Απάντηση σε συχνές ερωτήσεις: «Ο εφιάλτης με το τεχνικό αλκαλικό νερό ιονισμένο νερό Dr. ιατρ. Ο Δρ. ing. Petrov | QS24"
Θέμα: Έρευνα σχετικά με την κατασκευή ασβέστη στο νερό
Καλημέρα.
Αφού παρακολουθώ αμέτρητα βίντεο, είμαι εντελώς αναστατωμένος.
Τι λέτε για το γεγονός ότι ο κτιριακός ασβέστης είναι ο ιονιστής στο νερό;
Ιδού το βίντεο: (δείτε το βίντεο)
Παρακαλώ διαφωτίστε με.
Με εκτίμηση, Thomas A.
Ο εφιάλτης με τεχνικό αλκαλικό νερό – ιονισμένο νερό | Ο Δρ. ιατρ. Ο Δρ. ing. Petrov | QS24
Είναι το ασβέστιο στο νερό καλό ή κακό για τον οργανισμό;
Γεια σας κύριε Α.,
Πρέπει να ζήσετε με την αβεβαιότητα που αναφέρεται παρακάτω στον κόσμο του Διαδικτύου. Είναι σαν τη μεγάλη κρατική βιβλιοθήκη στην οποία πηγαίνεις για πρώτη φορά ως πρωτοετής φοιτητής, και όμως είναι θεμελιωδώς διαφορετικό γιατί κανείς δεν διαχειρίζεται αυτό το σύνολο γνώσεων εκεί, ειδικά κανένας γνώστης βιβλιοθηκονόμων. Επειδή ασχολούμαι με το θέμα του ιονισμένου νερού εδώ και 18 χρόνια, ζητώ τη συγγνώμη σας που δεν βλέπω πλέον βίντεο από ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια όπου κάθε ηλίθιος μπορεί να αγοράσει χρόνο εκπομπής με μετρητά. Ήμουν θύμα μιας τόσο πληρωμένης πρόσκλησης για συνέντευξη πριν από χρόνια και το μετανιώνω πολύ. Το κανάλι ονομαζόταν "Querdenker-TV" και μπορείτε να φανταστείτε ότι ήμουν στο λάθος μέρος. Γιατί σπούδασα σκέψη στο πανεπιστήμιο και όχι πλάγια σκέψη.
Μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το "building lime" εδώ: https://de.wikipedia.org/wiki/Baukalk
Αλλά το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με ιονισμένο νερό. Ένα κτίριο θα έπρεπε να ήταν κάτω από το νερό για πολύ, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να διαλυθεί σε αυτό κάποια μορφή οικοδομικού ασβέστη. Και αν συμβεί, με την πάροδο του χρόνου, θα ήταν πολύ καλό.
Τα ιόντα ασβεστίου, που είναι εξαιρετικά χρήσιμα για εμάς, εμφανίζονται στο νερό και τα ιόντα ανθρακικού οξέος, τα οποία εξατμίζονται ως αέριο CO2 όταν θερμαίνονται. Στο βασικό μέρος του ιονισμένου νερού από έναν ιονιστή, το πρόβλημα του διοξειδίου του άνθρακα έχει ήδη λυθεί με την αφαίρεση πρωτονίων. Αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε ακόμη περισσότερα ιόντα ασβεστίου στο νερό, για τα οποία τα οστά και τα νεύρα μας χαίρονται πολύ επειδή είναι πολύ εύκολα βιοδιαθέσιμα σε αυτή τη μορφή.
Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της λήψης των πιο συχνά απαιτούμενων ιόντων ασβεστίου από το νερό και όχι από τα τρόφιμα είναι οι θερμίδες. Η μεγαλύτερη πυκνότητα ασβεστίου στη διατροφή μπορεί να βρεθεί στα λιπαρά τυριά. Μας παχαίνει και όταν έχουμε έλλειμμα, που μπορεί εύκολα να συμβεί με έναν όξινο τρόπο ζωής, έχουμε συνεχώς όρεξη για τροφές που μας παχαίνουν.
Τα ιόντα ασβεστίου από το πόσιμο νερό είναι ιδιαίτερα επιθυμητά (βιοδιαθέσιμα)) από τον οργανισμό μας. Αλλά αν τσιμπήσουμε πολύ το λιπαρό τυρί, δηλαδή καταναλώσουμε πολύ λίπος ταυτόχρονα με το ιόν ασβεστίου, το περιττό λίπος αρπάζει ένα ιόν ασβεστίου και μπορεί να αναπτυχθεί αρτηριοσκλήρωση. Γι' αυτό το αλκαλικό ενεργοποιημένο νερό διαχωρίζει την απορρόφηση των ιόντων ασβεστίου από την απορρόφηση του ασβεστίου μέσω των τροφών υψηλής θερμιδικής αξίας, παρέχοντας αυτά τα ιόντα στην καθαρή τους μορφή. Οτιδήποτε άλλο εκτός από λάιμ είναι πραγματικά «τυρί».
Αυτό θα απαντούσε βασικά στην ερώτησή σας. Αλλά όλη η ανοησία για το νερό που αυτοί οι άνθρωποι διαδίδουν σε αυτά τα τηλεοπτικά κανάλια Kaufmich της «κβαντικής» και «πλευρικής σκέψης» χρησιμεύουν κυρίως για να υπονομεύσουν τη νέα επιστήμη του υδρογόνου νερού. Οι άνθρωποι φαντασιώνονται τους παγοκρυστάλλους Emoto και τα όμορφα σχήματά τους, τα οποία λέγεται ότι έχουν «κυτταρικό αποτέλεσμα». Έχετε δει ποτέ ζωντανό κελί που ήταν παγωμένο; Ακόμα κι αν ρουφήξουμε ένα παγάκι, απορροφάται μόνο όταν έχει φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου, που σημαίνει ότι μπορεί να ρέει ξανά και επομένως έχει εντελώς διαφορετική δομή. Το «Hex» αγωνικό νερό βρίσκεται κυρίως στους πόλους και δεν είναι πόσιμο νερό, αλλά ανθρώπινη βλακεία.
Αυτό που είναι σίγουρο σήμερα είναι ότι το πλούσιο σε υδρογόνο νερό σε μη κατεψυγμένη μορφή έχει όφελος για την υγεία γιατί είναι μια πολύ αποτελεσματική μορφή παροχής αερίου υδρογόνου σε μέρη του σώματος που χρειάζονται θεραπεία. Το ίδιο ισχύει με λιγότερα στοιχεία για εισπνοή υδρογόνου, έγχυση και τοπικές εφαρμογές αερίου H2.
Το όφελος από την αύξηση της τιμής του pH του νερού, όπως επιδιώκουν οι ιονιστές νερού, είναι μάλλον ασθενώς επιστημονικά αποδεδειγμένο σε σύγκριση με μια υψηλή συγκέντρωση υδρογόνου. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια θετική εμπειρία με αυτό που έχει αποδειχθεί εδώ και σχεδόν 90 χρόνια, την οποία μοιράζομαι και εγώ προσωπικά.
Με εκτίμηση /με φιλικούς χαιρετισμούς
Καρλ Χάιντς Άσενμπαουμ
Georgenstr. 110 / 80798 Μόναχο
Τηλέφωνο: +49 89 230282 67 Κινητό: +49 (0) 15 2345 567 94
Φαξ: +49 (0) 321 22 11 11 00
Όλοι οι σημαντικοί σύνδεσμοι:
https://aquavolta.eu/wp-content/uploads/2021/06/Linkliste-Asenbaum-aktuell.pdf
Το βιβλίο μου: Ηλεκτρο-ενεργοποιημένο νερό: https://aquavolta.eu/wp-content/uploads/2021/06/Elektroaktiviertes_Wasser_Asenbaum_2019_10te_Auflage_Ebook.pdf