Τι σημαίνει microsiemens;

Τι σημαίνει microsiemens;

  • PPM σημαίνει Μέρη ανά εκατομμύριο. Ένας μετρητής αγωγιμότητας χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του αριθμού όλων των μερών που διαλύονται στο νερό. Η αγωγιμότητα δίνεται συχνά σε microsiemens. Λέει κάτι για την ποσότητα, όχι την ποιότητα, των συστατικών του νερού. 5 ppm μόλυβδος, υδράργυρος, ουράνιο ή κάδμιο μπορεί να είναι καταστροφικά, αλλά τα 1000 ppm ασβέστιο είναι τέλεια! Όποιος θέλει να αξιολογήσει την ποιότητα του νερού χρησιμοποιώντας μια μέτρηση αγωγιμότητας είτε είναι εντελώς ανίδεος είτε λέει σκόπιμα αναλήθειες για να επωφεληθεί —> Αντίστροφη όσμωση να διαφημιστεί, που θα το συζητήσω αλλού.
  • Από πού προέρχεται η αύξηση των ppm παρόλο που το νερό φιλτράρεται πριν από την ηλεκτρόλυση και έτσι αφαιρούνται οι ρύποι; Ορυκτά από 2 λίτρα νερού συγκεντρώνονται σε 1 λίτρο αλκαλικό ενεργό νερό στον θάλαμο καθόδου. Επιπλέον, προσθέτουν ορισμένα φίλτρα —> Ασβέστιο προστίθεται γιατί μας κάνει καλό και το buffering του ενεργοποιημένου νερού. Γι' αυτό συνήθως υπάρχουν περισσότερα ppm, αλλά λιγότεροι ρύποι, που μπορούν να μετρηθούν σε αλκαλικά ενεργοποιημένο νερό.
  • Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πρέπει να επισημάνω ότι η αγωγιμότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη μέτρηση ηλεκτρολυτών, δηλαδή ιόντων στο νερό, αλλά όχι ηλεκτρικά ουδέτερων ατόμων.
  • Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι οι πραγματικά κακοί ρύποι όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος ή το ουράνιο, αλλά και οι ορμόνες και τα αντιβιοτικά, είναι επιβλαβείς ακόμη και σε πολύ ελάχιστες ποσότητες. Τα βαρέα μέταλλα, για παράδειγμα, μετρώνται σε μικρογραμμάρια, ενώ τα καλά μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο ή το κάλιο μετρώνται σε χιλιοστόγραμμα, δηλαδή χιλιοπλάσια τάξη μεγέθους. Εάν τα φίλτρα αφαιρούν ppm από το νερό, αυτό δεν σημαίνει ότι επηρεάζει «τους κακούς».

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω
2016 Copyright www.euromultimedia.de

hr - Hessischer Rundfunk - Καλό ή κακό πόσιμο νερό - Πόσο χρήσιμα είναι τα φίλτρα νερού

 

Εξαιρετική τηλεοπτική αναφορά σχετικά με το νερό αντίστροφης όσμωσης από το Wassertankstelle / TRUU:

 

hr, Hessischer Rundfunk defacto στις 2.9.2019 Σεπτεμβρίου XNUMX, Καλό ή κακό πόσιμο νερό – Πόσο χρήσιμα είναι τα φίλτρα νερού:

 

www.hr- Fernsehenen.de/versanden-az/defacto/versanden/gutes-oder-besseres-trinkwasser—wie-sinnvoll-sind-wasserfilter-,video-101028.html

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο