AQUACENTRUM / Μαρτυρίες / Μαρτυρικά Σετ πειραμάτων Tesla | Ταλαντωτής αναζωογόνησης νερού 150 MHz

Μαρτυρικά Σετ πειραμάτων Tesla | Ταλαντωτής αναζωογόνησης νερού 150 MHz

Αναφορές εμπειρίας για Σετ πειράματος Tesla για την αναζωογόνηση του νερού | Ταλαντωτής 144MHz & 150MHz

Ταλαντωτής Tesla 150 MHz για «ζωοποίηση του νερού» | >Λήψη ήχου

Αναφορές στο σετ πειραμάτων Tesla | Ταλαντωτής νερού 150 MHz:

Ακολουθεί το έγγραφο της έκθεσης εμπειρίας .PDF στο πρωτότυπο γερμανικό και περαιτέρω μεταφράσεις που χρησιμοποιούν μεταφραστικό πρόγραμμα.

Αναφορές εμπειρίας έως 2020 Tesla 144 MHz ταλαντωτή | 7 ώρες για να ακούσετε εδώ ή μέσω Spotify:

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να φορτώσετε το περιεχόμενο από το podcasters.spotify.com.

Φόρτωση περιεχομένου

Αναφορές εμπειρίας σχετικά με το θέμα έως το 2020 Tesla 144 MHz για να ακούσετε στο Spotify, καθώς εδώ μπορεί να συμπεριληφθεί μόνο μια προεπισκόπηση:

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να φορτώσετε το περιεχόμενο από το open.spotify.com.

Φόρτωση περιεχομένου

Στα Ισπανικά: Αναφορές πεδίου έως το 2023 Tesla 144 MHz + 150 MHz ταλαντωτής | 10,5 ώρες για να ακούσετε εδώ ή μέσω Spotify:

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να φορτώσετε το περιεχόμενο από το podcasters.spotify.com.

Φόρτωση περιεχομένου

Στα Πορτογαλικά: Αναφορές πεδίου έως το 2023 Tesla 144 MHz + 150 MHz ταλαντωτής | 12 ώρες για να ακούσετε εδώ ή μέσω Spotify:

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να φορτώσετε το περιεχόμενο από το podcasters.spotify.com.

Φόρτωση περιεχομένου

Αγωγιμότητα υψηλής συχνότητας μέσω πεπονιού ψωμιού & νερού | Ταλαντωτής 150 MHz

Διαφορές κεραιών του πειραματικού σετ Tesla | Άρθουρ Τρανκλ

Φοβερό: Tesla Celltuner εναντίον ΧΑΠ | όποιος θεραπεύει έχει δίκιο

Μόνο αναφορές πελατών – τροφοδοτικό νερού σύμφωνα με τον Δρ. Γ. Λαχόφσκι

Ένα θαύμα: μπορώ να ξαναδούμε! Φυσικό φάρμακο | QS24 Health TV

Η ανακάλυψη του Tesla για τις ζωτικές συχνότητες - Tesla Oscillator | Άρθουρ Τρανκλ

Η Bee Tesla χορεύει σε πολύ λεπτό πάγο στα 150 MHz μέχρι να ραγίσει το στρώμα του πάγου

Τεχνολογία Tesla: υψηλής συχνότητας επιστημονικά ελεγμένη | Καθ. Δρ. Peter C. Dartsch | QS24

Τα καλύτερα βίντεο σχετικά με το σετ πειράματος Tesla για αναζωογόνηση νερού, ταλαντωτή πολλαπλών κυμάτων Lakhovsky, Celltuner, από το Wassermatrix

Πρέπει να δείτε το βίντεο > Ανάκτηση μέσω ενέργειας υψηλής συχνότητας > Πώς λειτουργεί

Η αθλητική ιατρική και η υψηλή συχνότητα Tesla | Arthur Tränkle | QS24

Γάτα που υποβάλλεται σε θεραπεία για δάγκωμα ματιών

Αναφορές στο σετ πειραμάτων Tesla | Ταλαντωτής νερού 150 MHz:

Ακολουθεί το έγγραφο της έκθεσης εμπειρίας .PDF στο πρωτότυπο γερμανικό και περαιτέρω μεταφράσεις που χρησιμοποιούν μεταφραστικό πρόγραμμα.

Απόσπασμα από το βιβλίο «Αν οι ασθενείς το ήξεραν αυτό» από τους Jan van Helsing και Vera Wagner:

«11.7. Insider tip: θεραπεία υψηλής συχνότητας

Τη στιγμή που αποφάσισα να μην υποβάλω τον εαυτό μου στο νυστέρι του οδοντιάτρου, φάνηκε να ανοίγει ένας ήπιος δρόμος για τη θεραπεία. Ένα βράδυ είδα μια αναφορά στην πλατφόρμα ειδήσεων «The Untouchables» υπό τον τίτλο «Θεραπεία υψηλών συχνοτήτων για πεδία οδοντικών παρεμβολών».

Διάβασα με κομμένη την ανάσα το άρθρο για τον δέκτη κυψελών, του οποίου η τεχνολογία βασίζεται στη θεμελιώδη θεωρία του λαμπρού φυσικού Νίκολα Τέσλα και το οποίο αναπτύχθηκε πριν από εκατό χρόνια από τον Ρώσο μηχανικό Dr. Ο Georges Lakhovsky είχε αναπτυχθεί περαιτέρω σε ιατρική συσκευή.

Καθ. Δρ. Ο Ewald Paul, ο οποίος εργάστηκε ως επικεφαλής της έρευνας υψηλής συχνότητας και φωτός στο Μόναχο τη δεκαετία του 1920, δημοσίευσε το βιβλίο »Πρόοδοι στη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες«στην εκατοστή έκδοσή του. Δημοσίευσε πολλά βιβλία για την ηλεκτροϊατρική και το 1932 εκδόθηκε το βιβλίο του με τίτλο «Υψηλή συχνότητα στην υπηρεσία της οδοντιατρικής». Ακόμη και τότε, οι οδοντίατροι αντιμετώπιζαν ήδη με επιτυχία ασθένειες και διαταραχές στη γνάθο.

Επικοινώνησα με τον συγγραφέα του άρθρου, τον Arthur Tränkle, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με αυτήν την τεχνολογία και πουλά συσκευές Tesla, και τον ρώτησα ποιες ήταν οι πιθανότητές μου με πεδία οδοντικών παρεμβολών. «Χρειάζεται υπομονή, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες με την καθημερινή θεραπεία», απάντησε και μου έδωσε πληροφορίες, αναφορές γιατρών και αναφορές ασθενών που ήταν εντυπωσιακές.

Επειδή τα άτομα με βηματοδότες ή εμφυτεύματα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τη συσκευή, ρωτάω: Έχω πολύ μέταλλο στο στόμα μου. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω ακόμα;» Η απάντηση: «Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. «Αν και ήταν μια μεγαλύτερη επένδυση, ήταν ακόμα φθηνότερη από την επέμβαση του τέρατος, και αυτή η διαδρομή, παρόλο που απαιτούσε χρόνο και πειθαρχία, μου φαινόταν πολύ πιο ευχάριστη γιατί είχα την αίσθηση ότι τώρα έπαιρνα τη θεραπεία στο δικό μου τα δικά τους χέρια παίρνουν βάρος. Παρήγγειλα το αναζωογονητικό νερού, το συνοδευτικό βιβλίο »Εισαγωγή στη θεραπεία υψηλής συχνότητας«παρείχε ενδιαφέρουσες πληροφορίες».

T2 Dieter Broers, Το θεραπευτικό δυναμικό των κυμάτων φορέα 150 MHz

Dieter Broers: Healing with vibration fields, 2013, 62 min.

> Κατεβάστε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Dieter Broers | Συσκευή ακτινοβολίας για τη θεραπεία ζωντανών ιστών με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.pdf

Ιστορικό θεραπείας υψηλής συχνότητας

Η θεραπεία υψηλής συχνότητας χρησιμοποιεί εναλλασσόμενα ρεύματα με υψηλή τάση αλλά πολύ χαμηλό ρεύμα (δηλαδή αβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό).

Ήδη από το 1891, ο φυσικός Νίκολα Τέσλα ανέπτυξε μια γεννήτρια υψηλής συχνότητας για χρήση στην ιατρική για θεραπευτικούς σκοπούς. Αρχικά, ο μηχανισμός δράσης ήταν η ήπια θέρμανση των εν τω βάθει ιστών και οργάνων. Η χρήση αυτών των ρευμάτων υψηλής συχνότητας στην ιατρική ανάγεται στις εξελίξεις του φυσικού και ηλεκτρολόγου μηχανικού Νίκολα Τέσλα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ιδιοφυΐα. Εκείνη την εποχή, ο Tesla ήταν υπάλληλος του Thomas A. Edison και ανέπτυξε, μεταξύ άλλων, τριφασικό ρεύμα και, λίγα χρόνια αργότερα, ένα πολυφασικό σύστημα για τη μετάδοση ηλεκτρικής ενέργειας.

Κατάφερε να μεταδώσει ενέργεια ασύρματα μέσω της γης και του αέρα. Λέγεται ότι ήταν ο πραγματικός ανακάλυψε το ραδιόφωνο και εφηύρε πολλές τεχνολογίες που καταχωρήθηκαν σε περισσότερες από 800 πατέντες. Το 1891, ο Νίκολα Τέσλα παρουσίασε για πρώτη φορά τον μετασχηματιστή υψηλής συχνότητας που είχε αναπτύξει. Αυτή ήταν η γέννηση της ιατρικής ακτινοθεραπείας.

Ο Γάλλος γιατρός d'Arsonval ανέπτυξε περαιτέρω θεραπεία υψηλής συχνότητας. Η εντατική ερευνητική εργασία ασχολήθηκε με τις επιδράσεις των ρευμάτων υψηλής συχνότητας στις διεργασίες του κυτταρικού μεταβολισμού, στην αναγέννηση των ιστών και στη χημική μετατροπή και απέκκριση προϊόντων αποσύνθεσης στον εξωκυτταρικό χώρο.

Η θεραπεία υψηλής συχνότητας χρησιμοποιήθηκε ευρέως στην ιατρική στη Γερμανία από το 1920 και μετά, αλλά αυτή η σημαντική μορφή θεραπείας αρχικά ξεχάστηκε ξανά λόγω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το ειδικό θεραπευτικό αποτέλεσμα της θεραπείας υψηλής συχνότητας προκύπτει, μεταξύ άλλων, μέσω των λεγόμενων διαμήκων κυμάτων. Αυτά τα κύματα, που ανακαλύφθηκαν από τον Τέσλα, κατακλύζουν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος όταν χρησιμοποιούνται. Σε συντονισμό με τα διαμήκη κύματα από το σήμα της γεννήτριας, ένα άρρωστο όργανο αντιδρά με μια συγκεκριμένη θεραπευτική αντίδραση.

Πολλά μόρια στο ανθρώπινο σώμα έχουν περιοδική κατανομή φορτίου και επομένως βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, η οποία μεταβάλλεται ή διαταράσσεται σε καταστάσεις ασθένειας.

Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής, τα μόρια ευθυγραμμίζονται εκ νέου με ταχεία διαδοχή, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, μια μόνιμη επανευθυγράμμιση και έναν ιδιαίτερα ήπιο θεραπευτικό ιστό που θερμαίνεται από το εσωτερικό, χωρίς να παρέχεται θερμότητα από το εξωτερικό.

Η προκύπτουσα θέρμανση προκαλεί αυξημένη ροή αίματος στον ιστό και αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων. Σε ανοιχτά τραύματα, η κοκκοποίηση του τραύματος μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, ενεργοποιείται η μεταφορά ηλεκτρικής πληροφορίας (μέσω βιοσημάτων) μεταξύ των επιμέρους κυψελών.

Στη σύγχρονη φυσιοπάθεια, η θεραπεία υψηλής συχνότητας έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών ως μια ισχυρή αλλά ήπια διαδικασία. Εδώ είναι συγκεκριμένα

  • Ορθοπεδική (θεραπεία παθήσεων ολόκληρου του μυοσκελετικού συστήματος),
  • Ρευματολογία,
  • cupping θεραπεία,
  • Θεραπεία μεσημβρινού και βελονισμού,
  • Ρεφλεξολογική θεραπεία, θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων,
  • Θεραπεία διαταραχών επούλωσης πληγών,
  • Διέγερση ανταλλαγής ιόντων στην κυτταρική περιοχή και
  • γενική μεταβολική ενεργοποίηση επίσης
  • Δυναμοποίηση φαρμάκων και νερού για θεραπευτικούς σκοπούς

για να καλέσετε. Η πλημμύρα ορισμένων περιοχών του σώματος, για παράδειγμα με δύο γεννήτριες ταυτόχρονα, είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική ειδική εφαρμογή για ορισμένες κλινικές εικόνες. Η θεραπεία όσων φορούν βηματοδότη καθώς και η θεραπεία της κοιλιακής κοιλότητας και των σημείων που θα μπορούσαν δυνητικά να προκαλέσουν συσπάσεις σε έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αποκλείονται.

Georges Lakhovsky

Ο Lakhovsky ήταν Ρωσο-Γάλλος μηχανικός και ηλεκτροθεραπευτής. Ανέπτυξε έναν λεγόμενο MWO (multiple wave oscillator), ο οποίος μπορούσε ταυτόχρονα να παράγει κύματα EM σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων (20 Hz - 150 MHz). Αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον καρκίνο στα φυτά, συνέχισε τη δουλειά του με ζώα και ανθρώπους. Το 1925 ένα άρθρο του εμφανίστηκε στις ειδήσεις του Ραδιοφώνου: «Θεραπεία του καρκίνου με υπερραδιοσυχνότητες». Έχει εκδώσει πολλά βιβλία στα γαλλικά. Το 1939, το «The Secret of Life» εκδόθηκε στα αγγλικά. Υπέθεσε ότι οι δομές των κυττάρων έχουν ιδιότητες κεραίας και μπορούν να απορροφούν και να εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Georges Lakhovsky, γεννημένος (πιθανώς) στο Μινσκ της Ρωσίας, στις 12. Σεπτέμβριος 1870 και πέθανε στις 31 Αυγούστου 1942, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, ήταν ένας αμφιλεγόμενος συγγραφέας και ερευνητής. Εμπνεύστηκε από μια ψευδοεπιστημονική υπόθεση σχετικά με την πιθανή επικοινωνία μεταξύ ζωντανών κυττάρων μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας. Του οφείλουμε την εφεύρεση εναλλακτικών ιατρικών συσκευών που υποτίθεται ότι μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο, κάτι που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί επιστημονικά.

Βιογραφία του Georges Lakhovsky

Η βιογραφία του Lakhovsky είναι ελλιπής και ορισμένες πηγές τον συγχέουν με έναν σύγχρονο Ρώσο ζωγράφο με το ίδιο όνομα.

Ο Georges Lakhovsky γεννήθηκε πιθανώς στις 17 Σεπτεμβρίου 1870 στην περιοχή του Μινσκ (τώρα Λευκορωσία) (ή ίσως το 1869).

Η εκπαίδευσή του είναι επίσης αβέβαιη: θα είχε ολοκληρώσει πτυχίο μηχανικού στην Οδησσό και θα είχε σπουδάσει στην ιατρική σχολή στο Παρίσι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν ποτέ γιατρός.

Ο Lakhovsky φαντάστηκε ότι τα κύτταρα εκπέμπουν και απορροφούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε συγκεκριμένες συχνότητες. Σε διάφορα έργα υποστήριξε ότι η υγεία των ζωντανών όντων εξαρτάται από την ποιότητα των δονήσεων των κυττάρων τους. Πίστευε ότι ήταν δυνατό να ενισχυθούν αυτές οι δονήσεις με την εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων συντονισμένων σε συγκεκριμένες συχνότητες, ανοίγοντας τη δυνατότητα για θεραπευτικές θεραπείες.

Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο επικοινώνησε με τον Arsène d'Arsonval, ο οποίος εκείνη την εποχή είχε αναπτύξει μια ηλεκτρική θεραπευτική διαδικασία.

Το 1923, στο Νοσοκομείο του Παρισιού Pitié-Salpêtrière (τότε ονομαζόταν Clinique Médicale de la Salpêtrière), ο Lakhovsky ανέπτυξε μια προσωπική διαδικασία που δοκίμασε επιχειρώντας να θεραπεύσει τον «καρκίνο» στα γεράνια. Η διαδικασία του, βασισμένη σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλής συχνότητας, βασίστηκε στις ιδέες του D'Arsonval.

Το 1924, εξέθεσε φυτά που είχαν μολυνθεί προηγουμένως με το βακτήριο (Agrobacterium tumefaciens) σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγει ένα κύμα μονής συχνότητας 150 MHz. Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποίησε έναν "Ταλαντωτή ραδιοκυττάλης" της εφεύρεσής του. Δεδομένου ότι δεν είχε εμπειρία στη φυσιολογία των φυτών, πίστευε ότι αυτό το βακτήριο προκάλεσε καρκίνο ενώ παρήγαγε περιορισμένο κυτταρικό πολλαπλασιασμό και σχηματίζοντας αναπτύξεις που θύμιζαν καρκίνο. Πίστευε ότι μπορούσε να θεραπεύσει καρκινικά φυτά με ακτινοβολία υψηλής συχνότητας και επέκτεινε τα πειράματά του και στους ανθρώπους.

Ταλαντωτής πολλαπλών μηκών κύματος OLOM

Γύρω στο 1930, ο Lakhovsky εφηύρε τον "ταλαντωτή πολλαπλών κυμάτων OLOM" (στο: multi-wave ταλαντωτή MWO), τον οποίο κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Γαλλία τον Μάιο του 1931, με προσθήκη τον Φεβρουάριο του 1932, και στις Ηνωμένες Πολιτείες. . Είναι ένας συνηθισμένος πομπός βραχέων κυμάτων με μεταβλητή συχνότητα μετάδοσης. Παρουσιάζει την εφεύρεσή του ως «μια συσκευή ικανή να εκπέμπει διαφορετικά μήκη κύματος ταυτόχρονα, έτσι ώστε μεταξύ αυτών των κυμάτων ή των αρμονικών τους, ένα ή περισσότερα θα είναι σχεδόν πάντα σε θέση να παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για n» οποιαδήποτε εφαρμογή». «Εκμεταλλευόμαστε για το σκοπό αυτό την ιδιότητα των ανοιχτών κυκλωμάτων με θεμελιώδη ή φυσική αυτεπαγωγή και την ικανότητα να ταλαντώνονται σε ένα επακριβώς καθορισμένο μήκος κύματος όταν διεγείρονται από ηλεκτρικούς παλμούς που προέρχονται από εκκενώσεις από οποιαδήποτε πηγή. Το ακτινοβολούμενο τμήμα του συστήματος, το οποίο παράγει κύματα διαφορετικού μήκους, αποτελείται επομένως από έναν ορισμένο αριθμό ομόκεντρων ανοικτών δακτυλίων διαφορετικής διαμέτρου, που διατηρούνται μονωμένοι με κατάλληλη μέθοδο. Αυτοί οι δακτύλιοι μπορεί να καθορίζονται ή να μην καθορίζονται από μικρά εύρη δεξιοτήτων. Αυτοί οι δακτύλιοι μπορούν να τροφοδοτηθούν από οποιαδήποτε συσκευή παραγωγής υψηλής συχνότητας, για παράδειγμα, συνδυασμό πηνίου τρόμου (ή άλλου μετασχηματιστή) και κυκλώματος υψηλής συχνότητας χρησιμοποιώντας πηνίο αυτοεπαγωγής και πυκνωτή.

Θεράπευσε αρκετούς ασθενείς που έπασχαν από όγκους με αυτή τη συσκευή, με κάποια επιτυχία σύμφωνα με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τότε. Ωστόσο, αυτές οι υποτιθέμενες επιτυχίες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από ανεξάρτητες αρχές. Ήταν οι αρχές και τα πειράματά του που ενέπνευσαν την έρευνα του Antoine Priore μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Λήψεις για το ιστορικό της θεραπείας υψηλής συχνότητας

Γιατί η ακτινοβολία υψηλής συχνότητας θεραπεύει;

Ανάλογα με τη συχνότητα και την ενεργειακή πυκνότητα, ήταν σε θέση να ανιχνεύσει διαφορετικές φυσιολογικές επιδράσεις. Ο Νίκολα Τέσλα υποψιαζόταν ότι το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί σαν πυκνωτής και είναι ικανό να συσσωρεύει ηλεκτρική ενέργεια.

Γρήγορα εμφανίστηκαν μικροί κατασκευαστές και άρχισαν να παράγουν το πηνίο Tesla που κατασκευάστηκε απλά ως συσκευές θεραπείας υψηλής συχνότητας, γνωστό και ως Violet Wand. Ένα πρωτεύον πηνίο τοποθετήθηκε σε μικρές θήκες. Υπάρχει επίσης ένας πυκνωτής φιλμ και ένας διακόπτης τοποθετημένος στο πηνίο. Ο διακόπτης λειτουργεί ως σφυρί Wagnerian και είναι η πραγματική καρδιά της συσκευής.

Μέσω των φλας χωρίς δομή, εξασφαλίζει τη μετατροπή σε εξαιρετικά ευρυζωνική ακτινοβολία υψηλής συχνότητας. Ως παράδειγμα συσκευών με ρεύμα διέγερσης υψηλής συχνότητας, θα πρέπει να αναφερθεί η συσκευή θεραπείας Saneta HF που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως.

Αυτή η υψηλή συχνότητα διακρίνει αυτές τις παλιές συσκευές από τις σύγχρονες συσκευές θεραπείας υψηλής συχνότητας. Η θεϊκή σπίθα αντικαθίσταται εδώ από ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Αυτό καθιστά την ακτινοβολία σταθερή και μειώνει το εύρος ζώνης σε ένα ακριβώς περιορισμένο τμήμα του φάσματος συχνοτήτων. Αυτές οι συσκευές εκπέμπουν ακτινοβολία στενής ζώνης υψηλής συχνότητας σε συγκεκριμένα όργανα και περιοχές του σώματος που αντηχούν με τις αντίστοιχες συχνότητες.

Ο Georges Lakhovsky ανέπτυξε το δικό του σύστημα βασισμένο στην ενέργεια ακτινοβολίας ενός πηνίου Tesla. Μέσα από μικροσκοπικές παρατηρήσεις αμοιβάδων, ανακάλυψε τις αντιδράσεις τους στα ηλεκτρικά πεδία. Αυτή ήταν η βάση για τις σκέψεις του σχετικά με το ενεργειακό δυναμικό στα κύτταρα και τη σημασία τους για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Δεδομένου ότι κάθε κυψέλη αντιπροσωπεύει ένα ταλαντούμενο κύκλωμα, ανέπτυξε μια ευρυζωνική κεραία υψηλής συχνότητας με μεγάλο αριθμό μικρότερων κυκλωμάτων ταλάντωσης. Η κεραία εκπέμπει ευρυζωνική ακτινοβολία υψηλής συχνότητας και ο οργανισμός που κάθεται μπροστά της απορροφά αυτή την ενέργεια στο δικό του ταλαντευόμενο κύκλωμα.
Η συσκευή του Lakhovsky χρησιμοποιήθηκε στα νοσοκομεία του Παρισιού σε απελπιστικές περιπτώσεις καρκίνου, με μεγάλη επιτυχία. Οι επιτυχίες της θεραπευτικής του αγωγής καταγράφονται σε λεπτά και φωτογραφίες.

Όλες οι συσκευές θεραπείας υψηλής συχνότητας ακολουθούν την αρχή ότι η ακτινοβολία υψηλής συχνότητας μπορεί να διεισδύσει στο σώμα μέσω του δέρματος μέσω ενός μικρού γυάλινου ηλεκτροδίου που περιέχει αέριο ή κενό. Η θεραπεία είναι μερική και μικρής έκτασης. Μια μεγάλη κεραία θα μπορούσε να στείλει τις θεραπευτικές της ακτίνες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και, κυρίως, σε μια πολύ μεγάλη περιοχή. Το ανθρώπινο σώμα είναι σε θέση να συσσωρεύει φυσικά ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων. Ένας υγιής οργανισμός είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτές τις ενέργειες, καθώς και το ηλιακό φως, κερδοφόρα.

Οι άνθρωποι παράγουν ορισμένες συχνότητες στον εγκέφαλό τους ακόμη και σε διαφορετικές καταστάσεις ύπνου και, ως δημιουργοί, παράγουν τις δικές τους συχνότητες δόνησης για ορισμένες καταστάσεις ανάκαμψης: εγκεφαλικά κύματα γάμμα, εγκεφαλικά κύματα βήτα, εγκεφαλικά κύματα άλφα, εγκεφαλικά κύματα θήτα και εγκεφαλικά κύματα δέλτα.

Εάν ένα μέρος αυτών των ανθρώπινων συχνοτήτων τοποθετηθεί σε ένα σαλιγκάρι κεραίας σχεδιασμένο σύμφωνα με τη χρυσή τομή, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να επηρεαστεί. Μια πηγή υψηλής συχνότητας συνδέεται με το εσωτερικό άκρο του σαλιγκαριού της κεραίας. Το εξωτερικό άκρο τερματίζεται με μια σφαίρα που αποτρέπει την αυθόρμητη ηλεκτρική εκκένωση κεραυνού. Τα μεγαλύτερα τόξα της κεραίας προκαλούν επίσης τις πιο αργές ταλαντώσεις. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τεταμένες μυϊκές ομάδες ή αρθρώσεις· τα μικρότερα τόξα μέσα στην κεραία είναι πιο αποτελεσματικά για επιφανειακές θεραπείες. Οι υψηλές συχνότητες βοηθούν τον οργανισμό να συσσωρεύει ζωτικές ενέργειες και έτσι του επιτρέπουν να καταπολεμά με επιτυχία ασθένειες και φλεγμονές.

Εκτός από την τεχνητά παραγόμενη ακτινοβολία υψηλής συχνότητας, ο Lakhovsky ενδιαφερόταν επίσης για τη φυσική ακτινοβολία και την επίδρασή της στους οργανισμούς. Σε εκτεταμένες δοκιμές, ανακάλυψε ότι ένας απλός χάλκινος βρόχος γύρω από ένα άρρωστο φυτό θεραπεύει και κάνει το ίδιο το φυτό να γίνει μεγάλο και δυνατό. Αυτό το αποτέλεσμα έχει αναπαραχθεί σε αμέτρητα πειράματα με μεγάλη ποικιλία περιβαλλόντων και φυτών.

Globebusters Show: Understanding the Role's Aether στη Δημιουργία

Πολύ εντυπωσιακό κανάλι YouTube για δωρεάν πνεύματα ;-)

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο