Σύσταση για πόσιμο νερό

Yesim D.: Έχω μπερδευτεί για το αν πίνω το σωστό νερό γιατί η δήλωση σου είναι διαφορετική από αυτή του κατασκευαστή. Τότε έλεγαν ότι ξεκινάτε με το επίπεδο 1 και μετά από μερικές εβδομάδες πηγαίνετε στο επίπεδο 2 και αργότερα στο επίπεδο 3. Το επίπεδο 4 πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για το μαγείρεμα του νερού.

  • Το πού θα ξεκινήσετε εξαρτάται λιγότερο από το επίπεδο που θα επιλέξετε και περισσότερο από το γούστο σας. Η στάθμη επίσης δεν αποτελεί ποτέ το σημείο αναφοράς, εκτός εάν ένας ικανός επαγγελματίας έχει προσαρμόσει σωστά τον ιονιστή νερού στο νερό σας, συμπεριλαμβανομένης της ροής του νερού.
  • Για να σας ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, ορίστε ένα παράδειγμα: Εάν ρυθμίσετε τη συσκευή σας στο Άαχεν στο επίπεδο 2 με ροή 3 λίτρα/λεπτό, βγαίνει αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό με pH 10. Αν κάνετε το ίδιο στο Würzburg, το pH θα είναι 8,5. Το αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από το νερό εκκίνησης, τη ροή του νερού και το επιλεγμένο επίπεδο.
  • Για το λόγο αυτό, τα σύμβολα που επισυνάπτονται από ορισμένους κατασκευαστές δίπλα στα κουμπιά ελέγχου, όπως κατσαρόλες, ποτήρια, μπολ ζύμης κ.λπ., είναι απολύτως παραπλανητικά, επειδή μόνο η πραγματική τιμή pH που επιτυγχάνεται παρέχει πληροφορίες για την προβλεπόμενη χρήση του νερού . Δεδομένου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν ενδιαφέρονται για την ευρωπαϊκή αγορά, αυτές οι ενοχλητικές εικόνες, που είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες μαλακού νερού της Ιαπωνίας και της Κορέας, είναι μια απόλυτη ενόχληση και βλακεία για τους πελάτες.
Συχνές ερωτήσεις για την τιμή του pH Σύσταση κατανάλωσης
  • Για να γνωρίζετε πραγματικά τι βγαίνει από τον ιονιστή νερού, είναι διαθέσιμες οι ενδεικτικές σταγόνες που περιλαμβάνονται —>μέτρηση pH ένα πολύ σημαντικό σκεύος μετά την αρχική συναρμολόγηση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε πώς αντιδρά το νερό σας στη συσκευή σε ποιο επίπεδο και σε ποια ροή.
  • Μια τιμή μεταξύ pH 8,5 και 9,5 συνιστάται γενικά για την ηλεκτρόλυση του πόσιμου νερού. Κατά κανόνα, το κανονικό πόσιμο νερό έχει pH περίπου 7,5. Εάν το αυξήσετε στο pH 8,5 είναι 10 φορές πιο βασικό (10 φορές περισσότερα ιόντα ΟΗ), σε pH 9,5 είναι 100 φορές πιο βασικό.
  • Μερικές φορές το νερό της βρύσης έχει μόνο pH 6,5 ή ήδη pH 8,5. Αυτό όντως υπάρχει σε ορισμένες περιοχές, αλλά οφείλεται στη σύνθεση των ορυκτών και όχι στον ιονισμό του νερού.
  • Γι' αυτό θα πρέπει πάντα να μετράτε το νερό της βρύσης σας ταυτόχρονα για να το συγκρίνετε με τις σταγόνες. Το 90 τοις εκατό των ανθρώπων θα ενθουσιαστούν αν αρχίσουν να πίνουν 2 επίπεδα χρωμάτων υψηλότερα από το νερό που έπιναν στο παρελθόν. Το 10% είναι πιο ευαίσθητο και προτιμούν να πίνουν μόνο 1 διαφορά επιπέδου χρώματος στην αρχή. Στην αρχή, αφήστε την αίσθηση της γεύσης σας να αποφασίσει από πού να ξεκινήσετε. Ποτέ όμως μην πίνετε ενεργοποιημένο νερό πάνω από pH 9,5 χωρίς σύσταση γιατρού γιατί αυτό δεν είναι κατάλληλο ως πόσιμο νερό.

Για το θέμα της μαγειρικής, διαβάστε κάτω από τη λέξη-κλειδί —>Μαγείρεμα.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω
2016 Copyright www.euromultimedia.de

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο