πολύ, εξεπλάγην την Παρασκευή. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στη θετική αλλαγή :-).
  Δοκιμάζουμε ήδη επιμελώς και φυσικά με χαρά σας προτείνουμε. Έχετε κανένα φυλλάδιο;
  μπορούμε να το εκθέσουμε στο κομμωτήριό μας;
  Σας εύχομαι ένα όμορφο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο
  να περάσετε καλά, με εκτίμηση
  Μάνφρεντ Β.

 11. Jörg -

  Γεια, έχετε αναπτύξει μια τόσο έξυπνη συσκευή, το H2 Turbo είναι υπέροχο. Είμαι ήδη σε παραγωγή 32x μέσα σε 1 εβδομάδα με την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας και το LED μόλις τώρα δείχνει κόκκινο. Αυτό είναι καταπληκτικό. Εσείς οι ίδιοι γράφετε από το πολύ 18 (χειροκίνητα) έως 24 (ιστοσελίδες) φορτώσεις, τις οποίες έχω ήδη ξεπεράσει κατά πολύ

  Προσθήκη: .. Έχω ήδη αυξήσει τον αριθμό σε 32x... τώρα δείχνει κόκκινο αφού ξεκίνησε μπλε. 32 x 5 λεπτά = 160 λεπτά τρεξίματος είναι τρελό. Είμαι περίεργος να δω πώς αποδίδουν οι κύκλοι 2 και 3. Τότε έχω μια μέση τιμή από την πρακτική, αφού χρησιμοποιώ τη συσκευή μόνο 4 φορές την ημέρα και ακόμη και ενέργεια χάνεται στην αναμονή μέσα σε 7-8 ημέρες.

 12. Θωμάς -

  Αγαπητέ Yasin,
  Θα ήθελα να παραγγείλω άλλη μια γεννήτρια υδρογόνου σε ειδική τιμή! Η συσκευή είναι απλά εξαιρετική! Θα είναι δώρο γενεθλίων. Αυτήν τη στιγμή επηρεάζω ολόκληρο τον κύκλο των φίλων μου 😉 Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική συμβολή και τα πολλά χρήσιμα δεδομένα στον ιστότοπο.
  Με εκτίμηση στο Μόναχο
  Θωμάς

 13. Ανδρέας Β, -

  Γεια σου Yasin,
  Πρέπει να σας ξαναγράψω τώρα γιατί είμαι ενθουσιασμένη.
  Μια φορά γιατί παρέλαβα τη συσκευή σήμερα - SUPER SERVICE
  UND
  Επειδή η συσκευή έφτασε σε συσκευασία υψηλής ποιότητας (δεν εννοώ την εξωτερική συσκευασία αλλά την ίδια την ενισχυτική συσκευασία)) -SUPER
  Προφανώς μια όμορφη συσκευή.
  Τα εγχειρίδια είναι φοβερά - σαφή, καθαρά δομημένα, αυτονόητα, όλα είναι ευανάγνωστα και κατανοητά σε εξαιρετική ποιότητα χαρτιού.
  Όσον αφορά την ποιότητα, αυτό είναι κοντά στην Apple ή ακόμα καλύτερα.
  Τώρα θα κάνω τις πρώτες προετοιμασίες και θα βάλω τη συσκευή σε λειτουργία αύριο.
  Θα κάνω τη μεταφορά την επόμενη εβδομάδα, λίγο μετά τα Χριστούγεννα.
  Σας ευχαριστώ και πάλι για την πραγματικά εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιότητα
  Καλά Χριστούγεννα για εσάς και την ομάδα σας
  Ανδρέας Β,

 14. Σεμπαστιάν Σ. -

  Γεια σας κύριε Akgün,
  «Μια υπέροχη εισαγωγή, που είναι καλύτερα να την ακούσετε πολλές φορές: Κατεβάστε τη συνέντευξη Dr. ιατρ. Mag. Ryke Geerd Hamer, 1995.mp3”
  Άκουσα τη συνέντευξη. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Αποθήκευσα τη σελίδα απευθείας κάτω από τα αγαπημένα.
  Τα τελευταία 3 χρόνια άρχισα να βάζω την υγεία μου και της οικογένειάς μου στα χέρια μου και να ξεφεύγω από τους διψασμένους για κέρδος γιατρούς και το φαρμακευτικό λόμπι.
  Πάντα ψάχνω για (φυσικές) εναλλακτικές αν αρρωστήσουμε, αλλά ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι και παραμένει η διατήρηση της υγείας μας. Ειδικά αναφορές και προσωπικές εμπειρίες όπως ο Dr. Ο Χάμερ το περιγράφει, αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό και συχνά μου επιβεβαιώνουν αυτό που έχω ήδη πάρει από αλλού.
  Αυτός είναι ο λόγος που συνάντησα τους ιονιστές σας και τώρα χρησιμοποιώ το H2 Turbo τακτικά για πρόληψη.
  Δυστυχώς και το παιδί μου επηρεάζεται από τα άχρηστα μέτρα Γ των τελευταίων 3 ετών. Η τήρηση αποστάσεων στο σχολείο, το διαρκές πλύσιμο των χεριών, η χρήση μάσκας και οι συνεχείς δοκιμές στο σχολείο δεν επέτρεψαν στο ανοσοποιητικό σύστημα να αναπτυχθεί όπως έπρεπε. Για να βοηθήσω το παιδί μου με τον βήχα και το κρυολόγημα, σκέφτηκα μια συσκευή εισπνοής. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα οξύ που να με κάνει να θέλω να χρησιμοποιήσω τη συσκευή εισπνοής, περισσότερο για την πρόληψη.
  Χαιρετισμούς
  Σεμπαστιάν Σ.

 15. Μέγ. -

  Ακόμα προτιμώ να πίνω το νερό υδρογόνου H2 TURBO! Βρήκα ενδιαφέρον το πείραμα με παγωμένο και αποψυγμένο νερό - οι φυσαλίδες υδρογόνου είναι τότε εξαιρετικά λεπτές, σαν ομίχλη. Ένα βιβλίο για το νερό με ενέπνευσε.
  VG
  Μέγ.

 16. φωτογραφία avatar

  Γιασίν Ακγκούν -

  Γεια σας κύριε H.,
  Σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια. Μπορώ να το αφήσω στο διαδίκτυο ως συνημμένο;
  Λόγω του Ron και της Fabijenna, ναι, προσπαθώ να τους στηρίξω λίγο. Έχω ήδη κάνει μερικές πωλήσεις μέσω εσένα, ποτέ δεν είχες σκοπό να διαφημιστείς ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ωραίο άτομο, το ίδιο και εγώ, και οι ομοϊδεάτες προσελκύονται μεταξύ τους.
  Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, είναι πολύ διασκεδαστικό να βοηθάς γρήγορα ανθρώπους με ένα τηλεφώνημα, όπου αναζητούν τις αιτίες εδώ και δεκαετίες
  Αλλά πρώτα, παρακαλούμε να αναφερθείτε σε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:
  http://www.aquacentrum.de/videosammlung-neue-germanische-heilkunde-neue-germanische-medizin/
  Ανυπομονώ για την κλήση σας: +4989416117997
  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Δικός σου, Yasin Akgün

 17. Hans Hinnrich H. -

  Καλησπέρα κύριε Akgün,
  Παρέλαβα την αποστολή με μεγάλη χαρά.
  Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες!
  Συνέδεσα το φυσίγγιο ανοργανοποίησης. Έβαλα αυτό το νερό στο H2 Booster και το ήπια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος!
  Σκέφτηκα επίσης ότι ήταν υπέροχο το πώς βοήθησες τη Fabijenna με τον διαχειριστή της!
  Αν σας καταλαβαίνω καλά, συμφωνείτε αν επικοινωνήσω μαζί σας με ερωτήσεις υγείας σχετικά με το H2 ή το GermHK;
  Σας ευχαριστώ και πάλι και
  εγκάρδιους χαιρετισμούς
  Hans Hinnrich H.

 18. Μπούμιν Κ. -

  Γεια σου Yasin,
  Εγώ ο ίδιος είμαι η επαγγελματική κάρτα για τα H2TB σας.
  Κάποτε ζύγιζα 89 κιλά – ένα πρωτοφανές υψηλό – και έπρεπε να παλέψω επανειλημμένα με στομαχικά/εντερικά προβλήματα. Προκειμένου να βάλω υπό έλεγχο τα προβλήματα στομάχου/εντέρου μου, ήθελα να επιστρέψω στο ιδανικό βάρος των 80 κιλών. Δυστυχώς έφτασα μόνο στα 84 κιλά. Αυτό ήταν το τέλος.
  Τότε συνάντησα το H2TB σου. Όταν έπινα επιμελώς τα 2,75 - 3,00 λίτρα νερό Η2 κάθε μέρα και άλλαξα επίσης τη διατροφή μου, άλλα 6 κιλά χάθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξαφνικά ζύγισα 78 κιλά. Κάποια στιγμή ο μεταβολισμός μου πρέπει να μπήκε και να τονώθηκε όπως παλιά. Από τότε τρώω ό,τι θέλω και το βάρος μου έχει παραμείνει σταθερό στα 78 κιλά.
  Πίνω πάντα νερό Η2 πριν, μεταξύ και μετά τα γεύματα. Το πιο σημαντικό πράγμα όταν αλλάζω τη διατροφή μου, τη ζάχαρη -δηλαδή όλα τα γλυκά πράγματα- το αντικατέστησα με νερό Η2. Εάν το σώμα παίρνει μόνο τα μόρια 12 H από τη ζάχαρη, τότε παίρνει το καλό νερό Η2 σε αντάλλαγμα.
  Από τότε νιώθω καλά, υγιής και ζωντανός. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν βλέπουν αμέσως την αλλαγή και με ρωτούν πώς κατάφερα να φαίνομαι τόσο ζωντανή, καλή και υγιής. Εκεί είναι που εσείς και ο κ. Assenbaum παίζετε πάντα με το H2TB. Απλώς μεταφέρω τις γνώσεις σας και σας λέω τι έχω μάθει από εσάς, από τα βίντεο και τα βιβλία σας. Λόγω της εμπιστοσύνης σε εμένα και τη γυναίκα μου, το ενδιαφέρον για τους γύρω μου είναι φυσικά αμέσως εκεί. Η γυναίκα μου, μια σκεπτικιστική, έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο στη σύσταση του H2TB. Είναι πολύ πεπεισμένη για το προϊόν σας και πίνει πολύ περισσότερο νερό κάθε μέρα από ό,τι πριν. Αλλά πρέπει επίσης να παραδεχτείτε ότι το νερό Η2 έχει επίσης πολύ απαλή και πραγματικά νόστιμη γεύση. Στην οικογένειά μας πίνουμε πολύ νερό. Ο καθένας πίνει τη δική του ποσότητα σύμφωνα με τη φόρμουλα που προτείνει ο κ. Asenbaum: σωματικό βάρος / 10 = αποτέλεσμα * 0,34 = ποσότητα ποτού σε λίτρα
  Χαιρετίσματα
  Μπούμιν Κ.

 19. Μαρία Η. -

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ που μου στείλατε το σπασμένο δοχείο για τον ενισχυτή h2.
  Ευχαριστώ επίσης για τις αναλυτικές πληροφορίες.
  Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση πελατών σας
  Χαιρετισμούς Μαρία Χ.

 20. Daniel Z. -

  Γεια σου αγαπητέ Yasin!
  Με το νέο ανταλλακτικό μπουκάλι (Nano), το Nano σφραγίζει.
  Το H2 Turbo είναι πραγματικά υπέροχο!!! Σε 5 λεπτά το δυναμικό οξειδοαναγωγής είναι -230mV σχεδόν το ίδιο με το H2 Nano σε 10 λεπτά!!!
  Με το κούνημα το H2 Turbo έχει κ.κ.α. 4 ppm υδρογόνο. Η μπαταρία διαρκεί για πάντα.
  Όπως πάντα ΚΟΡΥΦΑΙΑ εξυπηρέτηση.
  Χαιρετισμούς από τη Σλοβενία
  Daniel

 21. Lilly -

  Ποτέ ξανά χωρίς τον ενισχυτή υδρογόνου Turbo!! Πίνω πολύ περισσότερο, το νερό είναι απαλό σαν βούτυρο, τα νύχια και τα μαλλιά μεγαλώνουν πιο γρήγορα, το δέρμα μου έχει βελτιωθεί και οι τιμές του αίματός μου είναι καλύτερες από ποτέ! Οι συμβουλές και η εξυπηρέτηση πελατών είναι κάτι παραπάνω από έξοχος! Συγχαρητήρια στον Yasin! Σε ευχαριστώ για όλα!

 22. Lilly -

  δεν μπορεί πλέον χωρίς αυτόν τον ενισχυτή

 23. Thomas B. -

  Αγαπητέ Yasin,
  Ελπίζω να είναι εντάξει αν είμαστε με τους όρους του ονόματος. Έχω δει τόσα πολλά βίντεο μαζί σου που κάπως μου φαίνεται πιο οικείο 😉
  Την Πέμπτη λάβαμε τη γεννήτρια υδρογόνου H2Turbo. Τι υπέροχη συσκευή! Από εκείνη την ημέρα λειτουργεί σχεδόν σε μια σειρά. Είναι σαν να πίνουμε μόνο νερό υδρογόνου. Ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη εφεύρεση και για τον ενθουσιασμό σας για αυτό το θέμα, που φαίνεται σε κάθε βίντεο! 🙂
  Με εκτίμηση στο Μόναχο
  Thomas B.

 24. Q. Schuster -

  Καλημέρα κύριε Akgün, σας ευχαριστώ για την συμβουλή.
  Εδώ είναι μια σύντομη αναφορά.
  Σήμερα το πρωί παρήγαγα νερό υδρογόνου για πρώτη φορά, όλα λειτούργησαν υπέροχα, φαίνονται οι φυσαλίδες, η λειτουργία μπλε και μωβ λειτουργούσε τέλεια. Μετά επέλεξα τη λειτουργία μωβ και μετά ήπια το νερό. Έχει πολύ απαλή και ευχάριστη γεύση (χρησιμοποιώ νερό αντίστροφης όσμωσης)
  Μετά το γέμισα ξανά για την επόμενη φορά, αλλά δεν πάτησα ακόμα το κουμπί για παραγωγή.
  Τώρα ήθελα να το δοκιμάσω ξανά με το καλώδιο φόρτισης. Πήρα το γνήσιο καλώδιο φόρτισης που συνόδευε και το φόρτισα. Μετά από 3 λεπτά από κόκκινο έγινε πράσινο. Στη συνέχεια πήρα ένα άλλο καλώδιο φόρτισης (από το smartphone) και το φόρτισα με αυτό. Στην αρχή ήταν κόκκινο, αλλά μετά από λίγο, ίσως 2 λεπτά, άλλαξε ξανά σε πράσινο. Τώρα το άφησα να φορτίσει για 2 ώρες παρά το πράσινο φως.
  Σε κάθε περίπτωση, η συσκευή λειτουργεί και το ευχαριστώ πολύ. Δεδομένου ότι δεν οδηγώ αυτοκίνητο, αλλά σχεδόν πάντα κάνω ποδήλατο (40 χιλιόμετρα στη δουλειά και πίσω κάθε μέρα), φυσικά χρειάζομαι περισσότερο νερό. Θα μοιραστώ περισσότερες εμπειρίες σιγά σιγά.
  Σας ευχαριστώ και πάλι για την ευγενική παραδοχή σας ότι μου στείλατε τη συσκευή ως νέα συσκευή, παρόλο που είχα παραγγείλει μια συσκευή επιστροφής. Είχα ήδη μιλήσει με την αδερφή σου για αυτό την Παρασκευή.
  Θερμούς χαιρετισμούς από τη Δρέσδη.
  Q. Schuster
  ΥΓ: το θέμα του νερού είναι τόσο ενδιαφέρον και ζωτικής σημασίας (το συνάντησα μόνο τυχαία στα τέλη Απριλίου 2022). Από τότε το διαβάζω και ενημερώνομαι τακτικά. Σας ευχαριστούμε επίσης για την εργασία σας και του κ. Asenbaum σε διάφορα θέματα με τη μορφή βίντεο, εγγράφων κ.λπ. για την παροχή πληροφοριών. Είμαι ευγνώμων που υπάρχουν ακόμα κάποιοι που !!πραγματικά!! εκπαιδεύστε τους ανθρώπους και μην λέτε ψέματα στους ανθρώπους όπως κάνει η βιομηχανία.
  Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στον Θεό, που δημιούργησε τα πάντα τόσο υπέροχα, ειδικά το νερό, για να μπορούμε να υπάρχουμε και να ζούμε.

 25. φωτογραφία avatar

  Γιασίν Ακγκούν -

  ευχαριστώ γυναίκα
  Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Έχω δημιουργήσει μια παραγγελία και θα σταλεί μέσω τιμολογίου.
  Χαιρετισμοί,
  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Δικός σου, Yasin Akgün

 26. Μάριον Β. -

  Γεια σας κύριε Akgün,
  Χθες έφτασε το turbo booster υδρογόνου μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. 🙂
  Θα ήθελα να παραγγείλω άλλη συσκευή. Πρέπει να το ξανακάνω όπως την προηγούμενη φορά, στον ιστότοπό σας;
  Αγάπη,
  Marion

 27. Μαξ Σούμπερτ -

  Το νερό είναι εύκολο να πιει, δεν μπορώ να συμβαδίσω με την παραγωγή 🙂
  Μετά από δύο εβδομάδες, ο αριθμός των φορών που πήγα στην τουαλέτα μειώθηκε - αυτό άρεσε στον ελαφρώς κατεστραμμένο προστάτη μου.
  Στην πραγματικότητα απώλεια βάρους επίσης, καθώς ήθελα να φάω πολύ λιγότερο κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων.
  Δυο εβδομάδες νηστείας χωρίς να το έχει προγραμματίσει από πριν, το σώμα ανέλαβε.
  Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα βίντεο στο You Tube!
  Μέγ.

 28. Λιουμπίνκα -

  Αγαπητέ κύριε Akgün,
  Πίνω μόνο νερό υδρογόνου εδώ και 2 εβδομάδες και νιώθω καλύτερα από ό,τι εδώ και χρόνια. Η έλλειψη ενέργειας έχει εξαφανιστεί.
  Το Aquavolta® H2 Turbo Hydrogen Booster είναι ο μόνιμος σύντροφός μου και είναι επίσης οπτικά όμορφο και απλά ένα εξαιρετικό προϊόν.
  Τις καλύτερες ευχές,
  Λιουμπίνκα

 29. φωτογραφία avatar

  Γιασίν Ακγκούν -

  Γεια σας κύριε Mayr,
  Σας ευχαριστώ για τις σημαντικές εμπειρίες σας. Εάν το καπάκι είναι κλειστό και υπήρχε νερό από πριν, δεν θα στεγνώσει. Και αν η μεμβράνη στεγνώσει, αυτό δεν είναι πρόβλημα, χρειάζεται απλώς 24 ώρες μούσκεμα.
  Οι εμπειρίες σας είναι φυσιολογικές, δεν είναι φαινόμενο εικονικού φαρμάκου.
  Υπάρχουν πολλές μελέτες σε αυτόν τον τομέα:
  Ακολουθεί μια συλλογή μελετών σχετικά με το νερό H2:
  http://www.molecularhydrogeninstitute.com/studies
  Και ένα ακόμα μεγαλύτερο: https://e-miz.co.jp/english/file/documents3.1_en_black.pdf
  Και ένα παλαιότερο:
  http://aquavolta.de/euromultimedia/pdf/studies/Nicolson_H2_Review%202016.pdf
  Αλλά έχει ελάχιστη σχέση με την οξεοβασική ισορροπία, δεν είναι πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή, παρόλο που όλοι μιλούν γι' αυτήν, συμπεριλαμβανομένων και εμάς για πάνω από 10 χρόνια, το αλκαλικό νερό από έναν ηλεκτρικό ιονιστή είχε πάντα αέριο Η2 ως αντιοξειδωτικό αέριο. αυτός ο λόγος. Εκπνέουμε πολύ αέριο CO2 κάθε μέρα, κάτι που μοιάζει περισσότερο με αλλοτρίωση, βλέπε επίσης REATHE. | Joe DiStefano | TEDxLugano: http://www.youtube.com/watch?v=bczm0RsIZUM
  Ωστόσο, το αλκαλικό νερό έχει καλύτερη γεύση και σίγουρα δεν θα βλάψει αν πρώτα κάνετε το νερό αλκαλικό και συγκεντρώσετε τα «καλά» μέταλλα...
  Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, με παρακινούν πολύ
  θα συνεχίσω
  Τα καλύτερα
  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Δικός σου, Yasin Akgün

 30. Κρίστιαν Μ. -

  Αγαπητέ κύριε Akgün,
  Ίσως θυμάστε την επίσκεψή μου για να πάρω το ενισχυτικό. Επειδή τώρα χρησιμοποιώ ιονιστή, σχεδίασα να χρησιμοποιήσω τον ενισχυτή για τη διαμονή μου στην Αυστρία.
  Αυτήν τη στιγμή το αφήνω με μια ελαφριά στάθμη νερού για να μην στεγνώσει. Ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ αυτο?
  Μια αναφορά εμπειρίας σχετικά με το θέμα των ιονιστών:
  Χρησιμοποιώ μια πολύ φθηνή επιλογή γιατί λείπω πάντα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Αλλά παρατηρώ σημαντικές θετικές αλλαγές μετά από περίπου 4 εβδομάδες:
  - Απώλεια βάρους
  – καθαρά περιγράμματα στο πρόσωπο
  – λιγότεροι πονοκέφαλοι, λιγότερο έντονοι
  – όλο το σώμα πιο καθορισμένο
  – καλύτερη γενική υγεία
  Σύμφωνα με τα έγγραφά σας, αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να εναποτεθούν λιγότερα οξέα στο σώμα - είναι αυτές οι παρατηρήσεις ρεαλιστικές ή απλώς ένα φαινόμενο εικονικού φαρμάκου;
  Εάν δεν υπάρχει φαινόμενο εικονικού φαρμάκου, μπορείτε να συμπεριλάβετε τις παρατηρήσεις μου στις πληροφορίες του προϊόντος σας. Για πληροφορίες υποβάθρου: Χρησιμοποιώ νερό με pH περίπου 9,8, και για καφέ, για παράδειγμα
  Με την απλή συσκευή μου μπορώ μόνο να τρέχω το νερό πολύ αργά για να πετύχω αυτή την υψηλή τιμή. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
  Συνολικά, οι πληροφορίες που παρείχατε ήταν οι πιο περιεκτικές και συνεκτικές που μπορούσα να βρω. Στην πραγματικότητα διαφήμιση μέσω πληροφοριών.
  Ελπίζω να ακούσω από σας σύντομα.
  Κρίστιαν Μ.

 31. Alf -

  /// Το H2 μπορεί να ξεκινήσει διαδικασίες επούλωσης.///
  Δύσκολα για μένα. Έχω την υγεία μου πλήρως υπό έλεγχο. Τώρα είμαι 72 και σε εξαιρετική φόρμα
  (ακόμα τρέξιμο και προπόνηση δύναμης τακτικά). Έχω ήδη τη διαδικασία καθαρισμού για το σώμα μου
  «μολυσμένο» πριν από πολλά χρόνια και για πολλά χρόνια. Τίποτα δεν λειτουργεί πλέον σε αυτόν τον τομέα.
  Αλλά εξακολουθώ να ενσωματώνω πολλά υγιή στοιχεία στη ζωή μου (συμπεριλαμβανομένου του νερού υδρογόνου). Η απόσταση από την υγεία στην ασθένεια μπορεί να αυξάνεται ατελείωτα.
  Ως υγιής άνθρωπος, χρειάζομαι λιγότερα από ορισμένα πράγματα (π.χ. νερό H2),
  Το σώμα μου αντιδρά γρήγορα αν κάτι είναι πολύ ή πολύ λίγο. Μου λέει τι χρειάζομαι = τέλειο.
  Αυτό δεν είναι πλέον θεωρία για μένα, αλλά πραγματικότητα
  Φιλικά,
  Alf

  Προηγούμενο μήνυμα μέσω email:
  σύντομη αναφορά: ήδη 22 τρεξίματα με μία φόρτιση μπαταρίας = σχεδόν 2 ώρες!
  και δεν είναι ακόμα άδειο. Η μπαταρία στον παλιό ενισχυτή ήταν ήδη νεκρή
  7 πάσες κενές. Αλλά τώρα πρέπει να σταματήσω ξανά μετά από δυόμισι λεπτά,
  Γιατί μετά από 5 λεπτά γίνεται πολύ δυνατό = το νιώθεις στο στομάχι σου.
  Θυμάμαι: με το παλιό booster αρχικά έκανα boost για 15 λεπτά. Μετά είχα διάρροια για 2 μέρες
  Τις καλύτερες ευχές,
  Alf

 32. Τραχύς -

  Γεια, είσαι ο καλύτερος,
  Χαίρομαι που σε βρήκα. Η κατανάλωση και η εισπνοή H2 είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχετε υπέροχα προϊόντα.
  Θα διαφημιστώ για εσάς εδώ στην Αυστρία όπου είναι δυνατόν.
  Στείλτε μου τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να κάνω τη μεταφορά.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
  Τραχύς

Προσθέστε τη βαθμολογία σας

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

Προετοιμασία για τη λειτουργία και τη φόρτιση του ενισχυτή υδρογόνου Aquavolta® Turbo

 • Τοποθετήστε τη συσκευή σε στεγνή, επίπεδη επιφάνεια.
 • Εισαγάγετε το βύσμα USB-C της μονάδας τροφοδοσίας και φόρτισης στην πρίζα. Η μπαταρία πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένη πριν από την πρώτη χρήση. Το LED αρχίζει να αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα.
 • Πριν από την αρχική χρήση, γεμίστε το γυάλινο δοχείο με το πολύ 6o Γεμίστε ζεστό νερό και αφήστε το για τουλάχιστον 2 ώρες 1 σταθείτε για να υγρανθεί πλήρως το κύτταρο μεμβράνης. Τέλος, αντικαταστήστε ξανά το νερό και ανακινήστε για περίπου ένα λεπτό.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να γεμίσετε το νερό που έχετε μαζί σας Θέλετε να εμπλουτίσετε το υδρογόνο και να το πιείτε. Θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο τόσα πολλά 2 Το νερό πρέπει να γεμίζεται έτσι ώστε η στάθμη του νερού να μην αγγίζει το κάλυμμα πίεσης ώστε να μην εισχωρεί νερό εκεί. 4 ώρες ok
 • Αφήστε τη συσκευή συνδεδεμένη στην υποδοχή USB-C για 4 ώρες, ακόμα κι αν το LED ανάψει πράσινο. Δεν επικοινωνεί σωστά κάθε τροφοδοτικό USB με τα ηλεκτρονικά της συσκευής.
 • Αφαιρέστε το βύσμα του προσαρμογέα τροφοδοσίας και φόρτισης και κλείστε τη γλωττίδα. Η γεννήτρια δεν πρέπει να λειτουργεί κατά τη φόρτιση.
 • Εάν το LED αρχίσει να αναβοσβήνει κατά τη λειτουργία, το τροφοδοτικό και ο προσαρμογέας φόρτισης πρέπει να επανασυνδεθούν μέχρι να φορτιστεί η μπαταρία.
 • Εάν το τροφοδοτικό είναι ελαττωματικό ή δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τυπικό τροφοδοτικό USB-C, για παράδειγμα για smartphone.

 

Nano Booster | Πρώτη θέση σε λειτουργία | με Tina Happy

Παράγετε νερό υδρογόνου για πόσιμο

 • Σημαντικό: η συσκευή πρέπει να γεμίσει με πόσιμο νερό πριν πατήσετε το κουμπί εκκίνησης.
 • Πατήστε το κουμπί έναρξης για 3 δευτερόλεπτα. Ένα μπιπ υποδεικνύει έναρξη. Το φως ανάβει και μπορείτε να δείτε την παραγωγή υδρογόνου στις λεπτές φυσαλίδες να ανεβαίνει. Μια διαδικασία παραγωγής διαρκεί 10 λεπτά.
 • Εάν θέλετε να σταματήσετε μια συνεχιζόμενη παραγωγή, πατήστε ξανά το κουμπί έναρξης για 3 δευτερόλεπτα.
 • Εάν η λυχνία αλλάξει σε κόκκινο και αναβοσβήνει, η συσκευή θα πρέπει να επαναφορτιστεί. Κατά τη φόρτιση, το LED ανάβει μόνιμα έως ότου μια πράσινη λυχνία υποδεικνύει πλήρη φόρτιση. Δεν πρέπει να παράγετε νερό υδρογόνου κατά τη φόρτιση.
 • Κάθε 5λεπτη φάση παραγωγής τελειώνει αυτόματα. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί από το LED που σβήνει και ο σχηματισμός φυσαλίδων σταματά.
 • Με αυτά που διατίθενται ως αξεσουάρ Σταγόνες μέτρησης H2 Μπορείτε να ελέγξετε τον χρόνο παραγωγής που πρέπει να ρυθμίσετε για τη συγκέντρωση υδρογόνου στόχου για το νερό που χρησιμοποιείτε. Συνιστάται 0,5 έως 3,0 ppm.

 

Nano Booster | Επίτευξη βέλτιστης τιμής υδρογόνου | με Tina Happy

Σημειώσεις

 • Αφαιρέστε το πορτοκαλί βύσμα σιλικόνης πριν από τη χρήση και αποθηκεύστε το. Σε μια νέα συσκευή, μπορεί να υπάρχει ακόμα υπολειπόμενο νερό κάτω από το βύσμα για την προστασία της μεμβράνης. Παρακαλούμε πετάξτε το και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.
 • Εάν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για περισσότερο από μία εβδομάδα, γεμίστε την κυψέλη ηλεκτρόλυσης με νερό μέχρι μέγιστο ύψος 1 cm και κλείστε την με το πώμα σιλικόνης ή κλείστε το καπάκι της φιάλης από πολυανθρακικό.
 • Γιατί συνιστούμε τη χρήση του τυπικού δοχείου 250 ml και σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε βιδωτά μπουκάλια;
  Γιατί αυτή είναι μια ποσότητα που μπορεί να πιει ο καθένας μέσα σε 10 λεπτά. Θυμηθείτε: Το υδρογόνο απελευθερώνει αέρια γρήγορα! Μην κάνετε απόθεμα, πιείτε μικρές ποσότητες αμέσως.

Συμβουλή

 • Πριν από την πρώτη χρήση, γεμίστε το δοχείο παραγωγής με νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά για να μουλιάσει η μεμβράνη ηλεκτρόλυσης. Στη συνέχεια, ρίξτε το νερό.
 • Το δοχείο παραγωγής πρέπει να διατηρείται συνεχώς υγρό.
 • Το γεμάτο νερό δεν πρέπει ποτέ να είναι πάνω από 45 βαθμούς Κελσίου.
 • Μην βυθίζετε ποτέ τη συσκευή σε νερό.

Τεχνικά στοιχεία | Aquavolta® Turbo H2 Booster

 • Βάρος (άδειο, συμπεριλαμβανομένης της φιάλης και του καπακιού): 500 g
 • Όγκος πολυανθρακικής φιάλης: 250 ml,
 • Αναφορά δοκιμής SGS Επικοινωνία με τρόφιμα, 250 ml Πολυανθρακικό, χωρίς BPA.pdf
 • Τάση/Ισχύς: DC5V/2A
 • Απόθεμα ισχύος: Περίπου 24 εφαρμογές (5 λεπτά) – πλήρως φορτισμένο, Περίπου 120 λεπτά (εξαρτάται από το νερό)
 • Χρόνος φόρτισης Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Περίπου 180 λεπτά
 • Netzteil (USB-C) 100–240V,50/60Hz.DC5V,2A
 • Η απόδοση του υδρογόνου εξαρτάται από το νερό και τον χρόνο. Περίπου 0,6 σελ/λεπτό/λεπτό. , μέγιστο 5 ppm, ανεξάρτητα από πόσο καιρό, καθώς η βαλβίδα ασφαλείας υπερπίεσης στο καπάκι δεν επιτρέπει πιέσεις μεγαλύτερες από 5 bar.
 • Εύρος θερμοκρασίας: 0-40°C

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Aquavolta® H2 Turbo και το νερό που περιέχει υδρογόνο

> Οι πιο σημαντικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με το αλκαλικό νερό

Συχνές ερωτήσεις Hydrogen Water & H2 Turbo

Συχνές ερωτήσεις Ραδιοσυχνότητα

> Συχνές ερωτήσεις: Νέα Ιατρική & Βιολογία

Συχνές ερωτήσεις Hydrogen Water & H2 Turbo

1. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω βέλτιστα το H2 Turbo Booster για να επιτύχω υψηλά επίπεδα υδρογόνου στο επεξεργασμένο νερό;

 1. Γεμίστε το νερό μέχρι ακριβώς κάτω από το καπάκι μέχρι την αρχή του νήματος, αφού αρχίσει το κωνικό κλείσιμο και ξεκινήστε την ηλεκτρόλυση.
 2. Μετά από συνολικό χρόνο λειτουργίας 5 λεπτών, μπορείτε να περιμένετε πάνω από 3-4 ppm μοριακά διαλυμένου υδρογόνου.
 3. Το νερό μπορεί να σταθεί έως και 1 ώρα πριν καταναλωθεί.
 4. Ξαναγεμίστε αμέσως μετά το ποτό και ξεκινήστε ξανά τη διαδικασία ηλεκτρόλυσης 5 λεπτών.
 5. Επαναλάβετε από το βήμα 1 εάν χρειάζεται.

2. Πώς αποθηκεύω το H2 Turbo Booster όταν δεν χρησιμοποιείται;

Καθημερινή χρήση και βραχυπρόθεσμη αποθήκευση

Για καθημερινή χρήση και μικρότερα διαλείμματα χρήσης, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

 • Κάτω από μια εβδομάδα: Εάν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται για λιγότερο από μία εβδομάδα, μπορεί να αποθηκευτεί άδεια και με κλειστό καπάκι.
 • Προετοιμάστε όλη τη νύχτα: Προαιρετικά, μπορείτε να γεμίσετε τη συσκευή εντελώς όλη τη νύχτα, να ξεκινήσετε την ηλεκτρόλυση και στη συνέχεια να εκτελέσετε ξανά την ηλεκτρόλυση για 5 λεπτά το επόμενο πρωί πριν πιείτε ή πιείτε απευθείας.
 • Περισσότερο από 12 ώρες: Εάν η συσκευή παραμείνει σε στάση για περισσότερες από 12 ώρες αλλά λιγότερο από μία εβδομάδα, θα πρέπει κατά προτίμηση να φυλάσσεται χωρίς νερό και με κλειστό καπάκι.

Εάν η μεμβράνη στεγνώσει, αυτό δεν θα βλάψει τη λειτουργία της. Απλώς πρέπει να εμποτιστεί ξανά, παρόμοια με την πρώτη φορά που το χρησιμοποιήσατε, για να γίνει η συσκευή πλήρως χρησιμοποιήσιμη ξανά.

3. Είναι το H2 Turbo Booster κατάλληλο για όλους τους τύπους νερού;

Ναι, το H2 Turbo Booster είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους νερού, συμπεριλαμβανομένου νερού βρύσης, αντίστροφης όσμωσης και απεσταγμένου νερού. Είναι σημαντικό το νερό να μην περιέχει διοξείδιο του άνθρακα, διαφορετικά η συνολική πίεση του αερίου θα μπορούσε να αυξηθεί πάρα πολύ.

4. Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα τα ηλεκτρόδια που χρησιμοποιούνται;

Τα ηλεκτρόδια είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο και επικαλυμμένα με πλατίνα. Το ηλεκτρόδιο στην κορυφή, που είναι σε επαφή με το νερό, διασπά το ασβέστιο, σίγουρα δεν διασπάται. Επομένως, ανάλογα με τη χρήση, πρέπει να αφαιρείτε τα αλάτι της συσκευής με κιτρικό οξύ κάθε 4-12 εβδομάδες

5. Τι πρέπει να κάνω εάν υπάρχει διαρροή του ενισχυτή;

1. Τυπική αιτία: Έλεγχος της διαρροής

 • Εντοπισμός της διαρροής: Αρχικά, προσδιορίστε πού συμβαίνει η διαρροή. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σύνδεση μεταξύ του δοχείου παραγωγής και της γεννήτριας.
  Αντικατάσταση του δοχείου: Εάν εντοπιστεί διαρροή σε αυτό το σημείο σύνδεσης, αντικαταστήστε αμέσως το δοχείο παραγωγής με ένα από τα ανταλλακτικά δοχεία που παρέχονται.

2. Πολύ σπάνια αιτία: Εστιασμένη επιθεώρηση της σφράγισης

 • Στοχευμένη επιθεώρηση: Επιθεωρήστε σχολαστικά τη στεγανοποίηση της γεννήτριας μόνο εάν εντοπιστεί διαρροή ή υποψιάζεστε ότι υπάρχει ελάττωμα. Επειδή η αστοχία στεγανοποίησης είναι πολύ σπάνια, η τακτική αντικατάσταση συνήθως δεν είναι απαραίτητη.
 • Στοχευμένη αντικατάσταση: Αντικαταστήστε τη στεγανοποίηση μόνο εάν είναι εμφανής η πραγματική ζημιά. Εάν υπάρχει ελάττωμα στη τσιμούχα, χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη ανταλλακτική τσιμούχα για αντικατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι η νέα τσιμούχα έχει τοποθετηθεί σωστά για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργικότητα του ενισχυτή.

Εάν έχετε περαιτέρω προβλήματα, επικοινωνήστε με το Aquacentrum: Εάν καμία από τις λύσεις δεν βοηθήσει, επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή μέσω email στη διεύθυνση service@aquacentrum.de ή καλέστε την Hotline H2 Turbo Booster: +4989416117992

6. Γιατί περιλαμβάνονται στη συσκευασία 4 ανταλλακτικά μπουκάλια ή έμβολα πίεσης;

 • Οι ανταλλακτικές φιάλες που περιλαμβάνονται είναι εφεδρικές φιάλες υψηλής πίεσης. Με την πάροδο του χρόνου, ένα μπουκάλι μπορεί να παρουσιάσει διαρροή, προφανές από τη διαρροή νερού μεταξύ της φιάλης και της γεννήτριας H2.
 • Τα μπουκάλια μπορούν επίσης να γρατσουνίσουν. Τα ανταλλακτικά μπουκάλια εξασφαλίζουν αδιάκοπη χρήση του H2 Turbo Booster.

7. Πώς και γιατί καθαρίζω το δοχείο Tritan & τα ηλεκτρόδια του H2 Turbo Booster εάν υπάρχουν εναποθέσεις αλάτων;

Ο τακτικός καθαρισμός είναι απαραίτητος για την αφαίρεση των εναποθέσεων αλάτων και τη διατήρηση της βέλτιστης απόδοσης φυσαλίδων της συσκευής. Ορατά ίχνη αλάτων ή μειωμένη απόδοση φυσαλίδων είναι σημάδια ότι ο καθαρισμός είναι απαραίτητος.

Ανάλογα με τα διαστήματα χρήσης και, κυρίως, την περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα του χρησιμοποιούμενου νερού πηγής, θα πρέπει να αφαιρείτε αλάτων από το H2 Turbo Booster και το έμβολο πίεσης περίπου κάθε 1 έως 3 μήνες.

 • Προετοιμάστε διάλυμα καθαρισμού: Διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού κιτρικό οξύ σε νερό και ρίξτε αυτό το διάλυμα στο δοχείο Tritan. Η ποσότητα γέμισης πρέπει να είναι ακριβώς μέχρι το κωνικό σημείο του δοχείου, όχι πάνω από αυτό. Το νερό δεν πρέπει να αγγίζει το καπάκι κατά περίπου 5 mm ή περισσότερο
 • Ξεκινήστε τη διαδικασία καθαρισμού: Κλείστε το βιδωτό καπάκι και αφήστε το διάλυμα κιτρικού οξέος να δράσει για 30 λεπτά.
 • Εάν η απόδοση της κύστης μειωθεί, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αφαλάτωση με ενεργοποιημένη ηλεκτρόλυση. Ξεκινήστε το πρόγραμμα των 5 λεπτών αφού προσθέσετε το διάλυμα κιτρικού οξέος και αφήστε το διάλυμα να καθίσει για 30 λεπτά.
 • Ξεπλύνετε καλά: Ξεπλύνετε το δοχείο με το καπάκι και το ηλεκτρόδιο πολλές φορές με ζεστό νερό.

8. Πώς μπορώ να καθαρίσω σχολαστικά τη βαλβίδα ασφαλείας στο καπάκι;

Γεμίστε το δοχείο και ξεκινήστε το πρόγραμμα: Γεμίστε το δοχείο μέχρι το χείλος με νερό, βιδώστε το καπάκι και εκτελέστε το πρόγραμμα των 10 λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα εμφανιστούν σταγόνες νερού στο καπάκι, οι οποίες θα ξεπλύνουν τη βαλβίδα ασφαλείας στο καπάκι.

9. Γιατί δεν ανάβει το LED στο H2 Turbo Booster;

1. Έλεγχος της μπαταρίας:

 • Ελέγξτε εάν η ενισχυτική μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Εάν η μπαταρία είναι άδεια, συνδέστε τον ενισχυτή με το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται για να το φορτίσετε. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτιση και, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά εάν το LED είναι αναμμένο.

2. Έλεγχος των εξαρτημάτων φόρτισης:

 • Ελέγξτε εάν μπορεί να υπάρχει ελάττωμα στο καλώδιο φόρτισης ή στο τροφοδοτικό. Δοκιμάστε τη φόρτιση με διαφορετικό καλώδιο USB-C και τροφοδοτικό για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα.
 • Σημείωση: Αποφύγετε τη χρήση μετασχηματιστών γρήγορης φόρτισης ή καλωδίων USB-C γρήγορης φόρτισης, καθώς ενδέχεται να μην είναι συμβατά με τον ενισχυτή και να επηρεάσουν τη λειτουργικότητα.
 • Τελικό βήμα: Εάν η λυχνία LED εξακολουθεί να μην ανάβει μετά τον έλεγχο της μπαταρίας και τη φόρτιση των εξαρτημάτων, ενδέχεται να υπάρχει βαθύτερο τεχνικό πρόβλημα. Για περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο service@aquacentrum.de ή χρησιμοποιήστε την τηλεφωνική γραμμή: +4989416117992.

10. Μπορεί η γεννήτρια Η2 να χρησιμοποιηθεί και με μεγαλύτερες φιάλες;

Ναι, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για αυτό. Για να χρησιμοποιήσετε τον ενισχυτή με πλαστικό μπουκάλι (σημείωση: δεν επιτρέπονται γυάλινες φιάλες λόγω πιθανής ανεξέλεγκτης συσσώρευσης πίεσης), ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Βιδώστε τον παρεχόμενο προσαρμογέα στη φιάλη.
  2. Γεμίστε το μπουκάλι μέχρι το χείλος με νερό.
  3. Βιδώστε το booster στο μπουκάλι ως "καπάκι" και τοποθετήστε το στο H2 Turbo Booster.
  4. Αφήστε τη συσκευή να λειτουργήσει για περίπου 10-15 λεπτά ανά πίντα νερού. Προσέξτε να μην δημιουργήσετε υπερβολική πίεση. Νιώθετε την πίεση τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι είναι συγκρίσιμη με την πίεση στα ελαστικά ποδηλάτου.
  5. Για αποτελεσματικότητα και απλότητα, συνιστάται η χρήση του συμπεριλαμβανόμενου εμβόλου πίεσης 250 ml με βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης.

11. Τι κόστος παρακολούθησης προκύπτει κατά τη χρήση του H2 Turbo Booster;

Υπάρχει ελάχιστο κόστος παρακολούθησης κατά τη χρήση του προϊόντος μας. Αυτά περιορίζονται στην αγορά κιτρικού οξέος, το οποίο απαιτείται κάθε 4 έως 12 εβδομάδες για την αφαλάτωση. Ένα κουταλάκι του γλυκού κιτρικό οξύ ανά διαδικασία καθαρισμού είναι επαρκής. Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα, όπως συντήρηση ή ανταλλακτικά.

12. Τι να κάνετε εάν το H2 Turbo Booster δεν λειτουργεί ή εμφανίσει καθόλου ή λιγότερες φυσαλίδες;

1. Έλεγχος της μπαταρίας:

 • Βεβαιωθείτε ότι η ενισχυτική μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Εάν η μπαταρία είναι άδεια, φορτίστε την με το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται.

2. Έλεγχος των εξαρτημάτων φόρτισης:

 • Ελέγξτε εάν υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο φόρτισης ή το τροφοδοτικό. Δοκιμάστε να φορτίσετε τη συσκευή με διαφορετικό καλώδιο USB-C και τροφοδοτικό.
 • Σημείωση: Μη χρησιμοποιείτε τροφοδοτικό ταχείας φόρτισης ή καλώδιο USB-C γρήγορης φόρτισης, καθώς ενδέχεται να μην είναι συμβατά.

3. Κοιτάσματα αλάτων:

 • Ελέγξτε τον ενισχυτή για εναποθέσεις αλάτων. Τα άλατα ασβεστίου μπορούν να επηρεάσουν το σχηματισμό φυσαλίδων Η2 κατά την ηλεκτρόλυση και να μειώσουν την απόδοση.
 • Εάν τα άλατα ασβεστίου επηρεάζουν το σχηματισμό φυσαλίδων Η2, χρησιμοποιήστε κιτρικό οξύ για την αφαλάτωση του ενισχυτή. Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς οδηγίες στις Συνήθεις Ερωτήσεις για την αφαλάτωση. Αυτό το βήμα είναι ζωτικής σημασίας για την επαναφορά της συσκευής στη βέλτιστη λειτουργία.

Εάν αυτά τα βήματα δεν έλυσαν το πρόβλημα, θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα βαθύτερο τεχνικό ζήτημα. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για περαιτέρω βοήθεια.

13. Πόσο διαρκεί η μπαταρία H2 Turbo Booster και πώς φορτίζεται;

 • Η μπαταρία του H2 Turbo Booster έχει χωρητικότητα 1500 mAh και επιτρέπει χρόνο λειτουργίας περίπου 120 λεπτών, που ισοδυναμεί με την παραγωγή περίπου 6 λίτρων νερού υδρογόνου με μία φόρτιση μπαταρίας.
 • Ο ενισχυτής φορτίζεται μέσω καλωδίου USB-C και μπορεί επίσης να λειτουργήσει απευθείας από το τροφοδοτικό USB-C.
 • Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 180 λεπτά. Δεν επιτρέπεται η γρήγορη φόρτιση για προστασία της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

14. Χρειάζομαι ειδικά μπουκάλια για τη μεταφορά του επεξεργασμένου νερού;

Μπορείτε να ρίξετε το επεξεργασμένο νερό Η2 σε οποιοδήποτε μπουκάλι. Το προϊόν μας είναι εξοπλισμένο με έναν προσαρμογέα φιάλης που σας δίνει την ελευθερία να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος πλαστικού μπουκαλιού της επιλογής σας. Για βέλτιστη χρήση, συνιστούμε να μεταφέρετε το νερό σε ξεχωριστό μπουκάλι και να χρησιμοποιήσετε το H2 Turbo ως «έξυπνο» ποτήρι στο χώρο του ξενοδοχείου.

15. Γιατί βγαίνει νερό από το καπάκι;

Το H2 Turbo Booster είναι εξοπλισμένο με ειδική βαλβίδα ασφαλείας στο καπάκι που προστατεύει τον ενισχυτή και το έμβολο πίεσης από υπερπίεση. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες γιατί μπορεί να διαρρεύσει νερό από το καπάκι:

1. Αποφύγετε τον συνωστισμό:

Εάν το δοχείο πίεσης γεμίσει μέσω της ένδειξης στην αρχή του σπειρώματος μετά την κωνικότητα, η επιφάνεια του νερού μπορεί να αγγίξει το καπάκι κατά την παραγωγή υδρογόνου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη διαφυγή νερού αντί αέρα ή αερίου υδρογόνου από τη μικρή τρύπα στο καπάκι.

2. Λειτουργία βαλβίδας ασφαλείας:

Η βαλβίδα ασφαλείας στο καπάκι ανοίγει με πίεση 4 bar για να προστατεύει τη γεννήτρια από υπερπίεση. Σε αυτή την πίεση, μπορεί να αναμένεται περιεκτικότητα σε υδρογόνο από 4 έως 5 ppm. Η βαλβίδα επιτρέπει στο νερό να διαφεύγει για να ρυθμίσει την πίεση και να εξασφαλίσει την ασφαλή χρήση.

Σύσταση:

Για να αποτρέψετε τη διαρροή νερού από τη βαλβίδα ασφαλείας, γεμίστε το H2 Turbo Booster μόνο μέχρι την καθορισμένη εκκίνηση του σπειρώματος. Έτσι αποφεύγεται η επαφή του νερού με το καπάκι και αποτρέπεται η διαφυγή του από τη βαλβίδα ασφαλείας.

 

1. Έλεγχος της μπαταρίας:

 • Βεβαιωθείτε ότι η ενισχυτική μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Εάν η μπαταρία είναι άδεια, φορτίστε την με το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται.

2. Έλεγχος των εξαρτημάτων φόρτισης:

 • Ελέγξτε εάν υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο φόρτισης ή το τροφοδοτικό. Δοκιμάστε να φορτίσετε τη συσκευή με διαφορετικό καλώδιο USB-C και τροφοδοτικό.
 • Σημείωση: Μη χρησιμοποιείτε τροφοδοτικό ταχείας φόρτισης ή καλώδιο USB-C γρήγορης φόρτισης, καθώς ενδέχεται να μην είναι συμβατά.

3. Κοιτάσματα αλάτων:

 • Ελέγξτε τον ενισχυτή για εναποθέσεις αλάτων. Τα άλατα ασβεστίου μπορούν να επηρεάσουν το σχηματισμό φυσαλίδων Η2 κατά την ηλεκτρόλυση και να μειώσουν την απόδοση.
 • Εάν υπάρχουν εναποθέσεις αλάτων, χρησιμοποιήστε κιτρικό οξύ για την αφαλάτωση του ενισχυτή.
  Για οδηγίες αφαλάτωσης, ανατρέξτε στις Συνήθεις ερωτήσεις για την αφαλάτωση.

Τι θα συμβεί με την εξαγωνική δομή του νερού αν βάλω αυτό το νερό στον ενισχυτή υδρογόνου Aquavolta;

Γεια σας κύριε Asenbaum,
Έχω μια ερώτηση σχετικά με τον ταλαντωτή νερού Tesla που προσφέρεται στο site της Aquavolta.
Τι θα συμβεί με την εξαγωνική δομή του νερού αν βάλω αυτό το νερό στο Ενισχυτικό υδρογόνου Aquavolta κάνω?
Πώς συμπεριφέρεται το παραγόμενο υδρογόνο στο νερό; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε αυτές τις συσκευές μεταξύ τους;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
Ελπίζω να ακούσω από σας σύντομα.
AL

Στις 02.12.2022 Δεκεμβρίου 17 στις 48:XNUMX μ.μ., ο Karl Heinz Asenbaum έγραψε:

Αγαπητέ AL,

Μπορώ να απαντήσω μόνο στα ακόλουθα με βάση γενικές φυσικές και χημικές εκτιμήσεις:

Σύμφωνα με επιστημονικά αξιόπιστα αποτελέσματα, τα εξαγωνικά σμήνη νερού εξαρτώνται αποκλειστικά από τη θερμοκρασία όταν το περιβάλλον της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας παραμένει σταθερό. Όσο πιο κοντά το νερό πλησιάζει το σημείο πήξης, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η αναλογία των εξαγωνικών συστάδων, έως ότου περιέχει σχεδόν μόνο εξαγωνικά σμήνη στον πάγο μορφή. Αυτό που δεν είναι ακόμη γνωστό είναι ο βαθμός στον οποίο το διαλυμένο υδρογόνο επηρεάζει την εξαρτώμενη από τη θερμοκρασία καμπύλη συστάδων.

Κατά τη γνώμη μου, η συζήτηση για το εξάγωνο νερό είναι ως επί το πλείστον χωρίς καμία επιστημονική βάση. Καμία συσκευή στον κόσμο δεν μπορεί να παράγει καθαρό εξαγωνικό νερό σε θερμοκρασία δωματίου για περισσότερο από ένα femtosecond.

Μα γιατί? Τα κύτταρα στο σώμα μας απορροφούν νερό όχι σε ομάδες, αλλά μεμονωμένα, μόριο προς μόριο μέσω καναλιών ακουαπορίνης. Τα κύτταρα δεν νοιάζονται καθόλου για τις συστάδες μεθυσμένου νερού.

Ο ταλαντωτής Tesla χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να στείλει ακτίνες θερμότητας υψηλής συχνότητας βαθύτερα στον ιστό από ένα υπέρυθρο καλοριφέρ. Ως αποτέλεσμα, τα συστατικά του ακτινοβολημένου νερού γίνονται μάλλον θερμά, δηλαδή λιγότερο εξαγωνικά. Ο ενισχυτής υδρογόνου πιέζει το αέριο υδρογόνο στο νερό. Αυτό δεν επηρεάζει τη δομή του συμπλέγματος. Η συγκέντρωση υδρογόνου και η δομή του νερού είναι δύο εντελώς διαφορετικά εργοτάξια. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό με τον εμπλουτισμό του νερού με δομή Tesla με αέριο Η2 σε έναν ενισχυτή υδρογόνου.

Με εκτίμηση /με φιλικούς χαιρετισμούς
Καρλ Χάιντς Άσενμπαουμ

Wiesenweg 2 / D-83346 Bergen im Chiemgau
Τηλέφωνο + Whatsapp: +49 (0) 15 2345 567 94
Φαξ: +49 (0) 321 22 11 11 00

Όλοι οι σημαντικοί σύνδεσμοι:

https://aquavolta.eu/wp-content/uploads/2021/06/Linkliste-Asenbaum-aktuell.pdf
Το βιβλίο μου: Ηλεκτρο-ενεργοποιημένο νερό: https://aquavolta.eu/wp-content/uploads/2021/06/Elektroaktiviertes_Wasser_Asenbaum_2019_10te_Auflage_Ebook.pdf

Το νερό υδρογόνου βοηθά στην τριχόπτωση ή στα γκρίζα μαλλιά ή σε προβλήματα δέρματος;

Αυτή η ερώτηση εμφανίζεται ξανά και ξανά, όπως στο παρακάτω email. Γι' αυτό αποφάσισα να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις σε αυτήν την ειδική κατηγορία FAQ. Το ωραίο με αυτό είναι ότι μπορώ να ρυθμίσω αμέσως μια προώθηση, για παράδειγμα. για αυτήν την ανάρτηση θα ήταν τα εξής: www.aquacentrum/haare . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταδώσετε τα θέματα σε άλλους αμέσως. Θα ενημερώνω μεμονωμένες αναρτήσεις από καιρό σε καιρό.

Συστάσεις για τριχόπτωση ή γκρίζα μαλλιά, αλλά και για όλα τα δερματικά προβλήματα γενικότερα:

Άρα το θέμα της τριχόπτωσης δεν είναι τόσο εύκολο. Αυτό που βοήθησε τους πελάτες ήταν ότι έπιναν από μια τέτοια συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα και έβρεχαν επανειλημμένα μια μικρή χούφτα στις πληγείσες περιοχές: www.aquacentrum.de/turbo

Ακολουθεί μια συλλογή μελετών σχετικά με το νερό H2: www.molecularhydrogeninstitute.com/studies
Και ένα ακόμα μεγαλύτερο: https://e-miz.co.jp/english/file/documents3.1_en_black.pdf

Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέξετε όλα αυτά τα πράγματα: Ακούστε το πρώτη φορά, κατά προτίμηση δύο φορές: Εισαγωγή στη Γερμανική Ιατρική, από τον Δρ. Χάμερ:
www.aquacentrum.de/hamer

Στη συνέχεια, κατεβάστε τα MP3 εδώ στο κινητό σας και ακούστε τα πολλές φορές:
01 Εξωτερικό δέρμα 1 – Δρ. Hamer by Pilhar – Όλα τα σεμινάρια www.Conflictolyse.de ..mp3
02 Εξωτερικό δέρμα 2 – Δρ. Hamer by Pilhar – Όλα τα σεμινάρια www.Conflictolyse.de .mp3

Μη διστάσετε να εμβαθύνετε: www.aquacentrum.de/neuemedizin

Και διαφορετικά, αν αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς: www.aquacentrum.de/experiences-tesla . Κοστίζει όμως πολύ, 7735€. Ίσως μπορώ να δανειστώ κάτι τέτοιο για λίγες μέρες.

Και φυσικά το CDL, τόσο απλό και φθηνό, δεν μπορείς να κάνεις λάθος, όποιος δεν το κάνει έχει να κατηγορήσει τον εαυτό του: www.aquacentrum.de/cdl

Εγώ ο ίδιος είμαι μεγάλος θαυμαστής του λαδιού γενικής χρήσης Ballistol. Απαλλάχτηκα από το 12χρονο έκζεμά μου μέσα σε λίγους μήνες μόνο πίνοντας 1 κουταλάκι του γλυκού/ημέρα.
Αγοράστε το εδώ και χρησιμοποιήστε το ως σπιτική θεραπεία: www.ballistol-shop.de/Balistol-Universal-Oel-500-ml-fluessig_B-S_157.html

Πληροφορίες, αλλά πιο τεχνικά:
www.aquacentrum.de/app/uploads/sites/7/2019/04/Die-Welt-des-Wissens-Ballistol-Universaloel-guaranteed-giftfrei-und-vielsicht-inkl-Einnahme-einABLE.pdf
www.aquacentrum.de/app/uploads/sites/7/2018/04/Die-Ballistol-Story-Ballistol-Universaloel-seit-1904.pdf
Υπάρχουν μαρτυρίες προς το τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο στον τρόπο θεραπείας, καθώς είναι κατά κάποιο τρόπο κρυμμένο.
Απλά 1 κουταλάκι του γλυκού την ημέρα, απλώστε στην περιοχή του στόματος και μετά καταπιείτε. Παρακαλώ, είναι ασφαλές για τρόφιμα και αναπτύχθηκε επίσης για προβλήματα στομάχου και εντέρου, μεταξύ πολλών άλλων, όπως δερματικά προβλήματα και πληγές, και μπορεί και πρέπει να λαμβάνεται. Χρησιμοποιήθηκε στους 2 Παγκόσμιους Πολέμους και έχει αποδειχθεί πολύ καλά.

Θα επεκτείνω αυτήν την ανάρτηση, αλλά οι συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω είναι στην πραγματικότητα υπεραρκετές. Καλή τύχη και στείλτε μου τις ερωτήσεις σας και, ακόμα καλύτερα, τις αναφορές επιτυχίας σας, κατά προτίμηση μέσω email: fragen@aquacentrum.de , ό,τι καλύτερο, ο Yasin Akgün σου

Την 01.10.2022η Οκτωβρίου 17 στις 59:XNUMX μ.μ., ο A. έγραψε:

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι από το Aquacentrum,

Υποφέρω λίγο από τριχόπτωση και έψαξα το θέμα και συνειδητοποίησα ότι μάλλον δεν είναι απλώς γενετικά προ-προγραμματισμένο, αλλά είναι σημάδι υπεροξύτητας και απομετάλλωσης του σώματος, και έτσι κατέληξα να τα ερευνώ.

Τώρα η ερώτησή μου είναι τι μπορεί να μου συστήσει το ίδρυμά σας ή ο κ. Yasin Akgün από αυτή την άποψη.

Ελπίζω να ακούσω από σας σύντομα.

Το νέο λατρευτικό ποτό: υδρογόνο νερό (Η2 νερό) ή νερό που περιέχει υδρογόνο

Και αναλυτικά. Και όμως δεν είναι αρκετά λεπτομερές, γιατί υπάρχουν τώρα πάνω από 1.000 επιστημονικές μελέτες σχετικά με τα οφέλη από την κατανάλωση νερού πλούσιου σε υδρογόνο. Αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους ανθρώπους πολύ περισσότερο από την επίδραση σε βαριά άρρωστα άτομα ή σκόπιμα άρρωστα πειραματόζωα που το δίνουν να πιουν είναι οι ερωτήσεις: Τι γεύση έχει, τι αίσθηση έχει;

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν μια μάλλον ασυνήθιστη εμπειρία όταν πίνουν νερό υδρογόνου: θέλουν περισσότερο από αυτό. Για να το πω ωμά - διψάς όταν πίνεις, ακόμα κι αν δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου αλάτι στο νερό. Το αποτέλεσμα λειτουργεί ακόμη και με πλήρως αφαλατωμένο νερό αντίστροφης όσμωσης με υδρογόνο. Γιατί το υδρογόνο είναι το μικρότερο από όλα τα μόρια και επομένως είναι ένα αέριο που δεν γνωρίζει φραγμούς στο σώμα.

Το υδρογόνο (Η2) φτάνει παντού, μέσα σε λίγα λεπτά.

Ακόμη και στα μιτοχόνδρια και στον πυρήνα του κυττάρου. Απλώς ρέει σε ολόκληρο το σώμα σχεδόν ανεμπόδιστα. Τα χείλη, η γλώσσα, ο ουρανίσκος, τα ούλα και ο λαιμός είναι οι πρώτες επιφάνειες επαφής στο σώμα στις οποίες διεισδύει το υδρογόνο όταν πίνει. Και αυτή η διαδικασία στέλνει σήματα στον ευαίσθητο λαιμό μας, ο οποίος φέρει την υψηλότερη ευθύνη για την επιλογή του φαγητού: Εδώ έρχεται κάτι που πάντα χρειαζόμαστε! Εξ ου και η επιθυμία για περισσότερα από αυτό. Επειδή όλα τα κύτταρά μας που παράγουν ενέργεια με τους μιτοχονδριακούς ενεργειακούς σταθμούς τους είναι στην πραγματικότητα προγραμματισμένα κυρίως να λαμβάνουν υδρογόνο από τα τρόφιμα.

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν μεγαλύτερη διαύγεια στο κεφάλι τους μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μετά το ποτό, η οποία συνήθως συνοδεύεται από ένα αίσθημα ανανέωσης. Και κάποιοι θέλουν απλώς να πιουν το επόμενο μπουκάλι αμέσως.

Από τη μία πλευρά, το υδρογόνο στο σώμα είναι ένα ταχείας δράσης σηματοδοτικό μόριο. Δεν χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα, μόνο μια σύντομη έκρηξη. Για παράδειγμα, το υδρογόνο στο στομάχι εξασφαλίζει αυξημένη απελευθέρωση της αγγελιοφόρου ουσίας ΓΚΡΕΛΙΝ, που διεγείρει την παραγωγή αυξητικών ορμονών.

Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν πίνουμε νερό πλούσιο σε υδρογόνο. Μια πολύ μεγαλύτερη ποσότητα υδρογόνου, την οποία μπορούμε να προσλαμβάνουμε εισπνέοντας αέρα πλούσιο σε υδρογόνο, για παράδειγμα, δεν έχει καμία επίδραση προς αυτή την κατεύθυνση επειδή η επαφή γίνεται μέσω των πνευμόνων και όχι μέσω του στομάχου.

Ως εκ τούτου, το πόσιμο νερό υδρογόνου έχει πιάσει στις παγκόσμιες αγορές πολύ πιο γρήγορα από αυτό εισπνοή, που φαίνεται χρήσιμο μόνο για ορισμένες ασθένειες.

Ασθένειες και οξειδωτικό στρες

Πρόκειται κυρίως για ασθένειες που έχουν να κάνουν με το οξειδωτικό στρες. Με άλλα λόγια, με ελεύθερες ρίζες για τις οποίες ο οργανισμός δεν διαθέτει τις κατάλληλες ποσότητες και είδη αντιοξειδωτικών για να τις καταστήσει αβλαβείς. Έχει αποδειχθεί εδώ ότι το υδρογόνο έχει εκλεκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι ειδικός στις χειρότερες από όλες τις ελεύθερες ρίζες, δηλαδή στο ιόν υδροξυλίου που καταστρέφει το DNA.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν σβήνει άμεσα τις ρίζες υδροξυλίου ή αν απλώς τις εμποδίζει να σχηματιστούν - αλλά σε κάθε περίπτωση είναι λιγότερες και αυτό είναι καλό για όλους.

"> Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό” συνοψίζεται σε 3 προτάσεις

 

Με ρωτούν συχνά οι αναγνώστες του πολύ χοντρού βιβλίου μου "> Ηλεκτροενεργοποιημένο νερόρώτησε αν δεν μπορούσες να τα εξηγήσεις όλα αυτά σε 3 προτάσεις. Αν θέλετε να είναι τόσο σύντομο, πρέπει να ζήσετε με δυνατές αφαιρέσεις. Μα προσπαθώ:

 1. Η ηλεκτρική ενέργεια περνά μέσα από το νερό, προκαλώντας χημικές αντιδράσεις (ιονισμό) και έκλυση αερίων από το νερό: οξυγόνο και υδρογόνο.
 2. Το οξυγόνο δεν είναι σπάνιο και μπορεί να τροφοδοτηθεί εύκολα μέσω των πνευμόνων, επομένως δεν το χρειαζόμαστε στο στομάχι και το αφαιρούμε, αφήνοντας νερό υδρογόνου.
 3. Το νερό υδρογόνου διατηρεί μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που στείλαμε μέσω του νερού, την οποία αποθηκεύει σαν μπαταρία υδρογόνου - ενέργεια που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως πηγή σηματοδότησης ή ως αντιοξειδωτικό.

Η ενέργεια του υδρογόνου είναι η βάση της ζωής και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χρήσιμα για να φρεσκάρουμε το φαγητό μας.

Η μεταφορά υδρογόνου μέσω υδρογόνου νερού σε παλαιωμένα τρόφιμα

Πόσιμο νερό - αλλά μπορείτε επίσης να το αφήσετε ήσυχο αν συμμερίζεστε τη γνώμη του Heinz Ehrhard. Και θα πρέπει να έχει ακόμα ιονιστή νερού. Ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό του αλκαλικού ενεργοποιημένου νερού είναι η υψηλή περιεκτικότητά του σε διαλυμένο αέριο υδρογόνο dH2.

Για έναν καλό συνεχή ιονιστή, αυτό βρίσκεται ήδη σε pH 9 και θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 1200 και 1300 μικρογραμμάρια/λίτρο.

Θα πρέπει να πίνετε το νερό μέχρι τιμή pH 9,5, Αυτό σημαίνει, ανάλογα με τον ιονιστή, 1250 έως 1450 μικρογραμμάρια/λίτρο. Εάν ο ιονιστής νερού μπορεί να επιτύχει ακόμη υψηλότερες τιμές pH, γύρω στο pH 11, το οποίο δεν πρέπει ποτέ να πίνετε μακροπρόθεσμα, είναι επίσης δυνατή μια τιμή dH2 1800 μικρογραμμάρια (1,8 mg)/l.

Αυτό μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά υδρογόνου σε άλλα τρόφιμα. Δεδομένου ότι το υδρογόνο είναι έτοιμο να εγκαταλείψει εύκολα τα δύο ηλεκτρόνια του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα Μείωση του δυναμικού οξειδοαναγωγής, που σηματοδοτεί την αύξηση της διαθεσιμότητας ηλεκτρονίων.

Πρέπει να δείτε: Τελευταία Διάλεξη | Βασικό υδρογόνο νερό

Ο Karl Heinz Asenbaum αναφέρει τα πιο πρόσφατα ευρήματά του

ένα βιβλίο

Βιβλίο: «Για τη ζωή στο φαγητό», Καθ. Manfred Hoffmann

Ο ερευνητής τροφίμων Καθ. Manfred Hoffmann αναφέρει στο βιβλίο του: «On Living in Food» ότι μια μείωση στο δυναμικό οξειδοαναγωγής των 18 mV σημαίνει διπλασιασμό της παροχής ηλεκτρονίων και ότι η Διαφορά στην ποιότητα των τροφίμων μιας συγκεκριμένης ποικιλίας μπορεί καλύτερα να αντικειμενοποιηθεί μετρώντας το δυναμικό οξειδοαναγωγής:

Όσο χαμηλότερα - τόσο το καλύτερο! Εμφανίζεται συχνά Τα βιολογικά προϊόντα έχουν χαμηλότερο δυναμικό οξειδοαναγωγής. Αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι η φρεσκάδα. Το δυναμικό οξειδοαναγωγής, και επομένως ειδικά η περιεκτικότητα σε υδρογόνο του κυτταρικού ιστού στο φαγητό μας, είναι πολύ πτητικό.

Denn Το υδρογόνο είναι το μικρότερο από όλα τα στοιχεία καθόλου και, ως πολύ πτητικό αέριο, μπορεί να διεισδύσει σε οργανικές δομές σχεδόν αβίαστα.

Το σημαντικό όμως είναι να το ξεπεράσεις Τοποθέτηση τροφίμων σε αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό (νερό που περιέχει υδρογόνο) των οποίων η περιεκτικότητα σε υδρογόνο μπορεί να αυξηθεί ξανά και έτσι να τα «φρεσκάρει».

Μετρήσεις της παροχής ηλεκτρονίων του μήλου με και χωρίς τοποθέτησή του σε νερό που περιέχει υδρογόνο

Αφθονία ηλεκτρονίων μήλων Μεταφορά υδρογόνου μέσω νερού που περιέχει υδρογόνο

Αγαπάμε τη φρεσκάδα – δυναμικό οξειδοαναγωγής (ORP)

Το μήλο φρέσκο ​​από το δέντρο, το φρέσκο ​​αγγούρι από το χωράφι – έτσι μας αρέσει περισσότερο. Το μήλο από την Αυστραλία και το αγγούρι από την Ισπανία έχουν χάσει πολλή από τη ζωτική τους ενέργεια στις μεγάλες διαδρομές μεταφοράς προτού μπορέσουμε επιτέλους να τα τσιμπήσουμε. Μπορούμε να αποτρέψουμε την απώλεια υπερβολικού νερού μέσω της ψύξης και της συσκευασίας υπό κενό. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας εξακολουθούν να φαίνονται φρέσκα και να μην έχουν συρρικνωθεί όταν τα αγοράζουμε. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε την απώλεια υδρογόνου τόσο εύκολα. Αυτό που βλέπουμε είναι φαινομενική φρεσκάδα. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ ενός πραγματικά φρέσκου φρούτου από το δέντρο ή το χωράφι Τρόφιμα με μακρά ιστορία μεταφορών σίγουρα μυρωδιά και γεύση.

Aber Η φρεσκάδα μπορεί επίσης να μετρηθεί αντικειμενικά: Ως δυναμικό οξειδοαναγωγής (ORP)

Ένα παράδειγμα στα αριστερά:

Μισό μήλο (ποικιλία Braeburn) τοποθετείται σε αλκαλικό ενεργό νερό (υδρογόνο) pH 1 με ORP (-) 9,5 mV (CSE) για 395 ώρα. Το άλλο μισό απλά μετριέται.

Έξοδος Apple ORP: (+) 328 mV (CSE)

Τελικό ORP μήλου: (+) 232 mV (CSE)

Απόλυτο ORP – διαφορά              88 mV

Η παροχή ηλεκτρονίων του μήλου σχεδόν διπλασιάστηκε πέντε φορές όταν τοποθετήθηκε σε αλκαλικό υδρογόνο νερό (Active Water) για 60 λεπτά!

λόγος για αυτό είναι την είσοδο του dH2 στο μήλο, που προκαλεί μείωση του ORP.

Μετρήσεις

Πόσο κέρδος ORP είναι δυνατό;

Συνήθως αρκεί μικρότερος χρόνος τουρσί, ειδικά εάν τα τουρσί έχουν μαλακό δέρμα ή κέλυφος, όπως σταφίδες ή βερίκοκα.

Παράδειγμα Σταφίδες 30 λεπτά. σε βασικό υδρογόνο νερό (ενεργό νερό) pH 9,8 με ORP (-) 413 mV (CSE).

ORP εξόδου: (+) 068 mV (CSE)

Τέλος ORP: (-) 250 mV (CSE)

Απόλυτη διαφορά ORP:           318 mV

Μισό βερίκοκο τοποθετείται σε βασικό υδρογόνο νερό (ενεργό νερό) pH 20 με ORP (-) 9,9 mV (CSE) για 429 λεπτά. Το άλλο μισό απλά μετριέται.

Μη επεξεργασμένο μισό: (+) 348 mV (CSE)

Επεξεργασμένο μισό: (-) 209 mV (CSE)

Απόλυτη διαφορά ORP:            557 mV

Για φαγητά χωρίς κέλυφος όπως ωμό κρέας ή ψάρι, αρκούν οι χρόνοι μουλιάσματος 2-3 λεπτών για να έχουν αισθητό αποτέλεσμα.

ορπ

Η λεγόμενη «ανεπαφική» ενεργοποίηση

Όταν δεν ήταν ακόμη γνωστό ότι Το μεταναστευτικό αέριο υδρογόνο είναι υπεύθυνο για την πτώση του δυναμικού οξειδοαναγωγής σε γειτονικά υγρά συστήματα συζητήθηκαν κάθε είδους θεωρίες σχετικά με τη λεγόμενη «ανεπαφική» ενεργοποίηση. Το έναυσμα για τη συζήτηση «ανεπαφής» ήταν ένα πείραμα στο οποίο αποδείχθηκε ότι ένα προφυλακτικό λατέξ γεμάτο με ηλεκτροενεργοποιημένο αλκαλικό νερό μετέφερε ανεξήγητα το αρνητικό δυναμικό οξειδοαναγωγής του στο νερό στο οποίο είχε εισαχθεί. Αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι ένα προφυλακτικό προφανώς δεν ήταν τόσο σφιχτό όσο νομίζαμε.

Το έντερο, από την άλλη, είναι γνωστό ότι είναι πορώδες, όπως έχω δείξει πόσο καλά το αλκαλικό υδρογόνο νερό (ενεργό νερό) μεταφέρει τόσο το υδρογόνο όσο και τα μέταλλα που μεταφέρει στο σώμα. Για να γίνει αυτό, γέμισα ένα έντερο προβάτου, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για λευκό λουκάνικο, με αλκαλικό υδρογόνο νερό pH 9,5 και ORP (-) 349 mV και το έβαλα σε φυσιολογικό αλατούχο διάλυμα (υποκατάστατο αίματος) με pH 10 και ORP (+7,03). mV) για 194 λεπτά α.

Το απόλυτο κέρδος ORP ήταν 480 mV, σχεδόν 0,5 βολτ.

Δεδομένου ότι συχνά λανθασμένα υποστηρίζεται ότι το «ανόργανο ασβέστιο» από το σκληρό νερό δεν μπορεί να απορροφηθεί μέσω των εντέρων, προσδιόρισα επίσης τους βαθμούς σκληρότητας:

 • Φυσιολογικό αλατούχο διάλυμα: 0 mg/l CaCO3
 • Αλκαλικό υδρογόνο νερό στο έντερο: 445 mg/l CaCO3
 • Φυσιολογικός ορός μετά από 10 λεπτά: 222,5 mg/l CaCO3

Ασβέστιο Έτσι μετανάστευσε αβίαστα σαν υδρογόνο. Τα μέταλλα στο νερό απορροφώνται εύκολα.

4 μέτρηση

Μεταφορά υδρογόνου μέσω συσκευασίας

Καλούπι ταχεία κινητικότητα υδρογόνου διαλυμένου σε αλκαλικό ενεργό νερό βρίσκει τα όριά της στις συσκευασίες από γυαλί με παχύ τοίχωμα και ανοξείδωτο χάλυβα. Επομένως, είναι επίσης κατάλληλα για την αποθήκευση νερού πλούσιου σε υδρογόνο. Οι πλαστικές σακούλες είναι ιδιαίτερα διαπερατές και επομένως είναι κατάλληλες και για την «ενεργοποίηση» υγρών περιεχομένων όπως οι χυμοί.

Αυτό έκανε έναν ήδη πολύ υψηλής ποιότητας χυμό καρότου που κράτησε 20 λεπτά σε σακούλα κατάψυξης τοποθετήθηκε σε βασικό νερό υδρογόνου (pH 9,9 ORP (-) 423 mV (CSE), βελτιώσει το δυναμικό οξειδοαναγωγής κατά 241 mV.

Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου. 13-πλάσιος διπλασιασμός της παροχής ηλεκτρονίων.

Ίσως το πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα ήταν το αποτέλεσμα μετά την τοποθέτηση ενός κουτιού 30 λίτρων φρέσκου πλήρους γάλακτος σε αυτό για 0,5 λεπτά:

Εδώ το δυναμικό οξειδοαναγωγής βελτιώθηκε κατά 97 mV. Μου αρέσει να αναφέρομαι σε αυτή τη διαδικασία στις διαλέξεις μου ως εξής:Η αγελάδα στο ψυγείο".

Σε όλα τα παραδείγματα Παρεμπιπτόντως, η τιμή του pH αλλάζει μόνο κατά ένα δέκατο πάνω. Τα ιόντα ΟΗ επιβραδύνονται εύκολα από πολλά εμπόδια.

αυγά

Αυγά σε αλκαλικό νερό υδρογόνου

Σχεδόν όλοι μπορούν να δουν, να δοκιμάσουν ή να μυρίσουν εάν ένα ραγισμένο αυγό κοτόπουλου είναι φρέσκο. Πρέπει όμως να πετάξετε λίγο πιο παλιά αυγά ή να τα ταΐσετε στα λαγουδάκια του Πάσχα;

Αν εσύ Μουλιάζουμε τα ωμά αυγά σε αλκαλικό νερό υδρογόνου για 30 λεπτά, θα το δείτε, θα το γευτείτε και θα το μυρίσετε. Φυσικά, δεν μπορείτε πλέον να σώσετε τα σάπια αυγά που έχουν ήδη εισβάλει από βακτήρια. Αλλά Ακόμη και πολύ φρέσκα αυγά μπορούν να ληφθούν χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία.

2 «εμπορικά φρέσκα» βιολογικά αυγά από το ίδιο κουτί αξιολογήθηκαν ξεχωριστά για το δυναμικό οξειδοαναγωγής τους στο ασπράδι και τον κρόκο.

Μη επεξεργασμένο αυγό:

 • ORP ασπράδι αυγού: (+) 59 mV (CSE)
 • ORP Κρόκος: (+) 34 mV (CSE)

Αυγό μουλιασμένο σε αλκαλικό ενεργό νερό (υδρογόνο) για 30 λεπτά:

 • ORP ασπράδι αυγού: (-) 56 mV (CSE)
 • ORP Κρόκος: (+) 14 mV (CSE)

Απόλυτο κέρδος ORP: ασπράδι αυγού: 115 mV – κρόκος αυγού 20 mV

Όχι άλλα μαγαζιά με χυμούς

Το τέλος της βιομηχανίας του εμφιαλωμένου νερού, που προκαλεί υψηλό κόστος και περιβαλλοντική ζημιά λόγω της εξάπλωσης των ιονιστών νερού, είναι ήδη προβλέψιμο. Χρειαζόμαστε, όμως, ακόμα αλυσίδες λιανικής για χυμούς φρούτων και λαχανικών, ακόμα και για λεμονάδα;

Διάλεξη: EAW, ιστορία & ανεπαφική μετάδοση του H2

Από κόλα έως χυμό πορτοκαλιού:

Στο φως, οι περισσότεροι εγχώριοι κατασκευαστές ποτών δεν είναι καθόλου παραγωγοί, αλλά καθαρές εταιρείες εμφιάλωσης για συμπυκνώματα που παράγονται κάπου στον κόσμο, στα οποία προσθέτουν μόνο νερό και, εάν χρειάζεται, ζάχαρη ή διοξείδιο του άνθρακα.

Οι περιβαλλοντικοί πολιτικοί ζητούν εδώ και καιρό να αποκεντρωθεί η ανάμειξη συμπυκνωμάτων με νερό και άλλα πρόσθετα και να αφεθεί στον καταναλωτή. Σχεδόν κάθε επαγγελματίας εστιάτορας χρησιμοποιεί τέτοιες συσκευές ανάμειξης στο μπαρ του.

Έχουν ήδη γίνει προσπάθειες περιορισμού της ακριβής μεταφοράς φιαλών κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων μας. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, για παράδειγμα, να πάρετε συμπυκνωμένο χυμό μήλου ή πορτοκαλιού που μπορείτε να το αναμίξετε μόνοι σας για το νοικοκυριό σας, παρόλο που μπορείτε να αγοράσετε τόνους χυμού μήλου και πορτοκαλιού "από συμπυκνωμένο" σε κάθε σούπερ μάρκετ.

Είναι μια ανάμνηση από παλιές εποχές «σιρόπι» που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αγοράσουν ούτε φρέσκους χυμούς; Ή μήπως ο φόβος του συνοφρυωμένου νερού της βρύσης, το οποίο είναι λιγότερο αξιόπιστο από το νερό που χρησιμοποιούν οι εταιρείες εμφιάλωσης για να αραιώσουν τα εισαγόμενα συμπυκνώματα;

Με έναν ιονιστή νερού και τα premium ενσωματωμένα προ-φίλτρα του, μπορείτε να παράγετε καθαρότερο και υψηλότερης ποιότητας νερό από τη βιομηχανία ποτών.

Και τώρα θα σας δείξω ότι τα αποτελέσματα ανάμειξης από συμπυκνώματα ποτών είναι επίσης μετρήσιμα καλύτερα.

χυμός πορτοκάλι

Η αναζήτηση του βέλτιστου χυμού πορτοκαλιού

Αυτοσυμπιεσμένο, απευθείας πιεσμένο, από συμπύκνωμα – ή ανακατέψατε τον εαυτό σας από συμπύκνωμα;

 • Αυτοπιεσμένο από το "La Sarte": pH 3,82; ORP (-) 104; dH2: 0
 • “Βιολογικά Βιολογικά” Συμπυκνωμένος χυμός: pH 3,72; ORP (+) 158; dH2: 0
 • “Fruit Star” Συμπυκνωμένος χυμός: pH 3,82; ORP (+)117; dH2: 0
 • “Wolfra” Απευθείας χυμός: pH 3,92; ORP (+) 113; dH2: 0
 • “Valensina” (φρέσκο ​​διατηρημένο με απλή ψύξη): pH 3,88; ORP (+) 157; dH2: 0
 • “Αναλογία ποτό” Συμπυκνωμένο βιολογικό χυμό πορτοκαλιού Παράμετροι νερού βρύσης: pH 7,49; ORP (+) 238; dH2: 0 παράμετροι ενεργού νερού (υδρογόνου νερού): pH 9,52; ORP (-) 632; dH2: 1255 παράμετροι «Ratiodrink» (καθαρό): pH 3,47; ORP (+) 042; dH2: 0
 • Το "Ratiodrink" αναμίχθηκε σε αναλογία 1: 2,5

Αυτή η αναλογία είχε ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη γευστική εμπειρία που ήταν πιο συγκρίσιμη με τον σπιτικό χυμό.

Με νερό βρύσης: pH 3,68; ORP (+) 190; dH2 0 με νερό υδρογόνου (ενεργό νερό): pH 3,79; ORP (-) 349; dH2: 622

Το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο από ό,τι με τον σπιτικό χυμό πορτοκαλιού «La Sarte».

Με τον τρόπο: Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με τον συμπυκνωμένο χυμό μήλου!

Ντομάτες και (υδρογόνο νερό) ενεργοποιημένο νερό
Ντομάτες

Η ντομάτα, το μήλο της αγάπης - που ονομάζεται ντομάτα στην Αυστρία και pomodoro (χρυσό μήλο) στην Ιταλία - είναι πιο σημαντικό για την ενεργή σκηνή του νερού από οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Επειδή είναι μέρος μιας ιδέας πωλήσεων στην οποία πωλούνται ιονιστές νερού που παράγονται με προσθήκη αλατιού πριν από την ηλεκτρόλυση αλκαλικό λειτουργικό νερό με τιμή pH πάνω από 11 μπορεί να δημιουργήσει.

Αυτή είναι μια χημική ουσία που γαλακτωματοποιεί το λίπος, καθιστώντας το υδατοδιαλυτό. Αυτό το νερό δεν πρέπει να πίνεται γιατί είναι τόσο επιβλαβές για την υγεία όσο η αλισίβα: επιτίθεται στη μεμβράνη των κυττάρων του σώματός μας, η οποία αποτελείται από λιπαρά στρώματα. Ακριβώς όπως η φλούδα της ντομάτας, η οποία περιέχει το πιο σημαντικό αντιοξειδωτικό συστατικό που κάνει την ντομάτα κόκκινη:

Το λιποδιαλυτό καροτενοειδές λυκοπένιο. Αυτό διαλύεται τώρα στο εξαιρετικά βασικό λειτουργικό νερό από το κέλυφος και χρωματίζει το νερό κόκκινο-κίτρινο. Οι πωλητές αυτών των συσκευών ισχυρίζονται τώρα ψευδώς ότι αυτό το χρώμα δείχνει τα φυτοφάρμακα και άλλους ρύπους που έχουν πλέον απελευθερωθεί από τη φλούδα, πράγμα που σημαίνει ότι το αλκαλικό λειτουργικό νερό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό φρούτων και λαχανικών.

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο πράγμα είναι να αφαιρείται από την ντομάτα, αυτό που φέρνει μαζί του, το λυκοπένιο, ένα από τα λίγα αντιοξειδωτικά που δεν μαγειρεύουν (γι' αυτό οι κονσέρβες ντομάτες, ο πελτέ ντομάτας ακόμα και το κέτσαπ εξακολουθούν να είναι πολύτιμες). Παρεμπιπτόντως, ένα μήλο συμβατικής καλλιέργειας που τοποθετήθηκε ταυτόχρονα στο λειτουργικό νερό δεν προκάλεσε «ρυπαντικό χρωματισμό».

Η σωστή ντομάτα Παρεμπιπτόντως, καλλιεργήθηκε αυστηρά βιολογικά και χωρίς επιβλαβείς ουσίες. Παρόλα αυτά έβγαζε εξίσου κόκκινη βαφή. Δεν υπάρχουν πραγματικά ρύποι! Παρόλα αυτά, η βιολογική ντομάτα δείχνει σημαντικά καλύτερη τιμή ORP μετά από 12 ώρες τουρσί!

Καλύτερες ντομάτες μέσω ενεργοποιημένου νερού (υδρογόνου)

Ως γνωστόν υπάρχει υπέροχες ντομάτες και ντομάτες σούπερ μάρκετ. Τα πρώτα έχουν καλύτερη γεύση και κοστίζουν πολύ περισσότερο, τα δεύτερα εκτρέφονται για το μάτι του καταναλωτή.

Οι όμορφες ντομάτες από τα θερμοκήπια της βιομηχανίας προμηθευτών για εκπτωτικά είναι πάντα διαθέσιμες, οι καλές μόνο συγκεκριμένες εποχές του χρόνου. Μόνο οι κονσέρβες ντομάτες έχουν πάντα την ίδια ποιότητα γιατί βασικά παρασκευάζονται από πλήρως ώριμα φρούτα των οποίων η εμφάνιση είναι άσχετη.

Χωρίς πολλή ταλαιπωρία, μπορούμε επίσης να δώσουμε στις ντομάτες πιο μετρήσιμη ποιότητα τροφής με τη μορφή αρνητικού ORP τοποθετώντας τες σε βασικό υδρογόνο νερό (ενεργό νερό) για τη μεταφορά υδρογόνου. Για την προστασία του ευαίσθητου λυκοπενίου στο κέλυφος, θα πρέπει να μην υπερβαίνει την τιμή pH του 10,5. Αυτό σημαίνει ότι τιμές ORP έως (-) 30 mV (CSE) είναι δυνατές σε 383 λεπτά. Λειτουργεί καλύτερα με ντομάτες κομμένες στη μέση. Η τιμή του pH της ντομάτας δεν αλλάζει, οπότε η γεύση και η ξινίλα της παραμένουν ανέπαφα. Μια σάλτσα ζυμαρικών μαγειρεμένη με αυτό εντυπωσιάζει επίσης με τις αρνητικές δυνατότητες οξειδοαναγωγής.

ο Περιεκτικότητα σε λυκοπένιο Μια ωμή ντομάτα είναι περίπου 100 mg ανά 9 g, ο χυμός ντομάτας 11, ο πουρές ντομάτας και το κέτσαπ 17, ο πελτέ ντομάτας 55,5 mg/100 g. Φυσικά, κανείς δεν θα φάει 100 γραμμάρια πελτέ ντομάτας. Εάν φάτε ένα κιλό ντομάτες, θα έχετε σχεδόν την ίδια ποσότητα λυκοπενίου.

β-χυμός ντομάτας

Καλύτερος χυμός ντομάτας

Οι έτοιμοι και αλατισμένοι χυμοί ντομάτας εντυπωσιάζουν με τις χαμηλές οξειδοαναγωγικές τους δυνατότητες στο εύρος των θετικών millivolt. Ο βιολογικός χυμός είναι ελαφρώς λιγότερο όξινος και έχει σημαντικά καλύτερο δυναμικό οξειδοαναγωγής. Και οι δύο χυμοί έχουν εξαιρετική γεύση, κάτι που μπορεί να οφείλεται και στα μπαχαρικά. Από αυτή την άποψη, η σύγκριση γεύσης με «φρέσκες» πολτοποιημένες ντομάτες από το εκπτωτικό κατάστημα θα ήταν άδικη, γιατί μπορείτε να καρυκεύσετε τον πουρέ μόνοι σας. Οι τιμές ORP (CSE) των δειγμάτων μας από το μίξερ από αριστερά προς τα δεξιά:

+ 72 mV: ντομάτες αμπέλου. + 82 mV: βιολογικές αμπελοτομάτες και

+ 64 mV: Ποικιλία Costolutto (4 φορές ακριβότερη). Στενός νικητής.

Κανένα από τα δείγματα δεν δείχνει διαλυμένο υδρογόνο. Αντίθετα, ξεχωρίζει Τριπλή συμπυκνωμένη πάστα ντομάτας “Oro di Parma” με ένα Περιεκτικότητα σε υδρογόνο 680 ​​μικρογραμμάρια/λίτρο έξω στη μία ORP (-) 352 mV. Αλλά έχει αρκετά «μεταλλική» γεύση ακόμα και όταν αραιώνεται με νερό.

Τα καλύτερα τελικά αποτελέσματα μετά Αραίωση 1:1 με βασικό ενεργό νερό που περιέχει υδρογόνο pH 9,5, ORP (-) 620 mV (CSE) ελήφθησαν ηλεκτροχημικά και από άποψη γεύσης όταν χρησιμοποιήθηκε έτοιμος βιολογικός πουρές ντομάτας από discounter σε αναλογία 1:1. Αυτός ο πουρές περιείχε ήδη 613 μικρογραμμάρια/l dH2 μη αναμεμειγμένο, το οποίο αυξήθηκε μετά την ανάμειξη 708 ppb (μικρογραμμάρια/L) αυξήθηκε. Το ORP θα μπορούσε να μειωθεί σε (-) 104 mV. Μετά το καρύκευμα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα χυμού.

Πούδρα γυμναστικής

Συμπυκνωμένες πρωτεΐνες προσφέρονται κυρίως ως συμπλήρωμα διατροφής για ανταγωνιστικούς αθλητές όπως οι bodybuilders για την οικοδόμηση μυών. Ωστόσο, δεν αποτελούν συμπλήρωμα διατροφής, αλλά μάλλον τροφή στην πιο συμπυκνωμένη, καθορισμένη μορφή.

Τα πιο συνηθισμένα είναι «Τυρόγαλο– Μείγματα από πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη, στην οποία προστίθενται ως συμπλήρωμα βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα κ.λπ. Ειδικά με σκόνες που είναι απολύτως «νεκρές» λόγω ξήρανσης, καλό είναι να τους προσδώσετε λίγη περισσότερη από την αρχική τους ζωντάνια αναμειγνύοντάς τες με αλκαλικό ενεργό νερό (υδρογόνο).

σκόνη γυμναστικής-1

Η σύγκριση ορισμένων δημοφιλών προϊόντων αυτού του τύπου δείχνει ότι ο νικητής της δοκιμής προηγείται ελάχιστα, αλλά είναι πάντα Σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την ανάμειξη με νερό βρύσης φέρνει.

Αριστερά: νερό βρύσης pH 7,5, ORP (+) 267 (CSE); dH2 0 μικρογραμμάρια/λίτρο.

Δεξιά: νερό υδρογόνου pH 9,9, ORP (-) 683 (CSE); dH2 1313 μικρογραμμάρια/λίτρο.

Εμφανίζεται η απώλεια/κέρδος σε σύγκριση με το νερό της βρύσης μετά την ανάμιξη με τη σκόνη.

αλλαμμένος

Σκόνη διαίτης και υδρογονωμένο νερό

Οι εκτιμήσεις που παρουσιάζονται στην ενότητα "Πούδρα γυμναστικής" για τη χρήση αλκαλικού υδρογόνου νερού για ανάμειξη ισχύουν επίσης για μείγματα σκόνης για "απώλεια βάρους", όσο αποτελεσματικά και αν είναι. Δεν πρόκειται επίσης για συμπληρώματα διατροφής, αλλά για πλήρη υποκατάστατα τροφής που έχουν σκοπό να διευκολύνουν την αποφυγή καθημερινών τροφών που έχουν οδηγήσει σε αύξηση βάρους κατά τη φάση της δίαιτας με μειωμένη πρόσληψη θερμίδων.

Τέτοιες σκόνες ανακούφισης δίαιτας είναι μια δεκάρα μια ντουζίνα. Οπότε έχω μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή Έλαβε® δοκιμαστεί σε Βασικό πλεονέκτημα της ανάμειξης με αλκαλικό ενεργό νερό να ξεκαθαρίσω. Βασικές τιμές του μικτού νερού όπως και με τις σκόνες γυμναστικής

Μητρικό γάλα και υδρογόνο νερό (βίντεο άρθρο)

Στις μέρες μας, το γάλα σε σκόνη σχεδόν δεν χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του φρέσκου γάλακτος στον ιδιωτικό τομέα, καθώς υπάρχει καλή προσφορά φρέσκου γάλακτος, τουλάχιστον στις βιομηχανικές χώρες. Έχω ήδη δείξει πώς ακόμη και αυτό μπορεί να βελτιωθεί στο κεφάλαιο «Μεταφορά υδρογόνου μέσω συσκευασίας». Ωστόσο, χρησιμοποιούνται ευρέως ως τροφή για βρέφη που δεν θηλάζουν και επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικά για μια πιο προσεκτική ματιά στις ηλεκτροχημικές παραμέτρους ποιότητας τους. Επειδή αγελαδινό γάλααπό το οποίο λαμβάνεται το βρεφικό γάλα σε σκόνη διαφορετικές μετρήσεις από το γάλα μιας γυναίκας που θηλάζει.

στιλινός

Είναι εντυπωσιακό ότι οι ηλεκτροχημικές φυσιολογικές τιμές του μητρικού γάλακτος αντιστοιχούν στα εύρη διακύμανσης του ανθρώπινου αίματος. Προφανώς η φύση διευκολύνει το βρέφος να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος στην κυκλοφορία του αίματος.

σκόνη γάλακτος

Το θεμελιώδες ερώτημα λοιπόν είναι: πώς μπορείς τη μεγαλύτερη δυνατή ομοιότητα των μιγμάτων βρεφικού γάλακτος να γίνει φυσικό κύριο μοντέλο; Ή μπορείτε να ταΐσετε το μωρό σας ακόμα καλύτερα με φόρμουλα; Οι επιστήμονες που εξυπηρετούν τους κατασκευαστές γάλακτος σε σκόνη σκέφτονται αυτά τα ερωτήματα για πάνω από 100 χρόνια. Η χρήση βασικού νερού υδρογόνου φέρνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα εδώ;

Βρεφικό γάλα σε σκόνη

Ορισμένοι κατασκευαστές βρεφικού γάλακτος σε σκόνη έχουν ήδη απαντήσει στο ερώτημα τι ρόλο παίζει το νερό με το οποίο αναμειγνύονται τα προϊόντα τους. Ως εκ τούτου, πωλούν τις δικές τους μάρκες "Βρεφικό νερό".

Χρησιμοποιώντας μια τέτοια μάρκα βρεφικού νερού "Humana®", δοκίμασα τις ηλεκτροχημικές επιδράσεις του στο τελικό προϊόν που καταλήγει στο μπιμπερό σε διάφορες μάρκες. Τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ πειστικά για μένα.

Συμβατικές εναλλακτικές λύσεις για το βρεφικό γάλα;

Τάσηανθρώπινος

Στην πραγματικότητα, το βρεφικό γάλα σε σκόνη αναμεμειγμένο με Humana® Baby Water είχε ακόμη καλύτερη ηλεκτροχημική απόδοση (τιμή ORP) από ένα έτοιμο εμφιαλωμένο προϊόν, το οποίο χορηγείται σε νεαρές μητέρες σε ορισμένες μαιευτικές κλινικές αμέσως μετά τη γέννηση ως υποκατάστατο εάν θηλάζουν. δυσκολίες.

Επειδή ένα δυναμικό οξειδοαναγωγής + 73 mV (CSE) σημαίνει ότι το βρέφος έχει ένταση τουλάχιστον 75 mV πρέπει να ξεπεραστείνα μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος στον οργανισμό του. Τουλάχιστον η τιμή pH αυτού του προϊόντος στο 6,92 είναι ακόμη καλύτερη από την καλύτερη τιμή του 6,64 που επιτυγχάνεται με το «βρεφικό νερό».

Είναι η τιμή του pH πιο σημαντική από την τιμή οξειδοαναγωγής σε αυτή την περίπτωση; Σε αυτή την περίπτωση, αυτό το ερώτημα είναι επιστημονικά νέο και δεν έχει καν συζητηθεί ακόμη. Πιστεύω πως όχι.

Το μεταλλικό νερό για ανάμιξη σπάνια προσφέρει καλύτερες τιμές από το νερό για μωρά που προσφέρεται. Ως ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης συλλογής μεταλλικού νερού που έχει αναλυθεί ηλεκτροχημικά στον κόσμο, μπορείτε πραγματικά να με πιστέψετε:

Το μεταλλικό νερό από το St. Leonhardsquelle στο Leonhardsfunzen στην Άνω Βαυαρία απέδωσε τις καλύτερες τιμές μεταξύ 120 τύπων κατά την ανάμειξη γάλακτος σε σκόνη.

Αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα από τα δύο μακριά από το αρχικό μητρικό γάλα, αλλά και πιο ακριβό από άποψη τιμής από την ίδια την σκόνη.

Η τιμή του pH εξακολουθεί να είναι 0,7 pH κάτω από τον «στόχο», η τιμή ORP των +24 mV (CSE) είναι 26 έως 86 mV κάτω από το κύριο μοντέλο του μητρικού γάλακτος. Με το αλκαλικό ενεργό νερό (υδρογόνο) πλησιάζετε πολύ πιο κοντά στο ιδανικό

Αλκαλικό, υδρογόνο νερό και η επίδραση του υδρογόνου στο μητρικό γάλα

μητρικό γάλα Babyvita γάλα σε σκόνη

Ελπίζω ότι αυτό το βιβλίο ενθαρρύνει τους κατασκευαστές παιδικών τροφών να κάνουν περισσότερη έρευνα, η οποία στη συνέχεια οδηγεί σε μια σύσταση. Θα ήθελα απλώς να επισημάνω ότι η χρήση αλκαλικού ενεργού νερού (υδρογόνου), για παράδειγμα γάλακτος σε σκόνη «Bebivita® Initial Milk 1» πιο κοντά στις ηλεκτροχημικές παραμέτρους που μετρώνται στο φυσικό μητρικό γάλα παρά με κοινές προηγούμενες μεθόδους. Για την ανάμιξη χρησιμοποιήθηκε ενεργό νερό σε θερμοκρασία 14o C με τις ακόλουθες παραμέτρους: pH 9,8; ORP (-) 609mV (CSE); διαλυμένο υδρογόνο 1353 μικρογραμμάρια/λίτρο. Το αποτέλεσμα: pH 7,3; ORP -053 mV (CSE), διαλυμένο υδρογόνο 136 μικρογραμμάρια/L.

Ένα άλλο ερώτημα που θα διευκρινιστεί μέσω επιστημονικών μελετών θα ήταν εάν η ποιότητα του μητρικού γάλακτος μπορεί να βελτιωθεί εάν η μητέρα πίνει αλκαλικό νερό υδρογόνου (ενεργό νερό) κατά την περίοδο του θηλασμού. Η πιλοτική μου δοκιμή σε ένα θέμα δοκιμής προτείνει αυτό:

Δείγμα μητρικού γάλακτος 1: 8.5.2012 Μαΐου 7,55 χωρίς πόσιμο ενεργό νερό pH 27 ORP: (-) XNUMX mV

Δείγμα μητρικού γάλακτος 2: 23.5.2012 Μαΐου 9,5 με προηγούμενη καθημερινή ενεργό πόσιμο νερό (pH 220, ORP -7,54 mV) κατά βούληση. pH 56 ORP: – XNUMX mV.

Ο διπλασιασμός του αρνητικού δυναμικού οξειδοαναγωγής σε 15 ημέρες σημαίνει ισχυρό Αύξηση της παροχής ηλεκτρονίων.

Η νέα συζήτηση για το υδρογόνο

Έρευνα του Ιάπωνα Shigeo Ohta έδειξε το 2007 ότι το μοριακά διαλυμένο αέριο υδρογόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για το αρνητικό ORP, έχει επίσης αντιοξειδωτικά αποτελέσματα. Από τότε, το μοριακό αέριο υδρογόνο έχει εκραγεί σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα στην ιατρική έρευνα. 12) Δείχνει πολλά υποσχόμενο για τη θεραπεία των πιο κοινών μη μολυσματικών ασθενειών που επικρατούν σήμερα.

Πάνω απ 'όλα, το μοριακό υδρογόνο καταπολεμά άμεσα την πιο καταστροφική από όλες τις ελεύθερες ρίζες, τη ρίζα υδροξυλίου, η οποία, με ORP (+) 2300 mV, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καταστροφέων κυττάρων, μπροστά από το όζον (+ 2000 mV).

Σε αντίθεση με άλλα εξαιρετικά αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, το H2 δεν αφήνει παρενέργειες: απλώς μετατρέπεται σε νερό!

Το Η2 εξουδετερώνει επίσης το υπεροξυνιτρικό ανιόν και αποτρέπει το σχηματισμό ριζών αζώτου που είναι επικίνδυνες για τις κυτταρικές δομές και τα σημαντικά ένζυμα. Προηγουμένως, το αέριο υδρογόνο (Η2) θεωρούνταν ασήμαντο στη φυσιολογία επειδή απαιτεί σχετικά μεγάλη ποσότητα ενέργειας για να υποστεί χημικές αντιδράσεις (435 kJ/mol). Επιπλέον, το σώμα μας το χρησιμοποιεί αρκετά άσκοπα αποβάλλοντας συνεχώς αέριο υδρογόνο μέσω της αναπνοής μας.

Επιστήμονες και υδρογόνο θεραπεία

Ήδη από τη δεκαετία του 1990, μόνο λίγοι Ιάπωνες επιστήμονες με επικεφαλής τον Hidemitsu Hayashi ακολούθησαν την ιδέα ότι το υδρογόνο θα μπορούσε να παίξει βασικό ρόλο στις παρατηρούμενες θεραπευτικές επιδράσεις του αλκαλικού ενεργοποιημένου νερού.

Από τις ανακαλύψεις του Shigeo Ohta, το μοριακό αέριο υδρογόνο ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα στην ιατρική έρευνα. Ο καθηγητής Garth L. Nicolson, υποψήφιος για βραβείο Νόμπελ επιστημονικός βαρύς στην κυτταρική ιατρική, ανέφερε 2016 επιστημονικές μελέτες για το νέο θεραπευτικό αέριο σε ένα άρθρο ανασκόπησης 44 σελίδων που δημοσιεύθηκε το 338. Το πιο εκπληκτικό εύρημα της έρευνας, η οποία έχει πλέον αυξηθεί σε περισσότερες από 1000 μελέτες, είναι ότι το αέριο υδρογόνο δεν είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, αλλά αδύναμο. Και είναι ακριβώς αυτό το προφανές μειονέκτημα που του δίνει το πλεονέκτημα της επιλεκτικής δράσης:

Επιλεκτική επίδραση του μοριακού υδρογόνου

Λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό μόνο όταν υπάρχει μια ιδιαίτερα ισχυρή οξειδωτική επίθεση στις δομές των κυττάρων, όπως συμβαίνει με τις ρίζες υδροξυλίου και αζώτου.

Για να το πούμε με μια μεταφορά: Το μοριακό υδρογόνο στο σώμα μοιάζει με έναν ανιχνευτή καπνού που δεν ενεργοποιεί το σύστημα καταιονισμού όταν ανάβει ένα κερί, αλλά μόνο όταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο αρχίζει να καίγεται. Τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα αντιοξειδωτικά θα διέκοπταν σημαντικά μονοπάτια σηματοδότησης, ειδικά στον πυρήνα του κυττάρου, όπου το αέριο υδρογόνο μπορεί να διεισδύσει εύκολα.

Hidemitsu Hayashi Photo Theory of Water Control Magnesium Stick
Garth L Nicolson Κλινικές επιδράσεις της χορήγησης υδρογόνου

Το μοριακό υδρογόνο είναι επομένως πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία των πιο σημαντικών μη μολυσματικών ασθενειών. Από τις τρεις μορφές δοσολογίας ως ποτό, διάλυμα έγχυσης και αέριο εισπνοής, το υδρογόνο είναι το πιο κοινό.

Γραφικό εφαρμογής υδρογόνου θεραπείας

Γραφικό για εφαρμογές υδρογόνου θεραπείας. Σύμφωνα με τον Nicolson. ό.π., 2016, σελ 35

Αξιολόγηση ποιότητας του νερού Η2 κατά dH2, ORP ή pH;

Δεδομένων αυτών των εκτεταμένων ευρημάτων, το διαλυμένο υδρογόνο (διαλυμένο υδρογόνο dH2) έχει γίνει βασικό συστατικό του ηλεκτροενεργοποιημένου νερού από το 2008. Αυτό φυσικά οδηγεί στο ερώτημα: Ποια παράμετρο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αξιολογήσετε την ποιότητα του νερού: dH2 ή ORP και pH;

Για να συνοψίσουμε τη μακροχρόνια συζήτηση μεταξύ του δυναμικού οξειδοαναγωγής και του υδρογόνου: Το δυναμικό οξειδοαναγωγής είναι μια παρενέργεια. Οι ευφάνταστες συζητήσεις για τα «ελεύθερα ηλεκτρόνια» ή την «ανεπαφική μετάδοση» έχουν πλέον μόνο ιστορική σημασία. Ωστόσο, χρειάστηκε μέχρι το 2016 μέχρι να βρεθεί μια μέθοδος για τη μέτρηση του dH2 που ήταν επίσης πρακτική για λαϊκούς.

Αυτό έχει αρχικά μια πολύ απλή πρακτική συνέπεια για τον χρήστη του αλκαλικού ενεργοποιημένου νερού: μπορεί να αγνοήσει όλες τις προειδοποιήσεις σχετικά με τα μεταλλικά δοχεία: το μόνο που έχει σημασία είναι ότι το δοχείο είναι αεροστεγές.

Το γυαλί και ο ανοξείδωτος χάλυβας αντικαθιστούν τώρα τα διάφορα πλαστικά που δεν μπορούν να συγκρατήσουν το υδρογόνο.

Δεδομένου ότι η ικανότητα του Η2 να διαλύεται μειώνεται όσο αυξάνεται η θερμοκρασία του νερού, τα δοχεία με διπλά τοιχώματα με θερμομόνωση είναι το δοχείο αποθήκευσης της επιλογής. Θα πρέπει πάντα να γεμίζετε μέχρι το χείλος για να αποτρέψετε το υδρογόνο που είναι διαλυμένο στο νερό από την εξάτμιση σε μια φυσαλίδα αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, η απώλεια dH2 μπορεί να περιοριστεί αποτελεσματικά.

Αυτό έχει επίσης συνέπειες για το μέγεθος της φιάλης: Μόλις ανοιχτεί και έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα, το υδρογόνο αναπόφευκτα και γρήγορα διαφεύγει.

Επομένως, τα μπουκάλια δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερα από την ποσότητα νερού που μπορεί να καταναλωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στόχος είναι η παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερου υδρογόνου στο αλκαλικά ενεργοποιημένο νερό και η διατήρηση αυτής της περιεκτικότητας στο μέγιστο μέχρι τη στιγμή της πόσης.

Οξυγόνο νερό: Ο2 νερό

Υπάρχουν εταιρείες που Ο2 νερό έχουν αναπτύξει και το πουλήσουν με επιτυχία. Αυτό δεν περιέχει υδρογόνο. Από τη σημερινή σκοπιά, αυτό δεν έχει νόημα. Το οξυγόνο είναι ο καυστήρας, το υδρογόνο είναι το καύσιμο στο σώμα.

Η αποθήκευση ενέργειας μέσω του υδρογόνου είναι δυνατή μόνο με τη φόρτιση NADH+ σε NADH στο σώμα. Albert of Szént-György Το εξήγησε αυτό στην ομιλία του για το βραβείο Νόμπελ το 1937 - ακριβώς τη χρονιά κατά την οποία το ηλεκτρολυτικό νερό καταχωρήθηκε ως ιατρική ειδικότητα στη Γερμανία. Μπορούμε να λάβουμε υδρογόνο μόνο με την παροχή ενέργειας με τη μορφή τροφής.

Στο τέλος του μεταβολισμού παίρνουμε υδρογόνο από αυτό και όλη η βιοχημική πολυπλοκότητα των κυττάρων μας χρησιμεύει μόνο για τη διάσπαση της αντίδρασης οξυϋδρογόνου μεταξύ οξυγόνου και υδρογόνου σε αρκετά ήπια βήματα.

Το οξυγόνο (o2) απορροφάται καλύτερα από τους πνεύμονες.

Μπορούμε να διοχετεύσουμε οποιαδήποτε ποσότητα οξυγόνου μέσω των πνευμόνων στα κύτταρα. Σε όλες τις φυσιολογικές καταστάσεις, η παροχή υδρογόνου είναι το μόνο πρόβλημα στον οργανισμό μας.

Με τη βοήθεια του αλκαλικού, πλούσιου σε υδρογόνο ενεργοποιημένου νερού, μπορούμε να παραλείψουμε τη μεταβολική αλυσίδα και να εφοδιαστούμε αμέσως με υδρογόνο χωρίς την αναπνευστική αλυσίδα και τον κύκλο του κιτρικού οξέος, το οποίο, λόγω του μικροσκοπικού μοριακού του μεγέθους, μπορεί να ρέει αβίαστα σε ολόκληρο το σώμα. συμπεριλαμβανομένων των μιτοχονδρίων.

Με το αλκαλικό ενεργό νερό (υδρογόνο), το καύσιμο της ζωής μπορεί να πιει εύκολα. Και επιπλέον, δεν είναι μόνο το πιο μικρό, αλλά και το πιο κομψό αντιοξειδωτικό. Γιατί δεν γίνεται ριζοσπάστης αφού έχει εγκαταλείψει την ενέργειά του, αλλά το νερό.

Λίγα λόγια για τη φαινομενική περίσσεια υδρογόνου στο σώμα μας, η οποία μας κάνει να εκπνέουμε συνεχώς και να εξατμίζουμε το υδρογόνο. Συχνά ακούτε: Το υδρογόνο είναι το πιο κοινό στοιχείο στο σύμπαν. Για παράδειγμα, εσείς και εγώ αποτελούμαστε από 99% άτομα υδρογόνου. Καθένας από εμάς είναι μόνο 1% μη υδρογόνο.

Το H2 είναι το πιο κοινό στοιχείο στο σύμπαν, αλλά είναι σε έλλειψη στη Γη

Και τώρα έρχεται το αποκορύφωμα: το πιο κοινό στοιχείο στο σύμπαν είναι σε απόλυτη έλλειψη στον πλανήτη μας. Ενώ το υδρογόνο αντιπροσωπεύει το 75% της συνολικής μάζας του ηλιακού μας συστήματος, βρίσκουμε μόνο το 0,12 τοις εκατό του στον πλανήτη μας. Αντίθετα, έχουμε το οξυγόνο καύσης υδρογόνου σε αφθονία: σχεδόν το ήμισυ της μάζας της γης αποτελείται από αυτό.

Το υδρογόνο, το οποίο είναι σπάνιο στη Γη, υπάρχει συνήθως μόνο σε ενώσεις. Για παράδειγμα ως νερό. Αλλά δεν είναι ελκυστικό γιατί το νερό δεν είναι τίποτα άλλο από καμένο υδρογόνο. Το νερό είναι νεκρό υδρογόνο. Μόνο η ζωή σε αυτή τη γη, από τα φυτά μέχρι τα βακτήρια και τους ανθρώπους, μπορεί να παράγει υδρογόνο, τον κινητήρα της ζωής, από το νερό.

Και για να γίνει αυτό, η ζωή χρησιμοποιεί την ενέργεια που παίρνει από το σύμπαν:

Η ενέργεια του ήλιου και η θερμική και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που αποθηκεύεται μέσα στη γη. Το αδέσμευτο μοριακό οξυγόνο επιστρέφει στον ήλιο ως αέριο που ανεβαίνει ταχέως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα με δεξαμενή υδρογόνου κινδυνεύουν λιγότερο από έκρηξη σε ένα ατύχημα από τα βενζινοκίνητα οχήματα, επειδή η βενζίνη που διαρρέει παραμένει στο έδαφος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ το υδρογόνο πετά προς τα πάνω αστραπιαία.

Με τη βοήθεια της ηλεκτρόλυσης του νερού, μετατρέπουμε την ηλεκτρική ενέργεια, η οποία τελικά προέρχεται από τη μετατροπή της ηλιακής ενέργειας, σε χημική ενέργεια, η οποία στη συνέχεια είναι διαθέσιμη σε εμάς ως υδρογόνο, το αέριο της ζωής. Το νερό υδρογόνου είναι επομένως πιο πλούσιο σε ενέργεια από το κανονικό νερό. 

Επομένως, η νέα ερώτηση σχετικά με το βασικό υδρογόνο νερό (ενεργό νερό) είναι:

Πώς παίρνετε το περισσότερο αέριο υδρογόνο διαλυμένο σε νερό κατάλληλο για πόση;

Υπάρχει μια έντονη συζήτηση σχετικά με αυτό σε όλο τον κόσμο από το 2013 περίπου. Θα ασχοληθώ με τις ιδέες και τις παρανοήσεις στα επόμενα κεφάλαια.

Νέες μέθοδοι και συσκευές για την παραγωγή H2

HRW 00

Αρχικά, ας θυμηθούμε τι κάνει ένας κλασικός ιονιστής νερού: Διαιρεί τα μόρια του νερού και διαχωρίζει τα ιόντα νερού που προκύπτουν σε έναν θάλαμο ανόδου και καθόδου. Αυτό προκαλεί τη συμπύκνωση ιόντων υδροξειδίου στον θάλαμο καθόδου και των πρωτονίων (ιόντα Η+ με τη μορφή ιόντων H3O+) στην πλευρά της ανόδου της κυψέλης ηλεκτρόλυσης του ιονιστή νερού.

Ταυτόχρονα, τα βασικά κατιόντα μεταναστεύουν μέσω της μεμβράνης του διαφράγματος προς την πλευρά της καθόδου και τα ανιόντα μετακινούνται προς την πλευρά της ανόδου. Στα αριστερά η τιμή του pH μειώνεται, στα δεξιά αυξάνεται.

Το νερό από την πλευρά της καθόδου, που θα πρέπει να έχει pH 8,5 - 9,5 για πόση, είναι πιο πλούσιο σε αλκαλικά ιόντα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο κ.λπ. από το νερό της βρύσης.

Το πρώτο ερώτημα είναι: είναι δυνατόν χωρίς ιονιστή νερού;

Υδρογόνο νερό σε σακούλες

Αν ψάχνετε μόνο για υδρογόνο στο νερό και θέλετε να αποφύγετε βάσεις και μέταλλα στο νερό, μπορείτε επίσης να το κάνετε χωρίς ιονιστή νερού. Το υδρογόνο από την τεχνολογία βιομηχανικής συγκόλλησης σε φιάλες πίεσης δεν είναι πραγματικά ακριβό.

Μια επιτυχημένη μέθοδος για την παραγωγή νερού πλούσιου σε υδρογόνο που μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες έχει αναπτυχθεί στην Ιαπωνία. Δουλεύει κάπως έτσι.

Αυτή η μέθοδος από τον ηγέτη της ιαπωνικής αγοράς IZUMIO® χρησιμοποιεί υψηλή πίεση υδρογόνου για να πιέσει 2600 ppb υδρογόνου στο νερό. Αυτό είναι περίπου 1000 ppb περισσότερο από ό,τι θα ήταν δυνατό υπό την κανονική πίεση 1 ατμόσφαιρας.

Πριν γεμίσει σε σάκους αλουμινίου τεσσάρων στρώσεων, το διαλυμένο οξυγόνο αφαιρείται από το νερό χρησιμοποιώντας μια μεμβράνη κενού. Αυτό προκαλεί μείωση του δυναμικού οξειδοαναγωγής περισσότερο από ό,τι με μεθόδους που αφήνουν οξυγόνο στο νερό.

Διαφήμιση Izumio

Υδρογόνο σε σακούλες

Ο Shigeo Ohta, ο ανακαλύπτοντας τα ιατρικά οφέλη του υδρογόνου, υποστηρίζει αυτή τη μέθοδο σε μια συνέντευξη στο YouTube. Αλλά υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα με αυτό.

H2 νερό σε σακούλες | Μειονεκτήματα:

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ ακριβή. Τα σακουλάκια της μερίδας περιέχουν μόνο 0,2 λίτρα και η τιμή του 1 λίτρου ξεπερνά κατά πολύ τα 10€. Όπως εξηγείται στη σελίδα 8, θα πρέπει να πίνετε περισσότερο από ένα λίτρο την ημέρα.

Έτσι, αυτή η μέθοδος είναι πιθανώς μόνο μια επιλογή για εκείνους τους λίγους ανθρώπους για τους οποίους τα χρήματα δεν αποτελούν αντικείμενο. Τα φθηνότερα προϊόντα απομίμησης χωρίς την πατενταρισμένη μέθοδο εμφανίζουν χαμηλότερες τιμές μόλις ανοίξουν. Τα απόβλητα για ένα αμερικανικό προϊόν, μετρημένα με δοκιμαστικές σταγόνες H2 blueTM, δείχνουν χρόνο ημιζωής 50 λεπτών. Η χαμηλή αρχική τιμή δείχνει ότι το διαλυμένο οξυγόνο δεν συμπιέστηκε σωστά.

Μπορεί να υποτεθεί ότι οι τιμές για τέτοια προϊόντα θα πέσουν ως αποτέλεσμα της μαζικής διαθεσιμότητας. Αλλά εκτός από αυτό, οι σύνθετες σακούλες αλουμινίου μίας χρήσης είναι δύσκολο να ανακυκλωθούν και επομένως δεν είναι επιθυμητές σύμφωνα με την τρέχουσα κατανόηση της βιώσιμης οικολογίας συσκευασίας.

Το υπάρχον πρόβλημα των απορριμμάτων με δισεκατομμύρια πλαστική τέφρα είναι αρκετά κακό.

Γέμισμα υψηλής πίεσης για την παραγωγή υπερκορεσμένου νερού υδρογόνου

Το αν ο υπερκορεσμός του νερού με μοριακό υδρογόνο που προκύπτει από πλήρωση υψηλής πίεσης ωφελεί πραγματικά τον πότη νερού ή αν αντισταθμίζει μόνο την απώλεια του πτητικού αερίου που προκαλείται από την αποθήκευση και τη μεταφορά, είναι ένα άλλο ερώτημα.

Μόλις ξεβιδώσετε το κλείσιμο της σακούλας, η υπερβολική πίεση μειώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα και πέφτει στα συνηθισμένα 1600 ppb και ακόμη χαμηλότερη σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Εάν οι σακούλες δεν μεταφέρονται σε κρύα αλυσίδα, θα σχηματιστεί επίσης μια φυσαλίδα με υδρογόνο που έχει εξαντληθεί το αέριο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μοριακό υδρογόνο δεν είναι πραγματικά διαλυμένο στο νερό όπως τα ορυκτά ιόντα. Επειδή το αέριο υδρογόνο δεν είναι πολικό. Είναι υδρόφοβο, άρα απωθεί το νερό. Αυτό που αποθηκεύεται στο νερό ανάλογα με τη θερμοκρασία και την πίεση είναι απλώς ένα είδος διασποράς.

Αυτό φαίνεται στο επόμενο εργαστηριακό μου πείραμα. Γέμισα ένα απολύτως σφραγισμένο ποντίκι αερίου με υπερκορεσμένο νερό υδρογόνου στα 1680 ppb.

Πρόσθεσα μια λωρίδα μεταλλικού μαγνησίου σε ένα δεύτερο ποντίκι αερίου που ήταν γεμάτο με το ίδιο νερό.

Αυτό διαλύεται σταδιακά στο νερό για να σχηματίσει αέριο υδρογόνο και ιόντα υδροξειδίου, έτσι ώστε να γίνει πλούσιο σε υδρογόνο και πιο βασικό. Και τα δύο ποντίκια αερίου γεμίστηκαν αρχικά χωρίς φυσαλίδες και στη συνέχεια αποθηκεύτηκαν σε θερμοκρασία δωματίου.

Πειράματα με υδρογόνο και νερό στο ποντίκι αερίου

Πάνω: Υπερκορεσμένο αλκαλικό υδρογόνο νερό (pH 10,5) από ιονιστή νερού. Πάνω δεξιά: Το ίδιο νερό υδρογόνου από ιονιστή νερού με λωρίδα μεταλλικού μαγνησίου μήκους 5 εκατοστών.

Ποντίκι αερίου (6)

Μετά από μια εβδομάδα, μια πολύ μεγαλύτερη φυσαλίδα αερίου υδρογόνου είχε διαχωριστεί στο ποντίκι αερίου με μαγνήσιο (κάτω γυαλί). Και στις δύο περιπτώσεις, το νερό διαχώρισε το υπερκορεσμένο υδρογόνο και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα με την πρόσθετη παροχή από το μαγνήσιο.

Ακόμη και μετά από 6 μήνες, δεν μπορούσε να αποθηκευτεί περαιτέρω υδρογόνο στο νερό λόγω της επίδρασης του μαγνησίου. Μια ακόμη μεγαλύτερη φυσαλίδα αερίου σχηματίστηκε.

Το πείραμα δείχνει δύο πράγματα:
 • Ένας ηλεκτρολυτικός ιονιστής νερού μπορεί να παράγει υπερκορεσμένο βασικό νερό υδρογόνου. Όμως ο υπερκορεσμός δεν παραμένει σταθερός.
 • Η παραγωγή χημικού υδρογόνου, όπως μέσω μεταλλικού μαγνησίου, αγγίζει επίσης τα όρια κορεσμού. Αυτό δεν μπορεί να επιτύχει καλύτερα ή πιο σταθερά αποτελέσματα.

Νερό υδρογόνου ουδέτερου pH

Με την αυξανόμενη σημασία του παράγοντα υδρογόνου, ορισμένοι κατασκευαστές ηλεκτρολυτικών ιονιστών νερού ανέπτυξαν νέες ιδέες για την αποθήκευση περισσότερου υδρογόνου στο νερό. Μερικά από αυτά είναι ενδιαφέροντα. Άλλοι όχι. Θέλω να ξεκινήσω με τις πιο αδύναμες μεθόδους, οι οποίες δεν μπορούν να αποθηκεύσουν τόσο πολύ υδρογόνο στο νερό, αλλά είναι σημαντικά φθηνότερες στην παραγωγή σε σύγκριση με τη σχετικά υψηλή τιμή αγοράς ενός κλασικού βασικού ιονιστή νερού με ηλεκτρόλυση διαφράγματος.

Το κοινό χαρακτηριστικό αυτών των συσκευών είναι ότι οι κατασκευαστές παρακολουθούν μόνο την περιεκτικότητα σε υδρογόνο. Απλώς δηλώνουν περιττό να είναι και το νερό αλκαλικό και να αφαιρείται το οξυγόνο λόγω της οξειδωτικής του φύσης. Θεωρούν επίσης ότι η αφαίρεση των ανιόντων είναι εξίσου περιττή με την αύξηση της ποσότητας κατιόντων στο αλκαλικά ενεργοποιημένο νερό.

Η τιμή του pH είναι περήφανη για αυτούς. Η περιεκτικότητα σε υδρογόνο είναι το παν. Στις επόμενες σελίδες θα περιγράψω τις πιο σημαντικές από αυτές τις τεχνικές, που έχουν αναπτυχθεί από το 2010 περίπου.

Γεννήτριες οξυ-υδρογόνου

Ο ευκολότερος τρόπος παραγωγής νερού υδρογόνου είναι σε μια κυψέλη ηλεκτρόλυσης 1 θαλάμου στην οποία οι κάθοδοι και η άνοδος δεν διαχωρίζονται από ένα διάφραγμα. Έτσι το οξυγόνο και το υδρογόνο «διαλύονται» στο νερό ταυτόχρονα. Σε αναλογία 1:2. Αυτή είναι η φόρμουλα για το οξυυδρογόνο.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές αποφεύγουν να μιλάνε για ιονιστές οξυϋδρογόνου γιατί φαίνονται εκρηκτικοί και επικίνδυνοι - αν και σε υδατικό διάλυμα και σε αυτές τις ποσότητες δεν είναι καθόλου. Ως εκ τούτου δίνουν έμφαση μόνο στο υδρογόνο και μιλούν για γεννήτριες «πλούσιες σε νερό σε υδρογόνο». Η προσωπική μου αγαπημένη έκφραση για αυτό είναι "double bubbler".

Βασική λειτουργία γεννητριών οξυ-υδρογόνου

Η βασική λειτουργία φαίνεται στο γράφημα στα δεξιά: Τεχνικά είναι πολύ απλές. Και στην πραγματικότητα διοχετεύουν αέριο υδρογόνο στο νερό με λίγη προσπάθεια, κάτι που το κανονικό πόσιμο ή μεταλλικό νερό γενικά δεν έχει.

Αυτό το νερό δεν είναι πραγματικά πλούσιο σε υδρογόνο. Αλλά μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτό είναι αρκετό για καλύτερη παροχή υδρογόνου και ορισμένες αντιοξειδωτικές επιδράσεις.

Το πλεονέκτημα: Μια απλή τροφοδοσία μέσω μπαταρίας που μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προετοιμάσετε έως και 20 λίτρα νερού εν κινήσει και χωρίς πρίζα. Σε μια γεννήτρια υδρογόνου OXY, το οξυγόνο όχι μόνο δεν αφαιρείται, αλλά στην πραγματικότητα προστίθεται.

Ως αποτέλεσμα, το διαλυμένο οξυγόνο δρα ως αντίστιξη στο υδρογόνο και το δυναμικό οξειδοαναγωγής δεν είναι ποτέ τόσο χαμηλό όσο σε έναν ιονιστή νερού. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία, λένε οι υποστηρικτές αυτής της τεχνολογίας.

HRW Dolo

Δεδομένου ότι αυτές οι κινητές συσκευές λειτουργούν πάντα με πολύ χαμηλές τάσεις μεταξύ 4,5 και 8,7 βολτ, δεν υπάρχει κίνδυνος σχηματισμού όζοντος στην άνοδο εκτός από το οξυγόνο.
Ωστόσο, οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν πλέον απομακρυνθεί από την τεχνολογία διπλού φυσαλίδων - εν μέρει λόγω των αναφορών μας στα μειονεκτήματα της κατακράτησης οξυγόνου.

Αυτή η τεχνολογία εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μόνο στον τομέα του νερού κολύμβησης και ομορφιάς -δηλαδή εκτός της περιοχής πόσιμου νερού- κυρίως επειδή είναι πραγματικά πολύ φθηνή. Θα εισαγάγω περαιτέρω μεθόδους στις επόμενες σελίδες.

Χημικές γεννήτριες Η2

Για να έχετε πραγματικά το μέγιστο όφελος από το υδρογόνο νερό, το διαλυμένο οξυγόνο δεν πρέπει τουλάχιστον να προστίθεται όπως συμβαίνει με τους «διπλούς φυσαλίδες».

Οι χημικές γεννήτριες υδρογόνου όπως τα δισκία Η2, ορισμένα κεραμικά μείγματα ή μέταλλα που παράγουν υδρογόνο όπως το μαγνήσιο δεν προσθέτουν διαλυμένο οξυγόνο.

Αλλά επίσης δεν αφαιρούν το οξυγόνο που είναι ήδη διαλυμένο στο νερό.

Συχνά αναφέρονται και ως «ιονιστές νερού».

Ωστόσο, το νερό που παράγεται με αυτό διαφέρει σημαντικά από το ηλεκτροενεργοποιημένο αλκαλικό ενεργό νερό, όπως θα μπορούσε να εξηγήσει μια περαιτέρω ματιά στις σελίδες 7-8 αυτού του βιβλίου. Βλέπε επίσης σελ. 43.

δισκία H²

Τα ανθρακούχα δισκία που παράγουν υδρογόνο βασίζονται επίσης στο φαινόμενο του μαγνησίου. Ωστόσο, λόγω της σύνθεσής τους, απελευθερώνουν υδρογόνο πολύ πιο γρήγορα. Διαλύονται σε ένα μπουκάλι υπό πίεση γεμάτο με νερό για 10-20 λεπτά, το οποίο μπορεί να παράγει τιμές dH2 πάνω από 3000 ppb εάν το μπουκάλι είναι αρκετά μικρό. Ωστόσο, η γεύση αυτών των προϊόντων συνήθως δεν γίνεται αντιληπτή ως ευχάριστη και δεν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πίνουν πολύ.

Στο μεταξύ, έχουν αναπτυχθεί επίσης διαλύματα σταγόνων που λέγεται ότι έχουν καλύτερη γεύση. Ωστόσο, λόγω ορισμένων κανονισμών της ΕΕ, δεν είναι πάντα εύκολο να ληφθούν τέτοια προϊόντα για δοκιμή, καθώς αποσύρονται από την κυκλοφορία από το τελωνείο. Ακολουθεί ένα παράδειγμα μέτρησης ενός δισκίου Η2 σε 1 λίτρο νερού αντίστροφης όσμωσης (ROW) και του χρόνου ημιζωής του υδρογόνου που παράγεται 50 λεπτά μετά το άνοιγμα της φιάλης πίεσης.

υδρονάδα Η2 μαγνήσιο αναβράζοντα δισκία παραγωγή υδρογόνου νερού

Ιονιστής PEM/SPE/HIM

Ο καλύτερος χημικός ιονιστής νερού που βρήκα αποθήκευσε 1200 ppb (1,2 ppm) υδρογόνου στο νερό. Οι περισσότεροι κατασκευαστές τέτοιων συσκευών καθορίζουν επίσης αυτή την τιμή, ακόμη και αν δεν μπορεί να επιτευχθεί σε κάθε τύπο νερού.

Ωστόσο, για να επιτευχθούν τέτοιες τιμές, απαιτείται χρόνος αναμονής περίπου 12 ωρών και μόνο μια μικρή ποσότητα νερού υδρογόνου - συνήθως 0,5 λίτρα - μπορεί να παραχθεί με αυτό. Αυτό δεν είναι συμβατό με έναν κανονικό τρόπο ζωής γιατί κανείς δεν έχει τόσο πολύ χρόνο όταν διψάει.

Για να λυθεί το πρόβλημα των μεγάλων χρόνων προετοιμασίας, αναπτύχθηκαν μηχανές έγχυσης υδρογόνου (HIM) που εξάγουν υδρογόνο από μια κυψέλη ηλεκτρόλυσης και το διαλύουν στο νερό. Η τεχνολογία λειτουργεί ως εξής:

Η βασική ιδέα του ιονιστή HIM είναι να πραγματοποιήσει την ηλεκτρόλυση για την παραγωγή αερίου υδρογόνου χρησιμοποιώντας μια κυψέλη PEM που λειτουργεί με απιονισμένο νερό και παράγει μόνο τα αέρια υδρογόνο και οξυγόνο. Το υδρογόνο που προκύπτει αναμιγνύεται με κανονικό πόσιμο νερό που περιέχει ορυκτά σε θάλαμο διασποράς, το οξυγόνο και το προκύπτον όζον απελευθερώνονται στον αέρα.

Κυψέλες νερού HIM και HWCM

Το 2016 και το 2017 δοκίμασα HIM από διάφορους κατασκευαστές για την περιεκτικότητά τους σε υδρογόνο. Κανείς δεν μπόρεσε να εκπληρώσει την υπόσχεση της διάλυσης 1200 ppb υδρογόνου στο νερό της βρύσης του Μονάχου. Οι τιμές ήταν μεταξύ 300 και 800 ppb. Μόνο ένα H2fXCell έφτασε τα 1100 ppb.

Ορισμένες από τις κατασκευές στις οποίες είναι εγκατεστημένες οι μονάδες HWCM θυμίζουν περισσότερο σετ κατασκευής LEGO παρά τεχνολογία έτοιμη για σειρά που προορίζεται να εγκατασταθεί ως συσκευή κάτω από το τραπέζι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μόνο τα παρεχόμενα τροφοδοτικά 12 V έχουν ευρωπαϊκή έγκριση CE, όχι οι ίδιες οι συσκευές. Αυτές οι συσκευές, που δεν αποθηκεύουν περισσότερο, αλλά λιγότερο υδρογόνο από τους σημερινούς ιονιστές νερού, έχουν ακόμη πολλά να κάνουν στη μηχανική . Το πρόβλημα του όζοντος είναι επίσης άλυτο.

Ακόμη και το νερό από έναν ιονιστή HIM που δημιουργεί 1100 ppb απελευθερώνει σημαντικές φυσαλίδες αερίου μετά από 11 ώρες, ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι με τους ιονιστές νερού.

Η συζήτηση για καλύτερη διασπορά υδρογόνου αποδεικνύεται ότι είναι μια μεγάλη φούσκα ομιλίας μάρκετινγκ.

S2460008
Από αριστερά προς τα δεξιά: Britney Jun (KYK Overseas Department), Karl Heinz Asenbaum, Dr. Kim Young Kwi (Διευθύνων Σύμβουλος KYK), Διπλ. Ing. Yasin Akgün (Ιδιοκτήτης Aquacentrum)

ΑΥΤΟΣ με λειτουργία όζοντος

Κατά την επίσκεψή μου στην Κορέα την άνοιξη του 2016, ο Kim Young Kwi, επικεφαλής του διάσημου κατασκευαστή KYK, μου έδειξε μια ειδική μηχανή έγχυσης υδρογόνου στο τμήμα ανάπτυξής του. Παρέδιδε επίπεδο υδρογόνου σχεδόν 1500 ppb.

Το συναρπαστικό ερώτημα ήταν αν αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με το φτωχό σε μεταλλικά νερό νερό από τη Σεούλ.

Επειδή κανονικά γνωρίζουμε ότι οι ευρωπαϊκές τιμές σκληρότητας του νερού είναι σημαντικά χαμηλότερες από αυτές που δηλώνουν Κορεάτες και Ιάπωνες κατασκευαστές.

Το αποτέλεσμα ήταν 1400 ppb για το νερό της βρύσης του Μονάχου.

Αλλά σε αντίθεση με τα HIM με μονάδες HWCM, το νερό υδρογόνου εδώ δεν ήταν ουδέτερο, αλλά βασικό με pH 9,4 και ORP (-) 675 mV (CSE).

Πώς λειτουργεί η κυψέλη νερού HIM

Το μυστικό αυτού του ιονιστή νερού χωρίς λύματα (μόνο με αέρα εξαγωγής) φαίνεται να είναι μια επαναστατική κατασκευή κυψελών που εξακολουθεί να είναι ένα από τα εταιρικά μυστικά της KYK. Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να εξηγηθούν, για παράδειγμα, με την ακόλουθη διάταξη:Συσκευή HRW 3 3

Δεν ρέει νερό μέσω του θαλάμου ανόδου.

Μόνο οξυγόνο και όζον σχηματίζονται εκεί και αέριο βγαίνει από τη συσκευή μέσω μιας πρίζας.

Γεννήτρια KYK PEM H2

Αντίθετα, το νερό στον θάλαμο της καθόδου ηλεκτρολύεται, σχηματίζοντας ιόντα υδρογόνου και υδροξειδίου.

Έτσι η τιμή του pH αυξάνεται και το δυναμικό οξειδοαναγωγής γίνεται έντονα αρνητικό. Επομένως, η συσκευή είναι τουλάχιστον πολύ παρόμοια με έναν κλασικό ιονιστή νερού όσον αφορά την ανάπτυξη της τιμής του pH και τον εμπλουτισμό υδρογόνου. Το διαλυμένο οξυγόνο αφαιρείται επίσης. Ωστόσο, δεν υπάρχει αύξηση των κατιόντων και ταυτόχρονη μείωση των κατιόντων.

Εκτός από τα 3 ρυθμιζόμενα επίπεδα υδρογόνου (που περιγράφονται με μπλε χρώμα), η νέα συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής για την παραγωγή νερού όζοντος για σκοπούς απολύμανσης. Υπάρχει μόνο ένα επίπεδο ρύθμισης για αυτό. (Κόκκινος κύκλος)

KYK H2 O3 γεννήτρια νερούΚατά τη λειτουργία "Ozone Water", αέριο υδρογόνο εξέρχεται από τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για την αφαίρεση όλων των ειδών ποτών.

Αυτό αυξάνει την περιεκτικότητά τους σε υδρογόνο χωρίς προσθήκη υγρού και μειώνει το δυναμικό οξειδοαναγωγής.

Συγκρίνετε τις κάπως πιο περίπλοκες διαδικασίες με το αλκαλικό ενεργό νερό ενός κλασικού ιονιστή νερού στις σελίδες 46 επ..

Το νερό από την κύρια έξοδο που δημιουργείται παράλληλα στη λειτουργία OZONE WATER μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό λόγω της απολυμαντικής του δράσης.

Σχήμα παραπάνω: Χρήση του εύκαμπτου σωλήνα εκροής αερίου στη λειτουργία OZONE WATER για αέρια υδρογόνου των ποτών.
Τα αποτελέσματα περίπου 330 ppb υδρογόνου στο γάλα και ένα μείγμα χυμού φρούτων επιτεύχθηκαν μέσα σε ένα λεπτό. Ταυτόχρονα, από την κεντρική έξοδο εμφιαλώθηκε περίπου 1 λίτρο όζοντος νερού.

Το ερώτημα με τα HIM θα είναι μικρότερο εάν τα θέλει η αγορά, επειδή υπάρχει επίσης μια συγκεκριμένη ζήτηση για νερό όζοντος στο Διαδίκτυο. Το ερώτημα είναι εάν οι ευρωπαϊκές αρχές θα επιτρέψουν μια συσκευή που φυσά το όζον στον αέρα κατά την τακτική λειτουργία. Υπάρχει ακόμα ανάγκη για σκέψη εδώ.

Κινητή τεχνολογία SPE/PEM – φορητές γεννήτριες H2

Με τις πρώτες γεννήτριες οξυ-υδρογόνου, η κινητή τεχνολογία βρήκε επίσης το δρόμο της στη βιομηχανία ιονιστών νερού. Προκειμένου να αφαιρεθεί το ανεπιθύμητο οξυγόνο, κυκλοφόρησαν γρήγορα στην αγορά ειδικές κυψέλες SPE (Solid Polymer Electrolysis) με PEM (Proton Exchange Membrane). Λειτουργούν ήδη με τάση USB, επομένως ταιριάζουν απόλυτα με την καθιερωμένη τεχνολογία κινητών επικοινωνιών. Οι μπαταρίες μπορούν να επαναφορτιστούν εύκολα οπουδήποτε και διαρκούν έως και 40 μερίδες πόσιμου νερού υδρογόνου.

SPE: Τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας PEM

Ορισμένα έχουν μόνο μια μικροσκοπική τρύπα για να αφήσει το οξυγόνο έξω, άλλα έχουν μια πραγματική βαλβίδα και ένα άδειο διαμέρισμα για το υβριδικό νερό που εμφανίζεται πάντα σε υψηλότερη συνολική πίεση. Σύμφωνα με τις μετρήσεις μου, οι συσκευές με τέτοιο διαμέρισμα μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερο υδρογόνο.

Η υψηλότερη πίεση είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτών των μικρών συσκευών. Εάν δεν γεμίσετε το νερό χωρίς φυσαλίδα αέρα και δεν βιδώσετε σφιχτά το καπάκι, η περιεκτικότητα σε υδρογόνο θα είναι χαμηλότερη την ίδια χρονική περίοδο. Στο παρακάτω παράδειγμα, αυξήθηκε η πίεση στα δεξιά. Μετά από μόλις 7 λεπτά χρόνου παραγωγής, η διαφορά ήταν μεγάλη.

Μπορείτε επίσης να δείτε διαφορές κατά την παραγωγή. Εάν οι φυσαλίδες υδρογόνου ανεβαίνουν πιο γρήγορα, λιγότερο υδρογόνο διαλύεται στο νερό. Όσο μικρότερες είναι οι «φυσαλίδες» τόσο το καλύτερο.

Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας είναι ο χρόνος παραγωγής: όσο μεγαλύτερη είναι η ηλεκτρόλυση υπό πίεση, τόσο υψηλότερα επίπεδα διαλυμένου υδρογόνου μπορούν να επιτευχθούν. Με αυτές τις συσκευές μπορούν να επιτευχθούν έως και 6000 ppb σε μία ώρα. Σε υψηλότερες πιέσεις, οι στεγανοποιήσεις συνήθως αποτυγχάνουν ή η πίεση εξισορροπείται μέσω της εξόδου οξυγόνου.

Επίδραση της ποιότητας του νερού στην απόδοση του υδρογόνου

Ο τύπος του νερού που χρησιμοποιείται παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην απόδοση του υδρογόνου. Όταν όλες οι συνθήκες είναι ίσες, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των διαφορετικών τύπων συσκευών. Όπως εδώ με μια δοκιμή 10 λεπτών με 0,5 l Volvic.Μέτρηση ppm κινητής τεχνολογίας SPE PEM

Είναι υψίστης σημασίας να διατηρείτε το επάνω μέρος του κυττάρου PEM υγρό ανά πάσα στιγμή. Οι ολοκαίνουργιες συσκευές που δεν έχουν τροφοδοτηθεί με επαρκή υγρασία χρειάζονται συχνά 20 - 30 λειτουργίες έως ότου η μεμβράνη φτάσει σε πλήρη απόδοση.

Ένα κύτταρο PEM μπορεί επίσης να λειτουργήσει με απεσταγμένο νερό ή νερό αντίστροφης όσμωσης. Ωστόσο, ο χρόνος ημιζωής του διαλυμένου υδρογόνου είναι μόνο 10 – 15 λεπτά. Όταν χρησιμοποιείτε σκληρό νερό, εμφανίζονται εναποθέσεις στην κάθοδο και τη μεμβράνη. Αυτά πρέπει να αφαιρούνται τακτικά με κιτρικό οξύ.

Δεν μπορώ να πω πολλά για την ανθεκτικότητα της τεχνολογίας SPE/PEM, καθώς καμία από τις περίπου 200 συσκευές που χρησιμοποιήσαμε σε μια δοκιμή μεγάλης κλίμακας δεν τέθηκε σε λειτουργία πριν από τα μέσα του 2016. Όταν αυτό το βιβλίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2016, οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές δεν υπήρχαν ακόμη.

Οι κατασκευαστές, που βασίζονται κυρίως στην Κορέα και την Κίνα, έχουν εκπληκτικό ρυθμό εξέλιξης και νέες παραλλαγές προσφέρονται σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες.

Οι φορητές συσκευές έχουν σίγουρα τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον, επειδή ταιριάζουν απόλυτα στην καθημερινή ζωή της γενιάς των smartphone. Οι νέες εξελίξεις στην ιατρική, όπως η ανακάλυψη του θεραπευτικού υδρογόνου, εξαπλώθηκαν γρήγορα. Η εποχή του υδρογόνου είναι εδώ για πολύ καιρό. Υπάρχουν αυτοκίνητα υδρογόνου προς ενοικίαση στην πόλη, ο κατασκευαστής φυσικού αερίου Linde έχει αναπτύξει ένα ποδήλατο υδρογόνου με βοηθητικό κινητήρα και η ιαπωνική εταιρεία αυτοκινήτων Honda διαφημίζει ήδη τη μάρκα του νερού από την εξάτμιση.

Δημοφιλείς ιονιστές νερού πάγκου και πάγκου για την παραγωγή αλκαλικού και πλούσιου σε υδρογόνο νερού

Είναι πλέον «έξω» το βασικό νερό υδρογόνου;

Τα νέα σχέδια κυψελών ηλεκτρόλυσης που παρουσιάστηκαν στις προηγούμενες σελίδες, τα οποία επικεντρώνονται στην περιεκτικότητα σε υδρογόνο του ενεργοποιημένου νερού χωρίς επίσης να κάνουν το νερό αλκαλικό, παρέχουν περιεκτικότητα σε υδρογόνο έως και 1200 ppb (1,2 ppm).

Σύμφωνα με τους περισσότερους ειδικούς, αυτό είναι αρκετό για να παράγει τα τυπικά θεραπευτικά αποτελέσματα του υδρογόνου νερού.

Χρησιμοποιώντας φορητές συσκευές ή tablet SPE/PEM, μπορούν να παραχθούν ακόμη υψηλότερες συγκεντρώσεις με χρονοβόρο τρόπο.

Ορισμένοι σύγχρονοι ιονιστές νερού μπορούν επίσης να παράγουν υπερκορεσμένο νερό με υδρογόνο. Οι αποτελεσματικές τεχνολογίες αφαλάτωσης που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο μπορούν επίσης να εγγυηθούν σταθερή απόδοση για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, ένας ιονιστής νερού κάνει το νερό αλκαλικό, ενώ οι νέες τεχνολογίες υδρογόνου γενικά δεν μεταβάλλουν την τιμή του pH του νερού.

Για άτομα που πιστεύουν ότι η οξεοβασική τους ισορροπία είναι τέλεια, αυτή μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση.

Κάποιος που καταναλώνει αρκετά αλκαλικά μέταλλα μέσω μιας διατροφής πλούσιας σε βάσεις ή κατάλληλα αποτελεσματικών συμπληρωμάτων διατροφής μπορεί επίσης να εξυπηρετηθεί καλά.

Μακρά ιστορία του αλκαλικού νερού στη Γερμανία

Η Γερμανία έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στη χρήση ηλεκτρολυτικού νερού. (Βλέπε σελίδες 66 – 68). Ο εφευρέτης του Alfons Natterer, ο οποίος ανέπτυξε 3 ποικιλίες (βασική - ουδέτερη - ξινή), πρόσφερε στους πελάτες του ένα απλό τεστ: Πιείτε το είδος που σας αρέσει περισσότερο. Αυτό θα σας βοηθήσει καλύτερα. Το σώμα πιθανότατα ξέρει τι είναι καλύτερο για αυτό.

Μερικοί θεραπευτές χρησιμοποιούν ακόμη και την αίσθηση της γεύσης όταν πίνουν νερό ηλεκτρολυτών ως διαγνωστικό εργαλείο. Με τη βοήθεια της σημερινής τεχνολογίας, όλες οι παραλλαγές του ηλεκτρολυτικού νερού μπορούν να γίνουν βέλτιστα διαθέσιμες.Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το υδρογόνο είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας υγείας στο πόσιμο νερό ηλεκτρολυτών. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι το βασικό συστατικό είναι ασήμαντο.

Ο Δρ. ιατρ. Walter Irlacher

Πέρασα 12 χρόνια με τον γιατρό Dr. ιατρ. Ο Walter Irlacher δούλευε μαζί στα ιαματικά λουτρά Bad Füssing. Του αφιέρωσα αυτό το βιβλίο. Το ιαματικό νερό Bad Füssing έχει περιεκτικότητα σε διαλυμένο υδρογόνο 2016 ppb, καθιστώντας το την πλουσιότερη πηγή υδρογόνου στον κόσμο, στο βαθμό που αυτή η μέτρηση, η οποία ήταν προηγουμένως γνωστή μόνο σε λίγους ειδικούς, είχε καταγραφεί. Καμία γνωστή θεραπευτική πηγή στη Ρωσία, την Αμερική ή την Άπω Ανατολή που να έχει εξεταστεί επιστημονικά δεν έχει τέτοια αξία και αντίστοιχα χαμηλό δυναμικό οξειδοαναγωγής.

Γιατί ο Δρ. Ο Irlacher αποφάσισε το 2004 να δίνει σε χιλιάδες ασθενείς του τουλάχιστον 1,5 λίτρο αλκαλικό ενεργό νερό ή νερό υδρογόνου από ιονιστή νερού για να πίνουν κάθε μέρα εκτός από το μπάνιο στο θεραπευτικό ιαματικό νερό;

Γιατί ήταν πολύ πιο αλκαλικό από το ιαματικό νερό και γιατί ήταν πεπεισμένος ότι οι υπερόξινες ασθενείς του θα έπαιρναν περισσότερα από αυτό! Η διαρκής επιτυχία του απέδειξε ότι είχε δίκιο και πολλοί θεραπευτές τον ακολούθησαν σε αυτό το μονοπάτι.
Όμως ο Δρ. Η Irlacher δεν χρησιμοποίησε μόνο αλκαλικό ενεργό νερό για αποξύνωση. Κατά την παράδοση του Manfred von Ardenne, βασιζόταν επίσης στο οξυγόνο. Επειδή το υδρογόνο και το οξυγόνο είναι τα καλύτερα μέσα για την απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα από το σώμα, τον πιο ισχυρό από όλους τους παράγοντες οξίνισης. Η θεραπεία είναι πάντα ατομική, δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε αυτό.

Φωτογραφία Europa Therme

Walter Irlacher

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω”, 2019 Copyright www.euromultimedia.de

Αφαλάτωση / καθαρισμός / υγιεινή συσκευής του ενισχυτή υδρογόνου Aquavolta® Nano

 • Εάν είναι ορατά ίχνη αλάτων, το εσωτερικό του γυάλινου δοχείου και το στρογγυλό αρνητικό ηλεκτρόδιο σε σχήμα πλέγματος που παράγει το υδρογόνο πρέπει να καθαριστούν με 1 κουταλάκι του γλυκού κιτρικό οξύ διαλυμένο σε χλιαρό νερό.
 • Κλείστε το βιδωτό καπάκι και ανακινήστε δυνατά για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφήστε το διάλυμα κιτρικού οξέος να δράσει για 1 ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε το δοχείο με το καπάκι και το ηλεκτρόδιο αρκετές φορές με ζεστό νερό.
 • Αυτός ο καθαρισμός είναι επίσης απαραίτητος για λόγους υγιεινής τουλάχιστον κάθε 2 εβδομάδες ή εάν υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά στη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση το νερό πρέπει να είναι περίπου 50 – 60 βαθμοί Κελσίου.
 • Σκουπίστε το εξωτερικό της συσκευής με ένα υγρό, μαλακό πανί.
 • Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τη χοντρή βρωμιά γεμίζοντας το δοχείο πίεσης με ζεστό νερό και ανακινώντας δυνατά και μετά αδειάστε το νερό έκπλυσης.
 • Αποθηκεύστε τη συσκευή σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Αναφορές πελατών ή εικόνες προϊόντων από χρήστες του Aquavolta®H2 Turbo Booster

www-hausharztparaxis-gze-de Dr Stefan Linke

Ο Δρ. Stefan Linke: www.hausharztparaxis-gze.de

Αναφορά πελάτη Aquavolta® H2 Turbo Booster Kitchen

Aquavolta® H2 Turbo Booster στην κουζίνα ενός πελάτη