AQUACENTRUM / Εγκατάσταση επιτραπέζιου και επιτραπέζιου ιονιστή νερού | Φίλτρο νερού | Σύστημα αντίστροφης όσμωσης

Εγκατάσταση επιτραπέζιου και επιτραπέζιου ιονιστή νερού | Φίλτρο νερού | Σύστημα αντίστροφης όσμωσης

Παραλλαγές εγκατάστασης φίλτρου νερού χρησιμοποιώντας το παράδειγμα ιονιστών νερού | Πάνω τραπέζι: στη βρύση ή σταθερό | Κάτω από το τραπέζι

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές Ιονιστής νερού (πάνω τραπέζι, κάτω από το τραπέζι),  Wasserfilter (Φίλτρα ενεργού άνθρακα, επιτραπέζια φίλτρα, φίλτρα κάτω από το τραπέζι, συστήματα αντίστροφης όσμωσης) ή αναζωογονητές νερού για εγκατάσταση:

 

 1. Είτε το εγκαταστήσετε συσκευή πάνω στη βρύση, αυτό είναι το η πιο εύκολη παραλλαγήπου ο καθένας χωρίς πρόγραμμα εγκατάστασης μπορεί να πραγματοποιήσει
 2. Ή το υπερυψωμένοι ή κρεμαστοί ιονιστές νερού ή φίλτρα νερού βασίζεται σε ένα Τ-κομμάτι (δοκιμασμένο με DVGW) γραμμή ύδρευσης του. Για να γίνει αυτό πρέπει Δοχείο ή οπή 6,35 mm να υπάρχει έτσι ώστε ο λευκός σωλήνας πίεσης να μπορεί να μεταφερθεί προς τα πάνω στον ιονιστή νερού ή στο φίλτρο νερού. Αυτή η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από τεχνίτη ή υδραυλικό να πραγματοποιηθεί.
 3. Η τρίτη, πιο προτιμώμενη παραλλαγή είναι αυτή Εγκατάσταση κάτω από τον πάγκο, ωστόσο, ένα Διάμετρος 35mm (τυπικό για βρύσες) για το πρόσθετη, δεύτερη βρύση λειτουργίας απαιτεί.
  Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να το εγκαταστήσουμε σε κάθε κουζίνα, ακόμα κι αν μερικές φορές μπορεί να φαίνεται αδύνατο. ο AquaVolta® Elegance είναι προτιμότερο ως ιονιστής νερού κάτω από το νεροχύτη, γιατί είναι το μόνο που χρησιμοποιεί εξελιγμένο σύστημα αυτόματης αφαλάτωσης. ο AquaVolta® Elegance Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί επίπεδη στο στομάχι σας κάτω από το νεροχύτη (ή στο πάνω μέρος ενός ντουλαπιού). να είσαι ή να κρεμαστείς.

Εγκατάσταση ιονιστή νερού | Φίλτρο νερού

Βίντεο σχετικά με Επιλογές εγκατάστασης των συστημάτων φίλτρων όπως Ιοντιστές νερού, φίλτρα ενεργού άνθρακα & συστήματα αντίστροφης όσμωσης.

Ερωτήσεις και απαντήσεις | Παραλλαγές εγκατάστασης ιονιστής νερού | Φίλτρο νερού | Υποτραπέζιος ιονιστής

> Τοποθέτηση ιονιστή νερού

> Τοποθέτηση ιονιστή νερού

Διαδικασία για την εγκατάσταση των συνδετήρων ταχείας τοποθέτησης:

Σύνδεση του συστήματος Ø 6,35 mm (1/4”).

Κόψτε τον σωλήνα τετράγωνα και χωρίς γρέζια και βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας δεν έχει αιχμηρές άκρες, διαμήκεις αυλακώσεις ή άλλη ζημιά. Εισαγάγετε τον σωλήνα στο γρήγορο εξάρτημα όσο πιο μακριά γίνεται. Το στοιχείο συγκράτησης στερεώνει τον σωλήνα στον σύνδεσμο. Ο δακτύλιος O δημιουργεί μια μόνιμα σφιχτή σύνδεση.

Ελέγξτε τη σύνδεση σφίγγοντας αντίθετα

Ελέγξτε ότι ο σωλήνας έχει εισαχθεί με ασφάλεια. Αυτό είναι εύκολα δυνατό με αντίθετο τράβηγμα.

Αποσύνδεση του συστήματος Ø 6,35 mm (1/4”).

Ελέγξτε ότι το σύστημα είναι αποσυμπιεσμένο. Ο σωλήνας μπορεί στη συνέχεια να χαλαρώσει ή να αφαιρεθεί σπρώχνοντας προς τα πίσω το στοιχείο συγκράτησης.

Γρήγορη προσαρμογή Προετοιμάστε τον σύνδεσμο 1-4 ιντσών
Χαλαρώστε τον εύκαμπτο σωλήνα 1-4 ιντσών

Στις 27.06.2016 Ιουνίου 22 στις 37:XNUMX μ.μ., ο Daniel S. έγραψε:

Αγαπητέ κύριε Akgün,

Καταρχήν σας ευχαριστώ για την προσφορά σας. ..
..Εμένα πάντως με ενδιαφέρει και ιονιστής νερού χωρίς μονάδα φίλτρου γιατί τότε έχω ήδη φιλτραρισμένο νερό. Κατά προτίμηση κάτω από το τραπέζι, αλλά στο τραπέζι είναι επίσης εντάξει. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα; Η τιμή είναι δευτερεύουσα.

Τότε με ενδιαφέρει το ντους υδρομασάζ σας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος αν θα έπρεπε να είναι δικό σου ή της Aquadea. Προς το παρόν δεν μπορώ να εξηγήσω τι πραγματικά όφελος έχουν τα πολύτιμα μέταλλα και οι πολύτιμοι λίθοι στο νερό του ντους. Ξέρω τη θεωρία, αλλά στην πράξη δεν μπορούσα να διακρίνω καμία διαφορά με τον στροβιλιστή για τον κόκορα.

Με εκτίμηση, Daniel S.

Γεια σας κυρία.,
Ναι, αυτά είναι καλά νέα.
Εντάξει, θέλεις να το κάνεις Φίλτρο συστήματος αντίστροφης όσμωσης Morion, αυτή είναι επίσης η μόνη αντίστροφη όσμωση που προτείνω σε ιονιστή, καθώς η πίεση της δεξαμενής σας για τη μικρή δεξαμενή χρησιμοποιεί την πίεση του νερού της βρύσης και δεν έχει ελαστική μεμβράνη όπως άλλα συστήματα RO δεξαμενής, όπου υπάρχει ένα μαξιλάρι αέρα που εξαρτάται παρέχει περισσότερη ή λιγότερη πίεση ανάλογα με το επίπεδο πλήρωσης της δεξαμενής.

Και τα συστήματα άμεσης ροής δεν παρέχουν την απαραίτητη αντιπίεση. Εκτός και αν έχετε ιονιστή του οποίου το φίλτρο αφαιρέσατε ή κλείσατε.

Λοιπόν, θα συνιστούσα, λόγω της γεύσης και μόνο, μετά την ανοργανοποίηση μέσω του φίλτρου 1 της EOS Revelation, έλαβα πρόσφατα τα ορυκτά φίλτρα.
Ακριβώς για την περίπτωσή σας, άτομα με σύστημα RO μπροστά στον ιονιστή νερού.
Απευθείας από τον κατασκευαστή της EOS.
Και κόβουμε το άλλο φίλτρο.Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να ανοίξουμε το σύστημα και μετά να κρατήσουμε το φίλτρο που αφαιρέθηκε ως έξοδο της υπηρεσίας μας.
Άρα κανένα κόστος για εσάς.
Διαφορετικά, μπορούμε να αφαιρέσουμε και τα δύο φίλτρα και έχετε το καλύτερο σύστημα κάτω από το νεροχύτη, αλλά χωρίς φίλτρο, το EOS Revelation:
http://www.aquacentrum.de/shop/eos-revelation-ll-wasserionisierer-untertisch/

Αυτό λειτουργεί μόνο με το Revelation, όχι με τις άλλες συσκευές EOS επειδή έχουν τσιπ φίλτρου.
Θα λειτουργούσε, αλλά τότε θα έπρεπε να πάρετε τσιπ φίλτρου.
Και θα έπρεπε να αλλάζουν το τσιπ κάθε 3000 λίτρα

Λόγω του swirl shower:

Γνωρίζω τις κεφαλές ντους Aquadea γιατί μπόρεσα να τις δοκιμάσω αρκετές φορές.

Θα προτιμούσατε να έχετε ένα απαλό, πλήρες ντους ή θα προτιμούσατε ένα πιο σκληρό;

Ξέρω επίσης τις παλιές κεφαλές ντους VitaVortex, η εταιρεία ονομάζεται πλέον κάτι διαφορετικό, CARAT Aqua Plus, κανένα από τα ντους vortex της σειράς premium δεν μπορεί να ταιριάξει με το νέο Magic 7 από το CARAT Aqua Plus (πρώην VitaVortex) πλησιάζω. Μια τόσο υπέροχη εμπειρία ντους που δεν θα θέλετε να βγείτε από το μπάνιο. Γι' αυτό κάνω ντους μόνο κάθε λίγες μέρες, αλλιώς θα περνούσα τη μισή μου ζωή στο ντους.

Όχι, πλάκα. Απλώς δοκιμάστε το, εάν δεν ταιριάζει, στείλτε το πίσω και θα επιστρέψουμε το 100% του ποσού που καταβλήθηκε:

www.aquacentrum.de/specialcontentsguarantee/

Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει

Τα καλύτερα

Δικός σου, Yasin Akgün

 

Τοποθέτηση ιονιστή νερού στη βρύση

Ο περιστροφικός έλεγχος σε έναν ιονιστή νερού είναι μόνο ένα πλεονέκτημα σε μια εγκατάσταση βρύσης σε σχέση με τους ιονιστές νερού με ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα και έλεγχο ενεργοποίησης-απενεργοποίησης (π.χ. EOS Genesis ή EOS Touch), το οποίο συνδέεται με εξωτερικό Βαλβίδα ρύθμισης ροής να παραδοθεί.

Μόνο το Ιονιστής νερού AquaVolta Moses-7, που είναι ο διάδοχος του Ιονιστής νερού Nexus X-Blue, Η AquaVolta Basic και το Οικογένεια Allsbon έχουν μια περιστροφική βαλβίδα ενσωματωμένη στο μπροστινό μέρος του περιβλήματος της συσκευής. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην καθημερινή πρακτική, ειδικά όταν τοποθετείτε βρύσες, καθώς η ροή έχει μεγάλη επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό εξηγείται ξανά στο βίντεο λειτουργίας και αλλαγής φίλτρου σε αυτό το άρθρο Συνήθεις Ερωτήσεις, το οποίο είναι ανάλογο Βαλβίδα ρύθμισης ροής όταν Διορθώθηκε η εγκατάσταση χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της κατάλληλης ροής.

Φυσικά, είναι ιδανικό εάν μπορείτε να δείτε την τρέχουσα ροή στην οθόνη ιονιστή νερού. Αυτό είναι ακριβώς στο AquaVolta Moses-7 και στο Οικογένεια Allsbon Dion δυνατό.

Σύνδεση αυτής της ανάρτησης | Σύνδεσμος για ανάρτηση

 

Ιονιστής νερού τοποθετημένος κάτω από τον πάγκο του νεροχύτη με δική του βρύση, υπάρχουν μειονεκτήματα;

AquaVolta-EOS-Revelation-tap-water-ionizator-alkaline-water-400

Η εγκατάσταση ενός ιονιστή κάτω από το νεροχύτη απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια εγκατάστασης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, αρκεί μια απλή τρύπα στην πλάκα έκπλυσης. Όλα αυτά είναι πιθανά, μιλήστε μας.

Φαίνεται ιδιαίτερα κομψό χάρη στη στρόφιγγα ελέγχου στη μονάδα, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί και κάτω από το τραπέζι Dion Special Convertible Ο ιονιστής νερού διευκρινίζει:
Φημολογείται ότι οι ιονιστές κάτω από το νεροχύτη έχουν ένα μειονέκτημα επειδή το νερό παραμένει στον ιονιστή και δεν μπορεί να στραγγίσει. Η εμπειρία μας ήταν ότι δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα με το Ionquell Delphi, το οποίο είναι πλέον άνω των 5 ετών, ακόμη και μετά από εντατική χρήση και ασβεστοποίηση της εξόδου αλκαλικού νερού. Απλά πρέπει να κάνετε τακτικά αφαλάτωση. Η εναλλακτική, που σίγουρα δεν έχει κανένα μειονέκτημα, είναι αυτή AquaVolta EOS Revelation, το οποίο αναστρέφεται μετά την παραγωγή και στη συνέχεια ξεπλένει το υπόλοιπο νερό με φιλτραρισμένο, μη αλκαλικό νερό.

Πηγή ιόντων αφαλάτωσης Delphi Undersink Water Ionizer

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τις Συχνές ερωτήσεις του Karl Heinz Asenbaum, τις οποίες έχει συγκεντρώσει πειραματικά και μέσα από πολλή έρευνα από το 2005:

Τα δύο προβλήματα των ιονιστών κάτω από το τραπέζι (ασβεστοποίηση του στομίου και κίνδυνος μόλυνσης από μικρόβια) μπορούν να λυθούν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που αναπτύχθηκε από την Dipl.-Ing. Λύστε τη διαδικασία λειτουργίας που εφευρέθηκε από τον Yasin Akgün. Μετά την εμφιάλωση, περνάτε στο όξινο επίπεδο για λίγα δευτερόλεπτα. Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα, υπάρχει απροβλημάτιστο, χωρίς ασβέστη και μη κολλώδες νερό στη στήλη εξόδου. Δοκιμάζω έναν ιονιστή κάτω από το τραπέζι Allsbon Dion στο σπίτι εδώ και 6 μήνες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν προβλήματα παρά το σκληρό νερό.

Η εικόνα δείχνει πόσο εύκολο είναι να αφαιρέσετε αλάτων από έναν ιονιστή κάτω από το νεροχύτη, σε αυτήν την περίπτωση τον ιονιστή Ionquell Delphi. Η αφαλάτωση είναι υποχρεωτική για κάθε ιονιστή νερού ούτως ή άλλως, τουλάχιστον κάθε 6 μήνες, καθώς αυτό εξασφαλίζει αξιόπιστη, προληπτική απολύμανση ολόκληρης της κυψέλης νερού και επίσης ποιος κάνει εξόδους, που είναι πάντα καλό.

ο AquaVolta EOS Revelation Ακριβώς λόγω αυτού του προβλήματος έχει ενσωματώσει μια λειτουργία αυτόματης έκπλυσης και επομένως είναι ο μόνος ιονιστής νερού κάτω από το νεροχύτη που μπορεί να ληφθεί υπόψη.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο νερού ή ιονιστή κάτω από το νεροχύτη;

Λίγοι ιονιστές νερού μπορούν να εγκατασταθούν κάτω από τον νεροχύτη σας. Τα διαφορετικά επίπεδα pH λειτουργούν χρησιμοποιώντας την πολυλειτουργική βρύση που παρέχεται. Οι αποδεδειγμένοι ιονιστές μας κάτω από το τραπέζι είναι οι ακόλουθοι δύο τύποι:

Πρώτον, ο ιονιστής κάτω από το τραπέζι UCE 9000 και δεύτερον ο ιδιαίτερα συνιστώμενος ιονιστής κάτω από το τραπέζι Dion Special Convertable, ο οποίος μπορεί να εγκατασταθεί στη βρύση, σταθερά στον σωλήνα κρύου νερού και, αν θέλετε, και κάτω από το τραπέζι με το προαιρετικά διαθέσιμο βρύση λειτουργίας.

Το παρακάτω είναι ένα διάγραμμα της οπτικά ελκυστικής εγκατάστασης κάτω από το τραπέζι:

<!--
YouTube

Με τη λήψη του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
μάθετε περισσότερα

Φορτώστε το βίντεο

PGlmcmFtZSBsb2FkaW5nPSJsYXp5IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL1ZxSEZnbGZIdXVFP3N0YXJ0PTI1MSIgd2lkdGg9IjUyMCIgaGVpZ2h0PSIyOTMiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIj48L2lmcmFtZT4=
->

Ποιοι ιονιστές νερού μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στη βρύση όσο και μόνιμα στο σωλήνα κρύου νερού;

Υπάρχουν τώρα πολλοί ιονιστές νερού που, εκτός από την τυπική εγκατάσταση βρύσης που δεν είναι φιλική προς το χρήστη, μπορούν επίσης να εγκατασταθούν μόνιμα στο σωλήνα κρύου νερού (συνήθως μετά τη γωνιακή βαλβίδα, βλέπε εικόνα παραπάνω). ο Kangen Enagic Παρά την υψηλή τιμή του, για παράδειγμα, δεν είναι ένα από αυτά.

Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση και συνδέσμους προς αυτούς τους επιλεγμένους ιονιστές νερού για την παραγωγή αλκαλικού νερού:

Όλοι οι ιονιστές Allsbon Dion (οικογένεια Dion, Dion Special), όλοι οι ιονιστές Aquion ή Alkamedi, οι Nexus X Blue ή ο διάδοχος, ο οποίος AquaVolta® Cavendish 9 (συνιστάται ιδιαίτερα), Η Πηγή ιόντων Alphion, Η EOS Genesis (πρώην Platinion X-Cell Ultra), Η EOS Touch και τον ιονιστή νερού Sanuslife ECAIA (πρώην Alkabest).

<!--

YouTube

Με τη λήψη του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
μάθετε περισσότερα

Φορτώστε το βίντεο

PGlmcmFtZSBsb2FkaW5nPSJsYXp5IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0NlN0VmMjk5N1JZIiB3aWR0aD0iNTIwIiBoZWlnaHQ9IjI5MyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIj48L2lmcmFtZT4=
->

Εγκατάσταση ιονιστή νερού Cavendish 9 στη βρύση

<!--

YouTube

Με τη λήψη του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
μάθετε περισσότερα

Φορτώστε το βίντεο

PGlmcmFtZSBsb2FkaW5nPSJsYXp5IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3F4NUFqVHN5ZDJNIiB3aWR0aD0iNTIwIiBoZWlnaHQ9IjI5MyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIj48L2lmcmFtZT4=
->

Εφάπαξ ρύθμιση της ροής προς το νερό που πρόκειται να ιονιστεί

Ακολουθεί ένα σύντομο email από έναν από τους πελάτες μας που έχει εγκαταστήσει μόνιμα τον ιονιστή νερού του στον σωλήνα κρύου νερού:

«Γεια σας κύριε Akgün,
Έκανα μόνιμη εγκατάσταση χθες με ένα T-piece. Έγινε σε 30 λεπτά. Προηγουμένως δεν εμπιστευόμουν τη σύνδεση με τον πλαστικό σωλήνα, αλλά είναι σταθερά στη θέση του.
Με εκτίμηση, Ανδρέας Ν.»

Ακολουθεί ένα email από έναν πελάτη που εγκατέστησε τη βρύση:

«Γεια σας κύριε Akgün,
Συνέδεσα τη συσκευή σήμερα. Αυτό λειτούργησε ακόμη και με δύο αριστερά χέρια και δέκα αντίχειρες 😉
Το δοκίμασα αμέσως και είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένος. Το νερό έχει τόσο καλή γεύση.
Σας ευχαριστώ και πάλι και με εκτίμηση
Luise S."

Σύνδεσμος για τη δημοσίευση FAQ

Βίντεο: Ρύθμιση της ροής μέσω μετρήσεων τιμής pH

Γι' αυτό θα ήθελα να σας στείλω με email μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή μου (EOS Genesis) θέση:

– Είχατε γράψει:Είναι σημαντικό να μην αφήνετε θύλακες αέρα στο μπουκάλι, διαφορετικά η οξείδωση αυτού του πολύ ενεργοποιημένου νερού θα συμβεί πιο γρήγορα.» - τι σημαίνει αυτό?

– Τώρα παίρνω μαζί μου νερό επιπέδου 4 όταν είμαι εν κινήσει. Εφόσον συνιστάται η κατανάλωση νερού 9,0 ή 9,5, είναι ασφαλές να πίνετε νερό επιπέδου 4 (ph 11,0) κάθε μέρα;

– Είδα σε ένα βίντεο στον ιστότοπό σας ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τα μεμονωμένα επίπεδα στην πραγματική τιμή. Εάν το κάνετε αυτό, θα παράγει η συσκευή περισσότερο ph ανά επίπεδο εάν η τιμή ήταν πολύ χαμηλή, για παράδειγμα;

– Η αντοχή της συσκευής μειώνεται με την πάροδο του χρόνου όσον αφορά το pH και την παραγωγή οξειδοαναγωγής;

– Υπάρχει κάτι σαν επιθεωρήσεις;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με εκτίμηση, Beate H.

Απάντηση από τον Yasin Akgün στις 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αγαπητή κα Χ., Σας ευχαριστώ για το email σας.

Λόγω των λεπτών ρυθμίσεων των αντίστοιχων σταδίων ηλεκτρόλυσης στους ιονιστές νερού EOS. Αυτές οι ρυθμίσεις δεν είναι απαραίτητες γιατί τις έχουμε ήδη προσαρμόσει στο εργοστάσιο ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις συνθήκες μας. Ως εκ τούτου, το ισχυρότερο βασικό επίπεδο ορίζεται όσο το δυνατόν πιο ισχυρό.

Ωστόσο, η ρύθμιση ροής είναι σημαντική:

Κατά γενικό κανόνα, μπορώ να πω ότι αν το νερό σας είναι σκληρό, μπορείτε να μειώσετε τη ροή γύρω στο 1 λίτρο/λεπτό ή ακόμα και στα 0,8 λίτρα/λεπτό. Αν έχετε πιο μαλακό νερό, αυξήστε τη ροή ανάλογα στα 1,6 λίτρα/λεπτό. Οι ιονιστές νερού EOS δείχνουν τη ροή του νερού που ρέει στην πραγματικότητα από την έξοδο αλκαλικού νερού στην οθόνη.

Είναι ιδανικό αν ρυθμίσετε τη ροή έτσι ώστε στο προτελευταίο επίπεδο 3 το νερό να ελέγχεται με μωβ ενδεικτική λυχνία και το επίπεδο 2, το επίπεδο πριν, να είναι ακόμα μπλε. Τότε ξέρετε ότι το ισχυρότερο επίπεδο, το τελευταίο επίπεδο θα μπορούσε να είναι αλκαλικό με pH 10,5 έως pH 11, περισσότερο σαν pH 10,5.

Δεν θα μάθουμε ποτέ με σιγουριά. Δεν είναι τόσο σημαντικό, επειδή το νερό πέφτει γρήγορα από αυτήν την ιδιαίτερα ενεργή κατάσταση και πάλι σε λιγότερο ενεργή κατάσταση, επομένως δεν διατηρεί ποτέ μια σταθερή τιμή.

Σε pH 10,5 μπορείτε να περιμένετε περίπου -500mV δυναμικό οξειδοαναγωγής, ανάλογα με το νερό. Και αυτό είναι υπεραρκετό.

Εάν το νερό δεν πιει αμέσως, το διαλυμένο υδρογόνο θα απελευθερωθεί τώρα στον περιβάλλοντα αέρα. Κατά γενικό κανόνα, μπορούμε να πούμε ότι η περιεκτικότητα σε υδρογόνο μειώνεται περίπου στο μισό κάθε 3 ώρες. Με το υδρογόνο χάνουμε επίσης το ηλεκτρικό δυναμικό, το δυναμικό οξειδοαναγωγής, το οποίο επίσης μειώνεται στο μισό περίπου κάθε τρεις ώρες. Ανάλογα με το νερό και την περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία, αυτό μπορεί φυσικά να διαφέρει. Αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε μια γενική δήλωση ότι όσο περισσότερο ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο και νάτριο υπάρχει στο νερό, τόσο περισσότερο λαμβάνετε από την ηλεκτρόλυση.

Ωστόσο, ο ασβέστης γίνεται επίσης πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου επειδή τείνει να κατακρημνίζεται όταν το υδρογόνο φεύγει από το νερό. Μπορεί να αποτύχει εντελώς, που σημαίνει ότι θα έχετε πολύ μαλακό νερό και άλατα στο δοχείο. Όσο πιο ισχυρός ιονίζετε, όσο πιο σκληρό είναι το νερό της βρύσης, τόσο πιο αργή είναι η ροή, τόσο περισσότερα συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα.

Περισσότερα σχετικά με τη σωστή πλήρωση αλκαλικού νερού και τη σταθερότητα σε αυτό το άρθρο: www.aquacentrum.de/faqs/haltbarkeit-aktivwasser/

Οι τιμές μπορεί να μειωθούν λίγο με την πάροδο του χρόνου, μετά από 5 χρόνια ή περισσότερο, αλλά συνήθως δεν είναι πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές EOS πλήρως λειτουργικά για 10 χρόνια. Μπορούμε επίσης να αντικαταστήσουμε πλήρως την κυψέλη νερού, δηλαδή τον θάλαμο ηλεκτρόλυσης, και έτσι να ανανεώσουμε τον «μοτέρ».

Η μόνη επιθεώρηση γίνεται από εσάς, δοκιμάζοντας τις τιμές pH κάθε λίγους μήνες με τον παρεχόμενο δείκτη. Και συντηρήστε τη συσκευή κάθε 6-12 μήνες με την αντλία αφαλάτωσης που περιλαμβάνεται και το κιτρικό οξύ απασβεστοποιώ.

Διαφορετικά μπορούμε να επιθεωρήσουμε το σύστημα, αλλά αυτό είναι πιο πιθανό να είναι απαραίτητο εάν προκύψει κάποιο ελάττωμα.

Ελπίζω λοιπόν να μπόρεσα να σε βοηθήσω περαιτέρω. Απλώς συνέχισε τις δοκιμές. Θα νιώσετε τις διαφορές από πρώτο χέρι

Ό,τι καλύτερο και στο Μόναχο, Δικός σου, Yasin Akgün

Σύνδεσμος για τη δημοσίευση FAQ

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω έναν ιονιστή νερού στη βρύση σε λίγα μόνο βήματα;

Βίντεο | Εγκατάσταση βρύσης με βαλβίδα εκτροπής

Τοποθέτηση ιονιστή νερού στη βρύση

Η απλούστερη μέθοδος είναι η Τοποθετημένος ιονιστής νερού στη βρύση, όπως φαίνεται στο διάγραμμα στα αριστερά. Αυτή η μορφή εγκατάστασης μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Σε λίγα λεπτά, ένας απλός άνθρωπος μπορεί να συνδέσει τον εύκαμπτο σωλήνα τροφοδοσίας (νερό τροφοδοσίας) του ιονιστή νερού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε το μοχλό και αντί να βγει από τη βρύση, το νερό ρέει μέσω του ιονιστή νερού μέσω του εύκαμπτου σωλήνα τροφοδοσίας νερού.

προσοχή: Ολοκληρώστε την εγκατάσταση Η διακλάδωση από τη βρύση δεν είναι δυνατή, αν πρόκειται για βρύση σε α Λέβητας χαμηλής πίεσης πράξεις. συνδέω-συωδεομαι. Ο αντιπρόσωπός σας μεταφέρει σχεδόν όλες τις άλλες βρύσες κατάλληλοι προσαρμογείς.

Στείλτε μας μια φωτογραφία της βρύσης σας. Το καλύτερο μέσω email: fragen@aquacentrum.de ή μέσω WhatsApp: +49 179 2166231

Βίντεο: Εγκατάσταση στη βρύση με εκτροπέα αερισμού

Είστε βέβαιοι ότι ο ιονιστής νερού παραμένει τοποθετημένος μόνο στη βρύση;

Αυτό το σύντομο βίντεο δείχνει την τυπική εγκατάσταση ενός φίλτρου νερού στη βρύση. Ανάλογο με τον ιονιστή νερού, ένα επιτραπέζιο φίλτρο Carbonit (Εναλλακτική λύση στο Carbonit San Uno: Aquaphor Modern) ή τα περισσότερα από τα εμπορικά διαθέσιμα Επιτραπέζιο φίλτρο εγκατασταθεί.

Σε αυτήν την περίπτωση, η κύρια σύστασή μας είναι να χρησιμοποιείτε συσκευές που διαθέτουν περιστροφικό χειριστήριο ενσωματωμένο στο περίβλημα της συσκευής. Αυτό θα ήταν Aquavolta Cavendish 9, Η Τρακτέρ AquaVolta® ECA ή το AquaVolta Basic Επιτραπέζιος ιονιστής.

Το πλεονέκτημα είναι ότι, σε αντίθεση με τους ιονιστές νερού με αισθητήρα αφής ON-OFF (ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα), δεν χρειάζεται να πατήσετε επίσης το κουμπί ON-Off. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ιονιστής νερού ξεκινά μετά την είσοδο του νερού από τη βρύση βαλβίδα αλλαγής. Παρόλα αυτά και αυτά Ιονιστής νερού με ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ON-OFF είναι πολύ κατάλληλα για εγκατάσταση στη βρύση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας βαλβίδας αλλαγής

 • Πλεονέκτημα του αεριστή εκτροπής: Αν έχετε βρύση με βρύση μίξερ, μπορείτε όχι μόνο να παράγετε κρύο ενεργό νερό, αλλά και χλιαρό. Προσοχή: Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιονιστές ροής είναι ευαίσθητοι στο ζεστό νερό (—>λιώνει το διάφραγμα), υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης και ζημιάς. Επομένως, αφήνετε πάντα το νερό να τρέχει πρώτα από τη βρύση και να δοκιμάζετε τη θερμοκρασία. Το νερό δεν πρέπει να είναι πιο ζεστό από χλιαρό (370 C). Οι κατασκευαστές καθορίζουν διαφορετικές μέγιστες θερμοκρασίες που πρέπει να τηρούνται αυστηρά.
 • Σε ορισμένες συσκευές, τις οποίες ονομάζω ιονιστές χαμηλής πίεσης, οι αεριστήρα εκτροπής η μόνη επιλογή σύνδεσης. Αυτές οι συσκευές δεν έχουν ενσωματωμένη βαλβίδα, έτσι το νερό ρέει ανεμπόδιστα. Γι' αυτό δεν μπορείτε να τα συνδέσετε απευθείας στο σωλήνα νερού, αλλά πρέπει να συνδέσετε μια βρύση ενδιάμεσα για να μην ρέει συνέχεια το νερό. Αυτές οι συσκευές χαμηλής πίεσης μπορούν συνήθως να αναγνωριστούν από τους μαλακούς σωλήνες τροφοδοσίας με διάμετρο μεγαλύτερη από 7 mm.
 • Μειονεκτήματα του αεριστή εκτροπής: Δεν μπορεί να συνδεθεί όταν είναι συνδεδεμένος θερμοσίφωνας χαμηλής πίεσης. Η ρύθμιση του ρυθμού ροής απαιτεί έναν ορισμένο βαθμό ευαισθησίας. Ο εύκαμπτος σωλήνας τροφοδοσίας νερού στη βρύση είναι ενοχλητικός όταν εργάζεστε στην κουζίνα και δεν είναι αισθητικά ικανοποιητικός για τα δυτικά γούστα.
 • Υπάρχουν ειδικές εναλλακτικές βρύσες ως αξεσουάρ για τέτοιες συσκευές εάν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αεριστήρα εκτροπής. Η εναλλακτική βρύση είναι τοποθετημένη δίπλα στον ιονιστή στην άκρη του νεροχύτη με μια τρύπα στον πάγκο της κουζίνας και ο ιονιστής συνδέεται με αυτόν. Η εναλλακτική βρύση παίρνει το κρύο νερό από τη γωνιακή βαλβίδα κρύου νερού στο κάτω μέρος, από όπου διακλαδίζεται χρησιμοποιώντας ένα τεμάχιο T. Η παροχή νερού μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το περιστροφικό κουμπί στο επάνω μέρος. Ο εύκαμπτος σωλήνας με την αποστράγγιση του ξινού νερού είναι επίσης συνδεδεμένος και το ξινό νερό ρέει τακτοποιημένα από μια βρύση από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς σωλήνα να κρέμεται στο νεροχύτη. Αυτή είναι μια καλή λύση αισθητικά και τεχνικά, αλλά απαιτεί εγκαταστάτη λόγω της εργασίας που απαιτείται στον σωλήνα πίεσης. Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτήν την ειδική εκδήλωση.

Σύνδεσμος για τη δημοσίευση FAQ

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω έναν ιονιστή νερού ή φίλτρο νερού απευθείας στο σωλήνα νερού κάτω από το νεροχύτη;

 

Τοποθετήστε σταθερά το κομμάτι John Guest T στον σωλήνα κρύου νερού

Τοποθετήστε σταθερά έναν ιονιστή νερού (επίσης φίλτρο νερού) στον σωλήνα κρύου νερού

 • Για να εγκαταστήσετε έναν ιονιστή νερού, κλείστε την παροχή νερού στη γωνιακή βαλβίδα κρύου νερού
 • Χαλαρώστε το παξιμάδι στη γραμμή παροχής στη βρύση κρύου νερού
 • Τοποθετήστε τη γωνιακή βαλβίδα διακοπής 3/8" (τεμάχιο T, λευκό/χρυσό, δοκιμασμένο DVGW) μεταξύ της γωνιακής βαλβίδας και της σύνδεσης της βρύσης κρύου νερού
 • Εναλλακτικά, υπάρχει επίσης ένα τεμάχιο T 1/2" στη συσκευασία, αλλά δεν είναι ελεγμένο DVGW
 • Εισαγάγετε τώρα τον εύκαμπτο σωλήνα 1⁄4 ίντσας (λάστιχο PE), ο οποίος οδηγεί προς τα κάτω από τον ιονιστή, σταθερά στον κλάδο T
 • Αφού συνδέσετε τον ιονιστή και το κρύο νερό βρύση πάνω από το Γωνιακή βαλβίδα διακοπής (τεμάχιο Τ) συνδεδεμένο με το σωλήνα νερού, μπορείτε να ανοίξετε ξανά την παροχή νερού στη γωνιακή βαλβίδα
 • Βεβαιωθείτε ότι το όξινο νερό αποστραγγίζεται και το νερό από τον ιονιστή μπορεί να στραγγίσει στο νεροχύτη
<!--
YouTube

Με τη λήψη του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
μάθετε περισσότερα

Φορτώστε το βίντεο

PGlmcmFtZSBsb2FkaW5nPSJsYXp5IiB3aWR0aD0iODU0IiBoZWlnaHQ9IjQ4MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9tMkMzb0JheUwtYyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhdXRvcGxheTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
->

Ιονιστής νερού ή φίλτρο νερού σταθερής εγκατάστασης T-piece

<!--
YouTube

Με τη λήψη του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
μάθετε περισσότερα

Φορτώστε το βίντεο

PGlmcmFtZSBsb2FkaW5nPSJsYXp5IiB3aWR0aD0iODU0IiBoZWlnaHQ9IjQ4MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9sRVBBcS1HbEd4SSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhdXRvcGxheTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
->

Αποσυσκευασία και εγκατάσταση Ιονιστής νερού EOS Touch

Σύνδεσμος για τη δημοσίευση FAQ

δικτύου ύδρευσης

Michael B.: Ποια μέθοδο σύνδεσης με το σωλήνα νερού προτείνετε;

 • Δεν έχω δει ακόμη ιονιστή ροής που δεν μπορεί να συνδεθεί στη σύνδεση νερού ως βασικός εξοπλισμός με παρεχόμενη βαλβίδα εκτροπέα (αεριστή εκτροπέα).
  Αυτή είναι λοιπόν η τυπική μέθοδος. Σε λίγα λεπτά, ένας απλός άνθρωπος μπορεί να συνδέσει τον εύκαμπτο σωλήνα τροφοδοσίας (νερό τροφοδοσίας) του ιονιστή νερού.
  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε το μοχλό και αντί να βγει από τη βρύση, το νερό ρέει μέσω του ιονιστή νερού μέσω του εύκαμπτου σωλήνα τροφοδοσίας νερού.

Μέθοδος σύνδεσης FAQ

 • Μειονεκτήματα του αεριστή εκτροπέα: Δεν μπορεί να συνδεθεί όταν είναι συνδεδεμένος θερμοσίφωνας χαμηλής πίεσης. Η ρύθμιση του ρυθμού ροής απαιτεί έναν ορισμένο βαθμό ευαισθησίας. Ο εύκαμπτος σωλήνας τροφοδοσίας νερού στη βρύση είναι ενοχλητικός όταν εργάζεστε στην κουζίνα και δεν είναι αισθητικά ικανοποιητικός για τα δυτικά γούστα.
 • Πλεονέκτημα του εξαεριστή εκτροπέα: Εάν έχετε βρύση με βρύση μίξερ, μπορείτε όχι μόνο να παράγετε κρύο ενεργό νερό, αλλά και χλιαρό. Προσοχή: Επειδή οι περισσότεροι ιονιστές ροής είναι ευαίσθητοι στο ζεστό νερό (—> Διάφραγμα λιώνει), υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης και ζημιάς. Επομένως, αφήνετε πάντα το νερό να τρέχει πρώτα από τη βρύση και να δοκιμάζετε τη θερμοκρασία. Το νερό δεν πρέπει να είναι πιο ζεστό από χλιαρό (37°C). Οι κατασκευαστές καθορίζουν διαφορετικές μέγιστες θερμοκρασίες που πρέπει να τηρούνται αυστηρά.
 • Για ορισμένες συσκευές που ονομάζω ιονιστές χαμηλής πίεσης, ο αεριστής εκτροπής είναι η μόνη επιλογή σύνδεσης. Αυτές οι συσκευές δεν έχουν ενσωματωμένη βαλβίδα, έτσι το νερό ρέει ανεμπόδιστα. Γι' αυτό δεν μπορείτε να τα συνδέσετε απευθείας στο σωλήνα νερού, αλλά πρέπει να συνδέσετε μια βρύση ενδιάμεσα για να μην ρέει συνέχεια το νερό. Αυτές οι συσκευές χαμηλής πίεσης μπορούν συνήθως να αναγνωριστούν από τους μαλακούς σωλήνες τροφοδοσίας με διάμετρο μεγαλύτερη από 7 mm.
 • Για τέτοιες συσκευές, που σχεδόν δεν κυκλοφορούν πλέον στην Ευρώπη, υπάρχουν ειδικές εναλλακτικές βρύσες ως αξεσουάρ εάν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αεριστήρα εκτροπής. Η εναλλακτική βρύση είναι τοποθετημένη δίπλα στον ιονιστή στην άκρη του νεροχύτη με μια τρύπα στον πάγκο της κουζίνας και ο ιονιστής συνδέεται με αυτόν.
 • Η εναλλακτική βρύση παίρνει το κρύο νερό από τη γωνιακή βαλβίδα κρύου νερού στο κάτω μέρος, από όπου διακλαδίζεται χρησιμοποιώντας ένα τεμάχιο T. Η παροχή νερού μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το περιστροφικό κουμπί στο επάνω μέρος. Ο εύκαμπτος σωλήνας με την αποστράγγιση του ξινού νερού είναι επίσης συνδεδεμένος και το ξινό νερό ρέει τακτοποιημένα από μια βρύση από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς σωλήνα να κρέμεται στο νεροχύτη. Αυτή είναι μια καλή λύση αισθητικά και τεχνικά, αλλά απαιτεί εγκαταστάτη λόγω της εργασίας που απαιτείται στη γραμμή πίεσης.
 • Από το 2006 περίπου, υπάρχουν επίσης ιονιστές νερού ανθεκτικοί στην πίεση που διαθέτουν ενσωματωμένη βαλβίδα έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν απευθείας στη γωνιακή βαλβίδα κρύου νερού χρησιμοποιώντας ένα τεμάχιο T. Η παροχή νερού σε αυτές τις συσκευές γίνεται μέσω ενός λεπτού σωλήνα υψηλής πίεσης. Οι συσκευές με ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αρχικά βγήκαν στην αγορά, αλλά είχαν κάποια προβλήματα.
 • Μια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα απενεργοποιεί ή ενεργοποιεί μόνο τη ροή του νερού, αλλά δεν μπορεί να ρυθμίσει την ποσότητα του. Εάν υπάρχουν διακυμάνσεις πίεσης στο σωλήνα νερού, οι οποίες μπορεί να συμβαίνουν συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε τη ροή στον ιονιστή. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο ρυθμός ροής είναι κρίσιμος για την επίτευξη μιας συγκεκριμένης τιμής pH, αυτή η μέθοδος είναι αισθητικά ευχάριστη αλλά τεχνικά μη ικανοποιητική. Επιπλέον, μια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, η οποία λειτουργεί ηλεκτρομηχανικά, είναι ένα φθαρμένο εξάρτημα, επομένως αυτή η τεχνολογία συναντάται συνήθως σε συσκευές που έχουν μόνο 2 χρόνια εγγύηση. Μετά από εκτενή εμπειρία με αυτόν τον τύπο συσκευής, σας συμβουλεύω να μην το κάνετε.
 • Προτιμώνται συσκευές ανθεκτικές στην πίεση με ενσωματωμένο μηχανικό περιστροφικό έλεγχο της ροής του νερού. Όπως και με τα τυπικά εξαρτήματα νερού, αυτό επιτρέπει περιόδους εγγύησης από 5 έως 15 χρόνια. Οι διακυμάνσεις της πίεσης μπορούν εύκολα να αντισταθμιστούν σε συνδυασμό με μια ένδειξη ροής. Αυτή είναι επίσης μια καλή λύση αισθητικά και τεχνικά και αυτή τη στιγμή είναι η αιχμή της τεχνολογίας. Ορισμένοι κατασκευαστές παρέχουν επίσης μια μικρή σφαιρική βαλβίδα που είναι ενσωματωμένη στη γραμμή παροχής νερού στη συσκευή. Αυτό επιτρέπει τη ρύθμιση της ροής του νερού με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.
 • Αυτή είναι επίσης μια καλή λύση αισθητικά και τεχνικά και αυτή τη στιγμή είναι η αιχμή της τεχνολογίας. Ορισμένοι κατασκευαστές παρέχουν επίσης μια μικρή σφαιρική βαλβίδα που είναι ενσωματωμένη στη γραμμή παροχής νερού στη συσκευή. Αυτό επιτρέπει τη ρύθμιση της ροής του νερού με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.
 • —> Οι ιονιστές νερού κάτω από το νεροχύτη έχουν συνήθως τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας. Μόλις ρυθμιστεί ο ρυθμός ροής, ακόμα κι αν η πίεση του νερού κυμαίνεται, μπορεί να ρυθμιστεί μόνο αν έρπετε κάτω από το νεροχύτη. Η πολυτέλεια μερικές φορές έχει τα όριά της.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω
2016 Copyright www.euromultimedia.de

Εγκατάσταση και συντήρηση ιονιστής νερού EOS Touch


Αποσυσκευασία | Εγκατάσταση | Επίδειξη | EOS Touch

Σε αυτό το βίντεο μπαίνουμε πραγματικά σε όλα σχεδόν τα θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε έναν ιονιστή νερού:

 • Αποσυσκευασία ιονιστή νερού
 • αξεσουάρ που παρέχονται
 • διαφορετικοί τρόποι εγκατάστασης της συσκευής:
 • Στη βρύση ή
 • Στερεώνεται με κάλυμμα σύνδεσης εύκαμπτου σωλήνα T-piece ή 1/4")
 • Αλλαγή φίλτρου
 • Αφαλάτωση του ιονιστή νερού
 • και τα λοιπά…

Το παράδειγμα βιτρίνας σε αυτό το βίντεο είναι η καλύτερη συσκευή μας, η AquaVolta EOS Touch, ο ακριβότερος αδερφός του AquaVolta EOS Genesis.
Auf Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια μεγαλύτερη έκδοση αυτού του εκπαιδευτικού βίντεο.

 

Σύνδεση αυτής της ανάρτησης | Σύνδεσμος για ανάρτηση

Schreibe einen Kommentar

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο