AQUACENTRUM / Σύγκριση και επίδραση επεξεργασίας νερού | συνέντευξη

Σύγκριση και επίδραση επεξεργασίας νερού | συνέντευξη

Τηλεφωνική συνέντευξη 2014 | Αλκαλικό ενεργό νερό | 6 λεπτά


Τηλεφωνική συνέντευξη: Ο Yasin Akgün παίρνει συνέντευξη από τον Lukas Tobler για το θέμα του νερού και της επεξεργασίας.

Μαθήματα:

 

 • Εισαγωγή του Dipl. Ing. Yasin Akgün – Διευθύνων Σύμβουλος της AQUACENTRUM
 • Πόσο νερό πρέπει να πίνετε, ποιο νερό;
 • Αντίστροφη όσμωση / ιονιστής νερού / φίλτρο νερού σε σύγκριση – τι είναι πραγματικά καλό;
 • Πίνετε από σύστημα αντίστροφης όσμωσης ή φίλτρο νερού ή ιονιστή νερού;
 • Μυστικά και πληροφορίες για το νερό

Ολόκληρη η συνέντευξη ως ηχητικό | Ακούστε αμέσως

 

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να φορτώσετε το περιεχόμενο από το hearthis.at.

Φόρτωση περιεχομένου


Σύγκριση επεξεργασίας νερού και συνέντευξη εφέ

Πήρα τηλεφωνική συνέντευξη από τον Λούκας Τόμπλερ στη Λισαβόνα στις αρχές του 2014. Οι ερωτήσεις μου είχαν ήδη σταλεί εκ των προτέρων, αν και στην πραγματικότητα δεν είχα προετοιμαστεί σχεδόν καθόλου, καθώς τώρα έχω αρκετή εξάσκηση στο τηλέφωνο από τις πολυάριθμες συνομιλίες πελατών που έχω καθημερινά.

Είναι σημαντικό για μένα να μην παραδίδω απλώς συμβουλές πελατών σε συνεργάτες πωλήσεων ή υπαλλήλους. Πάντα μου αρέσει να μιλάω με ενδιαφερόμενους και, ανάλογα με την περίπτωση, μερικές φορές να σκέφτομαι μια ειδική λύση.

Φυσικά, είναι πιο εύκολο αν ενημερωθείτε εκ των προτέρων μέσα από τα λίγα αλλά πολύ αποτελεσματικά βίντεό μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε ακριβώς το σωστό θέμα. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τους δικούς μας Κύριο βίντεο, η διάλεξη για το ηλεκτροενεργοποιημένο νερό από τον Karl Heinz Asenbaum.

Μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε ολόκληρη την ηχητική συνέντευξη παρακάτω. Η εισαγωγή στην ηχητική συνέντευξη ως βίντεο, πρακτικά τα πρώτα 6 λεπτά της τηλεφωνικής κλήσης, βρίσκεται ακριβώς παρακάτω. Αν σας αρέσει το βίντεο, μπορείτε να ακούσετε τον ήχο πάνω από το βίντεο.

Τότε σας εύχομαι πολλή διασκέδαση και επιτυχία στην έρευνά σας! Γιασίν Ακγκούν

Περιεχόμενα της συνέντευξης σχετικά με τη σύγκριση επεξεργασίας νερού, φίλτρα νερού, συστήματα αντίστροφης όσμωσης και ιονιστές νερού:

 1. Καλωσόρισμα/Εισαγωγή (Λουκάς)
 2. Σύντομη εισαγωγή για τον εαυτό σας και πώς φτάσατε στη δουλειά σας.
 3. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πρέπει να πίνετε 2-3 λίτρα νερό κάθε μέρα, αλλά η πραγματικότητα είναι συχνά διαφορετική: σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει το νερό. Ποιες είναι οι συνέπειες της πολύ μικρής πρόσληψης νερού;
 4. Τα γούστα ποικίλλουν μεταξύ αυτών που πίνουν αρκετό νερό: άλλοι πίνουν μόνο νερό βρύσης, άλλοι πίνουν μόνο ανθρακούχο νερό και άλλοι πίνουν μόνο νερό πηγής. Παίζει ρόλο το είδος του νερού ή «το κύριο πράγμα είναι να πίνεις αρκετά;» Ποιες είναι οι συνέπειες αυτών των διαφορετικών συνηθειών κατανάλωσης; (Στην απάντησή σας, μπορείτε παρακαλώ να αναφερθείτε στο γεγονός ότι το σώμα α) γίνεται όξινο και β) πρέπει να ξοδέψει ενέργεια για να απορροφήσει αυτό το νερό γ) πιθανές άλλες συνέπειες.
 5. Τώρα υπάρχει και ιονισμένο νερό, το οποίο θα θέλαμε να συζητήσουμε περαιτέρω. Τι σημαίνει ιονισμένο νερό και σε ποιο βαθμό υποστηρίζει την ευεξία;
 6. Υπάρχουν αμέτρητοι προμηθευτές ιονιστών νερού και ο καθένας ισχυρίζεται ότι είναι ο ηγέτης της αγοράς. Εσείς οι ίδιοι βάζετε συσκευές επεξεργασίας νερού μέσα από τους ρυθμούς τους. Τι ανακαλύψατε και ποιοι πάροχοι είναι οι αγαπημένοι σας;
 7. Υπάρχουν επικριτές που συμβουλεύουν να μην χρησιμοποιείτε αλκαλικό νερό επειδή δεν υπάρχουν αξιόπιστες μελέτες. Πώς πρέπει οι ακροατές μας να αντιμετωπίζουν τέτοιες πληροφορίες;
  Πώς σας φάνηκε η «Σύγκριση και Συνέντευξη Επεξεργασίας Νερού» – γράψτε μας.
Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο