Απάντηση από τον Karl Heinz Asenbaum σχετικά με το πώς να συνδυάσετε καλύτερα ζεστά ροφήματα και υδρογόνο Σύνδεσμος στο άρθρο Συχνές ερωτήσεις
> Εφαρμογή | Αποθήκευση | Ανθεκτικότητα | Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό
Περισσότερες υποκατηγορίες FAQ
Οι διάφορες υποενότητες της μεγάλης βάσης δεδομένων Συχνών Ερωτήσεων. Σημειώστε επίσης το βίντεο με τις συχνές ερωτήσεις.
Μπορείτε να υποβάλετε μια νέα ερώτηση σε αυτόν τον ιστότοπο. Αναζητήστε εκ των προτέρων την πλήρη βάση δεδομένων Συχνών Ερωτήσεων:
δόντια
Peter U.: Πρέπει να χρησιμοποιείτε αλκαλικό ή όξινο ενεργοποιημένο νερό όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας;
γάλα
Charlotte A.: Μπορώ να χρησιμοποιήσω αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό για να αναμίξω βρεφικό γάλα σε σκόνη;
Μαγείρεμα με αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό
Sandra T.: Μου είπαν ότι μπορούσα να μαγειρέψω και με αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό και να φτιάξω τσάι και καφέ. Αυτό παρέχει μόνο γευστικά οφέλη ή έχει επίσης όφελος για την υγεία;
Συνδυασμός δισκίου και ιονισμένου νερού
Chantal F.: Αγόρασα έναν ιονιστή νερού και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τη γεύση του νερού. Μέχρι στιγμής πάντα καταπίνω ένα δισκίο συνδυασμού με οργανικά μέταλλα. Πρέπει να συνεχίσω να το κάνω αυτό;
Καφές και αλκαλικό ενεργό νερό
Καφές και αλκαλικό ενεργό νερό Manfred M.: Στο Εγχειρίδιο σέρβις Mensch εμφανίζετε τον καφέ ως όξινο ρόφημα σε έναν πίνακα σύγκρισης ποτών. Υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ του καφέ φίλτρου σε pH περίπου 5 και του διαλυτού καφέ Arabica σε pH περίπου 6 - αλλά δεν μου αρέσει ο στιγμιαίος καφές! Μπορείτε να μου πείτε αν θα ήταν χρήσιμο [...]
Στασιμότητα του νερού
Heinz O.: Διαθέτουμε ιονιστή νερού με σύστημα αλλαγής ροής όπου μπορείτε να αντλήσετε αμέσως αλκαλικό ενεργό νερό. Δυστυχώς, η συσκευή βγαίνει πρώτα ζεστή. Θέλω όμως να αφήσω το νερό να τρέξει πρώτα μέχρι να βγει από τη βρύση να κρυώσει. Πρέπει να βγάλω το φις για να το κάνω αυτό ή μπορώ να εκτελέσω τον ιονισμό εκ των προτέρων [...]
Σύσταση για πόσιμο νερό
Yesim D.: Έχω μπερδευτεί σχετικά με το αν πίνω το σωστό νερό γιατί η δήλωση σου είναι διαφορετική από αυτή του κατασκευαστή. Τότε έλεγαν ότι ξεκινάτε με το επίπεδο 1 και μετά από μερικές εβδομάδες πηγαίνετε στο επίπεδο 2 και αργότερα στο επίπεδο 3. Το επίπεδο 4 πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για το μαγείρεμα του νερού. Διαβάστε για το ζήτημα της μαγειρικής […]