Μπουκάλι νερού 2 λίτρων από μπλε γυαλί με δύο βιδωτά καπάκια

17,00 

(6 αξιολογήσεις πελατών)

  • χωρητικότητας δύο (2) λίτρων
  • Γίνεται κάθε μπουκάλι 2 βιδωτά καπάκια παραδόθηκε
  • Διάμετρος ∅: 122 mm, βάρος: περίπου 785 γραμμάρια ή 0,79 kg
  • Ύψος: 265 mm, διάμετρος σπειρώματος: 31,5 mm
  • Πρότυπο νήματος: 31.5*24 STD
  • Ιδανικό για να το πάρετε μαζί σας λόγω του μικρού του μεγέθους και της λαβής μεταφοράς
  • Αδιαφανές, ώστε να μην σχηματίζονται φύκια όπως με διαφανή πλαστικά ή γυάλινα μπουκάλια
  • Κωδικός HS: 70109051 UL(CoO)=IT
  • Ασφάλεια μπουκαλιών λαβής μπλε Aquacentrum.pdf
  • Από 200,00 € (με ΦΠΑ) δωρεάν αποστολή στη Γερμανία
  • Παρακαλούμε σημειώστε τις κλιμακωτές μας τιμές: π.χ. έκπτωση 2 € ανά φιάλη για 3 τεμάχια
  • Τα έξοδα αποστολής στο εξωτερικό υπολογίζονται μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας
  • Τα μπουκάλια χειρός μπορεί να περιέχουν θήκες αέρα και παρόμοια ελαττώματα που σχετίζονται με την παραγωγή, καθώς και γρατσουνιές στην επιφάνεια από το τρίψιμο - μπουκάλι σε μπουκάλι. Αυτά δεν αποτελούν λόγο καταγγελίας!

Μπουκάλι νερού | Χωρητικότητα 2 λίτρων | Μπλε γυαλί | με άνετη λαβή μεταφοράς | ιδανικό για νερό πηγής και αλκαλικό νερό | Για μεταφορά ή αποθήκευση νερού

Κατά τη γνώμη μας, τα δίλιτρα μπλε γυάλινα μπουκάλια νερού μας είναι η πιο ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά του νερού ή άλλων ποτών σας. Με πρακτική λαβή για μεταφορά. Παρά τη χωρητικότητα των δύο λίτρων, φαίνεται πολύ μικρό στο μάτι. Είναι εύκολο να εμφιαλώσετε νερό πηγής με αυτό και παραμένει φρέσκο ​​για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ιονισμένο νερό σε αυτό.

  • χωρητικότητα: 2 λίτρο
  • Διάμετρος ∅: περίπου 122 mm
  • Εσωτερική διάμετρος ανοίγματος: 21 mm
  • Πρότυπο νήματος: 31.5*24 STD
  • Ύψος: περίπου 265 mm
  • Βάρος: περίπου 785 γραμμάρια ή 0,79 κιλά
  • χρώμα: Blau
  • Υλικό: Glas (μπλε γυαλί)

Πειραματικό βίντεο | στην αυλή | Μπουκάλι 5 λίτρων

FAQ | Αποθηκεύστε αλκαλικό ή ουδέτερο νερό υδρογόνου

Γεμίζει εύκολα νερό με αυτό και παραμένει φρέσκο ​​για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αλκαλικό, ιονισμένο νερό σε αυτό γιατί μπορείτε να κλείσετε το νερό στο μπουκάλι χωρίς τσέπες αέρα.

Είναι πάντα καλό να μην υπάρχει αέρας στα εμφιαλωμένα μπουκάλια. Όχι μόνο με αλκαλικά, Υδρογόνο νερό από το Ιονιστής νερού, όπου το 2% του υδρογόνου θα εξατμιζόταν διαφορετικά μέσα σε 3-50 ώρες. Περισσότερα για αυτό στο αυτό το άρθρο Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αποθήκευση αλκαλικού ενεργοποιημένου νερού.

Το μπλε γυάλινο μπουκάλι γεμίζεται εύκολα με νερό πηγής και παραμένει φρέσκο ​​για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αλκαλικό, ιονισμένο νερό σε αυτό γιατί μπορείτε να κλείσετε το νερό στο μπουκάλι χωρίς τσέπες αέρα.

Είναι πάντα καλό να μην υπάρχει αέρας στα εμφιαλωμένα μπουκάλια. Όχι μόνο με αλκαλικό, υδρογόνο νερό από το Ιονιστής νερού ή Γεννήτρια νερού Aquavolta® H2 Turbo Hydrogen, όπου το 2% του υδρογόνου θα εξατμιζόταν διαφορετικά μέσα σε 3-50 ώρες. Περισσότερα για αυτό στο πρώτο Ανάρτηση συχνών ερωτήσεων στην καρτέλα FAQ.

Aquavolta® H2 Turbo Booster για παραγωγή νερού υδρογόνου 5 λεπτά μπλε 1500

Παρέχουμε δύο καπάκια με κάθε μπουκάλι που παραγγέλνεται, αντί για ένα καπάκι. Ζητάμε την επιείκειά σας εάν ένα ή δύο καπάκια λείπουν ή χαθούν ή σπάσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής. Ακριβώς σε αυτήν την περίπτωση, θα σας στείλουμε διπλάσιο αριθμό καπακιών για να ελαχιστοποιήσουμε την προσπάθεια εξυπηρέτησης για εσάς και εμάς. Ευχαριστώ

6 Κριτικές για Μπουκάλι νερού 2 λίτρων από μπλε γυαλί με δύο βιδωτά καπάκια

  1. Αντρέα Β. -

    Σας ευχαριστώ, όλα πάνε ομαλά μαζί σας και σας ευχαριστώ επίσης για το δωρεάν πακέτο Hydronade, :)))

  2. Christine L. -

    Γεια σας,
    ω ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο!
    Με εκτίμηση και ευχαριστώ χίλιες φορές!!!
    Christine L.

  3. Βίκτωρ Λ. -

    Σας ευχαριστώ
    Το νερό έχει πραγματικά καλή γεύση.
    Βίκτωρ Λ.

  4. Τόμας Φ. (Επαληθευμένος ιδιοκτήτης) -

    Είμαι ευχαριστημένος με τα μπουκάλια. Τα καπάκια κλείνουν ερμητικά. τίποτα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Ωστόσο, δεν μου αρέσει το γεγονός ότι τα καπάκια βιδώνονται μόνο με ένα τέταρτο της στροφής. Το άνοιγμα είναι ωραίο και μεγάλο στα 39 χλστ. Αυτό σημαίνει ότι τα μπουκάλια γεμίζουν εύκολα και στεγνώνουν γρήγορα. Τα μπουκάλια είναι σταθερά και όμως πολύ ελαφριά. Το εργονομικό σχήμα καθιστά τα μπουκάλια εύκολα στο κράτημα.

    Χαιρετισμούς
    Τόμας Φ.

  5. φωτογραφία avatar

    Γιασίν Ακγκούν (Επαληθευμένος ιδιοκτήτης) -

    Αυτά είναι τα καλύτερα μπουκάλια μας και στην πραγματικότητα το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Και πάνω από όλα, είναι τόσο όμορφο, όλοι όσοι έχουν το μπλε μπουκάλι των 2 λίτρων είναι ενθουσιασμένοι με αυτό. Μην ξεγελιέστε, η φωτογραφία είναι του μπουκαλιού των 5 λίτρων, το μπουκάλι των 2 λίτρων είναι πολύ ωραίο και χαριτωμένο, πρέπει να προσθέσω μερικές φωτογραφίες. Πού είναι λοιπόν όλες οι καλές κριτικές εδώ;;
    Ευχαριστώ;-)
    Yasin από την AquaCentral

  6. Βόλφγκανγκ Γ. (Επαληθευμένος ιδιοκτήτης) -

    Γεια σας,

    Μπορώ ήδη να δω/διαβάζω ότι ανταποκρίθηκες τόσο γρήγορα στη συμβουλή μου - προσάρμοσα το καλάθι μου στο μπουκάλι νερού 2 λίτρων (δυστυχώς).
    Βασικά το μπουκάλι των 5 λίτρων που το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό όπως και το μπουκάλι των 2 λίτρων είναι πολύ ωραία και χρήσιμα!

    Δικός σου Χαιρετισμός
    Βόλφγκανγκ Γ

Προσθέστε τη βαθμολογία σας

Διεύθυνση e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * σήμανση

Τεχνικά στοιχεία μπλε γυαλί 2 λίτρων

  • Διάμετρος ∅: 122 mm
  • Βάρος: 750 g
  • Ύψος: 265 mm
  • Πρότυπο σπειρώματος: SVO-III-TEF-31.5-SW, αποστέλλονται 2 βιδωτά πώματα ανά φιάλη σε περίπτωση που σπάσει κάποιο καπάκι κατά την αποστολή
  • Υλικό: μπλε γυαλί
  • Πλήρης όγκος: 2000 ml
  • Θερμοκρασία εισόδου νερού: Αποφύγετε τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας πάνω από 30° Κελσίου
  • Τα μπουκάλια χειρός μπορεί να περιέχουν θήκες αέρα και παρόμοια ελαττώματα που σχετίζονται με την παραγωγή, καθώς και γρατσουνιές στην επιφάνεια από το τρίψιμο - μπουκάλι σε μπουκάλι. Αυτά δεν αποτελούν λόγο καταγγελίας!!

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε γράψτε μας

Θα χαρώ να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας, εσείς Yasin Akgün (βιογραφία)

Λήψη μπλε γυαλιού 2 λίτρων

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε γράψτε μας

Θα χαρώ να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας, εσείς Yasin Akgün (βιογραφία)


> Εφαρμογή | Αποθήκευση | Ανθεκτικότητα | Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό

> Εφαρμογή | Αποθήκευση | Ανθεκτικότητα | Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό

Καφές και αλκαλικό ενεργό νερό

Manfred M.: Στο εγχειρίδιο σέρβις σας, εμφανίζετε τον καφέ ως όξινο ρόφημα σε έναν πίνακα σύγκρισης ποτών. Υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ του καφέ φίλτρου σε pH περίπου 5 και του διαλυτού καφέ Arabica σε pH περίπου 6 - αλλά δεν μου αρέσει ο στιγμιαίος καφές! Μπορείτε να μου πείτε αν είναι χρήσιμο το φιλτράρισμα του καφέ με αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό;

Συχνές ερωτήσεις pH καφέ

  • Αυτά είναι σχεδόν υπαρξιακά ερωτήματα για πολλούς ανθρώπους γιατί θέλουν να εγκαταλείψουν τα πάντα εκτός από τον καφέ. Ως εκ τούτου, λαμβάνω πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα και θα ήθελα να τις απαντήσω λεπτομερώς.
  • Ναι, ο καφές είναι όξινος, αν και διαφορετικός. Οι κόκκοι Robusta, οι οποίοι προστίθενται σε μείγματα καφέ φίλτρου - είναι φθηνότεροι - είναι οι πιο όξινοι, ο καφές Arabica είναι πιο αλκαλικός από τα περισσότερα μεταλλικά νερά. Όσον αφορά την όξινη/αλκαλική ισορροπία, είναι προτιμότερο να αγοράσετε τις πιο ακριβές ποικιλίες Arabica.
  • Εδώ βασικά μιλάω για μαύρο, χωρίς ζάχαρη καφέ. Οι προσθήκες γάλακτος, κρέμας ή ζάχαρης μπορούν φυσικά να αλλάξουν τις τιμές ανάλογα με τις ιδιότητές τους.
  • Η μέθοδος παρασκευής παίζει επίσης ρόλο στην τιμή του pH. Ο τουρκικός καφές/η ελληνική μόκα είναι η πιο όξινη. Αν η σκόνη του καφέ βράσει μαζί με το νερό και δεν διαχωριστεί, τα περισσότερα οξέα περνούν στο νερό. Δεδομένου ότι συνήθως προστίθεται ζάχαρη σε αυτόν τον τρόπο παρασκευής, η ξινή γεύση καλύπτεται. Ο καφές φίλτρου έχει επίσης σχετικά μεγάλο χρόνο επαφής με τη σκόνη, άρα είναι αντίστοιχα πιο όξινος. Το Espresso/Café Crema έχει τον λιγότερο χρόνο επαφής, επομένως το όξινο φορτίο είναι αντίστοιχα χαμηλό. Ο στιγμιαίος espresso arabica αναμειγνύεται ιδανικά από ειδικούς και διαλύεται αμέσως. Η τιμή του pH ποικίλλει ανάλογα με το νερό που χρησιμοποιείται.
  • Εάν χρησιμοποιείτε αλκαλικό ενεργό νερό, μπορείτε να αυξήσετε ελαφρά μόνο την τιμή του pH σε οποιοδήποτε τύπο παρασκευάσματος, καθώς ο καφές είναι ένα υγρό με ισχυρά ρυθμιστικά διαλύματα οξέος του οποίου ο όξινος χαρακτήρας δύσκολα μπορεί να διαταραχθεί από το νερό, παρόμοιο με το οξύ του στομάχου. Τα ακόλουθα μιλούν επίσης κατά της παρασκευής καφέ με αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό: Το φρέσκο ​​αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό είναι πιο πλούσιο σε μέταλλα και πιο σκληρό από το αρχικό νερό της βρύσης. Ως εκ τούτου, πρέπει να αφαιρείτε τα άλατα του βραστήρα ή την καφετιέρα σας πιο συχνά από ό,τι συνήθως, καθώς κατακρημνίζονται περισσότερα μέταλλα όταν θερμαίνεται. Ακόμη και με κανονικό νερό βρύσης, τα μέταλλα πέφτουν ως άλατα όταν θερμαίνονται.
  • Ως εκ τούτου, θα ήταν πιο λογικό να αναμειχθούν στη συνέχεια τα κατακρημνισμένα μέταλλα στη σκόνη καφέ. Με ένα μικρό κόλπο, μπορείτε να ρυθμίσετε περισσότερο το ενεργό νερό αναμειγνύοντας μια άγευστη, πλούσια σε ασβέστιο σκόνη ορυκτών (1/2 κουταλάκι του γλυκού) στη σκόνη καφέ. Για παράδειγμα, για ένα Café Crema από την μηχανή εσπρέσο υπάρχει μια διαφορά περίπου 0,5 pH υπέρ της ρυθμισμένης σκόνης καφέ. Η κρέμα γίνεται επίσης πιο δυνατή. Δεν υπάρχει διαφωνία για τη γεύση, αλλά οι γνώστες του καφέ γνωρίζουν ότι το ασβέστιο είναι ένας εξαιρετικός φορέας γεύσης και γεύσης και επομένως προτιμούν το σκληρό νερό σε αντίθεση με την παρασκευή τσαγιού. Το κόλπο με τη μεταλλική σκόνη είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε πολύ μαλακό νερό στο σπίτι.
  • Αυτό απαντά στην ερώτησή σας, αλλά θα ήθελα να επισημάνω ότι η οξίνιση δεν είναι το κύριο πρόβλημα με τον καφέ. Ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, ο καφές δεν είναι τόσο όξινος όσο τα περισσότερα άλλα καταναλωτικά και αναψυκτικά ποτά και δεν καταναλώνεται σε τόσο μεγάλες ποσότητες όπως, για παράδειγμα, κόλα, νέκταρ φρούτων, λεμονάδες ή μπύρα. Γνωρίζουμε ότι ακόμη και ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να μειώσει το pH του σάλιου, αλλά αυτό μπορεί να αντισταθμιστεί γρήγορα εάν πίνετε συνεχώς όχι περισσότερο από 1 έως 2 φλιτζάνια την ημέρα - ο εσπρέσο είναι ο καλύτερος.
  • Το πραγματικό πρόβλημα υγείας όταν πρόκειται για τον καφέ είναι η περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά. Αν και πολλά από τα αντιοξειδωτικά χάνονται όταν ψήνονται τα πράσινα φασόλια, πολλά αντιοξειδωτικά εξακολουθούν να διατηρούνται, ειδικά όταν οι πιο ακριβές ποικιλίες ψήνονται απαλά και αργά.
  • Οι Αμερικανοί δεν είναι ακριβώς γνωστοί για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή τους. Τα φρούτα και τα λαχανικά, ως προμηθευτές αντιοξειδωτικών, αποτελούν την εξαίρεση στο μενού. Επομένως, σύμφωνα με μια μελέτη του 2005, ο καφές είναι στην πραγματικότητα η πιο σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στον πληθυσμό εκεί. (Πηγή: Americ. Chem. Society, http://chipsa.com/coffee_O2.pdf). Ευτυχώς, η Ευρώπη έχει μια πιο προσανατολισμένη στην υγεία διατροφική κουλτούρα, επομένως ο καφές μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως τρόφιμο πολυτελείας και δεν παίζει κανένα ρόλο στην παροχή αντιοξειδωτικών.
  • Η αντιοξειδωτική δύναμη του αλκαλικού ενεργοποιημένου νερού, όπως του καφέ, αντανακλάται στα χαμηλά ή και αρνητικά του επίπεδα. —> Δυνατότητα οξειδοαναγωγής. Μετρήσαμε τιμές μεταξύ + 157 mV (κύπελλο Espresso Machiato από το ράφι ψυγείου) και - 285 mV (στιγμιαίος εσπρέσο, αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό pH 9,5 / -350 mV, θερμαινόμενο με φούρνο μικροκυμάτων) σε διάφορα δείγματα καφέ. Με μια κανονική μέθοδο θέρμανσης (ηλεκτρική κουζίνα, καφετιέρα, βραστήρας), η χρήση αλκαλικού ενεργοποιημένου νερού δεν μειώνει το δυναμικό οξειδοαναγωγής του καφέ, καθώς όλες οι μέθοδοι θέρμανσης εκτός από τον φούρνο μικροκυμάτων, που είναι προσαρμοσμένος στα μόρια του νερού, προφανώς καταστρέφουν την οξειδοαναγωγή. δυναμικό πιο γρήγορα. Εξάλλου, μετρήσαμε δυναμικά οξειδοαναγωγής κατά μέσο όρο -70 mV για φρεσκοαλεσμένο Café Crema που παρασκευάζεται με ηλεκτρική μηχανή εσπρέσο - ανεξάρτητα από το νερό που χρησιμοποιείται.
  • Εάν θέλετε απλώς ένα δροσερό αναψυκτικό με καφεΐνη, προτείνω τη μέθοδο μου: Φτιάξτε δύο φλιτζάνια εσπρέσο με 1/2 κουταλάκι του γλυκού πρόσθετη σκόνη ορυκτών (π.χ. ανθρακικό ασβέστιο) στη μηχανή. Ανθρακικό φρέσκο ​​αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό στη μηχανή σόδας. Ρίξτε τον εσπρέσο σε ένα ποτήρι με 0,5 λίτρο ενεργοποιημένης σόδας. Προσθέστε παγάκια αν θέλετε. Νόστιμο, πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ελαφρώς ανθρακούχο, πικρό και αρωματικό. Αυτό είναι κάθε άλλο παρά «κρύος καφές», είναι Cola για τους λάτρεις του καφέ! Για μένα φυσικά χωρίς ζάχαρη και γλυκαντικά.
  • Δεδομένου ότι η αντιοξειδωτική δράση του αλκαλικού ενεργού νερού εξαρτάται κυρίως από το διαλυμένο υδρογόνο, ήθελα να μάθω πόσο υδρογόνο συγκρατείται στη μηχανή εσπρέσο μετά τη διαδικασία παρασκευής. Δυστυχώς, οι συνήθεις σταγόνες μέτρησης (—> μέτρηση υδρογόνου) δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω του έντονου χρώματος του καφέ. Ωστόσο, μπορείτε τουλάχιστον κατά προσέγγιση να δείτε από τα αποτελέσματα της μέτρησης ORP ότι ένα πολύ πλούσιο σε υδρογόνο νερό εκκίνησης (μετά τον ιονιστή νερού, ενισχυμένο με τον ενισχυτή υδρογόνου —> Aquavolta) έχει επίσης το χαμηλότερο δυναμικό οξειδοαναγωγής (mV - CSE) σε το τέλος. Από αριστερά: TAP = νερό βρύσης. EAW = αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό. EAW + B = ενισχυμένο αλκαλικό ενεργό νερό (3,3 ppm dH2).
  • Τέλος, οι λάτρεις του καφέ μπορεί να ενδιαφέρονται για το ερώτημα: Τι θα συμβεί εάν εμπλουτίσω χημικά τον καφέ μου ρίχνοντας ένα δισκίο υδρογόνου στον έτοιμο καφέ; Το δοκίμασα επίσης και χρησιμοποίησα δύο διαφορετικά δισκία υδρογόνου Α και Β, των οποίων η χημεία βασίζεται στο μαγνήσιο (μεταλλικό) και στο μηλικό οξύ. Αποτέλεσμα: Το δισκίο Β, που κάνει τον καφέ δυσάρεστο ξινό, έχει χαμηλότερο δυναμικό οξειδοαναγωγής. Το δισκίο Α, το οποίο είναι μόνο ήπια όξινο, αυξάνει το άρωμα και επίσης βελτιώνει το δυναμικό οξειδοαναγωγής.
  • Και οι δύο ταμπλέτες καταστρέφουν τον αρχικά πολύ όμορφο αφρό του καφέ "Tchibo Caffè crema mild" που παρασκευάζεται με μια ιταλική μηχανή εσπρέσο από την Delonghi.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω
2016 Copyright www.euromultimedia.de

Yesim D.: Έχω μπερδευτεί για το αν πίνω το σωστό νερό γιατί η δήλωση σου είναι διαφορετική από αυτή του κατασκευαστή. Τότε έλεγαν ότι ξεκινάτε με το επίπεδο 1 και μετά από μερικές εβδομάδες πηγαίνετε στο επίπεδο 2 και αργότερα στο επίπεδο 3. Το επίπεδο 4 πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για το μαγείρεμα του νερού.

  • Το πού θα ξεκινήσετε εξαρτάται λιγότερο από το επίπεδο που θα επιλέξετε και περισσότερο από το γούστο σας. Η στάθμη επίσης δεν αποτελεί ποτέ το σημείο αναφοράς, εκτός εάν ένας ικανός επαγγελματίας έχει προσαρμόσει σωστά τον ιονιστή νερού στο νερό σας, συμπεριλαμβανομένης της ροής του νερού.
  • Για να σας ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, ορίστε ένα παράδειγμα: Εάν ρυθμίσετε τη συσκευή σας στο Άαχεν στο επίπεδο 2 με ροή 3 λίτρα/λεπτό, βγαίνει αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό με pH 10. Αν κάνετε το ίδιο στο Würzburg, το pH θα είναι 8,5. Το αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από το νερό εκκίνησης, τη ροή του νερού και το επιλεγμένο επίπεδο.
  • Για το λόγο αυτό, τα σύμβολα που επισυνάπτονται από ορισμένους κατασκευαστές δίπλα στα κουμπιά ελέγχου, όπως κατσαρόλες, ποτήρια, μπολ ζύμης κ.λπ., είναι απολύτως παραπλανητικά, επειδή μόνο η πραγματική τιμή pH που επιτυγχάνεται παρέχει πληροφορίες για την προβλεπόμενη χρήση του νερού . Δεδομένου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν ενδιαφέρονται για την ευρωπαϊκή αγορά, αυτές οι ενοχλητικές εικόνες, που είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες μαλακού νερού της Ιαπωνίας και της Κορέας, είναι μια απόλυτη ενόχληση και βλακεία για τους πελάτες.
Συχνές ερωτήσεις για την τιμή του pH Σύσταση κατανάλωσης
  • Για να γνωρίζετε πραγματικά τι βγαίνει από τον ιονιστή νερού, είναι διαθέσιμες οι ενδεικτικές σταγόνες που περιλαμβάνονται —>μέτρηση pH ένα πολύ σημαντικό σκεύος μετά την αρχική συναρμολόγηση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε πώς αντιδρά το νερό σας στη συσκευή σε ποιο επίπεδο και σε ποια ροή.
  • Μια τιμή μεταξύ pH 8,5 και 9,5 συνιστάται γενικά για την ηλεκτρόλυση του πόσιμου νερού. Κατά κανόνα, το κανονικό πόσιμο νερό έχει pH περίπου 7,5. Εάν το αυξήσετε στο pH 8,5 είναι 10 φορές πιο βασικό (10 φορές περισσότερα ιόντα ΟΗ), σε pH 9,5 είναι 100 φορές πιο βασικό.
  • Μερικές φορές το νερό της βρύσης έχει μόνο pH 6,5 ή ήδη pH 8,5. Αυτό όντως υπάρχει σε ορισμένες περιοχές, αλλά οφείλεται στη σύνθεση των ορυκτών και όχι στον ιονισμό του νερού.
  • Γι' αυτό θα πρέπει πάντα να μετράτε το νερό της βρύσης σας ταυτόχρονα για να το συγκρίνετε με τις σταγόνες. Το 90 τοις εκατό των ανθρώπων θα ενθουσιαστούν αν αρχίσουν να πίνουν 2 επίπεδα χρωμάτων υψηλότερα από το νερό που έπιναν στο παρελθόν. Το 10% είναι πιο ευαίσθητο και προτιμούν να πίνουν μόνο 1 διαφορά επιπέδου χρώματος στην αρχή. Στην αρχή, αφήστε την αίσθηση της γεύσης σας να αποφασίσει από πού να ξεκινήσετε. Ποτέ όμως μην πίνετε ενεργοποιημένο νερό πάνω από pH 9,5 χωρίς σύσταση γιατρού γιατί αυτό δεν είναι κατάλληλο ως πόσιμο νερό.

Για το θέμα της μαγειρικής, διαβάστε κάτω από τη λέξη-κλειδί —>Μαγείρεμα.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω
2016 Copyright www.euromultimedia.de

Αυξημένη περιεκτικότητα σε ασβέστιο στο αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό;

Eberhard P.: Στη βιντεοδιάλεξή σας «The Redox Revolution» μιλάτε για αυξημένη περιεκτικότητα σε ασβέστιο στο αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό. Μπορείτε επίσης να το δείτε στα μπουκάλια όταν μετά από λίγο διαχωρίζεται ένα υπόλευκο άλας. Πιστεύω πολύ στο να πίνω ενεργοποιημένο νερό, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος σκλήρυνσης των αρτηριών αν το πίνω συνέχεια;

  • Ο σίδηρος κάνει καλό στο αίμα, αλλά μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε για να ρίξετε κανόνια και να κάνετε πολέμους. Και το ίδιο συμβαίνει και με το ασβέστιο. Μπορείτε να χτίσετε σπίτια με αυτό ή φυλακές. Η αστυνομία δεν φταίει για το έγκλημα. Το σώμα περιέχει το θαυματουργό όπλο ασβέστιο: Είναι ένα μαλακό μέταλλο αλκαλικής γαίας, αλλά συνδυάζεται τόσο εύκολα με οξέα που πρακτικά δεν βρίσκεται στην καθαρή του μορφή.
  • Ο ασβεστόλιθος (ανθρακικό ασβέστιο CaCO3), για παράδειγμα, είναι μια ένωση διοξειδίου του άνθρακα με το μέταλλο της αλκαλικής γαίας. Όταν η βροχή ανθρακικού οξέος διαρρέει τον ασβεστόλιθο, διαλύεται και απελευθερώνει, μεταξύ άλλων, ιονισμένο ασβέστιο στο νερό. Παρεμπιπτόντως, το μεγαλύτερο μέρος του ασβεστόλιθου στα γεωγραφικά πλάτη μας προέρχεται από τα κοράλλια των αρχαίων θαλασσών. Δεν χρειάζεται να αγοράζουμε ασβέστιο κοραλλιών από το νησί της Οκινάουα. Το ασβέστιο των κοραλλιών βρίσκεται ήδη στο νερό της βρύσης μας! Ωστόσο, επειδή προέρχεται από κοράλλια δεν σημαίνει ότι είναι βιολογικό ή ακόμα και βιολογικό! Τα ορυκτά είναι και θα παραμείνουν πάντα ανόργανα από τη φύση τους.
  • Τα ιόντα ασβεστίου, μαζί με τα ιόντα φωσφόρου, χτίζουν τον σκελετό μας ή ρυθμίζουν τα σήματα από τα νεύρα μας. Τα ιόντα ασβεστίου είναι ζωτικής σημασίας. Το σώμα μας περιέχει περίπου 1 κιλό στην πιο αγνή του μορφή. Το ασβέστιο είναι το μέταλλο που χρειαζόμαστε περισσότερο γιατί δεν μπορείς να βάλεις έπιπλα σε ένα σπίτι χωρίς τοίχους. Γι' αυτό δεν υπάρχει ανώτατο όριο στο Διάταγμα για το πόσιμο νερό. Αν είναι πολύ λίγο, το υδραγωγείο υποχρεούται να προσθέσει ασβέστιο.
  • Τα ιόντα ασβεστίου είναι επίσης η πιο ισχυρή εφεδρική μας δύναμη ενάντια στον στρατό των οξέων. Εξοικονομούν το ζωτικής σημασίας αλκαλικό περιβάλλον του σώματος όταν εξαντλούνται οι πεζοί των πολύ μικρότερων στρατιωτών νατρίου και μαγνησίου. Για να αποβάλουν τα πλεονάζοντα οξέα, τα αιχμαλωτίζουν με την ηλεκτρική ιοντική τους δύναμη. Τι να κάνουμε όμως με τους πολλούς αιχμαλώτους όταν η χωρητικότητα των στρατοπέδων φυλακής δεν επαρκεί πλέον λόγω του πολυετούς πολέμου κατά της οξίνισης; Κάθε οργανισμός το ρυθμίζει διαφορετικά.
  • Τα λιπαρά οξέα και τα αμινοξέα που δεσμεύονται από το ασβέστιο μπορούν να στενέψουν τα αγγεία (αρτηριοσκλήρωση) ή να γίνουν αναπτύξεις (π.χ. ασβεστοποιημένος ώμος). Η υπερβολική πρωτεΐνη και τα λιπαρά οξέα στο αίμα ευθύνονται. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορεί να εξαλειφθεί μόνο με τη χρήση ρυθμιστικών ουσιών. Η ρυθμιστική ουσία που υπάρχει στη μεγαλύτερη ποσότητα είναι το ασβέστιο. Ως εκ τούτου, οι συνέπειες της υπεροξύτητας γίνονται πιο συχνά αντιληπτές ως «σκωρίες» ασβεστίου.
  • Το ουρικό οξύ που παγιδεύεται από το ασβέστιο μπορεί να προάγει τον σχηματισμό λίθων. Ο ένοχος είναι η απέκκριση ουρικού οξέος, η οποία συνήθως αποτρέπεται από την κατάχρηση αλκοόλ ή ορισμένα αντιυπερτασικά φάρμακα, όχι το Ca.
  • Μόνο όταν αφαιρεθούν τα δεσμευμένα οξέα, το Ca γίνεται ξανά ελεύθερο ιόν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σε υδατικό διάλυμα ως θαυματουργό όπλο προς όφελος του οργανισμού. Για το σκοπό αυτό, μεταξύ άλλων, 100 εκατομμύρια άνθρωποι πίνουν αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Karl Heinz Asenbaum:Ηλεκτροενεργοποιημένο νερό – Μια εφεύρεση με εξαιρετικές δυνατότητες. Ιονιστές νερού από Α – Ω
2016 Copyright www.euromultimedia.de