AQUACENTRUM / Αγορά δόσεων φίλτρου νερού & χρηματοδότηση

Αγορά δόσεων φίλτρου νερού & χρηματοδότηση

Χρηματοδότηση ιονιστή νερού ή συσκευής εισπνοής H2 μέσω Paypal 0% με δόσεις ή αγορά ευέλικτης Klarna με δόσεις Slice it

1η επιλογή, η καλύτερη: 0% αγορά δόσεων Paypal σε δόσεις 3/6/12/24

Θα θέλατε να παραγγείλετε ένα προϊόν άνω των 99€ από εμάς; Προς το παρόν συνιστούμε ιδιαίτερα την επιλογή επί πληρωμή Αγορά με δόσεις Με ​​την υποστήριξη του PayPal, ακόμη και ως πελάτης που δεν είναι Paypal καθώς μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό ποσό σε 3, 6, 12 ή 24 δόσεις. Θα καλύψουμε όλους τους τόκους που προκύπτουν για εσάς!

Ένα επιπλέον μπόνους εάν είστε ήδη πελάτης του PayPal ή θέλετε να γίνετε πελάτης: Ως πελάτης του PayPal απολαμβάνετε επίσης Προστασία αγοραστή από το PayPal. Εάν τα αγαθά δεν φτάσουν, θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω από το PayPal.

Μόλις λάβετε, απολαύστε ένα τεσσάρων εβδομάδων, δωρεάν δοκιμαστική περίοδος και η 6μηνη εγγύηση ικανοποίησης μας. Η πρώτη δόση καταβάλλεται όχι νωρίτερα από 37 ημέρες μετά την αγορά.

0% πληρωμή με δόσεις Powered by PayPal – Η αξία του καλαθιού αγορών είναι δυνατή από 99 € έως 5000 €!

Με τη βοήθεια της πληρωμής με δόσεις Powered by PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας σε μηνιαίες δόσεις (υπόκεινται σε πιστωτικό έλεγχο). Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε την παραγγελία σας αμέσως και δεν χρειάζεται να ταυτοποιηθείτε στο ταχυδρομείο ή στην τράπεζα. Η έγκριση πραγματοποιείται κατά τη διαδικασία πληρωμής με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού. Το Aquacentrum θα καλύψει πλήρως τους τόκους που συγκεντρώνονται στο PayPal για την πληρωμή δόσεων για εσάς.

Αγορά με δόσεις PayPal άτοκα 6 ή 12 μήνες 250

Για εσάς αυτό σημαίνει: Συνάπτετε τη σύμβαση πληρωμής με δόσεις με το κατάστημά μας Aquacentrum. Εκχωρούμε την αξίωση πληρωμής στο PayPal και η PayPal θα την εισπράξει στο όνομά της. Η πρώτη δόση οφείλεται μόνο μετά από 37 ημέρες ή αργότερα, δηλαδή μόνο αφού παραλάβετε τα αγαθά και σε μεγάλο βαθμό εντός του πεδίου εφαρμογής μας δωρεάν δοκιμαστική περίοδος έχετε δοκιμάσει και πειστείτε για την ποιότητα του προϊόντος. Παρά την αγορά με δόσεις PayPal, θα παραμείνουμε πάντα το συμβόλαιο και το πρόσωπο επικοινωνίας σας.

 

Οι επιλογές σας για πληρωμή σε δόσεις – πληρωμή με δόσεις σε 3 βήματα:

 1. Κατά τη διαδικασία παραγγελίας, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με δόσεις και αποφασίστε ποιος όρος και το μηνιαίο ποσό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
 2. Κάντε αίτηση για πληρωμές με δόσεις απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να ελέγξετε την πιστοληπτική σας ικανότητα, χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε μερικά στοιχεία.
 3. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα μάθετε αν ο πιστωτικός έλεγχος σας είναι θετικός και στη συνέχεια μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά. Δεν χρειάζεται παράκαμψη προς την τράπεζα ή το ταχυδρομείο.

0% πληρωμή με δόσεις Powered by PayPal: Φτάστε τον στόχο σας πιο γρήγορα

Οι πελάτες που έχουν λογαριασμό PayPal και συνδέουν την πληρωμή δόσεων με τον λογαριασμό τους στο PayPal μπορούν να επωφεληθούν από την προστασία αγοραστή PayPal. Ωστόσο, μπορούμε να σας προσφέρουμε πληρωμή μόνο σε δόσεις Με ​​την υποστήριξη του PayPal εάν η διεύθυνση χρέωσης και παράδοσης είναι στη Γερμανία.

Για να διεκπεραιωθεί εύκολα και με ασφάλεια η ηλεκτρονική αίτηση για πληρωμή δόσεων, αναθέσαμε στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών PayPal να πραγματοποιήσει τον πιστωτικό έλεγχο και τη διαδικασία αίτησης για πληρωμή δόσεων. Η πιστοληπτική σας ικανότητα ελέγχεται από το PayPal σε πραγματικό χρόνο και θα γνωρίζετε αμέσως εάν είναι δυνατή η πληρωμή σε δόσεις για εσάς.

Σημείωση: Επιτρέπεται η πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο (το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο) χωρίς AdBlocker τρέξιμο. Σημειώστε επίσηςνα αποδεχόμαστε όλα τα cookies όταν ανοίγετε τους ιστότοπούς μας για πρώτη φορά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, αλλά παρακαλούμε μόνο μετά από 24 ώρες. Η άμεση απόρριψη δεν έχει να κάνει με την πιστοληπτική σας ικανότητα. Στη συνέχεια, το Paypal απορρίπτει το αίτημα για ολόκληρη την ημέρα, επομένως μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά μόνο την επόμενη μέρα.

2η επιλογή εάν το Paypal δεν εμφανίζεται στη διαδικασία πληρωμής. Ωστόσο, οι τόκοι ισχύουν εδώ: Klarna ευέλικτη πληρωμή με δόσεις Κόψτε το

 • Πάροχος: Klarna Bank AB (publ), Σουηδία
 • Earmarking: Αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών σε ηλεκτρονικά καταστήματα
 • Όριο περιορισμού: Το προσωπικό όριο (όριο) εξαρτάται από την πιστοληπτική ικανότητα.
 • Διάρκεια: Ευέλικτες τιμές από 3 έως 24 μήνες

επιτόκιο | Ευέλικτη πληρωμή με δόσεις Klarna: Κόψτε το

Το επιτόκιο αγοράς δόσεων Klarna είναι συνήθως 11,95 τοις εκατό ως σταθερό επιτόκιο. Επιπλέον, η Klarna χρεώνει ένα τέλος 0,45 ευρώ το μήνα. Το πραγματικό ετήσιο επιτόκιο είναι επομένως συνήθως 14,79 τοις εκατό. Αυτά τα επιτόκια είναι μεταβλητά και μπορούν να προσαρμοστούν ανά πάσα στιγμή. Παρακάτω ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα από την Klarna για αγορά με δόσεις για ποσό αγοράς 500 ευρώ.

 • Καθαρό ποσό δανείου: 500 ευρώ
 • Διάρκεια: 12 μήνες
 • Αριθμός δόσεων: 12
 • Δεσμευμένο επιτόκιο δανεισμού: 11,95%
 • ΑΠΡ: 14,79%
 • Μηνιαίο επιτόκιο: 44,86 ευρώ
 • Σύνολο: 538,35 ευρώ

Σύμφωνα με την Ενότητα 6α του Διατάγματος Ενδείξεων Τιμών (PAngV), τουλάχιστον τα 2/3 των πελατών λαμβάνουν το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα από την Klarna όταν πραγματοποιούν την Ευέλικτη Αγορά με Δόσεις της Klarna (υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν πιστοληπτική ικανότητα). Αυτό είναι ένα μη δεσμευτικό παράδειγμα υπολογισμού. Το πραγματικό επιτόκιο μπορεί να διαφέρει.

Αποπληρωμή και ειδική εξόφληση της ευέλικτης δόσης Klarna Slice it

Ευέλικτες δόσεις – τουλάχιστον το 1/24 του ποσού που χρησιμοποιείται ανά μήνα (αλλά τουλάχιστον 6,95 €). Κάθε μήνα στις 15 θα λαμβάνετε ένα μηνιαίο τιμολόγιο από την Klarna μέσω ταχυδρομείου ή email. Η ημερομηνία κατά την οποία η δόση σας πρέπει να μεταφερθεί στην Klarna αναγράφεται στον μηνιαίο λογαριασμό σε 14 ημέρες. Σε περίπτωση καθυστερημένης πληρωμής ή εάν μεταφερθεί λιγότερο από το καθορισμένο ελάχιστο οφειλόμενο ποσό, η Klarna θα χρεώσει πρόσθετες χρεώσεις καθυστέρησης.

Αντικατάσταση αγοράς με δόσεις:

Η πρόωρη εξαγορά ή η πλήρης εξόφληση είναι γενικά δυνατή ανά πάσα στιγμή. Στη συνέχεια, δεν θα χρεώνονται περαιτέρω τόκοι και δεν θα χρεώνονται μηνιαίες προμήθειες αγοράς δόσεων.

Απαιτούμενα έγγραφα για την ευέλικτη πληρωμή με δόσεις Klarna Κόψτε το

Κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής δόσεων Klarna για πρώτη φορά, θα ζητηθούν πολλά προσωπικά στοιχεία. Εάν χρηματοδοτήσετε περισσότερα από 200 ευρώ, θα λάβετε και γραπτό συμβόλαιο από την Klarna, το οποίο πρέπει να υπογράψετε και να επιστρέψετε. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ενδέχεται να απαιτούνται περαιτέρω έγγραφα.

Πληροφορίες SCHUFA:

Ως μέρος του πιστωτικού ελέγχου για την αγορά δόσεων Klarna, πραγματοποιείται ένα ερώτημα SCHUFA. Εάν οι εγγραφές SCHUFA είναι αρνητικές, η αγορά με δόσεις μπορεί να απορριφθεί.
Προϋποθέσεις: Απαραίτητες προϋποθέσεις για την αγορά με δόσεις Klarna είναι να είστε 18 ετών και να έχετε επιτυχή πιστωτικό έλεγχο.

3η επιλογή: Χρηματοδότηση μέσω www.check24.de > Δανείζεστε χρήματα από το www.check24.de και μετά μας πληρώνετε κανονικά προκαταβολικά ή πάγια χρέωση κ.λπ.

Έχουμε ήδη βοηθήσει πολλούς πελάτες να αποκτήσουν ένα προϊόν απλά αγοράζοντας σε δόσεις. Πάνω από όλα, τα επιτόκια είναι πραγματικά πολύ χαμηλά, ξεκινώντας από το 1,99%.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης για δάνειο μέσω www.check24.de:

 • Εισαγάγετε πρώτα το στα παράθυρα επιλογής παρακάτω επιθυμητό > ποσό δανείου και το > Χρόνος εκτέλεσης.
 • Τώρα επιλέξτε έναν από τους τέσσερις προτεινόμενους παρόχους και κάντε κλικ
  > επανυπολογίστε

Σύγκριση δανείων μέσω www.check24.de ή www.tarifcheck24.de

Η διευθέτηση του δανείου ή η χρηματοδότηση ή η τμηματική αγορά πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου χωρίς εμάς. Υποβάλλετε αίτηση για δάνειο ηλεκτρονικά μέσω της καθιερωμένης εταιρείας σύγκρισης πιστώσεων του Μονάχου www.check24.de ή www.tarifcheck24.com. Αυτό σας δίνει εξαιρετικά χαμηλά επιτόκια, που ξεκινούν από 2,99%! Όλα αυτά χωρίς ενδιάμεσο μεσίτη δανείων, κάτι που κοστίζει επιπλέον χρήματα.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε απευθείας δωρεάν συμβουλές: Δωρεάν, άμεση τηλεφωνική γραμμή συμβουλών: 0800 – 24 24 123

Σύγκριση δανείων – αριθμομηχανή δανείου από το www.check24.de

Κάντε κλικ στο κουμπί «Φόρτωση περιεχομένου» για να δείτε την αριθμομηχανή τιμών από τη διεύθυνση www.check24.de:

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να φορτώσετε το περιεχόμενο από το a.partner-versicherung.de.

Φόρτωση περιεχομένου

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο