Ανεμοστρόβιλος του νερού

Οι στροβιλιστές νερού επαναφέρουν το νερό στην αρχική του κατάσταση

Στρόβιλος νερού από την CARAT Aqua plus (πρώην VitaVortex®)

Από το 1987 και μετά το Περιστροφέας νερού VitaVortex® έγινε γνωστό μέσα από την «τρύπα μας». Αυτοί οι στροβιλιστές χρησιμοποιούνται σε δύο διαφορετικές περιοχές: όπως Εξαρτήματα για τη βρύσηγια να προετοιμάσετε το νερό της βρύσης στο νεροχύτη ή στο νεροχύτη, ή ως Κεφαλές ντους για ζωτικής σημασίας ντους.

Μπορείτε να αγοράσετε και τους δύο τύπους προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι δίνες νερού που δημιουργούν κάνουν το πόσιμο νερό σας πιο εύπεπτο και πιο νόστιμο από το συνηθισμένο μεταλλικό νερό της βρύσης ή το εμφιαλωμένο.

UMH ανεμοστρόβιλος από τη βρύση σε όλο το σπίτι

Με το μικρότερο του Δίνη πόσιμου νερού, Η UMH Pure, ο αυστριακός κατασκευαστής UMH (περιβαλλοντική τεχνολογία με καρδιά) παρέχει μια σημαντική προσθήκη σε όλα τα συστήματα όσμωσης και φίλτρων. Το φιλτραρισμένο νερό ενεργοποιείται με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Το φάσμα των χρήσεων του UMH στροβιλιστής νερού Περιλαμβάνει από φίλτρα πόσιμου νερού και συστήματα αντίστροφης όσμωσης έως ενυδρεία, αντλίες κυκλοφορίας και πολλά άλλα Ιονιστής νερού σε συστήματα που τροφοδοτούν ολόκληρο το διαμέρισμα ή το κτίριο με φυσικά επεξεργασμένο νερό.

Εμφανίζονται τα αποτελέσματα 1 - 12 του 15

Εμφανίζονται τα αποτελέσματα 1 - 12 του 15