AQUACENTRUM / εγγύηση ικανοποίησης

εγγύηση ικανοποίησης

Δωρεάν δοκιμαστική φάση τεσσάρων εβδομάδων & εγγύηση ικανοποίησης 182 ημερών από την παραλαβή των αγαθών, Επιστροφή αποστολή με ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΟΣ

Όλα ξεκινούν με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων εβδομάδων από τη στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν

Παραγγέλνεις διαδικτυακά (online)Για Email, μέσω τηλεφώνου, Whatsapp (+491792166231), Skype ή ακόμα και μέσω FAX (+4989416117990) ένα Ιονιστής νερού ή άλλο προϊόν από τη γκάμα μας. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο ως προσφορά μέσω email. Θα στείλουμε τα εμπορεύματα αμέσως μετά την παραλαβή της πληρωμής, το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μια άλλη επιλογή για τα προϊόντα μας σε υψηλές τιμές είναι η «επιλογή κατάθεσης»:

Αφού λάβετε την έγκρισή μας για αυτήν την επιλογή, πληρώνετε το 50% του συνολικού ποσού ως «κατάθεση». Στη συνέχεια, το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καταβληθεί κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής φάσης των τεσσάρων εβδομάδων. Εάν δεν αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, είναι καλύτερο να το κάνετε μέσω email ή, εάν είναι απαραίτητο, μέσω τηλεφώνου.

Είμαστε τόσο πεπεισμένοι για τα προϊόντα μας που δίνουμε αρκετό χρόνο ακόμη και στους τελευταίους αμφιβολίες για να τους πείσουμε: Μόνο μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων ξεκινούν τις πρώτες τέσσερις δωρεάν εβδομάδες δοκιμής.

Έχετε την ευκαιρία να πάρετε τα αγαθά χρησιμοποιήθηκε στις τέσσερις δωρεάν εβδομάδες δοκιμής, δηλαδή πραγματικά δοκιμασμένο, για αποστολή πίσω σε εμάς.

Σε περίπτωση ακύρωσης, στείλτε μας τα προϊόντα που δεν θέλετε να κρατήσετε. Μετά την παραλαβή των προϊόντων - σε άριστη κατάσταση - θα επιστρέψουμε ολόκληρη την "προκαταβολή".

Οι επιστροφές γίνονται με δικά σας έξοδα, γιατί έχουμε ήδη αρκετό κόπο και κόστος με την εξερχόμενη αποστολή. Θα ήμασταν ευγνώμονες εάν δεν ζητούσατε μια ετικέτα επιστροφής ή κάτι τέτοιο. Για προϊόντα άνω των 300€ θα στείλουμε ούτως ή άλλως ετικέτα επιστροφής, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει, στείλτε την πίσω με δικά σας έξοδα.

Η δωρεάν δοκιμαστική φάση, η εγγύηση ικανοποίησης και στη συνέχεια η προσπάθεια μιας ετικέτας επιστροφής, που είναι πολύ, πολύ αποθαρρυντικό για εμάς, επομένως η εγγύηση δοκιμής και ικανοποίησης ισχύει εάν την στείλετε πίσω με δικά σας έξοδα. Σας ευχαριστώ για την επιείκειά σας.

Εάν έχετε τη συσκευή ή το προϊόν μας όχι τις πρώτες 28 ημέρες μετά την παραλαβή σε εμάς στείλει πίσω, ισχύει από συνολική αξία αγοράς του 1000,00 € αυτόματα η 6μηνη εγγύηση ικανοποίησης:

Εγγύηση ικανοποίησης 182 ημερών από την ημερομηνία αποστολής, από συνολική αξία αγοράς 1000,00 € και εάν επιστραφεί με δικά σας έξοδα, εκτός εάν έχετε λάβει ετικέτα επιστροφής από εμάς

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον ιονιστή νερού σας ή ένα από τα άλλα προϊόντα μας μετά τις πρώτες τέσσερις δωρεάν δοκιμαστικές εβδομάδες, μπορείτε να το προϊόν ή μεμονωμένα προϊόντα από την παραγγελία εντός 182 ημερών στείλτε μας πίσω.

Θα επιστρέψουμε τα χρήματα σε περίπτωση επιστροφής την καταβληθείσα τιμή αγοράς μείον ένα πάγιο τέλος.

Το ποσό της κατ' αποκοπή αμοιβής ανέρχεται στο 30% της τιμής του προϊόντος, η οποία αναγράφεται στο τιμολόγιο.

Ταυτόχρονα με την αποστολή της επιστροφής, θα δημιουργήσουμε ένα επίσημο πιστωτικό σημείωμα και θα το πληρώσουμε στον τραπεζικό λογαριασμό ή στον λογαριασμό PayPal που καταχωρίσατε εντός δύο εβδομάδων από την παραλαβή του προϊόντος πίσω.

Η εγγύηση ικανοποίησης δεν ισχύει για μεταπωλητές των προϊόντων μας.

Παράδειγμα αποσυναρμολόγησης και επιστροφής ιονιστών νερού

Αυτή η προσφορά, που υπάρχει από το 2010, τώρα έχει βελτιωθεί ξανά προς όφελός σας

Στην περίπτωση ιονιστή νερού σας ζητάμε πρώτα αυτό πραγματικά απαραίτητο > βίντεο διάλεξης από τον ειδικό, Karl Heinz Asenbaum να δω.

Κανένα από τα προϊόντα μας δεν εξαιρείται από αυτήν την εγγύηση ικανοποίησης. Παραμένουμε δίπλα στα προϊόντα μας και επίσης θα πάρουμε πίσω μεταχειρισμένα προϊόντα, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να βεβαιωθείτε.

Σημαντικό σε περίπτωση επιστροφής, είτε εντός της δοκιμαστικής φάσης είτε ως μέρος της εγγύησης ικανοποίησης.

Σε περίπτωση επιστροφής, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν αποστέλλεται σωστά, όπως έφτασε. Πάνω απ 'όλα, δεν πρέπει να διαφεύγει νερό από το φίλτρο ή τον ιονιστή νερού. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τα καπάκια προστασίας από σταγόνες που υπήρχαν στις συνδέσεις νερού όταν έφτασε η συσκευή.

Φροντίστε να μας ενημερώσετε πριν επιστρέψετε το προϊόν, ώστε να μπορούμε να το σημειώσουμε εσωτερικά.

Διάλεξη KH Asenbaum: Το πόσιμο νερό στην εποχή του υδρογόνου

Ρωτήστε για τις δοκιμαστικές συσκευές μας που χρησιμοποιούνται μόνο για δύο έως τέσσερις εβδομάδες

Εάν στην πραγματικότητα δεν είστε σίγουροι και προτιμάτε να δοκιμάσετε ηλεκτροενεργοποιημένο νερό με βάση την προσφορά μας για ενοικίαση ή την εγγύηση ικανοποίησης, θα σας ζητούσαμε να είστε τόσο δίκαιοι απέναντί ​​μας που θα προτιμούσατε απλώς να ζητήσετε μια συσκευή επίδειξης, την οποία φυσικά θα κάνουμε». ισοδύναμο με”.νέο” που περιλαμβάνει νέα φίλτρα και σετ σύνδεσης, νέο σετ δοκιμής pH, νέο σετ αφαλάτωσης, τρέχουσες οδηγίες λειτουργίας και φυσικά την πλήρη εγγύηση όπως με μια νέα συσκευή.

Κατά κανόνα, μπορεί να υπάρχουν μόνο ελαφρά αισθητικά ελαττώματα στο εξωτερικό κουτί ή στην προστατευτική μεμβράνη της οθόνης, και σπανιότερα στο περίβλημα, αλλά αυτά είναι εντελώς άσχετα με τη λειτουργία. Δεν θα βρείτε ελαττώματα στη συσκευή επίδειξης και την πλήρη λειτουργικότητά της, γιατί ελέγχουμε κάθε επιστροφή εξαιρετικά σχολαστικά στην οικογενειακή μας επιχείρηση!

Μπορούμε να στείλουμε ένα εντελώς νέο προϊόν εάν μας ζητηθεί.

Σε αυτήν την περίπτωση, απλώς στείλτε τη συσκευή επίδειξης σε εμάς και θα λάβετε ένα τιμολόγιο για την επιπλέον χρέωση για τη νέα συσκευή.

Φυσικά, μπορείτε τελικά να κρατήσετε τη συσκευή επίδειξης και να την απολαύσετε έκπτωση έως και 20%., παρόλο που ήταν σε λειτουργία μόνο για 28 ημέρες το πολύ και εξακολουθεί να απολαμβάνει την πλήρη προστασία της εγγύησης από εμάς.

Απλώς μιλήστε μας για τις επιθυμίες σας για εξοικονόμηση!

Θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή έκπτωση όταν παραγγείλετε μια συσκευή επίδειξης ώστε να είστε ελεύθεροι να πάρετε την απόφασή σας ανά πάσα στιγμή.

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα από την πρακτική:

Παράδειγμα 1: Αποστολή επιστροφής εντός των πρώτων δύο εβδομάδων

 1. Ημερομηνία αποστολής από εμάς: 1.5.2016 Μαΐου 2.5.2016, ημερομηνία παράδοσης XNUMX Μαΐου XNUMX.
 2. Έχετε μεταφέρει 1870,00 € εκ των προτέρων.
 3. Αποστολή επιστροφής ως μέρος της δοκιμαστικής φάσης, 14 ημέρες μετά την παραλαβή του συστήματος στις 15.5.2016 Μαΐου XNUMX.
 4. Θα λάβετε επιστροφή χρημάτων 1870,00 € εντός 2 εβδομάδων.

Παράδειγμα 2: Η δοκιμαστική περίπτωση 182 ημερών, επέστρεψε μετά από 6 μήνες

 1. Ημερομηνία αποστολής από εμάς: 1.5.2016 Μαΐου 2.5.2016, ημερομηνία παράδοσης XNUMX Μαΐου XNUMX.
 2. Μεταφορά του ποσού, π.χ. 1970,00 € για ένα Aquavolta® H2 Rocket Two Stage (αυτή τη στιγμή ο καλύτερος καθαριστής νερού μας) Προκαταβολή (άμεση μεταφορά ή τραπεζική μεταφορά)
 3. Επιστροφή εντός του πεδίου εφαρμογής της εγγύησης ικανοποίησης εντός 182 ημερών, έως τις 2.11.2016 Νοεμβρίου XNUMX κατ' ανώτατο όριο
 4. Ποσό αποζημίωσης: 1370,00 € μείον 30% 959,00 €
 5. Θα λάβετε επιστροφή χρημάτων 959,00 €.

Παραδείγματα υπολογισμών με την εγγύηση ικανοποίησης και τη δοκιμαστική φάση DE / CH / AT / EU

Θα θέλαμε να διαθέσουμε τα ακόλουθα τυπικά δείγματα τιμολογίων για λήψη, ώστε να γνωρίζετε πώς μπορεί να μοιάζει ένα τιμολόγιο:

 

Λάβετε υπόψη ότι μέχρι πρόσφατα αποστέλλαμε γενικά για λογαριασμό, ακόμη και για νέους πελάτες. Τώρα το κάνουμε αυτό μόνο σε σπάνιες, εξαιρετικές περιπτώσεις.

Τρόποι εγγύησης ικανοποίησης:

Η εγγύηση ικανοποίησης ξεκινά μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 28 ημερών και ισχύει μέχρι 180 ημέρες μετά την ημερομηνία αποστολής. Οι παραπάνω όροι θα σημειωθούν στην απόδειξη αγοράς σας ακόμη και μετά από ηλεκτρονική παραγγελία και θα σας επιβεβαιωθούν μέσω email πριν την αποστολή των εμπορευμάτων.

Τώρα μόνο λιγότερο από το 1% των πελατών μας ιονιστή νερού στείλτε μας μια συσκευή πίσω τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες ή, πιο σπάνια, τους πρώτους έξι μήνες. Αν είστε ένας από αυτούς, είναι πολύ καλό, τουλάχιστον το δοκιμάσατε.

Στην πραγματικότητα δεν έχετε σχεδόν τίποτα να χάσετε, καθώς θα λάβετε επιστροφή σχεδόν ολόκληρου του ποσού (μείον 30%) ακόμα και μετά από έξι μήνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να το δείτε ως χρέωση ενοικίασης.

Γιατί εγγύηση ικανοποίησης 182 ημερών;

Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε δώσει στο σώμα σας αρκετό χρόνο για να δράσει το αλκαλικό ιονισμένο νερό και ότι είχατε αρκετό χρόνο για να αποκτήσετε εμπειρία, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε μόνοι σας εάν είστε ικανοποιημένοι ή όχι.

Παρέχουμε αυτή την εξαιρετική υπηρεσία με την οποία αναλαμβάνουμε μεγάλο οικονομικό ρίσκο σε περίπτωση ανταλλαγής επειδή είμαστε πεπεισμένοι για αυτήν την τεχνολογία καθώς και για την ποιότητα των συσκευών που προσφέρουμε και τα πλεονεκτήματα του βασικού ιονισμένου νερού υδρογόνου.

Απλά δοκιμάστε το με π.χ ένας από τους ιονιστές νερού μας ή Ενισχυτικό υδρογόνου!

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το υδρογόνο, τους ιονιστές νερού, τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης ή τα φίλτρα νερού;

 • Τηλέφωνο: + 49 89 416117990
 • WhatsApp: +49 179 21 66 231
 • Ελβετία: +41 315 28 10 86
 • Αγγλία (Ηνωμένο Βασίλειο): +44 20 331 835 68
 • eMail: fragen@aquacentrum.de
 • email υπηρεσίας: service@aquacentrum.de
 • Skype: Aquacentrum
 • Φαξ: + 49 89 416117991

> Συμβουλές προϊόντος: Γιασίν Ακγκούν, Dipl.-Ing. TU Μονάχου

> Συχνές ερωτήσειςΚαρλ Χάιντς Άσενμπαουμ, συγγραφέας & ερευνητής

Φωτογραφία διαβατηρίου Yasin Akguen high r 100Φωτογραφία διαβατηρίου Karl Heinz Asenbaum

δράση: Έκπτωση 10% για δικαιούχους κοινωνικής βοήθειας με απόδειξη πριν ή μετά την παραγγελία μέσω email με αυτό το κουπόνι: Έκπτωση 10% κοινωνικής πρόνοιας

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο