AQUACENTRUM / Ο Viktor Schauberger συνιστά αλκαλικό νερό

Ο Viktor Schauberger συνιστά αλκαλικό νερό

Ο Viktor Schauberger συνιστούσε ήδη αλκαλικό νερό τότε

Ο ειδικός για τους στροβιλιστές νερού, Viktor Schauberger, παρατηρητής της φύσης, ερευνητής και εφευρέτης, ανέφερε τα πλεονεκτήματα του αλκαλικού, ηλεκτρικά φορτισμένου νερού πριν από μισό αιώνα και το συνέστησε επίσης ρητά ως εξής από το βιβλίο, σελίδες 108 - 109 (> σάρωση βιβλίου):

Η ουσία του νερού: πρωτότυπα κείμενα [σκληρό εξώφυλλο], Viktor Schauberger (συγγραφέας), Jörg Schauberger (συγγραφέας), AT Verlag; Έκδοση: 1η, εκδ. (1 Απριλίου 2006)

Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει αυτές τις εξαιρετικά «συγκεκριμένες» θεραπευτικές επιτυχίες, όπως αποκαλούσαν οι μυημένοι γιατροί αυτές τις αινιγματικές περιπτώσεις. Οι εξηγήσεις μου ότι επρόκειτο για εντελώς αυτονόητες ατομικές υπερδυνάμεις, δηλαδή ατομικές ενέργειες υψηλότερης ποιότητας, αντιμετωπίστηκαν μόνο με ένα περιφρονητικό χαμόγελο.

Επιστολή στη σύζυγό του Μαρία: Επιλογές θεραπείας με αλκαλικό νερό

«Αρχίζει κανείς να συνειδητοποιεί ότι μόνο το νερό που περιέχει έως και 90 τοις εκατό αιθεροποιημένες αλκαλικές τιμές που δεσμεύουν τα υπερβολικά αποθέματα οξέος βοηθά στην υπεροξύτητα.
Και με αυτή τη γνώση, το ενδιαφέρον για τη δυνατότητα διύλισης του νερού αυξάνεται, επειδή το νερό είναι ο μόνος φορέας που μπορεί να φορτιστεί σχεδόν XNUMX τοις εκατό αλκαλικό.
Αυτό θα σήμαινε ότι έχει βρεθεί το απλούστερο και καλύτερο φάρμακο για τον καρκίνο, με το οποίο μπορεί να θεραπευτεί οποιαδήποτε ασθένεια ειδικά μέσω του εμπλουτισμού της βάσης».

Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 έγιναν αρκετές προσπάθειες να εφαρμοστούν οι ιδέες του Viktor Schauberger στους τομείς του νερού και της γεωργίας και να αναπτυχθούν σε σειρά παραγωγής. Αυτό δημιουργεί επαφές με διάφορες εταιρείες με τις οποίες καταρτίζονται λίγο πολύ συγκεκριμένα σχέδια και συνάπτονται πολλές (προκαταρκτικές) συμβάσεις.

Ο Schauberger βρέθηκε στο Αμβούργο τον Νοέμβριο του 1952 εξαιτίας ενός τέτοιου έργου. Μετά από μια εβδομάδα, γράφει ένα γράμμα στη σύζυγό του Μαρία (την οποία αποκαλεί Mizzl), στο οποίο την ενημερώνει για την πρόοδο στις τεχνικές υλοποιήσεις.

Η επιστολή δείχνει ότι πρόκειται για την ανάπτυξη και χρήση συσκευών με μαγνητικούς αναδευτήρες με τις οποίες θα παράγεται νερό υψηλής ποιότητας. Αλλά ο Schauberger σκέφτεται επίσης την παραγωγή αλοιφών και κρεμών υψηλής ποιότητας, καθώς και την παραγωγή «ουσιών βενζίνης» χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας φορτισμένο νερό και μερικά τεχνικά κόλπα.

Γράφει επίσης για ό,τι άλλο τον απασχολεί και τον εμπνέει. Εδώ είναι ένα αντίστοιχο απόσπασμα (και πάλι με τη σημείωση ότι οι ιατρικές δηλώσεις αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές πεποιθήσεις του Viktor Schauberger από το Fahr 1952. Τέτοιες σκέψεις σχετικά με την οξίνιση του οργανισμού, τις ελεύθερες ρίζες κ.λπ. έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της ιατρικής και διατροφικής συζήτησης).

«Ένα φυλλάδιο που εκδόθηκε από έναν Σουηδό που εργάζεται ως γιατρός εδώ μου έφερε μεγάλη πρόοδο, στο οποίο αποδεικνύει ακριβώς ότι η αιτία όλων των ασθενειών είναι η υπερβολική οξύτητα των οργανισμών, λόγω των υπερβολικών επιρροών φωτός και θερμότητας - ανεξάρτητα από εάν ο δυνατός βρασμός του φαγητού, μέσω της απελευθέρωσης φωτοευαίσθητων ειδών ξύλου, μέσω της τεχνολογικής (αύξησης της πίεσης και της θερμότητας) κίνησης του νερού και άλλων επιταχύνσεων μάζας - οι αλκαλικές τιμές στο διπολικό μείγμα πρώτων υλών καταστρέφονται, μετά η οποία εμφανίζεται επικίνδυνη υπεροξίνιση, η οποία συνήθως σχετίζεται με διόγκωση κυττάρων και ιστών, η οποία καταλήγει σε καρκίνο.

Αρχίζει να φαίνεται ότι μόνο το νερό που περιέχει έως και 90 τοις εκατό αιθεροποιημένες αλκαλικές τιμές μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε αυτήν την υπεροξύτητα, η οποία δεσμεύει τα υπερβολικά αποθέματα οξέος, που οδηγεί σε ρήξη κυττάρων, φλεγμονή των ιστών και, επομένως, σε πρώιμη σήψη λόγω έλλειψης αλκαλικότης.

Οι ωμές τροφές μπορούν να διατηρήσουν μόνο τις αλκαλικές απαιτήσεις σε υγιείς οργανισμούς, αλλά δεν μπορούν πλέον να τις συμπληρώσουν σε ένα ήδη άρρωστο σώμα.

Και με αυτή τη γνώση, το ενδιαφέρον για τη δυνατότητα διύλισης του νερού αυξάνεται, επειδή το νερό είναι ο μόνος φορέας που μπορεί να φορτιστεί σχεδόν XNUMX τοις εκατό αλκαλικό.

Αυτό σημαίνει ότι βρέθηκε το απλούστερο και καλύτερο αντικαρκινικό φάρμακο, με το οποίο κάθε ασθένεια, ειδικά οι ρευματισμοί, μπορεί να θεραπευτεί ειδικά μέσω επαναλαμβανόμενου εμπλουτισμού βάσης.

Αυτό που ισχύει για τους ανθρώπους ισχύει και για όλους τους άλλους τύπους ανάπτυξης. Προκειμένου να παραχθεί το νερό υψηλής ποιότητας, είναι απαραίτητοι μαγνητικοί αναδευτήρες για να μπορούν να διακόψουν την παροχή ατμοσφαιρικού οξυγόνου κατά τη διαδικασία ζύμωσης υψηλότερης ποιότητας, στην οποία συμβαίνουν φαινόμενα ατομικού κενού».

Πρακτικά νερό χωρίς οξυγόνο για την καταπολέμηση του καρκίνου

«Το μόνο και μέχρι τώρα εντελώς άγνωστο [καρκινικό] προληπτικό και αντίδοτο που χρησιμοποιείται έγκαιρα είναι ένα πόσιμο νερό σχεδόν χωρίς οξυγόνο, το οποίο προσελκύει την περίσσεια ηλιακή ενέργεια σε στερεοποιημένη κατάσταση (χημικά ονομάζεται οξυγόνο), τη δεσμεύει και στη συνέχεια την αποβάλλει από το γενετικά άρρωστος οργανισμός με κάθε είδους άχρηστες ουσίες».

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την επιστολή προς τη σύζυγό του, ο Viktor Schauberger επιστρέφει στο θέμα των ιαματικών νερών. Στο άρθρο «Είναι η λεγόμενη «αύξηση του φωτός» ένα δασοκομικό επίτευγμα ή μια καρκινική παρέκκλιση;» (1 Μαρτίου 1954, βλ. επίσης σελίδα 64), που αρχικά απευθυνόταν στους δασολόγους, κάνει παραλληλισμούς μεταξύ του λεγόμενου καρκίνου του δέντρου. και τον καρκίνο που ταλαιπωρεί τους ανθρώπους.

«Σε έναν οργανισμό που είναι επιρρεπής στον καρκίνο, μια φαινομενικά ακίνδυνη μηχανική, σωματική ή ψυχολογική κίνηση ή ερέθισμα αρκεί για να προκαλέσει την οξεία σήψη του φρικτού νερού, του χυμού και του αίματος.

Το μόνο και μέχρι στιγμής εντελώς άγνωστο αντισυλληπτικό και αντίδοτο που χρησιμοποιείται έγκαιρα είναι ένα πόσιμο νερό σχεδόν χωρίς οξυγόνο, το οποίο, βιομαγνητικά υπερφορτωμένο, προσελκύει την περίσσεια ηλιακή ενέργεια σε στερεοποιημένη κατάσταση (χημικά ονομάζεται οξυγόνο), τη δεσμεύει και στη συνέχεια την απελευθερώνει με όλα τα είδη τοξινών στα κόπρανα και τα ούρα που εκκρίνονται από τον κληρονομικό άρρωστο οργανισμό».

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο