AQUACENTRUM / FAQs / > Τυπικές ερωτήσεις και απαντήσεις (επίσης μέσω email) / Γενικές ερωτήσεις μέσω email και απαντήσεις | Διήθηση νερού | Vitalization, | Ταραχή

Γενικές ερωτήσεις μέσω email και απαντήσεις | Διήθηση νερού | Vitalization, | Ταραχή

Στις 13.12.2015 Δεκεμβρίου 20 στις 05:XNUMX μ.μ., ο Mirko N. έγραψε: Οι απαντήσεις του Yasin Akgün είναι με κόκκινο χρώμα:
Γεια σου και πάλι,
ποιοι λόγοι μιλούν ενάντια στα φθηνότερα φίλτρα που προσφέρετε; Δεν μπορεί να τοποθετηθεί ο στροβιλιστής πάνω του;
>Το φθηνότερο "Σύγχρονο" φίλτρο είναι σχεδόν εξίσου καλό με το πιο ακριβό, εκτός από το ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε έναν στροβιλιστή στο σύγχρονο φίλτρο, δεν υπάρχει αντίθλιψη στο άκρο του στομίου, θα σκάσει.
Και διαφορετικά, με το πιο ακριβό φίλτρο μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε το παρεχόμενο φίλτρο μεμβράνης κοίλων ινών, αλλά με το Μοντέρνο δεν είναι δυνατό γιατί υπάρχει μόνο ενεργός άνθρακας χωρίς μεμβράνη κοίλων ινών. Η μεμβράνη με κοίλες ίνες εγγυάται ότι δεν μπορούν να περάσουν ιοί και βακτήρια, αλλά ο ενεργός άνθρακας είναι επίσης φίλτρο ιών και βακτηρίων, αλλά όχι 100%
Κατά τη γνώμη μου, χωρίς κοίλες ίνες, οι χοντρές αρκούν για το αρκετά καθαρό νερό μας. Εκτός από τα τυπικά χημικά, και τα δύο φιλτράρουν με ασφάλεια τα βαρέα μέταλλα, και αυτό είναι σημαντικό.

Μιλάτε εναντίον της αντίστροφης όσμωσης στα βίντεό σας. Είναι σίγουρα ένα αμφιλεγόμενο θέμα ότι το πολύ λάιμ είναι ανθυγιεινό. Σίγουρα δεν είναι ωφέλιμο σε μεγάλες ποσότητες, αλλά σίγουρα δεν θα πάθετε ανεπάρκεια στην περιεκτικότητα του φαγητού μας σε ασβέστιο;
>Με το νερό του κουνελιού, τα μαλλιά μου μεγαλώνουν γρηγορότερα, τα νύχια μεγαλώνουν πιο γρήγορα, περισσότερο κερί στα αυτιά κλπ. Συνεχίζεις να ρίχνεις λίγο περισσότερα αλκαλικά μέταλλα στο σώμα. Αυτό είναι πάντα git.
Δεν ασβεστοποιούμαστε λόγω του νερού, αλλά λόγω εντελώς διαφορετικών θεμάτων όπως η οξεοβασική ανισορροπία, ζητήματα τιμής ομοκυστεΐνης, υψηλή αρτηριακή πίεση. Το νερό βοηθάει σε αυτά τα προβλήματα.

Ακούω πολλά για το πώς η απομάκρυνση των ρύπων και της σκωρίας λειτουργεί καλύτερα με ιδιαίτερα καθαρό (όσμωση;) νερό επειδή μπορεί να απορροφήσει ακόμη περισσότερες ουσίες σε διάλυμα.
>Θα πλένετε το λαδωμένο ταψί σας με νερό ή με σαπουνόνερο. Όλα όσα έχετε ακούσει είναι εικασίες από ορισμένους συζητητές, εδώ είναι ο δημιουργός του γεγονότος του νερού:
http://aquacentrum.de/video-geschichte-basisches-wasser-und-wasserionisierer/
Μπορείτε να βρείτε μια συνέντευξη για τη διάλεξη εδώ:
https://www.aquacentrum.de/saq/
Το βίντεο στα δεξιά είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί περιέχει τα πιο πρόσφατα ευρήματα.

Όσον αφορά την ιστορία της δίνης: Λέγεται ότι «διαγράφεται η μνήμη του νερού» (εσωτερική διατύπωση) ή ότι η μοριακή συστάδα έχει διαλυθεί. Αυτό θα πρέπει επίσης να κάνει το νερό πιο διαλυτό. Υπάρχει επίσης κριτική σε αυτή τη θεωρία: Σε υγρό νερό, οι δεσμοί υδρογόνου θα διαλύονταν μόνιμα και θα ξανασχηματίζονταν δυναμικά και μια τέτοια γέφυρα θα υπήρχε μόνο για ένα εύρος picosecond (τότε η "αποθήκευση πληροφοριών" δεν θα ήταν καθόλου επιλογή). .
>Είναι όλα εικασίες στη δύναμη του 10 γιατί οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν τις 73 ανωμαλίες στο νερό. Οι στροβιλιστές δεν είναι κακοί, αλλά είναι μόνο το 10% του κόστους επεξεργασίας του νερού. Παρεμπιπτόντως, οι ιονιστές νερού παράγουν το πιο "στροβιλικό" νερό, είναι μικροδίνες που προκύπτουν επειδή τα ηλεκτρόδια είναι φορτισμένα + και - και επειδή το νερό είναι δίπολο, θα διαλύσει ανάλογα τις προηγούμενες δομές του συμπλέγματος, σχηματίζοντας μικρότερες, πιο ομοιόμορφες.

Ο κ. Asenbaum εξηγεί ότι η αλκαλική ενεργοποίηση του νερού καταστρέφεται από τον επακόλουθο στροβιλισμό.
Μετά, ναι, αφού μετά αφήσαμε το υδρογόνο να αντιδράσει νωρίς, όχι στο τίποτα, αλλά όχι στο λογικό. Ποιος πριν, με το UMH:
Στην επόμενη σελίδα βρίσκεται το UMH Pure Gold, το οποίο είναι τοποθετημένο κάτω από μια βρύση στο σωλήνα κρύου νερού ή μπροστά από έναν ιονιστή:
https://www.aquacentrum.de/shop/umh-pure-vergoldet-kalkwandler/
Το νερό είναι τότε 10% ισχυρότερο, με έναν ιονιστή εγκατεστημένο ανάντη.

Συνοψίζω σωστά ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες:
1) Ένα φίλτρο με επακόλουθο στροβιλισμό. Ενεργός άνθρακας ή αντίστροφη όσμωση είναι μια θρησκευτική ερώτηση... Όχι μια θρησκευτική ερώτηση, αλλά θα χρησιμοποιούσατε απεσταγμένο νερό από το >Αγοράστε βενζινάδικο και πιείτε. Αυτό είναι κοινή λογική + έχουμε τα γεγονότα, δείτε τα Διάλεξη Παρακαλώ.

2) Ένας ιονιστής ΧΩΡΙΣ στροβιλισμούς.
>Δοκίμασε τον ιονισμό, θα τον νιώσεις, είτε με είτε χωρίς UMH, όλα είναι θέμα χρημάτων και γεύσης, καθώς το UMH ελάχιστα κάνει τη γεύση ακόμα πιο απαλή.

Ο εσωτεριστής πιθανότατα θα απορρίψει τον ιονιστή επειδή το νερό δεν στροβιλίζεται / αιωρείται / παραπληροφορείται ή κάτι παρόμοιο.
>Είμαι και λίγο "εσωτερικός" και ήμουν κατά δύο χρόνια λόγω ρεύματος μέχρι που πήρα ιονιστή νερού. Τώρα όλα είναι πιο εύκολα γιατί με τον ιονιστή όλα είναι αποδείξιμα και μετρήσιμα. Αυτό είναι καλό. Το να είσαι απόκρυφος σημαίνει ότι δεν έχεις τις 2 ανωμαλίες του νερού στο στόχαστρο σου, αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν ακόμα πολλά άλυτα ερωτήματα.

Σε μια βιντεοδιάλεξη, δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ ποια, ο κ. Asenbaum απαντά στην ερώτηση αν το αλκαλικό νερό είναι ανθυγιεινό: Λόγω της χαμηλής ρυθμιστικής ρύθμισης του νερού σε σύγκριση με το οξύ του στομάχου, η τιμή του pH στο στομάχι ουσιαστικά δεν αλλάζει . Αυτό ακούγεται πολύ προφανές, αλλά εγείρει ένα επιπλέον ερώτημα:
Αυτό το χαμηλό επίπεδο ρυθμιστικού δεν οδηγεί σε αμελητέα επίδραση στον οργανισμό;
>Όπως γράφτηκε παραπάνω, συνεχίζετε να ρίχνετε περισσότερα αλκαλικά και λιγότερα όξινα μέταλλα στην ανθρώπινη σακούλα νερού. Μακροπρόθεσμα θα νιώσετε τη διαφορά:
Λιγότερη κακή αναπνοή και περισσότερη φυσική κατάσταση. Η διάλεξη και η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.aquacentrum.de/saq/

Τι αντιτίθεται στην απλή ανάδευση της μαγειρικής σόδας στο πόσιμο νερό; http://phkillscancer.com
Το έχω κάνει ήδη με τη μορφή θεραπείας και πέτυχα pH ούρων >9.
>Το pH-9 των ούρων μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της απαλλαγής από το σώμα σας από τα περιττά μέταλλα, και μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε πρόβλημα με τα νεφρά. Τα ούρα δεν είναι χρήσιμα, το τεστ σάλιου είναι το πιο χρήσιμο γιατί δείχνει την τρέχουσα τιμή pH του ενδιάμεσου υγρού, του εξωκυττάριου υγρού.
Τα συμπυκνώματα κουνελιού είναι καλύτερα από το τίποτα, αλλά τότε λείπει το υδρογόνο. Κάνει τα εξής, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα ενός αθλητή υψηλών επιδόσεων:

Το γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι πάντα προβληματικό σε αθλήματα υψηλής απόδοσης, διασπάται πιο γρήγορα με την κατανάλωση αλκαλικού νερού, αυξάνοντας έτσι τη συνολική απόδοση.

Επιπλέον, τα αθλήματα υψηλής απόδοσης παράγουν έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό ενεργών ειδών οξυγόνου (ελεύθερες ρίζες), οι οποίες μπορούν να εξουδετερωθούν από την υψηλή περιεκτικότητα σε υδρογόνο του ενεργού νερού. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποφευχθεί η ζημιά στη σκηνή λόγω υπερέντασης.

Επιπλέον, λήψη οποιασδήποτε αθλητικής διατροφής, όπως σκόνη πρωτεΐνης-βιταμινών-μετάλλων κ.λπ. με τη βοήθεια αλκαλικού ενεργού νερού δύο πράγματα:

Πρώτον, αυτό αυξάνει την ικανότητα απορρόφησης.
Δεύτερον, η υψηλή περιεκτικότητα σε υδρογόνο και η αλκαλικότητα του μικτού μείγματος επιτρέπουν ταχύτερο μεταβολισμό αυτών των συμπληρωμάτων διατροφής.
Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους χυμούς φρούτων και τους χυμούς λαχανικών που αναμιγνύονται με φρέσκο ​​αλκαλικό ενεργό νερό.

Εάν ακολουθείτε μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, συνιστάται επίσης να τα μουλιάζετε σε φρέσκο ​​αλκαλικό ενεργό νερό περίπου 15 λεπτά πριν την κατανάλωση, καθώς αυτό μπορεί να αναστρέψει την οξειδωτική γήρανση που προκαλείται από μεγάλες αποστάσεις αποθήκευσης και μεταφοράς. Το σύνολο τους Η ποιότητα των τροφίμων μπορεί να αναζωογονηθεί και να βελτιωθεί η ποιότητά τους από το αβίαστα διεισδυτικό υδρογόνο.
Παρεμπιπτόντως, το τουρσί λειτουργεί ακόμη και με ολόκληρα αυγά, επειδή το κέλυφος του αυγού είναι διαπερατό από το υδρογόνο.
Ωστόσο, τα αυγά πρέπει να μείνουν για 20-30 λεπτά.

Ελπίζω να μην σας βάλω στο τελευταίο νεύρο, αλλά δεν θέλω να μετανιώσω για την επένδυση και να πάρω πρώτα μια κατάλληλη απόφαση. Δυστυχώς, οι ειδικοί είναι εξαιρετικά διχασμένοι...
>Δυστυχώς, δεν υπάρχει κοινότητα ειδικών, αλλά μάλλον κερδοσκοπικοί συζητητές που όλοι ισχυρίζονται κάτι και πιστεύουν ακράδαντα σε αυτό, και το δηλώνουν τόσο αξιόπιστα που το πιστεύετε και εσείς ως ενδιαφερόμενος.
Οι ειδικοί, ο μόνος στην Ευρώπη, είναι ο κύριος Asenbaum, δυστυχώς όλοι οι άλλοι είναι απλώς κάποιοι επιστήμονες που απλά έχουν αποδεχτεί τις 73 ανωμαλίες και δεν τις αμφισβητούν.
Στις ΗΠΑ υπάρχει ακόμα ο ερευνητής του EZ-Water, Gerhard Pollack:
http://faculty.washington.edu/ghp/

Αλλά κατά τα άλλα, δυστυχώς, οι «πραγματικοί» ερευνητές του νερού μπορούν να βρεθούν μόνο πολύ μακριά στην Ασία και τη Ρωσία, αλλά υπάρχει και το γλωσσικό εμπόδιο...

Ελπίζω οι κόκκινες απαντήσεις να σας βοηθήσουν.
Ανυπομονώ για περαιτέρω ερωτήσεις
Δικός σου, Yasin Akgün
Με εκτίμηση, Μίρκο Ν.

 

Επιστροφή στη βάση δεδομένων FAQ

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο