Φίλτρο κάτω από το νεροχύτη

Τα φίλτρα νερού τοποθετούνται είτε στο νεροχύτη στη βρύση (Επιτραπέζιο φίλτρο) ή τοποθετημένο κάτω από το νεροχύτη (φίλτρα κάτω από το νεροχύτη όπως τα παρακάτω προϊόντα αυτής της κατηγορίας).

Αλλαγή του μέσου φίλτρου Ανάλογα με τον τύπο και το φορτίο νερού και τον συνολικό χρόνο διεκπεραίωσης, αυτό θα πρέπει να συμβεί μετά από περίπου 6 μήνες το αργότερο.

Στο βίντεο στα δεξιά μπορείτε να δείτε εντυπωσιακά πώς συμπεριφέρεται το νερό που περιέχει υδρογόνο στο ποτήρι: πολύ λεπτές φυσαλίδες υδρογόνου! Μπορείτε να πείτε ότι προηγουμένως ανέφικτες τιμές υδρογόνου έχουν επιτευχθεί μέσω του φίλτρου νερού Aquavolta®, αλλά και του Aquavolta® H2 Rocket και ακόμη και του Osminion® HIM 100 GPD. Μπορείτε να πείτε ότι είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Αυτό ακριβώς βλέπετε και ακούτε στο βίντεο ντοκιμαντέρ. Θα υπάρξουν επίσης 3 Δοκιμές προσδιορισμού περιεκτικότητας σε υδρογόνο με τιτλοδότηση διεξήχθη. Επαγγελματικά βίντεο σύντομα. Το Aquavolta® H2 Rocket και το Osminion® HIM θα είναι σύντομα και πάλι διαθέσιμα online, αλλά είναι επίσης διαθέσιμα τώρα.
Μπορούμε με υπερηφάνεια να ισχυριστούμε: Η απάντησή μας σε όλους τους ηλεκτρονικούς ιονιστές νερού και συστήματα όσμωσης.

Τα ακόλουθα φίλτρα νερού εγκαθίστανται συνήθως κάτω από το νεροχύτη και χρησιμοποιούνται με βρύση 1 ή 3 κατευθύνσεων:

Η2 ανθρακούχο νερό από το Φίλτρο νερού

Εμφανίζονται τα αποτελέσματα 1 - 12 του 25

Εμφανίζονται τα αποτελέσματα 1 - 12 του 25