AQUACENTRUM / ηλεκτρονικές αγορές στη Γερμανία από την Ελβετία | Αδασμολόγητες εισαγωγές για ταξιδιωτικούς σκοπούς

ηλεκτρονικές αγορές στη Γερμανία από την Ελβετία | Αδασμολόγητες εισαγωγές για ταξιδιωτικούς σκοπούς

Ελβετία | Online αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα | Διαθέτετε γερμανική διεύθυνση παράδοσης ή Grenzpost.de

Οι καλές συναλλαγματικές ισοτιμίες και μερικές φορές οι έντονες διαφορές τιμών μεταξύ Ελβετίας και Γερμανίας κάνουν τις αγορές στην περιοχή κοντά στα γερμανικά σύνορα πολύ ελκυστικές. Επομένως, μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Εάν έχετε τη δική σας γερμανική διεύθυνση παράδοσης, μπορείτε να την ορίσετε ως διεύθυνση παράδοσης στη διαδικασία παραγγελίας.

Εάν δεν έχετε διεύθυνση παράδοσης στη Γερμανία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσιτή υπηρεσία στη διεύθυνση www.borderpost.de.

Με www.Grenzpost.de ως Γερμανική διεύθυνση παράδοσης Ως Ελβετός πολίτης, έχετε πλέον την ευκαιρία να ψωνίζετε εύκολα και με ασφάλεια στις γερμανικές ιστοσελίδες μας. Δεδομένου ότι η παράδοση εντός της Γερμανίας παραδίδεται σε ένα συνοριακό ταχυδρομείο, υπάρχουν μεγάλα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την απευθείας παραγγελία στην Ελβετία.

ο Ναυτιλία για την Ελβετία κοστίζει πάντα 39,00€ γιατί έχουμε πάντα ένα διασάφηση εξαγωγής βάσει τελών πρέπει να πραγματοποιήσουν. Για αξία παραγγελίας άνω των 1000,00 € ακόμη και ακριβότερη, χωριστή δήλωση εξαγωγής. Μετά την παραλαβή πρέπει να πληρώσετε μόνο τον ελβετικό ΦΠΑ κανένα περαιτέρω κόστος να!

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ύπαρξης διεύθυνσης παράδοσης στη Γερμανία είναι συνήθως πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής εντός της ΕΕ, η Ωρα αποστολής μιας μόνο εργάσιμης ημέρας και το Όριο χωρίς αξία για μη εμπορικά ταξίδια. Αγαθά αξίας 300 CHF (Όριο χωρίς αξία) μπορεί να μεταφερθεί αφορολόγητο. Εάν η αξία υπερβαίνει αυτό, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε ελβετικό ΦΠΑ, Ωστόσο, τα προϊόντα μας είναι πάντα αφορολόγητα, αλλά όχι χωρίς ΦΠΑ εάν ξεπεραστεί το όριο ατελούς αξίας.

Σύντομο βίντεο | Πώς λειτουργεί το www.Grenzpost.de;

Αδασμολόγητες εισαγωγές για ταξιδιωτικούς σκοπούς

Συνοψίσαμε τις τρέχουσες και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σχετικά με τον εκτελωνισμό ως εξής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Ομοσπονδιακής Τελωνειακής Διοίκησης της Ελβετίας.

Κατά την είσοδό σας στην Ελβετία, τα προσωπικά είδη, οι προμήθειες ταξιδιού και τα καύσιμα στο ρεζερβουάρ του οχήματός σας είναι αφορολόγητα. Για τα άλλα μεταφερόμενα εμπορεύματα επιβάλλεται ΦΠΑ (από 300 φράγκα) και δασμοί ανάλογα με τη συνολική τους αξία. Ωστόσο, οι δασμοί επιβάλλονται μόνο στα τρόφιμα, τον καπνό, το αλκοόλ και τα καύσιμα. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην εισάγονται όλα τα προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Απαγορεύσεις και Περιορισμοί.

Αφορολόγητα αγαθά

Όταν επιστρέφετε από το εξωτερικό ή όταν ταξιδεύετε στην Ελβετία, επιτρέπεται να εισάγετε τα ακόλουθα αγαθά αδασμολόγητα:

Προσωπικά αντικείμενα

Αυτό περιλαμβάνει καθημερινά είδη που:

  • πήραν μαζί τους ανθρώπους που ζούσαν στην Ελβετία όταν έφυγαν από τη χώρα.
  • Τα άτομα που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να πάρουν ξανά μαζί τους κατά τη διαμονή τους στην Ελβετία. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ρούχα, πλυντήρια, είδη υγιεινής, αθλητικό εξοπλισμό, φωτογραφικές μηχανές, φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και μουσικά όργανα.

 

Reiseproviant

Έτοιμα φαγητά και μη αλκοολούχα ποτά για την ημέρα του ταξιδιού.

καύσιμα

Τα καύσιμα που βρίσκονται στη δεξαμενή των ιδιωτικών οχημάτων είναι αφορολόγητα. Τα πρόσθετα καύσιμα (π.χ. σε εφεδρικά δοχεία) είναι επίσης αφορολόγητα έως 25 λίτρα κατ' ανώτατο όριο. Τα επιδόματα χορηγούνται μόνο μία φορά ανά όχημα την ημέρα Περισσότερες πληροφορίες

Άλλοι ήταν

Άλλα αγαθά για ιδιωτική χρήση ή ως δώρα μπορούν να εισαχθούν χωρίς ΦΠΑ και δασμούς, εάν μπορείτε να απαντήσετε «όχι» στις ερωτήσεις στα δύο βήματα του ακόλουθου συστήματος:

 

Προσφορά γραφικής αξίας για την Ελβετία, τελωνειακή απαλλαγή ΦΠΑ για εισαγωγές στην Ελβετία

Σημείωση: Απαγορεύεται η εισαγωγή ζωικών προϊόντων από χώρες εκτός ΕΕ και τη Νορβηγία.

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο