AquaVolta® 100ml/min εγχυτήρας υδρογόνου & συσκευή εισπνοής H2 για εισπνοή υδρογόνου

197,00  - 1.170,00 

(14 αξιολογήσεις πελατών)

 • Ποσότητα παραγωγής μοριακού υδρογόνου / αερίου Η2 (όχι αερίου Browns, άρα καθαρό αέριο Η2): 100mL/min ± 10%
 • Καθαρότητα μοριακού υδρογόνου (H2): > 99.995% (SGS Certified)
 • Λειτουργία της γεννήτριας υδρογόνου μόνο με απεσταγμένο ή καλύτερο νερό BIDEST: < 5 μs/cm για την παραγωγή του αερίου Η2 (100 ml/min).
 • και έγχυση αερίου Η2 σε ποτά με το μόνο κατόπιν αιτήματος που παρέχεται Mixer, όπως αυτό που παρέχεται δωρεάν H2 Turbo Hydrogen Booster είναι πολύ πιο πρακτικό και παράγει έως και 1,7 ppm περιεχόμενο H5 αντί για 2 ppm
 • Τα ποτά δεν έρχονται σε επαφή με το υλικό της μεμβράνης και τα ηλεκτρόδια, καθώς το καθαρό αέριο υδρογόνο που παράγεται στροβιλίζεται στο νερό ή το ποτό.
 • Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): 130 x 120 x 203 mm, βάρος: 900 g
 • Τάση λειτουργίας: AC100-240V, 50-60Hz, κατανάλωση ενέργειας: <60W
 • 2 χρόνια εγγύηση για τη λειτουργία & απόδοση παραγωγής H2 (100 mL/min ± 10%)
 • Περίοδος ενοικίασης 4 εβδομάδων: 197 € συμπεριλ. H2 turbo booster, θα πιστωθεί κατά την αγορά
 • Ανάπτυξη: Γερμανία και Ταϊβάν, που κατασκευάζονται επί του παρόντος στην Ταϊβάν, σύντομα και στη Γερμανία με περαιτέρω παραλλαγές στροβιλιστή αερίου υδρογόνου
 • Οδηγίες AquaVolta® Hydrogen Infuser & H2 inhaler, 42S.pdf
 • Θα λάβετε 5 φορές σε αυτό το πακέτο Γυαλιά αναπνοής, Χ 1 μπορεί να φιλτράρει, 5 λίτρα νερό, μπιντίστ & όπως και Διαφημιστικό δώρο 1 x Aquavolta® H2 Turbo Booster
 • Αυτήν τη στιγμή διαθέτουμε μόνο δύο μεταχειρισμένες συσκευές σε ασημί χρώμα

Κωδικός Προιόντος εισπνευστήρ Κατηγορία:
Συσκευή εισπνοής AquaVolta H2 και έγχυση H2 - αναμίξτε εισπνοή υδρογόνου και ροφήματα H2
AquaVolta® 100ml/min εγχυτήρας υδρογόνου & συσκευή εισπνοής H2 για εισπνοή υδρογόνου
197,00  - 1.170,00 
Εργάσιμες ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. έως 20 μ.μ
Θα λάβετε 5 αναπνευστικά γυαλιά, 5 λίτρα νερού BIDEST & 2 x H2 Turbo Booster δωρεάν όταν αγοράσετε αυτήν τη συσκευή εισπνοής υδρογόνου:

AquaVolta® έγχυση υδρογόνου για την παρασκευή ροφημάτων H2 & συσκευή εισπνοής υδρογόνου για την αναπνοή αερίου H2

Πίνετε νερό υδρογόνου | Αναπνεύστε αέριο υδρογόνο

 

 • Η συσκευή εισπνοής και έγχυσης υδρογόνου AquaVolta® H2 για ποτά 100 ml H2 / λεπτό για εισπνοή ή για παρασκευή ροφημάτων πλούσια σε υδρογόνο. Με τον σχετικό στροβιλιστή υδρογόνου μπορείτε παράγουν πλήρως κορεσμένο νερό υδρογόνου σε 90 δευτερόλεπτα (1,6 mg/l). Η δίνη του νερού το κάνει δυνατό. Οι ενισχυτές υδρογόνου χρειάζονται τουλάχιστον 600 δευτερόλεπτα για αυτό!
 • Δεδομένου ότι το παραγόμενο ποτό υδρογόνου δεν έρχεται σε επαφή με ηλεκτρισμό ή ηλεκτρόδια, άλλα ποτά όπως χυμοί, γάλα και σούπες μπορούν επίσης να εμπλουτιστούν με υδρογόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
 • Η εισπνοή 100 ml/λεπτό (1/3 εισπνοή - 1/3 παύση - 1/3 εκπνοή) δημιουργεί ένα λίτρο καθαρής ενέργειας υδρογόνου στο σώμα σας μέσα σε 30 λεπτά. Αυτός είναι ο πραγματικός υπνάκος εξουσίας, είτε στο γραφείο, είτε παρακολουθείτε τηλεόραση είτε κοιμάστε. Η εισπνοή υδρογόνου και η κατανάλωση νερού πλούσιου σε υδρογόνο είναι η μεγάλη τάση στις βιομηχανίες υγείας της Άπω Ανατολής και των ΗΠΑ από το 2016.

Συσκευή εισπνοής H2 & ενισχυτικό vortex H2 για ενεργοποίηση ροφήματος

AquaVolta Vortex Booster Inhaler Διάγραμμα 1 2

Επισκόπηση

 1. Αισθητήρας διακόπτη
 2. Παράθυρο ελέγχου λειτουργίας
 3. Καπάκι δεξαμενής της δεξαμενής αναπλήρωσης διπλού απεσταγμένου νερού
 4. Ακροφύσιο εξόδου υδρογόνου με καπάκι
 5. Βαλβίδα για έξοδο O2
 6. Υποδοχή σύνδεσης για στροβιλιστές νερού H2
 7. Υποδοχή για βύσμα ρεύματος

AquaVolta Vortex Booster Inhaler Διάγραμμα 3 7

Η μονάδα έγχυσης υδρογόνου

 

 • Η φιάλη στροβιλισμού συνδέεται με τη γεννήτρια υδρογόνου στην έξοδο H2 μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα.
 • Η τροφοδοσία του στροβιλιστή παρέχεται μέσω ενός καλωδίου σύνδεσης USB και μιας εξωτερικής πηγής τροφοδοσίας.
 • Αυτό επιτρέπει την παραγωγή κορεσμένων ποτών υδρογόνου (όχι μόνο νερού) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αέριο υδρογόνο σε άλλα υγρά. Σχεδόν οτιδήποτε υγρό μπορεί να μετατραπεί σε ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό ρόφημα. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες. Οι χυμοί, τα ζεστά ροφήματα, ακόμη και οι σούπες μπορούν να μεταμορφωθούν με αυτόν τον τρόπο. Καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
 • Ένας μίξερ ποτών και smoothie που λειτουργεί με μπαταρία, ειδικά σχεδιασμένος για τη συσκευή εισπνοής βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμος το 2020

Η συσκευή εισπνοής υδρογόνου AquaVolta® διαθέτει μια νέα φιάλη στροβιλισμού

AquaVolta H2 inhaler silver and H2 infuser - εισπνοή υδρογόνου και ανάμειξη ποτών H2 600
AquaVolta H2 inhaler gold and H2 infuser - εισπνοή υδρογόνου και ανάμειξη ροφημάτων H2 p 600
AquaVolta H2 inhaler silver and H2 infuser - εισπνοή υδρογόνου και ανάμειξη ροφημάτων H2 600 p
AquaVolta H2 inhaler gold and H2 infuser - εισπνοή υδρογόνου και ανάμειξη ποτών H2 600

Αποσυσκευασία | AquaVolta® Hydrogen Infuser & H2 Inhaler

Απόδειξη παραγωγής υδρογόνου: 100ml/min

Παρασκευάσματα εισπνοής

 

 1. Εισαγάγετε τον κοντό, καμπύλο σωλήνα του συλλέκτη νερού στην ανοιχτή έξοδο H2
 2. Στερεώστε το άκρο του ρινικού σωληνίσκου σταθερά στη δεύτερη έξοδο του συλλέκτη νερού.
 3. Σφίξτε τη ρινική κάνουλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Συλλέκτης νερού ρινικής κάνουλας AquaVolta Vortex Booster Inhaler

Λειτουργία εισπνοής

Ένα σύντομο πάτημα στο κουμπί του αισθητήρα ξεκινά την απελευθέρωση υδρογόνου στον ρινικό σωληνίσκο. Ο αισθητήρας ανάβει μπλε. Για να σταματήσετε, πατήστε ξανά. Η συσκευή σταματά αυτόματα μετά από δύο ώρες. Έτσι μπορείτε να εργάζεστε, να βλέπετε τηλεόραση, να παίζετε χαρτιά και ακόμη και να κοιμάστε ταυτόχρονα. Εάν υπάρχει πολύ λίγο νερό στη συσκευή, θα ηχήσει και θα δείξει μια κόκκινη λυχνία LED. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να προσθέσετε διπλά απεσταγμένο νερό στη δεξαμενή νερού.

AquaVolta Vortex Booster Inhaler Preparation

Πώς λειτουργεί το H2 ως θεραπευτικό αέριο;

Η επιστήμη δεν γνωρίζει ακόμη όλες τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, οι συνέπειες της χρήσης του σε βασικές μελέτες είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστές. Και μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Άπω Ανατολή έχει ήδη εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι δεν περιμένουν έως ότου οι ανθρώπινες μελέτες δεκαετιών αποδείξουν 100% αποτελεσματικότητα. Ήδη βασίζεστε σε αυτό που είναι πιθανό να προκύψει από αυτό.

Από τη σημερινή σκοπιά, μπορεί κανείς να δηλώσει αρκετά νηφάλια ότι το H2 ως θεραπευτικό αέριο είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα τα ιατρικά αέρια για διάφορους λόγους. Ουσιαστικά, μειώνει το οξειδωτικό στρες και τη φλεγμονή, την αιτία για περισσότερες από 150 από τις πιο κοινές ιατρικές καταστάσεις. Από την τρέχουσα προοπτική, ωστόσο, δεν προστατεύει από βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις. Ωστόσο, το οξειδωτικό στρες και η φλεγμονή είναι αναμφίβολα δύο από τους πιο θεμελιώδεις μηχανισμούς για την καταστροφή της ανθρώπινης υγείας, ειδικά καθώς οι άνθρωποι γερνούν και εμφανίζονται οι τυπικές ασθένειές τους. Το μοριακό υδρογόνο έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό ουσιαστικά σε κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος επειδή βοηθά στην άμβλυνση της περιοχής του οξειδωτικού στρες και της φλεγμονής.

Λειτουργία εισπνοής AquaVolta Vortex Booster

Λιγότερες ρίζες υδροξυλίου, που είναι οι πιο επικίνδυνες στο σώμα μας, τι σημαίνει αυτό; Εάν κοιτάξετε τις άλλες ελεύθερες ρίζες, όπως το μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ), αυτή είναι μια πολύ ευεργετική σημαντική ελεύθερη ρίζα, επειδή μπορεί να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και επομένως βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Κανείς δεν θέλει να εξουδετερώσει το ΟΧΙ με ένα αντιοξειδωτικό! Επιπλέον, το ανοσοποιητικό μας σύστημα χρησιμοποιεί άλλα οξειδωτικά, όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου, κανένα από τα οποία δεν πρέπει να καθαριστεί εκτός και αν υπερβεί. Αλλά τα αντιοξειδωτικά του σώματός μας είναι πολύ αξιόπιστα στο να τα τιθασεύουν.

Το υπεροξυνιτρικό ανιόν, το οποίο είναι πολύ επιζήμιο για τα κύτταρα, μειώνεται επίσης προφανώς μέσω της επεξεργασίας με αέριο υδρογόνο. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να μάθει και ο τελευταίος γιατρός γιατί συμβαίνει αυτό; Ο γιατρός που σας θεραπεύει, κατά μέσο όρο, έχει σπουδάσει ιατρική πριν από 20 χρόνια και μπορεί να μην έχει μάθει ποτέ για τους μηχανισμούς του ΝΟ ή του υπεροξυνιτρικού άλατος κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ή της περαιτέρω εκπαίδευσής του.

Τα κανονικά αντιοξειδωτικά δεν είναι επιλεκτικά. Δίνουν τα ηλεκτρόνια τους σε σχετικά αδύναμα οξειδωτικά. Το μοριακό υδρογόνο, από την άλλη πλευρά, αντιδρά επιλεκτικά μόνο σε εξαιρετικά ισχυρά οξειδωτικά που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τα άλλα αντιοξειδωτικά του σώματος.
Το υδρογόνο βοηθά να επανέλθουν τα πάντα στην ομοιόσταση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το υδρογόνο είναι τόσο δύσκολο να μελετηθεί, γιατί όταν δίνετε μοριακό υδρογόνο σε ένα κύτταρο ή ζώο, συχνά δεν βλέπετε καμία αλλαγή. Όταν όλα είναι ήδη τέλεια, όλα είναι ήδη σε ομοιόσταση, δεν βλέπεις καμία αλλαγή. Το υδρογόνο συχνά απαιτεί από εσάς να χορηγήσετε κάποιο είδος τοξίνης και βλέπετε πώς το υδρογόνο μειώνει, διασώζει ή μετριάζει τις επιπτώσεις αυτού του προβλήματος που προκαλείται από τις τοξίνες.

AquaVolta Vortex Booster Inhaler Inhaler Module με λάστιχο
Συσκευή εισπνοής AquaVolta H2 και γεννήτρια εισπνοής υδρογόνου H2 Vortex Booster ή παρόμοια

Επισκόπηση της κατάστασης της τέχνης στη βιομηχανία υδρογόνου (H2).

Εισπνοή: ποσότητα/διάρκεια

Το μηχάνημα πρέπει να παράγει 100 ml αερίου υδρογόνου ανά λεπτό για να χρησιμοποιηθεί ως κανονική συσκευή εισπνοής. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θα απαιτούσε να καθίσετε ακίνητοι για πάρα πολύ καιρό για να λάβετε θεραπευτικά οφέλη.

Οι μηχανές αερίου υδρογόνου αντλούν ελεγχόμενη ποσότητα αντιοξειδωτικού αερίου Η2 στη γραμμή σωλήνα που συνδέετε στο μηχάνημα. Εδώ είναι μερικές πιθανές χρήσεις:

Μπουκάλι AquaVolta Vortex Booster με κύμα

Αναπνεύστε αντιοξειδωτικά Η2 ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε.
Κάντε οποιοδήποτε νερό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά υδρογόνου.
Κάντε άλλες λύσεις, όπως π.χ Απολύσεις σώματος, χυμοί ή ακόμα και σούπες σε αντιοξειδωτικά διαλύματα.

Όσο πιο γρήγορος είναι ο ρυθμός ροής, τόσο λιγότερος χρόνος έχετε (ή πρέπει) να εισπνεύσετε ταυτόχρονα.

Το σώμα χρειάζεται ισορροπία, και ενώ η εισπνοή αερίου υδρογόνου είναι φυσικά θαυμάσια θεραπευτική, δεν συμβαίνει όταν διαταράσσετε την ισορροπία άλλων αναγκαίων αερίων στο σώμα σας.

Αναζητήστε μια γεννήτρια αερίου υδρογόνου που έχει ένα φίλτρο τελικού σταδίου ξήρανσης από το οποίο περνά το αέριο. Αυτό είναι σημαντικό και δεν μπορώ να σκεφτώ μια συσκευή εισπνοής αερίου υδρογόνου που να μην έχει αυτό το τελικό φίλτρο. Ο λόγος για αυτό είναι ότι εάν εισπνέετε για περισσότερο από 5 λεπτά, θα εισπνέετε υπερβολική υγρασία χωρίς αυτό το φίλτρο. Δεν θα ήταν ιδιαίτερα υγιές να το κάνουμε για να νικήσουμε τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Κατά τη σύγκριση των μοντέλων εισπνοής, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν καταναλώνεται όλο το αέριο που βγαίνει από ένα μηχάνημα, ως κύκλος αναπνοής γενικά:

1 τρίτο εισπνοή

1 τρίτο εκπνοή

το ένα τρίτο είναι η ξεκούραση

Οι γεννήτριες αερίου υδρογόνου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή χαλαρώνετε ή κάθεστε ακίνητοι. Είναι επιστημονικά σχεδιασμένα για να αντλούν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών σε ένα λεπτό πλαστικό σωλήνα (που ονομάζεται κάνουλα) που κανονικά θα εισπνέετε ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε.

14 Κριτικές για AquaVolta® 100ml/min εγχυτήρας υδρογόνου & συσκευή εισπνοής H2 για εισπνοή υδρογόνου

 1. Άνετ Σ. -

  Αγαπητέ κύριε Akgün,
  Τώρα θέλω επιτέλους να αναφέρω την εμπειρία μου με τη συσκευή εισπνοής και τον εγχυτήρα H2.

  Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους χρησιμοποιούμε τη συσκευή μόνο με καθαρό νερό (χωρίς ιονισμό). Πίνω περίπου 2 λίτρα νερό υδρογόνου κάθε μέρα, ο σύζυγός μου εισπνέει περισσότερο το βράδυ ενώ παρακολουθεί τηλεόραση.
  Μετά τον πρώτο μήνα είχα ήδη την εντύπωση ότι γενικά ένιωθα λίγο καλύτερα με την κούρασή μου και τη συχνότητα των ημικρανικών πονοκεφάλων μου. Αλλά δεν ήθελα να κάνω μια οριστική δήλωση παρά μόνο μετά από τουλάχιστον 1 μήνες, καθώς υπάρχουν πάντα καλύτερες και χειρότερες εβδομάδες για μένα. Από τον Απρίλιο άλλαξα και τη διατροφή μου σύμφωνα με τις συστάσεις του Anthony William. Και ο συνδυασμός του νερού Η3 και η εφαρμογή των διατροφικών συστάσεων έχει κάνει πραγματικά αξιοσημείωτη πρόοδο για μένα. Τα όρια άγχους μου έχουν διευρυνθεί σημαντικά. Πολύ περισσότερα είναι δυνατά και η συχνότητα των ημερών πονοκεφάλου μειώνεται.
  Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός της συσκευής – εισπνέοντας H2 και στροβιλίζοντας H2 σε ποτά.
  Σας ευχαριστούμε που φέρατε αυτήν τη συσκευή στην προσοχή μας νωρίτερα φέτος! Όταν αποφάσισα να χρησιμοποιήσω έναν ιονιστή νερού, ασχολήθηκα πρωτίστως με την περιεκτικότητα σε υδρογόνο στο ιονισμένο νερό, και αυτό ήταν δύσκολο να επιτευχθεί με το μαλακό μας νερό. Για εμάς λοιπόν η συσκευή εισπνοής H2 με τον εγχυτήρα είναι ιδανική, καλύτερη από τον ιονιστή νερού γιατί μας απασχολεί η περιεκτικότητα σε υδρογόνο.
  Ευχαριστώ πολύ και με χαιρετισμούς, Annett S.

 2. Χάνες Κ. -

  Γεια σας κύριε Akgün
  Ελπίζω να είσαστε καλά! – Όλα καλά εδώ, είμαστε ικανοποιημένοι!
  Θα ήθελα να σας ζητήσω μια προσφορά για ένα ακόμη EOS Touch 201 για την ασθενή μας κα KB
  Είναι ενθουσιασμένη με τη συσκευή εισπνοής και η πρώτη μέτρηση μετά τη διάγνωση της ΧΑΠ φαίνεται καλή... (μετά τη διάγνωση σοκ της ΧΑΠ πριν δύο μήνες, ειπώθηκε πριν λίγες μέρες ότι θα μπορούσε να τρέξει μαραθώνιο με αυτούς τους πνεύμονες. .. Θα ήταν ενδιαφέρον να λάβουμε τις τιμές! )
  Είδε τη συσκευή EOS στο ιατρείο μας και μιλήσαμε για αυτό αναλυτικά. Τώρα θα ήθελε να αγοράσει αυτή τη συσκευή για το σπίτι της εκτός από τη συσκευή εισπνοής και μου ζήτησε να σου γράψω και να σου ζητήσω μια προσφορά, κάτι που φυσικά με χαρά θα έκανα.
  Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας και τους καλύτερους χαιρετισμούς
  Χάνες Κ.

 3. Michael B. -

  Καλή όλοι το βράδυ,
  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την παράδοση των προϊόντων σας.
  Το νερό σε συνδυασμό με το σύστημα φίλτρου από εσάς, κύριε Butze, και τη γεννήτρια υδρογόνου από εσάς, κύριε Akgün, είναι πολύ καλό για όλη την οικογένεια και καλύτερο από το κανονικό νερό της βρύσης. Πάνω από όλα, αισθάνεται πολύ ωραία. Μπορείτε να νιώσετε ότι έχει μια καταπραϋντική, θετική επίδραση.
  Επιπλέον, αυτή τη στιγμή υπάρχουν προβλήματα με το νερό στην Ελβετία λόγω των υψηλών επιπέδων φυτοφαρμάκων, αντιβιοτικών, νιτρικών κ.λπ.
  Προφανώς επέλεξα την κατάλληλη στιγμή για να αγοράσω ένα αποτελεσματικό φίλτρο νερού από εσάς που εξαλείφει αυτούς τους ρύπους. …
  ... ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δύο για τις συμβουλές σας.
  Με φιλικούς χαιρετισμούς από την Ελβετία
  Michael B.

 4. Αντρέα Α. (Επαληθευμένος ιδιοκτήτης) -

  Αγαπητέ κύριε Yasin Akgün,
  Μετά από προσεκτική εξέταση, δεν αποφάσισα για αυτόν τον ιονιστή υδρογόνου.
  Δεν υπάρχει θέμα να στροβιλιστεί γρήγορα. Και η εισπνοή πήγε καλά.
  Προς ενημέρωσή σας, δεν έπινα ποτέ από το υδρομασάζ και δεν χρησιμοποίησα τίποτα άλλο εκτός από νερό για να το διατηρήσω "καθαρό".
  Σε κάθε περίπτωση, θα σας δώσω τη συσκευή, τις υπόλοιπες μάσκες (εκτός από 2), και το στροβιλιστή πίσω.
  Θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στις φορητές συσκευές υδρογόνου.
  Ίσως έχετε μια σύσταση για μένα.
  Χαιρετισμούς Ανδρέα Α.

 5. Elisabeth -

  Γεια σου Yasin,
  Επιβεβαιώνετε ότι θα λάβετε πληρωμή 700 ευρώ στις 31 Μαΐου, για τον τελικό έλεγχο του AquaVolta Hydrogen – τιμολόγιο 22100 – Elisabeth GRENIER.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ευκολία πληρωμής με την οποία συμφωνείτε.
  Ελισάβετ.
  -
  Merci bien pour ton payment finale Elisabeth
  Διατήρηση νους καλοκαιρινά ραντεβού με την πληρωμή
  Il y n'y a pas de quoi, merci bien a toi
  Y avec le inhalateur, ca va bien?
  Έχετε την αίσθηση του μυαλού;
  Σύντομα
  Yasin

 6. Olivier -

  Bonjour Yasin 🙂
  2 πληροφορίες:
  – Κανονικά θα πληρώσω το solde ce mois-ci, j'attends un paiement, dès que je l'ai je te paye ce qui reste
  – Έχω αρκετή μέτρηση συγκέντρωσης σε Η2 από το προϊόν και έχω 1.6 ppm 🙂 Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχουν 4 και 6 x 400ml την ημέρα + 1 à 2 x εισπνοές 1/2 ώρα.
  Συσκευή τόνου functionne vraiment bien ! Bien amicalement,
  Olivier

 7. Gerald -

  Γεια σου Yasin,
  το πακέτο έφτασε με ασφάλεια.
  Μόλις γνωρίζω τη λειτουργία και ανυπομονώ να δοκιμάσω αυτήν την όμορφη συσκευή!
  Μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας από καιρό σε καιρό εάν προκύψουν ερωτήσεις;
  Ευχαριστώ και με εκτίμηση, Gerald

 8. Malik -

  Αυτή είναι μια νέα συσκευή με μια εντελώς νέα ιδέα. Δεν συγκρίνεται με τους ενισχυτές φιαλών. Η τεχνική αναπτύχθηκε κυρίως για την εισπνοή αερίου υδρογόνου. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να «αναμιχθεί» αέριο Η2 πολύ αποτελεσματικά και γρήγορα (90 δευτερόλεπτα) σε οποιοδήποτε υγρό χρησιμοποιώντας μια πρόσθετη συσκευή. Συγκριτικά, οι ενισχυτές φιαλών με εξάρτημα εισπνοής εκτιμάται ότι παράγουν μόνο το ένα εκατοστό της ποσότητας αερίου Η2 ανά λεπτό, με αντίστοιχα αμφισβητήσιμα φυσιολογικά αποτελέσματα.
  Δυστυχώς (μάλλον για λόγους ασφαλείας) δεν είναι δυνατή η δημιουργία πίεσης αερίου H2 με τη συσκευή. Ακόμη και σε πολύ χαμηλή πίεση (λιγότερη από 20 cm πίεση νερού), η γεννήτρια H2 απενεργοποιείται ηλεκτρικά για λόγους ασφαλείας.
  Αίτηση για ποτό:
  Η συσκευή προορίζεται για σταθερή λειτουργία. Φυσικά, μπορεί και να μεταφερθεί, αλλά είναι σημαντικά πιο βαρύ και πιο ογκώδες από ένα booster για μπουκάλια και μπορεί να λειτουργήσει μόνο από πρίζα. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου μηχανικής «ανάμιξης» αερίου Η2 είναι ότι αυτό μπορεί να γίνει όχι μόνο στο νερό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο κρύο και ζεστό ποτό. Όπως συμβαίνει γενικά με το θέμα της πρόσληψης υδρογόνου, ο καθένας μπορεί τελικά μόνο να ανακαλύψει μόνος του αν έχει νόημα για αυτόν.
  Επειδή μόνο μη πεπιεσμένο αέριο μπορεί να παραχθεί, είναι επίσης σαφές ότι η ανάμιξη σε ανοιχτό δοχείο δεν μπορεί να επιτύχει συγκεντρώσεις Η2 στο νερό που είναι σημαντικά πάνω από τον κορεσμό Η2 υπό ατμοσφαιρική πίεση. Ωστόσο, αυτός ο κορεσμός H2 επιτυγχάνεται πολύ πιο γρήγορα και πιο αξιόπιστα από ότι με τους ενισχυτές φιαλών χωρίς πίεση. Αυτά απαιτούν 12 έως 20 λεπτά υποκαπνισμού. Για συγκεντρώσεις Η2 πάνω από 2000 ppb, μπορώ να προτείνω τον ενισχυτή φιάλης από το "aqua living", το οποίο είναι σχετικά στεγανό.
  Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σίγουρα (και) εξαρτάται από τη συνολική ποσότητα αερίου Η2 που καταναλώνω. Όσον αφορά την ποσότητα αερίου που καταναλώνεται, μπορώ να πετύχω το ίδιο πράγμα πίνοντας απλά περισσότερα υγρά με χαμηλότερη συγκέντρωση Η2.
  Και το πρωί προτιμώ να πίνω ένα ποτήρι H2 χυμό πορτοκαλιού αντί για νερό, το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιώ με τα μπουκάλια booster.
  Μια άλλη μεγάλη διαφορά: Η συσκευή παράγει μόνο το πιο καθαρό αέριο Η2 χωρίς όλες τις πιθανές αρνητικές ή πιθανώς θετικές επιπτώσεις που μπορεί να σχετίζονται με τη διάσπαση ουσιών διαλυμένων στο πόσιμο νερό. Για όλους εκείνους που υποθέτουν ότι κάποιο είδος «ηλεκτρικού αποτελέσματος» που προκαλείται από τη ροή του ηλεκτρισμού στο νερό είναι ευεργετικό για την υγεία τους, σίγουρα δεν θα το πάρουν με αυτό. Όποιος ανησυχεί για το όζον, τις ενώσεις χλωρίου ή τα αλλοιωμένα μέταλλα στο νερό θα πρέπει τώρα να είναι ενθουσιασμένος.
  Η συσκευή λειτουργεί καλύτερα με απεσταγμένο νερό, επίσης επειδή αυτό εμποδίζει εντελώς τα ηλεκτρόδια στη γεννήτρια Η2 να ασβεστοποιηθούν. Χρησιμοποιώ νερό μπαταρίας από το σιδηροπωλείο, το οποίο είναι αφαλατωμένο και το ξαναβράζω για να απαερωθεί. Δεν αρκεί μόνο το βραστό νερό της βρύσης. Το non plus Ultra είναι διπλό απεσταγμένο νερό, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από το φαρμακείο ή το κατάστημα χημικών. Η κατανάλωση νερού στη συσκευή είναι εξαιρετικά χαμηλή και τα μόνα απόβλητα που δημιουργούνται είναι τα αέρια οξυγόνου που διαφεύγουν, δηλαδή δεν υπάρχουν λύματα που πρέπει να εκκενωθούν (δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο καθαρό H2O).

  Εφαρμογή εισπνοής:
  Εδώ είχα την ενδιαφέρουσα εμπειρία ότι η απορρόφηση Η2 μέσω των πνευμόνων έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε μένα από ότι μέσω του πόσιμου νερού. Χρησιμοποιώντας και τις δύο μεθόδους, έλαβα σκόπιμα μια «πολύ υψηλή» (;) δόση Η2. Το λίτρο νερού που ήπια είχε περιεκτικότητα σε Η2 6000 ppb (περίπου διπλάσια συγκέντρωση από τα πολύ καλά ενισχυτικά, το έφτιαξα με τη δική μου μέθοδο χωρίς ενισχυτές) και εισέπνευσα με αυτή τη συσκευή για 4 ώρες ανέπνεα H2 χωρίς διακοπή, απελευθερώνοντας 100 ml αερίου Η2 ανά λεπτό (και τα δύο τα συνιστώ ρητά όχι για απομίμηση!).
  Και οι δύο τύποι τροφοδοσίας Η2 μου έδωσαν καλή διάθεση και αίσθηση ελαφρότητας, που δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, το πόσιμο νερό οδήγησε στην ανάπτυξη αερίων στα έντερα μου, τα οποία εκκενώθηκαν και προς τις δύο κατευθύνσεις και γρήγορα οδήγησαν σε ισχυρότερους, μακροχρόνιους πονοκεφάλους. Η εισπνοή, κατά τη διάρκεια της οποίας έστειλα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες αερίου Η4 μέσω της κυκλοφορίας του αίματος κατά τη διάρκεια των 2 ωρών, δεν οδήγησε σε κανένα δυσάρεστο σύμπτωμα, απλώς μια εμφανώς αιχμηρή υψηλή κατάσταση, η οποία ξεσηκώθηκε ξανά μέσα σε 5 λεπτά από το τέλος της εισπνοής.
  Η εξήγησή μου για αυτήν την πολύ μεγάλη διαφορά είναι ότι το αέριο Η2 πιθανότατα δρα απευθείας στην εντερική χλωρίδα στο έντερο και την διεγείρει να «σχηματίσει αέριο». Επομένως, ο πονοκέφαλος θα μπορούσε να είναι μια αντίδραση αποτοξίνωσης ως αποτέλεσμα της μεταφοράς των προϊόντων διάσπασης από την εντερική αντίδραση στο αίμα... αλλά δεν είμαι γιατρός... για μένα ο πονοκέφαλος ένιωσα το ίδιο με ίσως μια αλλεργική αντίδραση σε τρόφιμα, όπως τεχνητά αρώματα -Ουσίες στα γλυκά.
  Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει μόνος του εάν αυτή η επίδραση είναι θετική ή επιβλαβής, αλλά για μένα αυτή η επίδραση δεν εμφανίζεται καθόλου όταν εισπνέω. Εάν εμφανιστεί πονοκέφαλος όταν πίνετε νερό, θα συνιστούσα οπωσδήποτε να πίνετε λιγότερο νερό ή με χαμηλότερη συγκέντρωση Η2 και να αυξάνετε αργά τη δόση.
  Το κίνητρό μου για πρόσθετη πρόσληψη υδρογόνου είναι τα δύο αποτελέσματα της αραίωσης του αίματος, τα οποία μου φαίνονται καλά τεκμηριωμένα (ή, πιο συγκεκριμένα, η εξουδετέρωση των αιμοπεταλίων που κολλάνε μεταξύ τους σε λεγόμενα «ρολά χρημάτων» και επομένως έχουν δυσκολία εισαγωγής οξυγόνου στα λεπτότερα τριχοειδή αγγεία) και τις αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές επιδράσεις του αερίου Η2. Γι' αυτό λέγεται ότι η εισπνοή Η2 κάνει το δέρμα ωραίο και απαλό.
  Δεν έχω προβλήματα με τους πνεύμονες, αλλά θα μπορούσα κάλλιστα να φανταστώ ότι η εισπνοή αερίου Η2 θα μπορούσε να φέρει σημαντική ανακούφιση σε σοβαρούς ασθματικούς με φλεγμονώδεις πνεύμονες.
  Η εισπνοή σίγουρα φέρνει μεγαλύτερες ποσότητες αερίου Η2 πιο ομοιόμορφα κατανεμημένες στο σώμα, αλλά όχι στην πλήρωση του γαστρεντερικού σωλήνα, δηλαδή στην εντερική χλωρίδα, με τον ίδιο τρόπο όπως το νερό Η2.

  Συμπέρασμα:
  Μια πραγματικά καλή, ευέλικτη και πρωτοποριακή συσκευή. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα για μένα είναι η πραγματικά τρομακτικά υψηλή τιμή. Εφόσον δεν έχετε τη συσκευή σε πιστοποιητικό υγείας, πολλοί άνθρωποι που θα ωφεληθούν από την εισπνοή υδρογόνου έχουν μόνο την ελπίδα ότι οι αποκλίσεις αυτής της τεχνολογίας που είναι προσιτές για τον μέσο κερδισμένο θα εμφανιστούν στην αγορά το συντομότερο δυνατό 😉

 9. Wolfgang -

  γεια σου γιασιν,
  Είναι σαν θαύμα και για μένα, δεν θα πίστευα ότι όλα θα ήταν ίδια
  Οι καλύτεροί μου φίλοι παραγγέλνουν μια συσκευή.
  Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, που με κάνει
  απίστευτα χαρούμενος και με κίνητρο. …
  Wolfgang

 10. Robinet L. -

  j'ai bien reçu le colis
  merci
  Robinet L.

 11. Adrian Σ -

  Γεια σου Yasin,
  Το πακέτο σας έφτασε χθες. Σας ευχαριστούμε για τη γρήγορη παράδοση.
  Χθες μετέφερα όλο το ποσό.
  Με εκτίμηση, Adrian S.

 12. Elisabeth -

  Γεια σου Yasin,
  Σας ευχαριστώ, συμπεριλαμβανομένης της εμπιστοσύνης σας που μου επιτρέψατε να πληρώσω πολλές φορές.
  Σκοπεύω να σας κάνω μεταγραφή κάθε πρώτη του μήνα, με δυνατότητα να σας επιστρέψω γρηγορότερα, αν μου δοθεί η ευκαιρία.
  Καλημέρα.
  Ελισάβετ.

 13. φωτογραφία avatar

  Γιασίν Ακγκούν -

  Ευχαριστώ για την αντίρρηση. Ξεχνάς ότι ο Δρ. Η Sircus συνιστά συσκευές που παράγουν οξυγόνο εκτός από υδρογόνο. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ένας ενισχυτής ηλεκτρόλυσης (επιταχυντής) που βασίζεται σε κάλιο ή νάτριο, οπότε μπορούν να προκύψουν και ατμοί καλίου αλυσίβας ή καυστικής σόδας, οι οποίοι στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσαν να εισπνευστούν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πρόκειται για πολύ δυνατές γεννήτριες αερίου Browns, οι οποίες χρησιμοποιούνται πιο συχνά στη βιομηχανία κοσμημάτων ή σε άλλους τεχνικούς τομείς. Η έμφαση δίνεται στο πολύ δυνατά!! Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας καταστρέψει τα πάντα εάν πρέπει να ακούτε τη συσκευή εισπνοής στο δωμάτιο ενώ τη χρησιμοποιείτε, και μάλιστα πολύ δυνατά. Αυτό δεν συμβαίνει με τη συσκευή εισπνοής μας, ψιθυρίστε ήσυχα...

 14. Ανδρέας Ροστ -

  100 ml / λεπτό στην τιμή των 2400 ευρώ. Χμ, πρέπει πραγματικά να κάνω τα μαθηματικά; Οι κατάλληλες συσκευές παράγουν 600 έως 1200 ml / λεπτό και δεν κοστίζουν πολύ περισσότερο. Τι προτείνει ο Dr Sircus;

 15. Wolfgang -

  Ξέχασα κάτι για το "θετικό":
  σχεδόν σιωπηλή. …
  … ταχεία παραγωγή Η2
  έως και 20 διαδρομές στη σειρά χωρίς κανένα πρόβλημα
  ελαφρύ και μεταφερόμενο
  πολύ ωραία οπτικά
  στερεά υλικά
  πολύ χαμηλή κατανάλωση αποσταγμένου νερού
  καμία συντήρηση
  μια σύγκριση με αυτό βασικό ενισχυτικό είναι ουσιαστικά αδύνατο.
  η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.
  πώς θέλεις να συγκρίνεις ένα μεταχειρισμένο 2vc (παπί) του 1980 με μια νέα Mercedes :)
  Τις καλύτερες ευχές,
  Wolfgang

Προσθέστε τη βαθμολογία σας

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

Θέση σε λειτουργία AquaVolta Vortex Booster Inhaler 4

4. Τώρα ανακινήστε απαλά τη συσκευή μπρος-πίσω 4-5 φορές για να αφαιρέσετε τυχόν υπολειπόμενες φυσαλίδες αέρα από τη συσκευή. Στη συνέχεια, πατήστε το διακόπτη του αισθητήρα για 5 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η λειτουργία ενεργοποίησης.
Η διαδικασία ενεργοποίησης διαρκεί 2 ώρες. Στο μεταξύ η μπλε λυχνία αισθητήρα αναβοσβήνει. Η βαλβίδα O2 πρέπει να τραβηχτεί προς τα έξω. Αυτή η διαδικασία είναι επίσης απαραίτητη εάν η συσκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σήματα συντήρησης

Διάγραμμα AquaVolta Vortex Booster Inhaler Κόκκινο φως

Προειδοποίηση στάθμης νερού: Η λυχνία LED ανάβει μόνιμα κόκκινο και ακούγεται ένα μπιπ. Παρακαλούμε ξαναγεμίστε τη δεξαμενή με διπλά απεσταγμένο νερό.

Διάγραμμα AquaVolta Vortex Booster Inhaler Αναβοσβήνει το κόκκινο φως

Νερό στη γραμμή παροχής προς τη ρινική κάνουλα ή τον στροβιλιστή: Η λυχνία LED αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα και ακούγεται ένα μπιπ.
Πατήστε στιγμιαία το κουμπί του αισθητήρα για να απενεργοποιήσετε το φλας και να στεγνώσετε τη ρινική κάνουλα. Εάν είναι απαραίτητο, αντικαταστήστε τη ρινική κάνουλα με μια νέα.

AquaVolta Vortex Booster Inhaler Διάγραμμα Δοχείο νερού

Εάν στο δοχείο νερού έχει συσσωρευτεί περισσότερο νερό από αυτό που έχει σημειωθεί, αδειάστε το.

 Διάγραμμα AquaVolta Vortex Booster Inhaler Blue Light

Εάν το LED αναβοσβήνει μπλε, το φίλτρο πρέπει να αλλάξει.

Πρώτα απενεργοποιήστε τη συσκευή στον αισθητήρα μεταγωγής.

Ξεβιδώστε το καπάκι του δοχείου νερού και αντικαταστήστε το αφαιρούμενο φίλτρο.

Βιδώστε ξανά το καπάκι του δοχείου νερού και πατήστε στιγμιαία το κουμπί του αισθητήρα. Το μπλε φως θα σταματήσει να αναβοσβήνει μετά από ένα ηχητικό σήμα.

Αλλαγή φίλτρου AquaVolta Vortex Booster Inhaler

Θέση σε λειτουργία AquaVolta Vortex Booster Inhaler 1

1. Βιδώστε τη δεξαμενή αναπλήρωσης νερού και γεμίστε με διπλό απεσταγμένο νερό μέχρι τη γραμμή που σημειώνεται στα αριστερά.
Στη συνέχεια, τοποθετήστε το φίλτρο νερού και βιδώστε ξανά το καπάκι της δεξαμενής νερού.

Θέση σε λειτουργία AquaVolta Vortex Booster Inhaler 2

2. Συνδέστε το τροφοδοτικό στην κάτω δεξιά πρίζα και συνδέστε το βύσμα τροφοδοσίας στο τροφοδοτικό και σε μια πρίζα 220 volt. Ένα μπλε που αναβοσβήνει στον αισθητήρα μεταγωγής υποδεικνύει ότι διεξάγεται έλεγχος των λειτουργιών της συσκευής.

Θέση σε λειτουργία AquaVolta Vortex Booster Inhaler 3

3. Ανοίξτε το αρθρωτό καπάκι πάνω από την έξοδο H2. Στη συνέχεια ανοίξτε τη βαλβίδα O2 τραβώντας την λίγο προς τα πάνω.

Λήψεις για τη συσκευή εισπνοής AquaVolta® Hydrogen Infuser – H2

Αξεσουάρ AquaVolta Vortex Booster Γερμανικά

Δομή του μπουκαλιού στροβιλιστή

Συγκρότημα συσκευής εισπνοής AquaVolta Vortex Booster Bottle Vortex

Έγχυση υδρογόνου σε νερό ή άλλα ποτά:

 1. Ρίξτε το ρόφημα ακριβώς μέχρι το σημάδι των 400 ml.
 2. Σφίξτε το κάλυμμα και αφήστε την υποδοχή εισόδου H2.
 3. Συνδέστε την υποδοχή εισόδου H2 στην έξοδο H2 της συσκευής εισπνοής
 4. Δημιουργήστε μια σύνδεση ρεύματος στη συσκευή εισπνοής.
 5. Εκκινήστε τη γεννήτρια υδρογόνου με το κουμπί του αισθητήρα
 6. Μόλις εμφανιστούν φυσαλίδες στον στροβιλιστή, αρχίστε να στροβιλίζεστε με το διακόπτη on/off.
 7. Ο στροβιλιστής σταματά μετά από 90 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, το νερό είναι πλήρως κορεσμένο με υδρογόνο.
 8. Άλλα ποτά: Σταματήστε τον στροβιλιστή μετά από 10 έως 30 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το διακόπτη on/off. Τα ζεστά ροφήματα μέχρι τους 60 βαθμούς C μπορούν να στροβιλιστούν για έως και 60 δευτερόλεπτα.