Φίλτρο νερού με ενεργό άνθρακα

Φίλτρο νερού με μέσο φίλτρου φίλτρο ενεργού άνθρακα, φίλτρο βαρέων μετάλλων, αντίστροφη όσμωση, H2 Rocket Two Stage

Τα φίλτρα μας τοποθετούνται είτε στον νεροχύτη (Επιτραπέζιο φίλτρο όπως τα προϊόντα πιο κάτω σε αυτήν την κύρια κατηγορία) ή κάτω από το νεροχύτη (Φίλτρο κάτω από το νεροχύτη) Εγκατεστημένο.
Υπάρχει και η επιλογή ενός Φίλτρο εισόδου σπιτιού να εγκατασταθεί για ολόκληρο το σπίτι.

ο Αλλαγή του μέσου φίλτρου Ανάλογα με τον τύπο και το φορτίο νερού και τον συνολικό χρόνο διεκπεραίωσης, αυτό θα πρέπει να συμβεί μετά από περίπου 6 μήνες το αργότερο.
Τα βαρέα μέταλλα είναι η ιδιαίτερη δύναμή τους Μέσα φίλτρου AQUAPHOR®, αυτό που τα άλλα φίλτρα ενεργού άνθρακα δεν μπορούν απλώς να φιλτράρουν. Χάρη στα ιόντα αργύρου που είναι ενσωματωμένα στη μήτρα του φίλτρου, η βλάστηση εξουδετερώνεται αξιόπιστα μέσω μεγάλης διάρκειας ζωής.
Εδώ μπορείτε να αναλύσετε το δικό σας νερό.

Από όλα τα επιτραπέζια φίλτρα στον κόσμο, η κύρια σύστασή μας είναι το AQUAPHOR® Μοντέρνο, το πιο εύκολο φίλτρο νερού πάγκου για εγκατάσταση στη βρύση.

Εάν τα φίλτρα σας έχουν συμπληρώσει τον όρο του συγκεκριμένου προϊόντος, δηλαδή έχουν χρησιμοποιηθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να αντικατασταθούν. Τα φίλτρα νερού έχουν μια ορισμένη ικανότητα να δεσμεύουν τους ρύπους. Άλλα φίλτρα έχουν φραγμό μικροβίων και εγγυώνται σχεδόν 100% φιλτράρισμα βακτηρίων, ιών και άλλων εξαρτημάτων μεγαλύτερα από 0,1 μm.

Επανάσταση στην επεξεργασία του πόσιμου νερού: αντίστροφη όσμωση και μεταλλοποίηση με το H2 Shuttle pH+

Εμφανίζονται τα αποτελέσματα 1 - 12 του 21

Εμφανίζονται τα αποτελέσματα 1 - 12 του 21