AQUACENTRUM / σχετικά με εμάς

σχετικά με εμάς

AQUACENTRUM Μόναχο

Εξειδικεύεται στο φιλτράρισμα νερού, την ενεργοποίηση από το 1987 και την ηλεκτρόλυση νερού και νερού H10 για πάνω από 2 χρόνια

Ήδη από το 1987, η Fraunhoferstr. 13 νερό φιλτραρίστηκε, στροβιλίστηκε και παραδόθηκε για πρώτη φορά. Ο Wilfried Hacheney, ο εφευρέτης της μηχανής αιώρησης του νερού, και η κόρη του Dörte Hacheney άνοιξαν ένα από τα πρώτα «σημεία νερού» στον κόσμο για στροβιλισμένο νερό. Τους είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό.

Χάρη σε σύγχρονες πηγές πληροφόρησης, όπως ιστοσελίδες και βίντεο, αλλά και χάρη στην ειδική επιλογή προϊόντων, οι στόχοι μας μεγάλης κλίμακας είναι πραγματικά επιτεύξιμοι. Υποστηρίξτε μας σε αυτό.

Τώρα έχουμε μετακομίσει επειδή η εσωτερική αυλή στην Fraunhoferstr. 13 πουλήθηκε και σύντομα θα εκσυγχρονιστεί/κατεδαφιστεί. Η νέα διεύθυνση, ένα ονειρεμένο κτίριο γραφείων μόνο για εμάς, ακριβώς στο μετρό U6, στάση: Garching, είναι:

> Münchener Str 4 A, 85748 Garching κοντά στο Μόναχο > Οδηγίες

Εισαγωγή | Ιούλιος 2016 | Fraunhoferstr. 13 στο Μόναχο, πριν τη μετακόμιση

Συντελεστής στο AQUACENTRUM

Φωτογραφία διαβατηρίου Yasin Akgün κίτρινη στρογγυλή

Γιασίν Ακγκούν

Επικοινωνία: yasin.akguen@aquacentrum.de , Τηλ: +49 89 41611799-7, skype: aquacentrum

Τα Χριστούγεννα του 2006, ο διπλωματούχος μηχανικός και προγραμματιστής προϊόντων Yasin Akgün ανέλαβε αυτό το παραδοσιακό ποτιστήρι και ανυπομονεί να σας συστήσει δοκιμασμένες και νέες τεχνολογίες από αυτόν τον ειδικό κλάδο. Αφού σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός το 2005, εργάστηκε ως... Προγραμματιστής υποδομής εργάστηκε για ιχνηλατούμενα φωτοβολταϊκά συστήματα μέχρι να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κλήση του. Η εξαγορά του «Wasserstelle» στο Μόναχο.

Ο τουρκικής καταγωγής Γερμανός Yasin Akgün γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1977 στο Μόναχο. Αφού ολοκλήρωσε το απολυτήριο του γυμνασίου στο Lion-Feuchtwanger-Gymnasium, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Οι ειδικότητες του ήταν η ολοκληρωμένη ανάπτυξη προϊόντων και η πληροφορική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ήταν πολύ τυχερός να σπουδάσει για δύο εξάμηνα στο εξωτερικό στην Ισπανία, τη Χώρα των Βάσκων και την Καταλονία και να συντάξει τη διατριβή του στη Σρι Λάνκα, γι' αυτό μπορεί να εξηγήσει το θέμα του (βασικού) υδρογόνου νερού και φίλτρων νερού εσείς προφορικά και γραπτά σε 2 γλώσσες. … > διαβάστε περισσότερα στη βιογραφία

 

Karl Heinz Asenbaum - συγγραφέας και ερευνητής - φωτογραφία διαβατηρίου 2015 r 400

Καρλ Χάιντς Άσενμπαουμ

Επικοινωνία: asenbaum@aquacentrum.de , Τηλ: +49 89 41611799-3

Ο Karl Heinz Asenbaum είναι διευθύνων σύμβουλος της Aquavolta UG (περιορισμένης ευθύνης). Μετά τη μεταπτυχιακή του διατριβή πολιτικών επιστημών «Το έργο δημοσίων σχέσεων των γερμανικών επιχειρηματικών ενώσεων στην εποχή του μεγάλου συνασπισμού» (1983), έγραψε το πρώτο του μπεστ σέλερ «Hefeweiß und Klostergold» και εργάστηκε για 18 χρόνια ως ομιλητής, παρουσιαστής, διευθυντής προγράμματος. και εκπαιδευτής μέσων, μεταξύ άλλων, BR, Radio Donau 1, Radio 7, BLR, University of Tübingen, University of Dortmund, German Actor Academy.

Ακολούθησαν 12 χρόνια στο διαφημιστικό γραφείο Kochan & Partner του Μονάχου, όπου, μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνος ως υπεύθυνος αντιγραφής για εκατοντάδες καταλόγους για ταξίδια μελέτης και ανακάλυψης. Εργάστηκε επίσης ως συντάκτης για ιατρικά μη μυθιστορηματικά βιβλία στο Hekataios Verlag, ως συντάκτης στο Ινστιτούτο Κβαντικής Ιατρικής στο Weiterstadt και ως συν-συγγραφέας του Χρονικού Εφευρέσεων και Ανακαλύψεων του Dumont. Τα μπεστ σέλερ του»Εγχειρίδιο σέρβις ανθρώπινος" και " Drink yourself alkaline " (με τον Dr. med. Walter Irlacher και άλλους) και από το 2016 το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο στον κόσμο για την ηλεκτροχημική επεξεργασία νερού "Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό», το οποίο είναι διαθέσιμο σε 7 ξενόγλωσσες εκδόσεις. Η έκδοση του 2019 έχει τον υπότιτλο: Από το "Healing Water from the Socket" έως την Hydrogen Therapy. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των δημοσιογραφικών του δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων πολλών διαλέξεων στα γερμανικά και στα αγγλικά, στον ιστότοπο www.euromultimedia.de

Άλλοι εσωτερικοί συντελεστές

  • Nuri Gültekin, σέρβις επισκευής και τεχνικός
  • Marko Walter, υπηρεσία αποστολής και παραγγελιών
  • Michael Weller, επεξεργασία βίντεο και μάρκετινγκ
  • Muzaffer Akgün, πατέρας του Yasin Akgün, υπηρεσία επισκευής
  • Koray Gültekin, μηχανικός εργοστασίου και ασκούμενος

Άλλοι εξωτερικοί συντελεστές

  • Wayra Rollieri Nunes, πορτογαλικές μεταφράσεις

Διεθνείς συνεργάτες πωλήσεων | Εκπρόσωπος της πολιτείας Aquacentrum

U Create Co Ltd

U Create, Co. Ltd. | Aquacentrum Asia (Νότια Κορέα, Βιετνάμ, Ινδονησία, Φιλιππίνες κ.λπ.)

 

  • Tel: +82-33-742-0213
  • Φαξ: + 82-33-743 0213-
  • #27-5, 203, Kwanseolan gil, 26472 Wonju-si, Gangwon-do, Δημοκρατία της Κορέας
Karel Srnsky - Υπεύθυνος επικοινωνίας Aquacentrum Τσεχική Δημοκρατία 400

Karel Srnsky | Υπεύθυνος επικοινωνίας Aquacentrum Τσεχική Δημοκρατία

 

Τηλ.: +420 724 762 329
Křenkova 150/5, 59231 Nové Město na Moravě, Τσεχία

Ο Karel ήταν τεχνικός μέχρι το 2013. Μετά από τεχνικές και επιχειρηματικές προκλήσεις απασχόλησης, έγινε αυτοαπασχολούμενος. Από τότε έζησε μια ενεργή, ουσιαστική ζωή σύμφωνα με τις ιδέες του.

Ασχολείται με ΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ και ΑΝΑΠΑΝΑΓΩΓΗ www.sportreg.cz.

Το αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό και το υδρογόνο παίζουν μεγάλο ρόλο για την Karel. Ο Karel ζει στο "Sportsparadies" στο Nove Mesto na Morave, όπου εργάζεται ως personal trainer.

Ο Karel σπούδασε αθλητικές επιστήμες (με επίκεντρο την ποδηλασία και το σκι αντοχής) στο MU FSpS στο Μπρνο, όπου πέρασε ένα εξάμηνο στο TUM στο Μόναχο.

Μιλάει Τσέχικα, Σλοβακικά και Γερμανικά.

Ειδικές γνώσεις H2 νερό | Tyler Le Baron & Karl Heinz Asenbaum

16 | Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό | πλευρική σκέψη.tv | Asenbaum-Vogt-Akgün

2015 | Πότε και πόσο νερό πίνουμε; Uwe Karstädt & Asenbaum

19 | QS24.tv, Μέρος 1 | Πίνετε νερό υδρογόνου | Αναπνεύστε υδρογόνο

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο