AQUACENTRUM / Συστήματα φίλτρων νερού και παραλλαγές εγκατάστασής τους

Συστήματα φίλτρων νερού και παραλλαγές εγκατάστασής τους

Πολλά συστήματα φίλτρων νερού για την επεξεργασία πόσιμου νερού σε ιδιωτικά νοικοκυριά αντιπροσωπεύουν πλέον ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς - τόσο μεγάλο που η επισκόπηση του καταναλωτή αρχίζει να εξαφανίζεται. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας παρέχουμε μια σύντομη και συνοπτική επισκόπηση των διαφόρων παραλλαγών προϊόντων σε αυτήν τη σελίδα.

Βασικά, τα φίλτρα νερού μπορούν να εγκατασταθούν με τρεις διαφορετικούς τρόπους: ως φίλτρο στο τραπέζι, κάτω από το τραπέζι ή ως φίλτρο εισόδου στο σπίτι. Επιτραπέζιο φίλτρο τοποθετούνται στον νεροχύτη και στέκονται δίπλα στη βρύση. Σταθείτε απέναντι του Φίλτρο νερού στον κάτω νεροχύτημορφή που είναι τοποθετημένη αόρατα κάτω από το νεροχύτη. Η τρίτη επιλογή είναι τα συστήματα φίλτρων νερού που είναι ενσωματωμένα απευθείας στον κεντρικό σωλήνα νερού του κτιρίου (τα λεγόμενα φίλτρα εισόδου του σπιτιού).

 

Συστήματα φίλτρων νερού ανά τύπο φιλτραρίσματος

Σύγκριση φίλτρου κανάτας Aquaphor Aqualen – Brita

Από την άλλη πλευρά, τα συστήματα φίλτρων νερού μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την τεχνολογία φίλτρων που χρησιμοποιείται.

Εδώ είναι πρώτα από όλα Φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα για να ονομάσουμε: Ένα στρώμα άνθρακα με μια ειδικά διευρυμένη επιφάνεια διέρχεται από το νερό που ρέει μέσα από αυτό και απορροφά τους διαλυμένους ρύπους του. Αυτό το σύστημα είναι σχετικά φθηνό, αφαιρεί όλες τις σημαντικές ακαθαρσίες και χημική μόλυνση ενώ αφήνει τα υγιή μέταλλα στο νερό ανέγγιχτα.

Τα φίλτρα KDF βασίζονται σε κράματα μετάλλων (συνήθως χαλκό ή ψευδάργυρο) και προκαλούν αντιδράσεις οξειδοαναγωγής όταν έρχονται σε επαφή με το νερό, μετατρέποντας τα επιβλαβή στοιχεία σε αβλαβείς ουσίες. Αφαιρούν αποτελεσματικά ανόργανες ξένες ουσίες όπως το χλώριο ή τα βαρέα μέταλλα, αλλά όχι τις οργανικές ουσίες. Τελικά υπάρχουν ακόμα Συστήματα αντίστροφης όσμωσης αξίζει να αναφερθεί, οι οποίες χρησιμοποιούν μόνο την πίεση του νερού για να εξαναγκάσουν τα μόρια H2O μέσω μιας μεμβράνης που συγκρατεί τους ρύπους. Η διαδικασία αντίστροφης όσμωσης αφαιρεί αξιόπιστα τα άλατα, τον ασβέστη και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες από το νερό, αλλά και υγιή μέταλλα χάνονται στη διαδικασία.

 

Σύγκριση 6 συστημάτων αντίστροφης όσμωσης

Βασικά, συνιστάται η επεξεργασία του πόσιμου νερού μετά το φιλτράρισμα, ενεργοποιώντας το για να γίνει πιο νόστιμο ή πιο «κυτταρικά διαπερατό». Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός Ενισχυτικό υδρογόνου ή ένα ανεμοστρόβιλος του νερού.

Συστήματα φίλτρων Aquaphor®

Τα συστήματα που προτείνουμε ιδιαίτερα στους πελάτες μας περιλαμβάνουν: Συστήματα φίλτρων νερού από την Aquaphor®. Αυτά βασίζονται σε έναν μηχανισμό διπλής προστασίας που αποτελείται από φίλτρα μεμβράνης ενεργού άνθρακα και κοίλων ινών. Σε αντίθεση με τα περισσότερα κοινά φίλτρα ενεργού άνθρακα, τα προϊόντα Aquaphor® διατηρούν έως και το 98 τοις εκατό όλων των σωματιδίων βαρέων μετάλλων.

Επιπλέον, τα ιόντα αργύρου στη μήτρα του φίλτρου διασφαλίζουν ότι δεν δημιουργούνται μικρόβια, ακόμη και αν οι συσκευές δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ειδικά το επιτραπέζιο φίλτρο Aquaphor® Modern είναι ιδανικό για χρήση σε ιδιωτικά νοικοκυριά χάρη στη γρήγορη και εύκολη τοποθέτησή του.

Εγκατάσταση φίλτρου νερού | Δυνατότητες

Ανταλλακτικά φίλτρα και αξεσουάρ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Για να λαμβάνετε πάντα βέλτιστα επεξεργασμένο πόσιμο νερό, είναι σημαντικό να αντικαθιστάτε τακτικά τα φίλτρα στο σύστημά σας. Αυτό συνήθως συμβαίνει μετά από περίπου έξι μήνες, αλλά η περίοδος χρήσης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

  • Τύπος φίλτρου νερού
  • Ένταση στρες
  • Ρύπανση του νερού.

Ανταλλακτικό φίλτρο Μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας εδώ από το Aquacentrum. Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία επιλογών για τα συστήματα φίλτρων νερού μας αξεσουάρ αν, για παράδειγμα, έχετε ένα συγκεκριμένο Υποδοχή 1/4". ή Αντάπτορας βρύσης χρειάζομαι. Επειδή δύσκολα βρίσκετε αυτά τα είδη στα καταστήματα, αξίζει να κάνετε την παραγγελία σας απευθείας σε εμάς.

Γιατί να αλλάξετε φίλτρο νερού;

 
 
Αρχική
Βοηθός AI
Ο λογαριασμός μου
Μετάβαση στο περιεχόμενο