AQUACENTRUM / FAQs / > Εφαρμογή | Αποθήκευση | Ανθεκτικότητα | Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό / Πώς πρέπει να αποθηκεύεται το ενεργοποιημένο νερό;

Πώς πρέπει να αποθηκεύεται το ενεργοποιημένο νερό;

Herbert F.: Οι υπάλληλοί μου χρησιμοποιούν τον νέο ιονιστή νερού στην εφορία μας εδώ και μερικές εβδομάδες. Προσφέρω επίσης στους πελάτες μας μια καράφα νερό ως εναλλακτική λύση για καφέ, τσάι και χυμό φρούτων κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων. Οι γυάλινες καράφες έχουν πλέον μια γαλακτώδη επικάλυψη που εναποτίθεται ιδιαίτερα στο πάτωμα. Με ρώτησε ήδη ένας υπάλληλος τι καταθέσεις είναι. Ανάμεσα στις γραμμές άκουσα την ερώτηση αν το νερό ήταν πραγματικά τόσο υγιεινό όσο είχα διαφημίσει. Για μερικούς σκεπτικιστές στην εταιρεία, αυτό είναι κρίμα για τον μύλο τους να αμφισβητήσει την καλοπροαίρετη ενέργεια. Θα ήθελα να απαντήσω αρμοδίως σε σχετικές ερωτήσεις. Πώς πρέπει να καθαρίζονται οι γυάλινες καράφες για να μεταφέρεται η καθαρότητα του νερού ή υπάρχουν πιο κατάλληλα δοχεία για να παρουσιάζεται το νερό με ελκυστικό τρόπο;

Είναι σαφές ότι δεν μπορείτε να δώσετε σε κάθε πελάτη σας ένα σεμινάριο σχετικά με τη θεμελιώδη σημασία του ασβεστίου στη ζωή μας. Επομένως, η ερώτησή σας για την παρουσίαση του νερού είναι απολύτως σωστή, αν και δυστυχώς δύσκολο να απαντηθεί.

Πρώτα για τη δική σας κατανόηση: Οι υπόλευκες εναποθέσεις είναι ενώσεις ασβεστίου με ανθρακικό οξύ. Τίποτα επιβλαβές, αλλά ούτε και ιδιαίτερα χρήσιμο. Μόλις εμφανιστούν, το αλκαλικό ενεργό νερό έχει την επίδρασή του —> Χρόνος χαλάρωσης ξεπεραστεί και πρέπει να ανανεωθεί.

Όσο περισσότερη επαφή με τον αέρα υπάρχει, για παράδειγμα όταν αποθηκεύεται ανοιχτά σε καράφες νερού, τόσο μικρότερος είναι ο χρόνος χαλάρωσης επειδή το διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα αναρροφάται στο ενεργοποιημένο νερό ως ανθρακικό οξύ και κροκιδώνεται ως ανθρακικό ασβέστιο.
Επομένως, είναι απολύτως προτιμότερο να παρουσιάζεται το νερό σε μπουκάλια γεμάτα μέχρι το χείλος και σφραγισμένα αεροστεγώς. Το βιολετί γυαλί θεωρείται το φθηνότερο υλικό, ακολουθούμενο από το μπλε γυαλί και το καφέ γυαλί. Αυτά τα μπουκάλια παρατείνουν καλύτερα τον χρόνο χαλάρωσης.

Επιπλέον, το Tritan, ένα νέο πλαστικό χωρίς πλαστικοποιητές, είναι επίσης μια επιλογή, αλλά οι εναποθέσεις σε αυτό γίνονται πολύ εμφανείς εάν δεν καθαριστεί σωστά.

Τα δοχεία αποθήκευσης που δεν έχουν αφαιρεθεί αλάτων προάγουν τη βράχυνση του —>Χρόνος χαλάρωσης, επειδή παρέχουν πυρήνες κρυστάλλωσης για το ανθρακικό ασβέστιο. Διαχέουν το αρνητικό δυναμικό οξειδοαναγωγής σχεδόν σαν ένα μεταλλικό μπουκάλι – κάτι που απαγορεύεται για το αλκαλικό ενεργό νερό.
Επομένως, πάντα να αφαιρείτε τα αλάτι όλα τα δοχεία αποθήκευσης.

Το όξινο νερό από έναν συνεχή ιονιστή συνήθως δεν είναι αρκετά όξινο για να αφαιρέσει ένα συσσωρευμένο στρώμα αλάτων. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι συμπίεσης με βιολογικά ασφαλές κιτρικό οξύ και να στροβιλίσετε ένα ποτό μέσα στο μπουκάλι μέχρι να αφαιρεθούν οι γαλακτώδεις εναποθέσεις.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε για λίγο με νερό βρύσης και μπορείτε να ξαναγεμίσετε το δοχείο. Δυστυχώς, αυτό είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Είναι καλύτερο να πίνετε αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό αμέσως μετά την εμφιάλωση. Φυσικά, αυτό δεν είναι δυνατό στο γραφείο σας.

Δείτε επίσης –> Ασβέστιο

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω”, www.euromultimedia.de

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο